|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
1.11.2007 21:09:18   
birdy
Moj se pa tudi piše Nagode in mi je dones njegova mama povedala, da njihovi dalni sorodniki naj bi bili iz Logatca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nista v žlahti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej se hecam. Ma ne se bat, slovenci če smo kej v žlahti se zih poznamo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.11.2007 21:29:31   
LadyB
jaz imam tud mullerjeve plenice, in so mi full dobre. Dm-ove mi pa niso bili vsec. Mu je skoz cez prslo. Aja sm mela tud Lidlove in so mi bl tud full dobre.
****, kje se pa te Libero lohk kupjo?? Jaz bom kar vse sprobala. Sam do zdj sm bla pa res najbolj zadovoljna z nemškim pamperskam active fit, te mu čez noč dajem.

Midva sva dons umrla od smeha. Ko mu moj user posted image spusča ene  glasove , nardi user posted image tako smešno faco, spodnjo ustnico nekak dol spusti, pol pa k utihne, pa da nazaj. Zdj je moj čist navdušen in mu skoz to dela, ker je mali res smešen. sam  sm ga pa prej nadrla, k mi gre že počas na živce, k otrok k je nad nečem navdušen pa noče nehat.

Talika dobr da si me spomnila na knjigo, sm čist pozabila nanjo, pa sm si jo zanč sposodila. Jaz jo moram nujn prebrat, k mali skoz z jokom zaspi user posted image user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.11.2007 21:29:53   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Moja lupinica (Hauck) mu bo kmalu premajhna, pa je brat reku da mi posodi njegovo Maxi cosijevo. Mislim da je tista večja in upam da mu bo prav vsaj še ene tri mesece, da potem ko bo že sedel da ga preselim v večji sedež...

vi ste pa dobri antigona! prav rada bi vidla tega korenjaka izven vozka! jaz upam, da bo naša mela za 1 leto lupino. Saj lupina je dobra tud če noge ven gledajo ne? Sam, da glava ne , a mam prav?

Men se pa zdi glih Maxi Cosijeva lupinica manjša od ostalih user posted image  ne vem no....Jst jo mam pa če tamalo v bundo oblečem jo morm skor stlačt notr user posted image  mi ni jasn kako je lahko lupinica za otroke do enega leta user posted image

pravjo tak, ja, da je majhna!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.11.2007 21:34:10   
LadyB
Mene pa neki zanima, na spletni trgovini BC vedno piše zraven izdelkov klubska cena, pa je vedno cenej. A tok plačaš  če maš uno kartico iz baby centra??

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.11.2007 21:37:56   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

jaz imam tud mullerjeve plenice, in so mi full dobre. Dm-ove mi pa niso bili vsec. Mu je skoz cez prslo. Aja sm mela tud Lidlove in so mi bl tud full dobre.
****, kje se pa te Libero lohk kupjo?? Jaz bom kar vse sprobala. Sam do zdj sm bla pa res najbolj zadovoljna z nemškim pamperskam active fit, te mu čez noč dajem.

Midva sva dons umrla od smeha. Ko mu moj user posted image spusča ene  glasove , nardi user posted image tako smešno faco, spodnjo ustnico nekak dol spusti, pol pa k utihne, pa da nazaj. Zdj je moj čist navdušen in mu skoz to dela, ker je mali res smešen. sam  sm ga pa prej nadrla, k mi gre že počas na živce, k otrok k je nad nečem navdušen pa noče nehat.

Talika dobr da si me spomnila na knjigo, sm čist pozabila nanjo, pa sm si jo zanč sposodila. Jaz jo moram nujn prebrat, k mali skoz z jokom zaspi user posted image user posted image .

user posted image
Poznam to k očka kar najeda pa najeda. Enkat je moj ugotovu da se ful smešen sliš, če Neli medtem ko joka daje prst pred usta pa stran. Sej vem, bogi otrok, sam smešn je pa prov za umret! Sem mu najprej rekla, da naj neha, pol sem se pa tolk režala, da niti bu nisem mogla rečt. Pa včasih celo neha jokat. Sam včas pa vid da je hudo pa vseen to dela.user posted image  Ga moram prov nazaj držat.
Libero se dobijo drgač v Šparu. Sem jih že vidla, pa jih bom enkrat tud kupla. Eni jih ful hvalijo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.11.2007 21:38:37   
birdy

Mene pa neki zanima, na spletni trgovini BC vedno piše zraven izdelkov klubska cena, pa je vedno cenej. A tok plačaš  če maš uno kartico iz baby centra??

Res je!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.11.2007 21:40:09   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A uporablja katera DM-jeve ali Muller-jeve plenice? kako ste kaj zadovoljne? glih razmišljam katere bi kupila?

jaz sem jih mela alana, eko so, za lulat zelo vpojne, drekec je pa glih atko čez prišel!

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.11.2007 21:41:09   
LadyB
aja še neki, a če naročiš je poštnina al ni. Če je, koliko?? Neki bi naročila

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.11.2007 21:43:59   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Moj se pa tudi piše Nagode in mi je dones njegova mama povedala, da njihovi dalni sorodniki naj bi bili iz Logatca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nista v žlahti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dokler ne vesta, da sta je ok!!!user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.11.2007 21:44:38   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

dokler ne vesta, da sta je ok!!!user posted image user posted image user posted image

nič raziskvat naprej!!! Kar je, je!user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.11.2007 21:45:38   
Antigona
Talika jaz ti brez problema dam par kosov za probat. Men so res super. Jaz pa predlagam da se dobimo že kar v ponedeljek. A ste za? Pa mogoče kar pri Orehku, da bomo zunaj? In zopet okoli 11ih?

