|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.11.2007 8:12:13   
kaya2007
LEX čestitke!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.11.2007 8:25:14   
Putka
Lex čestitam!!

Je pa kar hitro, pa bravo za pogumno odločitevuser posted image . Saj čez par let bo pa luštno.
user posted image

PS majčice, katera bo naslednja?

A se nismo menile, da se vsakega 11. v čim večjem številu dobimo? Naslednji 11. je nedelja, martinovo. Lahko prestavimo na ponedeljek ali torek (boljše, ker ni plavanja).

Kaj danes počnete? Lep dan je, moram moža nekam ven zvlečt.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.11.2007 8:26:14   
Putka
Kaya, midve sva pa velikrat istočasno goruser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.11.2007 8:57:36   
Eca
Lexuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogum. Jaz te zelo občudujem. Želim ti zdravo nosečnost, čim manj slabosti.

ČESTITAM!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.11.2007 9:45:32   
BAMBINA_
ooo, lex čestitke, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo in mirno nosečnost ti želim!!
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.11.2007 12:58:10   
kjava
BRAVO LEX user posted image user posted image user posted image ! Si pa res carica! In hvala, da si delila novico z nami. Želim ti, da bo vse super potekalo user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.11.2007 13:03:40   
kjava
Punce, hvala za čestitke!user posted image

Mi smo bili danes v Ljubljani, me je mogla it moja mami zavarovat po sebi. Kar naenkrat ne morem biti več po možu ampak po enem od staršev. Mislim, kr neki. In to sem čist slučajno zvedla, sploh zdele že en mesec nisem bla zavarovana user posted image . No, zdej smo pa to uštimali. Zdele smo pa tud že iz sprehoda, Erika gre spat, mami pa kosilo kuhat.

Ančka, tebi pa res ne zavidam tvoje situacije.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.11.2007 15:10:30   
kaya2007
Kaya, midve sva pa velikrat istočasno gor

no, zdajle tebe ni user posted image  putka, iz katerega konca lj si ti? sprašujem, ker dostikrat omenjaš kraje po katerih se tudi jaz potikam...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.11.2007 20:03:17   
kjava
Lex, vidim, da si gor. Kako si sploh pomislila na to da si noseča? A sta bla enkrat brez zaščite, al po kakšnih znakih al kako. Uh, sem firbčna user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.11.2007 20:13:03   
Putka
Kaya, iz Dravelj, nasproti Mercator centra. Tako da, ko boš naslednjič v bližini se oglasi za kafe. Pa do koseške tržnice gremo dostikrat, včasih še s katero majčico.

Čakam da Katja zaspi, imam večerjo že eno uro prištimano, k sreči je solata in je lahko mrzlauser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.11.2007 20:27:32   
tejč
Nam je za cel dan net crknu.user posted image user posted image

Lex, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res pogumno! Tako sem vesela zate. Po moje gredo vsem majčicam kar kocine od sreče pokonc, vse bomo s tabo. Zagotovo bo tudi 3. srček na A, kajne?user posted image  Lepo!!!!

KAj več pa jutri, dans sem čist izžeta po peglanju zdajle me kar odnaša na kavč...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.11.2007 20:29:41   
tejč

A se nismo menile, da se vsakega 11. v čim večjem številu dobimo? Naslednji 11. je nedelja, martinovo. Lahko prestavimo na ponedeljek ali torek (boljše, ker ni plavanja).

user posted image user posted image user posted image  jaz sem za torek dopoldne.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.11.2007 20:46:32   
petrinja
Juuuuuuuuuuuuhhuuuuuuuu!

Lexi čestitke za še enega srčka v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Madoniš si mi lepo presenečenje presenetila!! res si ena fejst supermamauser posted image user posted image . ma da nas obveščaš o vseh tvojih dogodivščinah s trebuščkomuser posted image .

malo pozno a vseeno želim iz srca lepo in veselo 6mesečnico malemu velikemu Nacetu in Eriki. user posted image user posted image user posted image user posted image

malo se pofočkajte mamice s tistimi otročki, ki imajo že kaj zobkov, da malo vidimo, koga se kaj izogibat, da ne dobimo kakšen ljubezenski ugrizuser posted image . mi smo še kar brez, pa je že tok bogi. bo že vse ob svojem času, ne?

ste že kaj vadle z rozino?user posted image

Putka- ma sem izredno vesela za tvojo telovadno zagnanostuser posted image . super si! in seveda vse ostale .nč bit hude nameuser posted image

kako gre kaj GH? je h kateri še kaj prišla patronažna? Jaz sem jo klicala, pa so rekli, da bodo tisti ''moji'' naročili, no pa ni prišla; prosila je pa ne bomuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.11.2007 21:19:04   
lex
 kjava in ostale firbčne babniceuser posted image  - 1x samkrat sva z atijem user posted image na brzino, ko je bla že ura za vstat in pol je blo vse brzinskouser posted image  ni blo cajt še kaj iskat po omariuser posted image user posted image user posted image user posted image .

tejč imena so verjetno že izbrana, še od Aline (ki ne bi bila Alina, če Aleks ne bi vztrajal, ker imam že 3 na črke Al Alina, Aleks in Alešuser posted image , jaz pa sem tam nekjev abecedi osamljena bodo imena izbrana na črko T ali V).

