|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
3.11.2007 21:25:02   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Se bom zmenila z mojim, po mojem bom šla sama v AUT, pa še malo po štacunahuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Se mi je zdelo, da imaš še kaj zanimivega, babjega, za bregom.user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.11.2007 21:26:51   
Freycha
eni nehajo ob uvedbi GH, eni pa kar do enega leta vlečejo s tem bruhanjem. Eni morajo pa celo na preglede in operacije, ker se vratar ne zapira.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.11.2007 21:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

eni nehajo ob uvedbi GH, eni pa kar do enega leta vlečejo s tem bruhanjem. Eni morajo pa celo na preglede in operacije, ker se vratar ne zapira.....

eeeee, ne me strašit user posted image ... upam, da smo mi prva varianta...če je res, pol kar jutri začnem z GH user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.11.2007 21:29:00   
Ajvy
A ni tako da sedaj ravno zaradi teh gibalnih vaj, bruhajo oz.se jim vračajo nazaj gor...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.11.2007 21:31:18   
Anonimen
ah, moj po novem poliva tudi, ko čist mirno leži in se na rahlo sam s sabo meni... samo pocedi se mu na vsaki strani dol za uho....pa polije tudi 3 ure po hranjenju...se mi zdi, da je vsak dan huje.... nikoli oz. zelo redko pa ne polije, ko podre kupčka...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.11.2007 21:31:51   
rumba
zvesta, meni so vedno govorili, da je polivanje do enega leta sprejemljivo, nato pa je potreben natančnejši pregled.user posted image  Pa čestitke za 6kg. Julija ne vem če je že tam.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.11.2007 21:33:39   
Ajvy
Rumba ne sekiraj se, mi tudi nismo še na 6 kg....je lažja za okol nosituser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.11.2007 21:34:41   
baja*
Našemu je pa danes tehtnica pokazala 6910 g. user posted image  Jutri pa ga še zmerim.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.11.2007 21:41:15   
poldy
ok, hvala

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.11.2007 21:43:48   
poldy
uf, midve pa sva že čez 7kg?! ?!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.11.2007 21:48:34   
rumba
poldy, a si predstavljaš, da je imel naš Anej pri enem letu 8100g?user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.11.2007 22:32:03   
madejka
Halo sem hotla dooolg post pisat pa me je glih moj razp******user posted image user posted image user posted image Pa ne morm nič lepega napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.11.2007 22:50:30   
Ronči
Ojej, ne bi o sedenju... nosi se samo pokonci (že kar nekaj časa) in glasno prostestira če jo nosimo leže!!!! Pa tudi nenehno se dviguje.. kak naj opišem..., ko jo nosim s hrbtom ob mojem trebuhu se z glavo odriva naprej, kakor da bi hotela sedet. Prav tako je začela prostestirat v vozičku. Prej smo hodili na dooolge sprehode, zdaj jo moramo vsake toliko vzet ven, da si firbec babji vse ogleda, potem pa če imamo srečo zdrži par metrov v vozičku user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
3.11.2007 22:59:32   
baja*
madejka user posted image  user posted image  user posted image

ronči glede firbcanja v vozičku je bilo pri nas podobno; odkar je v športnem, je stokrat boljeuser posted image . Zdaj ima gospodič razgleduser posted image , tako da ga ne rabim več vsakih 100m ven jematuser posted image .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
3.11.2007 23:24:14   
Ronči
kdaj ste ga pa dali v športni voziček? Sicer Klara ima šele 3,5 mesece... koliko bomo še mogli počakat?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.11.2007 23:33:17   
Anonimen
julij je boljše ja....pri tašči ne joka več tolko, mislim da res zato ker sem se jaz tudi malo skuliralauser posted image mi ne stopijo več lasi pokonci, se trudim bit mirna, pa je...drugače je pa še vedno zadržana do tujih ljudi, malo čudno gleda, pa če je volje take tudi v jok planeuser posted image

kaj sta lušna dita pa reneuser posted image user posted image

zvesta jaz sem tud dala glasuser posted image

freycha
meni isto dela....v naročju se sama dvigne, brez da bi se za kaj prijela in si s tem pomagalauser posted image ful je močna, me kr malo skrbi, ko je tak govneruser posted image glavo pa itak bp drži samo, kolker dolgo je treba, ji nič več ne niha....pa če jo posedem tako, da se z rokicami nasloni naprej (med noge), se ful dolgo tak obdrži, nasmeh pa čez celo facouser posted image samo se mi res zdi prehitro toleuser posted image

drugače se mi zdi da jo hrana ful zanima, kar svetlo gleda in kar vliva se ji slinauser posted image kot en fehterski kužek je, pa kar žveči zraven, samo bom vseeno počakala do 6. m, kaj vem, se mi zdi da se nič ne mudi no....bo tak pol celo življenje jedla takšno.....

