|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
2.11.2007 14:53:38   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

V kjerem mesecu pa se lahko začne uporabljat stajica?
Jaz sem tud lih ven hotla šibat pa mi je zaspal. Kjer lep dan je spet !!!

A misliš stajico al hodalico (hojico)? Stajca se lohk takoj začne uporabljat, ker je to vbistvu zamrežena pojstla. Hojica pa ne vem kdaj se lahko začne uporabljat.

joooj ja hojica sm mislila, pa skoz to dvoje mešam, pa čist logočno je ime. Ja jo mam doma, sm jo dubla. Ma čist tko vprašam, itak da ne še zdj. Pomoje kakšn 6-7 mesec

Sej boš vidla kdaj se bo začel na noge postavlat, pa kdaj bo hotu kt korake delat. Jest sem tud hojco dobila, tako k ma gor gumbke živalic, ki spuščajo glasove.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
2.11.2007 15:55:16   
LANLAN
A uporablja katera DM-jeve ali Muller-jeve plenice? kako ste kaj zadovoljne? glih razmišljam katere bi kupila?
sem vidla,da imate debato o pleničkah,mi kupujemo Mullerjeve,smo ful zadovoljni-so sicer debelejše,ampak čist ok(mogoče bomo ob poletju prešaltaluser posted image ,Pamperske iz"navadnih"trgovin so res podn,iz Mullerja so mal bolš,ampak vseeno..sem pa zadnjič kupia Huggies,k je medo Pu gor,pa so ble tudi superca-ampak cena je mal previsoka..user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
2.11.2007 17:11:40   
Antigona
Na Sisy da se ne boš matrala, link direkt na Fixies pleničke:
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=206&ParentClassID=40
Upam, da sem ti kej pomagala user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
2.11.2007 17:14:38   
Antigona
ABC sem slišala da sta imela privilegij prva vidt album od Jernejeve sestrične. Kakšne se ti zdijo fotke?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.11.2007 18:36:57   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

ABC sem slišala da sta imela privilegij prva vidt album od Jernejeve sestrične. Kakšne se ti zdijo fotke?

A sva bla prva? Zdej se mi pa fajn zdi. Sva si jih ogledala že na internetu, ampak zame more bit slika v albumu, da jo lahko primeš. Slike so pa zlo lepe, onadva sta bla tud zlo zadovolna. Pa cenovno je tud ugodno(vsaj men), tko da če bomo kdaj rabl vemo kam se obrnit. A te albume ti urejaš? Res so lepe slikce, pa prvič sem vidla tak album. POHVALE OBEMA!!!user posted image user posted image user posted image

Ti si se pa potepala a ne?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.11.2007 18:56:30   
saskija
hojica je najbolj nevarena stvar otroške opreme, ki jo pediatri strogo odsvetujejo ne samo zaradi razvoja ampak poškod zaradi uporabe hojice. Sem na faks pri nevrologiji videla take posnetke, da sem že takrat rekla hojici ne hvala.

No upam, da me ne izženete iz foruma, ker vam težim s svojim mnenjem o lupinici, hojici, dojenju... ker sem res rada v vaši družbiuser posted image  seveda pa vsaka po svoje

lep vikend vam želim!!!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.11.2007 19:02:35   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

hojica je najbolj nevarena stvar otroške opreme, ki jo pediatri strogo odsvetujejo ne samo zaradi razvoja ampak poškod zaradi uporabe hojice. Sem na faks pri nevrologiji videla take posnetke, da sem že takrat rekla hojici ne hvala.

No upam, da me ne izženete iz foruma, ker vam težim s svojim mnenjem o lupinici, hojici, dojenju... ker sem res rada v vaši družbiuser posted image  seveda pa vsaka po svoje

lep vikend vam želim!!!

"Žal" se moram s tabo tudi v tem strinjati. user posted image  Naša starejša dva hojice nista imela. NA kater fax si pa hodila, da ste tudi imeli nevro?