No danes mi je bilo prvič v življenju zjutraj slabo. Pri Aleksu vedela nisem kaj je slabost, pri Alini sem zvečer skor crknila odslabosti, no sedaj pa zgleda da bo jutranjauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.11.2007 21:21:12   
felicia
petrinja- jaz nimam pojma da  ti pride patronažna, pa sej je v bistvu ne rabim ker imam vas tukaj pa mi vsaka da nasvet in je velik bolš kot pa da mi ena pride domov "težit"

gh- za enkrat gre, sam je revček danes zaprt ni nič kakal čeprav se je parkrat napel prdnil ampak drekeca pa odnikoder. V plenički pa majčkena sled o kakecu in to mehkemuser posted image . Če jutri zjutraj ne bo polna plenica, dobi full sldkan čaj.

zobki- jih nimamo sam grize pa sto na uro. se pa strinjam vse ob svojem času. danes mi je tudi malo manj jedel pomoje ga matra to al pa zaprtost neki mora bit. A je lahko zaprt zaradi zobkov?

rozina- ja neki smo se igrali z njo sam jo mali hoče direkt v usta dati brez rok gra na njo kar z ustiuser posted image .

telovadba- kok pa kej stane tale latino špas?

putka- men se za drugega zaenkrat ne mudi, bom počakala da bo ta star ene dve leti ali tri. Je pa res da nikoli ne veš a ne!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.11.2007 21:22:50   
felicia
No lex ti vsaj hujšat ne bo treba user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.11.2007 21:26:30   
lex
pa glih so mi šle na rit kavbojke, ki sem jih še nosila pred Aleksomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kakšno kilco bi dol šla in bi bla spet takšna kot pred 5 letiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz se ne grem več, tega še pol pa štacuno zaprem dol!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.11.2007 21:29:46   
kaya2007
Kaya, iz Dravelj, nasproti Mercator centra

aha, jaz živim na brodu, imam blizu do tebe user posted image   si pa tudi ti dobrodošla na kavi

patronažna je pa k nam prišla in mi povedala naj na nič ne pazim, naj kaji kar vse dam za jest user posted image  in je potem sploh več nisem nič spraševala user posted image
a tukaj kdo ve, česa se ne sme zamrzovati od sadja in zelenjave?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
2.11.2007 21:34:02   
kaya2007
lex, edina varjanta da bi imela tok hitro še enega user posted image  bi bila, če bi se ponesreči zgodilo user posted image  ampak se ne more...ker sem na tabletah, pa še nič se ne dogaja he he
no, ampak svaka čast, te občudujem!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
2.11.2007 21:36:50   
felicia
ah lex zdej boš mela izgovor za njamanje samih dobrih stvari a ne! Pa potem ko bomo me nosečke boš ti že čist šlang kot pred prvim rojstvom!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.11.2007 21:46:16   
felicia
ja očitno sem jaz vedno prehmal tuki gor na rr nobena ni za čvek.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.11.2007 21:52:54   
felicia
kot bi rekla naša Majchi - odhajam v mižule!

lahko nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.11.2007 22:39:02   
rožica81
A že vse spite? Jaz sem šele zdaj fajn zalaufala user posted image  Spet sem imela večerno čiščenje, dečkota še kar ni, mali spi, jaz pa še hitro RR počekiram - da vidim, kako je lex kaj danes (in ostale seveda). Res sem vesela zate user posted image  Hmmmm, me zanima, katera bo naslednja??

Danes je bil še en krasen jesenski dan, kajne punce? A ste uživale? Midva z malim se zadnje dni ven šele okol 12h spraviva, ker prej spi in ga kar pustim. Sva pa pol toliko dlje zunaj. Je pa ful smotano, ker je tako hitro tema, da popoldan že kar zmanjka časa, da bi ga še en giro peljala. Po temi je pa smotano z malim otročkom, a ni?

Kaya, jaz vem edino za špinačo, da se je ne sme zmrzovati. To je to.

Petrinja, mi tudi še nimamo zobk, pa tudi nič ne kaže, da bi ga kaj matralo... Patronažno sem morala pa jaz poklicat za GH, ni kar sama prišla. Povedala pa mi ni kaj novega, ker je na RR tolk in še več napisanega o tem... Sicer pa sama najbolj veš, kaj malemu paše in kaj ne...

Kjava, zakaj pa zdaj tako zavarovanje? To misliš obvezno, a ne? Zakaj ne moreš biti po možu? Jaz eno leto sploh nisem bila zavarovana (obvezno), samo dodatno sem si plačevala, ker nisem vedela, da se moram na občini prijavit user posted image  No, sedaj vem user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.11.2007 23:16:45   
ancka1
Sem čisto na hitro sem gor pošpegala in potem sem se pa morala prijavit...

LEX ČESTITKE za user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image  Kako lepo. user posted image  Vse lepo ti želim. Po mojem je full manjši "šok", napor, ne vem točno, kako naj se izrazim, ko imaš po dveh še tretjega otroka, kot pa ko se po prvem še za drugega odločiš.

Rožica user posted image  za pridnega Nackota, ki tako spančka. user posted image

Jaz sem za srečanje.

A, ja, pa s Tevžkom ni bilo nič hujšega, je imel danes cel dan normalno T 36,8. Ampak razpoloženja pa zadnje dni menja 100 na uro. Od totalnega smeha (prav režanja), do res tuljenja. Ne vem, kaj ga daje.

Grem spat, sem totalno user posted image .

Lepo in mirno noč vsem.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.11.2007 23:26:58   
lex
Naša Alina je pa tolkprehlajena, da to ni res. Ful težko diha, kašlja kot zmešana. Mi je danes dala sinecod kapljice in je malo boljše. Pa zadnjič je dobila plišasto račko polnjeno s pšenico in sivko za darilo. ful je fajna, jo daš v mikrovalovno z 2 minuti, potem pa ji jo dam poleg prsi ko jo na bok obrnem (naj bi dal gor) pa kar lažje dhauser posted image user posted image user posted image .
nič lahko noč

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.