|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.11.2007 19:43:10   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Eno vprašanje: a vaši dojenčki že kaj počitnikujejo pri raznih babicah, ...? mislim tko, da prespijo tam (brez vas). mene je dans ena kolegica vprašala, če Gal že kaj prespi pri babici pa sem rekla da ne in je bla ful začudena, ker to je pa treba otroke kmalu navadit.user posted image

ne vem, no, a sem jaz čudna?

Mislim da nisi nič čudna. Zakaj pa bi ga dajala k babici spat??? Moja hčerka je prvič prespala pri babici ko je bila stara skoraj tri leta. In prej o tem sploh nisem razmišljala. In tudi je ne bi silila. Prespala je tam takrat ko je sama to želela. In tudi o tem da bi jo dajala na razna morja z babicami in dedki predno bi dopolnila tri leta sploh nisem razmišljala. Drugo leto bo poleti stara tri in pol in bo sama povedala, če želi ostati z njimi na morju. Ne vem zakaj bi bilo čudno če pri osmih, devetih mesecih otrok spi doma pri svoji družini. Mar ne paše tja??? Še dovolj časa se bo imel privajati na ta svet. Ta čas pa je lahko doma pri svojih starših, kjer se počuti varno. Vidva se kar cartajta. Dokler se lahko.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
3.11.2007 19:48:27   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

mi pa mamo nov problem spanja!ne zaspi ker bi stala v pojstli!
ribica helpppp!!!!

Tudi pri nas smo imeli kakšen teden nazaj tak problem. Najprej je vstajal sam v pojstelci, kjer se je lahko sam dvignil. Pa sem ga začela dajat spat v prenosno posteljo z jogijem, pa se je pol tud tuki naučil sam vstat. Potem pa sem začela prakticirati tako, da sem ga dala v posteljo šele takrat ko je bil že hudo hudo zaspan, dda se je sam ulegel stisnil k sebi pleničko, zvil v kot in zaspal.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
3.11.2007 20:27:11   
atena777
Imam ustvarjalni večer s peko štrudla. Naredila sem enega z jabolki 2/3 naribanih , 1/3 v kosu, praženi orehi, smetana, malo skute, drobtine na maslu, pa malo rumčka (enega sem pustila brez za Davida), pa rozine, pa cimet in sladkor...Nekaj sem si sama izmislila, nekaj po receptu iz naključnega foruma Citroen - ne moreš verjet.

Moj je itak čist hepi, ker je že za kosilo jedel taščin konjski golaž in jaz sem zraven naredila še ajdove žgance - ne moreš verjet kosilo v 5 minutah dobesedno, pa ga je tok hvalil, kot že dolgo ne.
David je pa jedel morski list, pa malo žgančkov. Za sladico sta pa desca jedla bananin frape z jogurto in cimetom pa bebi piškotki. he, he sem kar Davidove ponucala pa jih je še fotko jedel. No ampak seveda ta sladica je bila samo zato, ker nista mogla dočakat štrudla. Sej ne vem od kje jemljem energijo, ker danes sem že en tepih oprala ( v čistilnici bi mi računali 60 EUR), pa sem ga kar v banjo fliknila in fuuul zašvicala...No skratka mi je ful pasal, da ni bilo treba eno uro kosila rihtat, pa še na sprehod smo šli in sem  bila fuul zmatrana. Sedaj ko pa pade mrak,...pa energije vedno več user posted image user posted image

Kje ste zdej? Matinejo špricate, poredne!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
3.11.2007 21:16:24   
ribicau

jutro!

ribica helpppp!!!!
amapk naša se noče na rookah uspavat!in nevem kaj nardit!Včeraj smo ob pol desetih komaj zaspali ker je jokala pa vstajala pa ko sem jo dol dala set jok....kriza!

lepe slike kolumbouser posted image user posted image user posted image

naša brenči morem iT!

papa

Malecka_mateja, ko bi ti vsaj zanala pomagat.....pr nas ni nikoli hotla na rokah zaspat, zdej, odkar pa ustaja, pa ni druge....spat greva, ko je čist adijo že in potem v 2 minutkah na rokah mrkne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3704
3.11.2007 21:33:11   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Eno vprašanje: a vaši dojenčki že kaj počitnikujejo pri raznih babicah, ...? mislim tko, da prespijo tam (brez vas). mene je dans ena kolegica vprašala, če Gal že kaj prespi pri babici pa sem rekla da ne in je bla ful začudena, ker to je pa treba otroke kmalu navadit.user posted image

ne vem, no, a sem jaz čudna?

