|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
3.11.2007 20:42:37   
Freycha
je ja......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.11.2007 20:44:11   
Češnca
Ja, pa sta res lep parček Dita in Rene!!! Tko sta cortkana! user posted image

Anžej ima spet polno rdečih pik, ker mu je blo prevroče... user posted image  Folk me pa gleda, če sem nora, ko ni v bundici, pa 2 odejicah in ne vem čem še... Ampak nagca pa kljub vsemu ne morem okol vozit, no! user posted image

Jutri dobimo obiske, danes smo bili na obisku. Šli smo z vozičkom in je blo prav luštno. Sta Anžej in njegov nekaj mesecev starejši kolega eno debato usekala. Se mi zdi, da sta nas dobr prešimfala! user posted image

Šibam kakšno pecivo spečt, ker ne vem, če se mi bo dalo jutri dopoldne... Bom rajši kaj za kosilo pacala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.11.2007 20:44:30   
Anonimen
super za Dito...

naš pa še ne kaže pretiranega zanimanja... silim ga pa tudi ne...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.11.2007 20:49:01   
rumba
baja*, z interesom sem imela v mislih, da odpira usta, ko vidi, da drugi jemo, tečnari, da bi tudi ona, pa če ji daš v usta, da ve kaj s tem početi, saj imajo otročki še nekaj časa refleks izplazenja jezička in potem vso hrano porinejo iz ust namesto da bi požrli. Sicer pa moja prva dva nista bila na volji še kar lep čas po dopolnjenem 6 mesecu. Anej nekje pri sedmem (mesec prej rojena!), Hana šele pri devetem.user posted image  Jaz bi raje videla, da bi kaj prej, samo zato, da ni tako vezana name, ker pač samo dojim. Sem pa že več kje prebrala, da so menda bolj odprti za nove okuse bolj zgodaj, kaseje pa več ne in bi se mulci kar dojili.user posted image  Zato bom poskusila tokrat malo prej.user posted image  Naj pa še napišem, da z otrokom ni nič narobe, če se dlje časa samo doji, to samo nas sekira, ker pač hočemo, da vse čimprej osvojijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.11.2007 20:49:53   
Freycha
zanimanja za? Sedenje? Dita noče več drugače, kot sedeti? Če jo imam v naročju, se že skoraj sama dvigne v sedeči položaj. resno, ležanje ji je tečno in hoče samo še sedeti. Sicer je pa jaz tudi ne silim, oz. če po pravici povem, jo silim. Silim jo, da se še ne bi usedala. Meni osebno se zdi malo prekmalu, ampak kaj naj, če ona tako hoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.11.2007 20:50:57   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

super za Dito...

naš pa še ne kaže pretiranega zanimanja... silim ga pa tudi ne...

Julija še tudi ne.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.11.2007 20:54:00   
Češnca
Ja, tudi naš pikec še ne kaže zanimanja, pa tudi z mlekom je čisto zadovoljen in več ali manj prespi noč. Zato je pa prijateljičin fantek na GH že od začetka 4. meseca, ker je kar slino požiral, ko jih je gledal pri jedi...
Različni s(m)o si!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.11.2007 20:54:14   
rumba
Ja, Freycha, tako je tudi pri nas. V naročju ni šans, da bi ležala ali pa vsaj na pol ležala. Kje pa! Mora biti v čisto pokončnem položaju, tako da jo imam s hrbtom naslonjeno na moj trebuh, z eno roko podpiram ritko in pokrčeni nogici, z drugo pa jo držim čez prsni koš pod ramo. No, nekako tako.user posted image  Sem jo tudi silila v ležeči položaj, a je tak vik in krik, da se mi ne da več.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.11.2007 20:58:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zanimanja za? Sedenje? Dita noče več drugače, kot sedeti? Če jo imam v naročju, se že skoraj sama dvigne v sedeči položaj. resno, ležanje ji je tečno in hoče samo še sedeti. Sicer je pa jaz tudi ne silim, oz. če po pravici povem, jo silim. Silim jo, da se še ne bi usedala. Meni osebno se zdi malo prekmalu, ampak kaj naj, če ona tako hoče.