aja, odločitev za voz je padla, samo ta moj dedcuser posted image zdaj bi rad preko ebaya naročil vozuser posted image user posted image saj je fajn voz, samo pismo, da bi blo treba iz zda naročvatuser posted image mal sem skeptična no.....je pa res da za 200€ s poštnino vred dobiš taki voz da se ti sam sanjauser posted image samo kolk je varno tole.....sem mu rekla da če bo kej narobe, pol kar naj sam še enkrat tule plača za voz, ker voz drugi bo in pikauser posted image no, bomo vidl.....

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
3.11.2007 23:33:22   
Češnca
Tudi naš bi bil kar pokonci, drugače protestira. Razen v vozičku, tam nam ga še uspeva zadržat v ležečem položaju (ampak ni v košari, se športni del skoraj čisto poleže).

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
3.11.2007 23:38:08   
Anonimen
jaz ji že dvignem za eno stopnjo naslonjalo v vozu....itak zaspi v parih minutahuser posted image pol ji ga pa nazaj spustim....

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.11.2007 0:13:02   
Ronči
ne morem spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.11.2007 9:07:11   
yudit
Dobro jutro babike, vidim da smo prve  dans smo pa stari 3 mesece user posted image , v sredo pa imamo  posvetovalnico in dobili bomo pikico.Mal me je strah teg   pikanja  in kako bo Lea prenesla cepljenje, upam da redi in sam da hitro mine.A je res da pol vsaki mesec imajo cepljenje do 1 leta starosti al kako, namreč ena mi je včeri rekla da imajo pol po 3 mesecih vsaki mesec cepljenje.user posted image No skratka mi smo super moja Lea je zdaj dva dni dobila dar govorauser posted image ker po cele dneve se neki meni pa krega full luštno za poslušat jo že snemamo tak kot zvesta, no ja mal za spomin da i ima ko odrasteuser posted image . Drugače za praznike smi mi bili doma ker je moj delo, nič kaj novega saj tak boljše ker se mi ne zdi da z dojenčkom pohajkujemo po pokopališčuuser posted image , in ja zdaj ko je lepo vreme smo  zunaj kolkor se da....user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.11.2007 9:09:06   
yudit
 Za Dito in Reneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full luštna sta 

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.11.2007 9:17:04   
yudit
Vidim da se menite o posedanju bebic,  jazsem glih zadnjič bila tako jezna na taščo da jojuser posted image , malo jo kar posedala na kavču in naročju, ko sem vidla sem popizdila .Saj mala še niti ni stara 3 meseca onajo pa poseda, pol pa sem rekla da tega še nesme dokler ne bo sama začela pa tako ker mi je zadnjič tud zdravnica o tem mal povedala, ona pa meni ( ja tak pa ni bilo prej smo jih mi posedaliuser posted image meni je kri vrela) je rekla saj je očasi lahk učišuser posted image ja no ja. Ne sem rekla da ko pride čas bo že sama htela in sama pokazala, tak sem jezna da ko smo pri njej bi ona z mojim otrokom delala eksperimenteuser posted image , mater sem jezna bila, najbolj pa me je razpizdilo  to da sem bila zunaj v trgovini, in valjda da je ura bila 6 in da je bila tema, ko sem prišla nazaj je ona držala malo kosem htela malo vzet jo je beg obrnila češ prišla sem iz tema da naj mal počakamuser posted image ker sem prišla iz teme. Sem rekla da nehaj te no , ker baje ni vredi jojjjjjjjj...no tak mal sem se izkašljala  user posted image lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.11.2007 10:12:44   
majrim
yudit..daj Lei lupčka v mojem imenu in Neže...no ja,naša je bla bolj boga pri pikanju..user posted image ...se vidi,da ne mara injekcij po meniuser posted image ...pa daj,kaj se sekiraš s taščo...povej ji kar ji gre...jaz tako naredim pri moji...sem ji tudi že vzela nežo iz rok,ko je jokala...ona pa meni naj kar malo joka...sem ji rekla,da moj otrok bo živel tako,kot ga bom jaz vzgajala..se sploh ne sekiram za njene besede...smo daleč,tako,da nimam kaj preveč kontakta,tast je pa zakonuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.11.2007 10:35:28   
yudit
majrimuser posted image , ja dodala sem nekaj novih slik v zaseni album če bi kera ledala naj reče...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.11.2007 10:39:54   
majrim
se javljam za geslo yudit

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?