Mislim da nisi nič čudna. Zakaj pa bi ga dajala k babici spat??? Moja hčerka je prvič prespala pri babici ko je bila stara skoraj tri leta. In prej o tem sploh nisem razmišljala. In tudi je ne bi silila. Prespala je tam takrat ko je sama to želela. In tudi o tem da bi jo dajala na razna morja z babicami in dedki predno bi dopolnila tri leta sploh nisem razmišljala. Drugo leto bo poleti stara tri in pol in bo sama povedala, če želi ostati z njimi na morju. Ne vem zakaj bi bilo čudno če pri osmih, devetih mesecih otrok spi doma pri svoji družini. Mar ne paše tja??? Še dovolj časa se bo imel privajati na ta svet. Ta čas pa je lahko doma pri svojih starših, kjer se počuti varno. Vidva se kar cartajta. Dokler se lahko.

Margit se 100 % strinjam. Meni je tašča par dni nazaj rekla, da je že čas, da se Eva kaj navadi biti brez mene user posted image user posted image user posted image ....zdej, če je njena mama njene otroke vzgajala ok, svoje bom pa jest kr sama!!! Po cele dneve skupaj, sva z Evo le še 2,5 meseca in jaz naj jih ne izkoristim.....malo morgen!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
3.11.2007 21:35:00   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

jutro!

ribica helpppp!!!!

Tudi pri nas smo imeli kakšen teden nazaj tak problem. Najprej je vstajal sam v pojstelci, kjer se je lahko sam dvignil. Pa sem ga začela dajat spat v prenosno posteljo z jogijem, pa se je pol tud tuki naučil sam vstat. Potem pa sem začela prakticirati tako, da sem ga dala v posteljo šele takrat ko je bil že hudo hudo zaspan, dda se je sam ulegel stisnil k sebi pleničko, zvil v kot in zaspal.

Pri nas to ni šans! Enkrat se bom morala odločit in jo pustit se jokat, pa da se usede/uleže in zaspi. Samo odločit se je pa težko....user posted image , ker ko je otrok enkrat ful zaspan, potem se ne usede lepo, ampak kr pade.....joj, nočem mislit na to.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
3.11.2007 21:45:43   
ribicau
user posted image user posted image  super slikice. Kolumbo, še enkrat čestitke za diplomo. Btw, Maj ma lepo bundo user posted image ! So pa vsi otročki tko luštni....pa mamice tud, da smo si na jasnemuser posted image .

Mi potem v petek nismo šli nikamor plavat. Sva z atijem ugotovila, da morava najini frajlni nujno nabavit čevlje, ker ko se z vozičkom ustavimo itd., ona itak takoj hoče it ven hodit, kar pa v navadnih copatkih ne more. Pa še par dni nazaj, sva na sprehodu zgubile škorenj user posted image  (v razdalji 300 m, pa sem šla 3krat pogledat, pa ga nikjer več ni blo user posted image ), ki je bil sicer samo proti mrazu, za v voziček in ne za hodit, ampak so nam vseeno ful prav prišli.  U glavnem, šli smo kar v Celovec v City arkaden in smo dobili take malo višje čeveljčke, znotraj podložene z muco za 19 eur, št. 19 (kolk majo pa vaši kej št.)! Vzel smo še ene copatka za po stanovanju, za 11 eur! Pol smo šli pa še v Sport Experts in je mami kupila hlače in bundo za smučat, ker mi nobena stvar iz moje garderobe ni več prav. V decembru gremo na ski opening, pa če hočem it, sem si mogla nabavt za obleč. Sem kupila hlače (črne) za 80 eur, pa bundo (oranžno, sivo, belo) za 140 eur, pol sem pa jamrala, da nimam denarja itd, in je ati mamici kupu novo bundo za božička. Ja, pr nas je božiček dva mesca prej pršu user posted image ! Hvala ati! Včeraj sva šla potem zvečer spet na hokej, Evo ja pa prišla moja mami dat spat, pa tolk časa jo pazit, da sva prišla nazaj. Jeseničani res dobro igrajo in se splača it gledat.