saj nisem želela reči, da jo siliš...kje pa...
in tudi mi nosimo našega pokonci, torej obrnjenega proč od mene, z eno roko ga držim pod pazduho in z drugo pod ritko... to nam je svetovala v RA, da je primerno...

s tem, da ne kaže zanimanja za sedenje sem mislila to, da ko leži na posteljici, ne kaže zanimanja za to, da bi bil pokonci... se zna fino leže igrat....pa tudi če ga posedem ob kaj, se v trenutku zvrne, če ga ne zadekam z vsaj treh strani...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.11.2007 20:59:45   
Freycha
ja točno tako rumba. No, edino sem očitno napako delala, ker jaz ne dajem eno roko v podporo ritke in pokrčenima nogicama, ampak sem jo samo z eno roko držala čez prsni koš pod ramo...... No, bom drugič tudi ritko podpirala - hvala rumbauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.11.2007 21:01:33   
poldy
S sedenjem ni nič narobe, vendar le ob podpori roke na trebuhu, midve sediva že od njenega 1. meseca, ker leži pa naša gospodična le kadar spi....
Drugače pa je meni njena zdravnica rekla, naj nadaljujem z dojenjem vsaj do 5,5 mesecev in šele potem začnem uvajat GH. Se pa tudi midve izključno dojiva. Pa si jaz nikol nisem mislila, da nama bo tko fajn zlaufal, ker mi je blo na začetku ful nerodno.
Vsem čestitke za obletniceuser posted image user posted image !
Malo pozno za nekatere, ampak bolje kot nikoliuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.11.2007 21:02:09   
Ajvy
En lep pozdrav....kako smo kaj....sem vas vse prebrala...
mi bomo z GH začeli ob dopolnjenem 4. mesecu, saj jo že sedaj u iber privlači hrana....

Ikonca, pa kje si ti punca, daj no sej kaj več javljaj, te že prav pogrešam....

Kdaj bo potem poroka Dite in Rene-ja??

Mi tudi ne maramo več ležečega položaja, kar sili v sedečega, ma pa tak močne noge, da bi se ona stalno nekam odrivala...barabinka naša...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.11.2007 21:04:50   
poldy
Ja pa ritko tud podpret, ja.
kaj sem že hotla povetdat? Joj mene še kar ni skleroza popustila od nosečnosti.
Aja!
Jaz ji včasih dam za foro kak kreker v usta al pa skorjico od kruha,pa tako cmoka da je kar smešno, pa zagrabila bi do kamor gre v usta. Samo pol pa ful gledam, da ni kaka drobtinica pristala v ustih, da se ji ne zaletiuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.11.2007 21:05:17   
baja*
Tudi naš se noče več nosit leže, že dolgo ne. Hecno, skorajda ga ne znam več tak nosit, ker je že "prevelik" in ne paše več v moje naročjeuser posted image . Sedet pa še ne zna sam, sem včeraj za hec probala in se je v sekundi prekucnil na stranuser posted image . Ob opori pa sedi in zelo uživa v temuser posted image

Rumba hvala za odgovor. Nisem še opazila, da bi me Rene kaj pretirano opazoval, ko jem. Kot da mu je vseenouser posted image . Je pa zadnje dni postal zelo nemiren pri dojenju. Pa s tem ne mislim (samo) na radovednost, ampak kar naenkrat začne tečkat poleg joške, kot da mu gre na živce. Včasih celo malce zajokauser posted image . Pa rit v luft. Kaj bi lahko to bilo?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.11.2007 21:07:04   
Freycha
ne ne, sej tudi jaz nisem mislila zvesta, da ti misliš, da jo silim.

No, mene pa full moti, ker ko Dita leži na igralni podlogici se kar dviguje gor in dvigne glavo in rame, pa noge tudi user posted image  v bistvu kar smešna zgleda. No, problem je pa v tem, da potem trebušne mišice napne in seveda polije. In tako sedaj spet bolj poliva, ker se stalno napenja.