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 2.11.2007 19:12:30 >

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.11.2007 19:37:55   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

A uporablja katera DM-jeve ali Muller-jeve plenice? kako ste kaj zadovoljne? glih razmišljam katere bi kupila?
sem vidla,da imate debato o pleničkah,mi kupujemo Mullerjeve,smo ful zadovoljni-so sicer debelejše,ampak čist ok(mogoče bomo ob poletju prešaltaluser posted image ,Pamperske iz"navadnih"trgovin so res podn,iz Mullerja so mal bolš,ampak vseeno..sem pa zadnjič kupia Huggies,k je medo Pu gor,pa so ble tudi superca-ampak cena je mal previsoka..user posted image user posted image

jst sem danes kupila Mulerjeve pleničke, od 5-9 kg, pa sem ji prej dala gor pa se mi zdijo ful majhne! mogoče se moram navaditi pa bo!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.11.2007 20:00:13   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

lep vikend vam želim!!!

"Žal" se moram s tabo tudi v tem strinjati. user posted image  Naša starejša dva hojice nista imela. NA kater fax si pa hodila, da ste tudi imeli nevro?

tudi jaz sem proti njej in je ne bomo uporabljali.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.11.2007 20:18:14   
Talika19
Jaz sem tudi proti hojici. Otrok se s hojico prehitro postavi na noge, ko za to še ni sposoben. Otrok se mora sam začeti postavljati na noge, ko je za to dovolj razvit. Le možnost mu moramo dati (prostor ob kavču ipd).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.11.2007 20:26:23   
abc100
Hojica, dojenje, lupinca, široko povijanje,... to so stvari zarad katerih se je reklo že veliko besed. Jest sem hojico dobila in jo bom tudi uporabljala. Jest sem bila tudi v hojici, pa nikoli nisem po prstih hodila, ker nekateri tok na to opozarjajo.  Itak pa na tok stvari zdej opozarjajo, da bi  otrok moral samo ležati, če bi vse upošteval, pa še to ne veš kako ga dati, al na hrbet,trebuh ali na bok.

Jest mislim, da je najbolje da sam sebe poslušaš pa je.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.11.2007 20:29:15   
Talika19
Kje pa je Pajac? Že nekaj dni se ni nič javila.

user posted image

Pajac???!!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.11.2007 20:29:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jutro

Od dragega sem dobila ob rojstvu Swarovski verižico z srčkom v katerem so kristalčki in uhančke za zaraven...Pa sploh še nisem mela prilike dat kompletka gor ker nikamor tko na lepš ne gremo user posted image

user posted image user posted image jst sem dobla točno to ampak brez uhančkov za moj rojstni dan lanko leto

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.11.2007 20:30:53   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Kje pa je Pajac? Že nekaj dni se ni nič javila.

user posted image

Pajac???!!!

Sej res, kje se je zgubila? Upam da ni Peter še bolj zbolu.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.11.2007 20:38:25   
Talika19
Glede položaja lupinice pa po mojem ni mišljeno, da je otrok v lupinici ampak da ga v naročju držiš v obliki lupinice oz. lunce. To zelo lepo prikažejo na DVD-ju od Vzajemne (Telovadba za mamico in dojenčka). Držiš ga tako, da je v trebuhu bolj stisnjen (da je hrbtenica ukrivljena na noter) in zunanjo nogo ima pokrčeno, notranjo pa iztegnjeno. No razložiti je malo težje kot videti.
Tako kot kaže tukaj: http://www.mameibebe.net/bt/2003310101.htm (slika 2 in 3, dokler je še tako majhen).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.11.2007 20:48:35   
Talika19
Antigona, a si kupila spalno vrečo za Lukija v H&M-u? Meni je tista bež sicer ful lepa, ampak se mi zdi malo tanka. A ti bi ga čez to vrečo še kaj pokrila ali ne? Mi imamo v spalnici 18 stopinj in sedaj je pokrit z dekico in kovtrčkom. Pa oblečen je zgoraj v dvojne dolge rokave, spodaj je pa samo pižamica.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.11.2007 20:50:14   
birdy