Se še spomnite, ko sem vam napisala, da sem v čet. zjutraj v Evinih ustih začutila špičko, pa jo v čet. popoldne nisem več čutila.....fora je v tem, da jo še vedno ne čutim. Pa madona, sej nisem smotana, samo zdej res nič več ne otipam. Ampak drucga kot zobek, res v ustih pomojem ne more imet user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
3.11.2007 21:46:48   
ribicau
Polona 79 me veseli, da si se tudi ti javila. Skoz več nas je user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
3.11.2007 21:47:53   
ribicau
Spotoma, kot sem na RR, poslušam tole Kmetijo na TV, matr je to ena bedarija, no tko kot vsi rieliti šovi! Pa ne razumem folka, da se gre pred javnostjo tkole izpostavljat! Pa ta folk itak nikjer ne dela, samo bluzijo očitno v življenju....ker kdo pa jim bo dal tolk dopusta, kar so v šovu.....user posted image  

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
3.11.2007 21:50:06   
ribicau
no zdej bom pa nehala, da ne bo 149. stran samo moja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 22:18:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3711
3.11.2007 22:38:28   
Darca_k
pikecpokec tudi jaz se strinjam z ostalimi. Samo ti kot mama najbolj veš kaj je za tvoje dete najboljše in kdaj je čas za posamezne stvari... Jaz našega Maja sicer včasih popoldan pustim pri moji mami, ampak to je predvsem zato, ker sta oba čisto nora. Zanj je 'ba-ba' zakon, za njo pa tak in tak njen naj prvi vnukec user posted image . Prespal še sam ni nikoli, nikjer brez mene... Enkrat sva z mojim poskusila zamenjati vloge, da je ponoči on dežural, jaz pa sem šla zvečer v kino. In kot nalašč takrat mali ni hotel zaspati, ponoči pa se je zbujal na eno uro in čakal na mamo... Dokler se ga nisem usmilila ob kakih petih zjutraj in je potem celo uro dojil (star je bil kakih 6 mesecev)... 
Tako da, ko bo čas za to, bo pa z veseljem šel na počitnice... Ne skrbi, nisi čudna, na srečo smo vsi različni, tako so pa tudi naši otroci...user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
4.11.2007 9:05:49   
malecka_mateja
pikecpokec vse kar so ti napisale je res!tudi naša še ni nikjer spala!pa tudi še dologo nebo!

kolumbo h2o hm kaj naj ti rečem jaz sem ga dala nazaj pa mi nočejo dnara dat ker sem ga v trgovini kupla in ne poreko tv!in nevem kaj naj nardim!
sej jej ok čistilec lepo ščisti sam pred tem moreš posesat ker mucik nekih velikih ne veže na sebe!drugače pa je ok!sam jaz pa senm hotla met nekasj ko je sesalec in mokro venem!
tak da jaz ga bom prodala!

včeraj smo prišli pozno domav tako da sem zamudla matinejo!

polonauser posted image user posted image user posted image za informacije!maš pa čisto podobno taščo!user posted image amapk sej bo!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
4.11.2007 11:33:25   
pikecpokec
Hvala vam za mnenja! se mi je zdelo da je čist normalno da še ne počitnikujejo taki mali otroci. poznam pa eno, ki je dala svojo hčerkico pri 8 mesecih za par dni na počitnice k dedku in babici na čisto drugi konec SLO. ne vem no user posted image

aja, zdle glih pečem kruh po najenostavnejšem receptu na svetu! upam da bo ratalo. zaenkrat zgleda lepo. še kake pol ure se more pečt. je pa res enostavno, vzame ti pa glih ene 5 minut časa vse skupi.

poročam kasneje!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.11.2007 12:18:58   
pikecpokec
kruh je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! pa še lepo zgleda user posted image
tko kot na tehle slikah: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9450

mislim da ga bo kmalu zmanjkalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.11.2007 15:38:10   
polona 79
oj!

vidim da vse nekaj pečete. no tud js sem danes naredila kosilo, po dolgem času, ker običajno hoče to vedno naredit tašča, saj je fajn sam mal pa tak paše kuhat. js sem drgač 24 ur z Rokijem da včasih komi čakam da ga kdo mal vzame. da bi ga pa dala na počitnice pa ni šans. kaj vi že vsi spite ponoč? midva se še vedno zbujava pa le redko zaspi nazaj brez zize. sej mi je ni problem dat sam počas pa mislim da bo že čas da se je mal ovadi. kako naj to nardim?
da bi ga js dalča kr tak v postlo pa da bi zaspal ni šans, takoj v jok al pa pokonc na noge. mi zaspimo lepo na rokah al pa prlopljeni na mlekarne tak da brez mame spanje sploh ni mogoče. razen v avtu al pa vozičku.
malecka_mateja me tolaži misel na to da nisem edina s tako taščo sam ne vem a ti tud živiš tako rekoč z njo al si na svojem?