Rumba se Julija tudi s komolcem opira v tvoje telo, da bi se dvignila? Dita je pravi komolčar ratala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.11.2007 21:07:25   
poldy
Še nekaj!
Sva probale spet d3 kapljice, pa se je zgodilo isto kot prvič po štirih dneh, se mi spet zvija, da je kar mokra. Pa spet zvečer!!!!
Tko, da bo zgleda kar treba it v Avstrijo. Freycha, hvala za ponudbo, samo jaz sem tak človek, da ful težko koga prosim, da si dela stroške zaradi mene. Res brez zamere, vseeno hvala. Sicer pa imam jaz samo 55 km do Villacha.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.11.2007 21:09:21   
poldy
Še nekaj!!!!!
Urša se je danes sama prekotalila z hrbta na trebuh!!
Kok je bla dobra, ful se je matrala pa kričala zraven ampak ji je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.11.2007 21:13:11   
baja*
poldy našemu pa obrat s hrbta na trebušček še ni uspel. Tak je hecn, ko se matrauser posted image . Do boka mu uspe, naprej pa ne gre, ker ga rokica moti.  Vačsih se prav razkuri bogi revežuser posted image . Sem opazla, da hitro poživčka, če mu kaj ne uspeuser posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.11.2007 21:14:03   
Freycha
Poldy lej, mi gremo v torek ali sredo v AUT in meni res ni problem kupit in ti poslati ene kapljice. Sej ne bom bankrotirala user posted image  sem ti pa lahko samo vesela, da si me spomnila, sicer bi lahko še celo pozabila. In RREESSSNNOO upam, da ne bom. Imam spomin ko zlata ribica user posted image  samo tri sekunde drži user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.11.2007 21:14:37   
Ajvy
Poldy, čestitke Urši za obrat!!!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.11.2007 21:17:42   
poldy
Ja freycha tud moj spomin je tak, med nosečnostjo je blo še slabše...user posted image user posted image
Se bom zmenila z mojim, po mojem bom šla sama v AUT, pa še malo po štacunahuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.11.2007 21:22:19   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Rumba se Julija tudi s komolcem opira v tvoje telo, da bi se dvignila? Dita je pravi komolčar ratala user posted image

Ne, to ne. Se lepo usidra. Mi pa skoraj uide, če se kaj dogaja za mano, pa se jaz ne takoj obrnem.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.11.2007 21:22:30   
poldy
No midva z dragim sva včeraj ugotovila, da je skrajni čas, da preseliva posteljico za Uršo iz zgornjega štuka v spodnjega. Sedaj je spala v košku, ampak bo počasi večja, kot je koš. Midve spiva v dnevni, ker je topleje, pa tud muka mi jo je po štengah nosit, ker se zmeraj zbudi. 

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.11.2007 21:22:36   
Anonimen
No, mene pa full moti, ker ko Dita leži na igralni podlogici se kar dviguje gor in dvigne glavo in rame, pa noge tudi v bistvu kar smešna zgleda. No, problem je pa v tem, da potem trebušne mišice napne in seveda polije. In tako sedaj spet bolj poliva, ker se stalno napenja.

no, Izak pa se raje na trebuh obrača, ko leži...to je kot v filmu... rotira se z leve na desno, pol pa mu iz trebuščka večinoma ne gre nazaj se obrnit in moram ves čas asistirat :)

o polivanju pa mi ne govori... že itaq se jezim, ker mi zadnje čase je samo pol obroka, pol pa še tega pol ven skozla.... vsak dan imam en stroj samo njegovih cunj in pleničk za brat... čisto vsak dan... danes sem ga na Ptuju v 4h urah 3x preoblekla, ker je kar teklo z njega...
in pol mi ena znanka tam prijavi, da mali smrdi po bruhecih user posted image

kdaj se neha to polivanje? so rekli, da se ta vratar znormalizira pri 3. mesecu... pri nas se od 3. meseca naprej samo še stopnjuje...

aja... danes smo pristali na 6010 g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.11.2007 21:22:51   
Freycha
ja Poldy, bravo za Uršo user posted image  Ok, do torka imata "čas" da se odločita, če gresta v AUT al ne user posted image  pa mi sporoči, sicer (če seveda hočeš) ti res brez problema jaz prinesem.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?