Glede položaja lupinice pa po mojem ni mišljeno, da je otrok v lupinici ampak da ga v naročju držiš v obliki lupinice oz. lunce. To zelo lepo prikažejo na DVD-ju od Vzajemne (Telovadba za mamico in dojenčka). Držiš ga tako, da je v trebuhu bolj stisnjen (da je hrbtenica ukrivljena na noter) in zunanjo nogo ima pokrčeno, notranjo pa iztegnjeno. No razložiti je malo težje kot videti.
Tako kot kaže tukaj: http://www.mameibebe.net/bt/2003310101.htm (slika 2 in 3, dokler je še tako majhen).

Jaz mislim, da je tudi tako mislila.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.11.2007 20:52:40   
abc100
Jest mam čist tanko spalno vrečo, ker je itak pokrit. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.11.2007 20:53:22   
Anonimen

talika, točno tako kot sem napisala je mislila, ker me je prav vprašala, kje jo imam in rekla naj Tjašo kar imam notri 2-3 ure.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.11.2007 20:57:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
Itak pa na tok stvari zdej opozarjajo, da bi  otrok moral samo ležati, če bi vse upošteval, pa še to ne veš kako ga dati, al na hrbet,trebuh ali na bok.

se podpišem

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.11.2007 20:57:45   
birdy
Drugače pa nas je Neli zopet presenetila. Namreč, danes se je Neli prvič zares zasmejala, sej veste prov ha ha ha, kot se odrasli zasmejimo. Un taprav smeh. Pol sem bla pa tok srečna, da sem se še jst smejala. Pol se je pa še enkrat. Ubistvu se je pa mojmu očetu tako zasmejala, tko da smo bli jst, oči in mami čist presenečeni in tok veseli. Smo se vsi kr smejal.
Zdej sem pa tok srečna da sem kar v user posted image user posted image user posted image user posted image  kr na jok mi gre od sreče.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.11.2007 21:02:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Na Sisy da se ne boš matrala, link direkt na Fixies pleničke:
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=206&ParentClassID=40
Upam, da sem ti kej pomagala user posted image ...

hvala sem že naročila user posted image

Ampak je pa res ugodna cena...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.11.2007 21:06:28   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

talika, točno tako kot sem napisala je mislila, ker me je prav vprašala, kje jo imam in rekla naj Tjašo kar imam notri 2-3 ure.

Čudn. Men so pa tko v RA kot na fizioterapiji rekl, da ne sme bit velik not. Da pa naj se nosi v položaju lupinice.
Je pa res tako kot je Abc napisala, vsaka mamica naj dela po instinktu. Sem ravno z eno v kontaktu, ki je pa mogla it v RA zato, ker je mala preveč ležala in se ji hrbtne mišice niso zadost utrdile (oz. neki podobnega) in je imela preveč švoh. Je sicer rekla, da se je mali hiter vse skup popravlo. Pa to govorim samo tako da vam dojenčki ne bojo skoz ležal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.11.2007 21:07:57   
birdy
Pa to govorim samo tako da vam dojenčki ne bojo skoz ležal.

Tole sem pa res čudn napisala. Hotla sem povedat, da tud sam ležanje ni glih najbolš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.11.2007 21:09:46   
Antigona
Ne, nisem še kupila spalne vreče. Sem bla potem samo v E leclercu, v H&Ma pa bom šla v torek ko se dobimo... Je bla že v Leclercu taka gužva in se mi ni dal it gužvat še v CP.

Drgač pa tud men hojca ni všeč. Itak pa vsak zase ve kaj in kako bo uporabljal in delal. Sem jst dajem pa Lukija na trebuh spat ker mu tako paše, pa tega ne priporočajo...
Sem pa pri Žanu res poskrbela, da je imel veliko stvari ki se jih je lahko oprijel in potiskal pred sabo, da je lahko hodil okoli. Shodil je pa že pri 10,5 mescih...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.