zdej se grem pa še mal k atiju stisnit, ko mali glih pridno spi.

lp  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
4.11.2007 16:51:57   
Bubilu
Glede spanja pri babici - pr nas je blo tko, da sma z Majem bla dost pr mojih že ko je bil novorojenček. Moj tati ga je znal nosit ure in ure ko je mel mali krče, tko da sm jst vsaj dve urci v kosu spala, ko je bil malo "starejši" (okrog 3,5 mesece) in si nisem več črpala mleka je kakšno hranjenje ponoč prevzela moja mami in glej ga, spala sm včasih že skor 4 ure v kosu. Zdej pa ko grema k mojim me čez vikend mami čist zamenja, ona spi pr Maju jst pa v sobi od bratcev in ni problema. Je pa že eno noč prespal čist sam pr njima, ker sma z mojim pleskala najinih (kao, ker plačujema najemnino) 40 kvadratov in ga nisma mogla met v takem. Je blo pa baje vse u redu, sm mami naročila, da me mora poklicat u roku taaaaaaaaaaaakoooooooj, če bi Maj jokal, pa ni. Po moje je blo men bolj hudo kot njemu. Je pa res, da je full navajen na moja dva in ju ma zelo rad, ker ga seveda razvajata a la najin prvi vnukec. Res je pa tudi da ga pa pr v.d. tašči ne bi mogla pustit pa konec.
Zdej grem pa še mal zamižat, ker je bla težka noč. Je šel glavni vod za elektriko v bajti in sem celo noč tuhtala kak bom zjutri malemu hrano segrela, no pa je prišel moj ob pol štirih domov z žura (so mel obletnico mature) in sm ga kr na pumpo poslala po jeklenko s plinom in končno zaspala...
Polona dobrodošla!!!

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu polona 79)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 18:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
4.11.2007 19:46:41   
pikecpokec
Midva sva bla pa dans v kinu! petelinji zajtrk. priporočam user posted image user posted image user posted image user posted image
ful dobr film, pa dobri khm prizoriuser posted image .
tko da, škatla je polna, jst se pa poslavljam za dans od vas user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 20:32:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3720
4.11.2007 21:07:05   
DeMer
Zivjo!

Mi smo bili vceraj v Portorozu in je bilo prov poletno. Ljudi je bilo polno. Soncek je bil topel, mal je veter pihal, drugace bi bili lahko v kopalkah. Res super je bilo. Smo se se kopali v slanem bazenu. Mali je spal eno uro po poti tja in se kaksne pol ure dol. In sem mislila, da ko bomo sli nazaj, da bo dol padu in zaspal, pa sem se zmotila. Celo pot se je dru. Sploh ne vem, zakaj, ampak to se je ponovilo že drugič na daljši poti. Če se peljemo kam daleč in se vozimo ponoči, se mali dere. Ima ker idejo zakaj??????

V čem spijo vaši user posted image ? Naš ima body s kratkimi rokavi in pižamo s stopalčki. Imamo pa pizamo brez stopalčkov, a mu naj dam štunfe gor?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 21:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
4.11.2007 21:14:20   
malecka_mateja
ojla!

mala še ne spi!katasttrofa!

demer naša ma bodi z dolgimi pa pižamo če nima stopalčkov ji jaz dam zoknčke!pa še v vrečo jo dam!Ker mamo ponoči ful mrzlo!

polona ne ne stanujem s taščo sva za sebe!vendar sva si že začela nad njo delat pa sva skoraj do konca prišli pa smo se spičli!user posted image zdaj pa hišo gradiva!ker mladi pa stari ne gredo skupaj!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
4.11.2007 21:20:12   
DeMer
Kolumbo, a ti s termoforjem? user posted image MI pa luftamo, dokler ne gre gremo spat. Pr nas je tako vroce.

Drugač pa naš ni šans, da bi ga spravili v vrečo, ker ne bi mogu okoli hoditi po pojstli. Imamo samo 2 primerni pizami. Ker se iz ostalih sleče. Mu bom kr štunfe gor dala.

Zdej grem pa spat, ker sem čist hin.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3724
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 21:30:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.