ribicau
|
super slikice. Kolumbo, še enkrat čestitke za diplomo. Btw, Maj ma lepo bundo ! So pa vsi otročki tko luštni....pa mamice tud, da smo si na jasnem . Mi potem v petek nismo šli nikamor plavat. Sva z atijem ugotovila, da morava najini frajlni nujno nabavit čevlje, ker ko se z vozičkom ustavimo itd., ona itak takoj hoče it ven hodit, kar pa v navadnih copatkih ne more. Pa še par dni nazaj, sva na sprehodu zgubile škorenj (v razdalji 300 m, pa sem šla 3krat pogledat, pa ga nikjer več ni blo ), ki je bil sicer samo proti mrazu, za v voziček in ne za hodit, ampak so nam vseeno ful prav prišli. U glavnem, šli smo kar v Celovec v City arkaden in smo dobili take malo višje čeveljčke, znotraj podložene z muco za 19 eur, št. 19 (kolk majo pa vaši kej št.)! Vzel smo še ene copatka za po stanovanju, za 11 eur! Pol smo šli pa še v Sport Experts in je mami kupila hlače in bundo za smučat, ker mi nobena stvar iz moje garderobe ni več prav. V decembru gremo na ski opening, pa če hočem it, sem si mogla nabavt za obleč. Sem kupila hlače (črne) za 80 eur, pa bundo (oranžno, sivo, belo) za 140 eur, pol sem pa jamrala, da nimam denarja itd, in je ati mamici kupu novo bundo za božička. Ja, pr nas je božiček dva mesca prej pršu ! Hvala ati! Včeraj sva šla potem zvečer spet na hokej, Evo ja pa prišla moja mami dat spat, pa tolk časa jo pazit, da sva prišla nazaj. Jeseničani res dobro igrajo in se splača it gledat. Se še spomnite, ko sem vam napisala, da sem v čet. zjutraj v Evinih ustih začutila špičko, pa jo v čet. popoldne nisem več čutila.....fora je v tem, da jo še vedno ne čutim. Pa madona, sej nisem smotana, samo zdej res nič več ne otipam. Ampak drucga kot zobek, res v ustih pomojem ne more imet .
|