Sisy ja obstaja več vrst Fixies pleničk, najbolje da si pogledaš tule: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=206&ParentClassID=40
Najboljše so pa extra class. 
In ja pamperske 3-ka so manjše od fixies, kar sem jaz ugotovila, ko mi je zmanjkalo fixies trojk in ker sem dobila en paket pampersk sem jih misnla ponucat, pa so ble našemu čisto premajhne. Tako da mu je takrat pamperska spustila prej kot v treh urah. Zato sem cel paket odnesla Tii in upam, da je vsaj njenmu Timonu prav prišel...

Menn so tud edine dobre pamperske Activ Fit in te imajo povsod nemške, čeprav so tite iz Müllerja vseen drugačne kot drgje. Kdo bi razumel...

Pa še glede Maxi cosi lupince. Pri kolegici sem gledala njeno (sicer kupljeno pred dvemi leti) in ona ima spodaj eno ročko, s katero poglobi sedež. Na prvi pogled se meni zdi precej večja kot moja lupinca (ki naj bi bila sicer tud do 13 kg user posted image ) Pa nikakor mi ni jasno, kako bi lahko imell katerega koli otroka notri do enega leta (razen nedonošenčkov, ki so res majhni). Sicer pa upam in molim, da bomo z lupinco zdržali vsaj do 6 ali 7 mesecev, potem pa v večji sedežem z počivalnim naklonom (Maxi cosi Priori xp)...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.11.2007 21:48:03   
*lenc@*

nad 20 e je ni, plačaš pa v vsakem prispevku o,9 e enga prispevka do 70 e, nad 70 e pa 1% zneska.

R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.11.2007 21:48:38   
Antigona

Če naročiš več kot 20,68 eur (bivših 5000 sit) je brez poštnine. Če plačaš po povzetju plačaš nek minimalni strošek (bil je 170 sit oz. odvisno od zneska-tolk je blo lani ali morda celo predlani, se ne spomnim kdaj sem naročila nazadnje po povzetju), če pa plačaš s kreditno kartico pa popolnoma nič...
Men se po plenice ne da it v štacuno, ker z tamalim ne morem nosit še tistih škatel in jih kar vedno naročim prek neta, pa mi jih lepo dostavijo user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.11.2007 21:50:15   
birdy
Hej, glasujte za Tiso Lano od Mašolinke na Žurnalovi spletni strani. Tisa Lana je na 16. strani. Jst sem že dva glasova oddala.
****, kaj nisi povedala, da si malo prijavila za naj dojenčka?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.11.2007 21:52:21   
Antigona
naša mala Lina - 14/8/2007

Sreča, tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo!

Lenča tale misel je bla meni tako všeč, da sem jo večini kolegic kot čestitko ob rojstvu...
Al pa tale je tud dobra:

Na svet je pokukalo novo življenje...
...in s seboj prineslo toliko ljubezni,
da bi lahko napolnil najglobje morje.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.11.2007 22:00:04   
Antigona

Hej, glasujte za Tiso Lano od Mašolinke na Žurnalovi spletni strani. Tisa Lana je na 16. strani. Jst sem že dva glasova oddala.
****, kaj nisi povedala, da si malo prijavila za naj dojenčka?

Sem oddala svoj glas **** user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.11.2007 22:00:56   
mony5

Jaz pa predlagam da se dobimo že kar v ponedeljek. A ste za? Pa mogoče kar pri Orehku, da bomo zunaj? In zopet okoli 11ih?

No če se boste zmenili v ponedeljek naju z Zojo ne bo, ker imamo UZ kolkov! Če se boste pa dobili kateri drugi dan pa prideve!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.11.2007 22:02:37   
Anonimen
Hvala za glasovauser posted image user posted image

Jah kar tako sem jo dala gor,šans pa itak nima.Ena punčka ima že skoraj 3000 glasovuser posted image

Libero plenice sem pa dobila.Morm uno vprašat,ker je res no,še čisto tekoč drekec zadržala s tem da je bla že od prej napita urina.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.11.2007 22:09:48   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Jaz pa predlagam da se dobimo že kar v ponedeljek. A ste za? Pa mogoče kar pri Orehku, da bomo zunaj? In zopet okoli 11ih?

No če se boste zmenili v ponedeljek naju z Zojo ne bo, ker imamo UZ kolkov! Če se boste pa dobili kateri drugi dan pa prideve!

Kaj pa torek?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.11.2007 22:11:32   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jah kar tako sem jo dala gor,šans pa itak nima.Ena punčka ima že skoraj 3000 glasovuser posted image

Libero plenice sem pa dobila.Morm uno vprašat,ker je res no,še čisto tekoč drekec zadržala s tem da je bla že od prej napita urina.

Pri Žanu sem tudi jaz nekaj časa uporabljala Libero, prodajajo jih v Šparu... Potem jih je pa zmanjkalo in jih nekaj časa niso imeli... Pa sem spet prešaltala na nekaj drugega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.11.2007 22:19:43   
*lenc@*

Talika jaz ti brez problema dam par kosov za probat. Men so res super. Jaz pa predlagam da se dobimo že kar v ponedeljek. A ste za? Pa mogoče kar pri Orehku, da bomo zunaj? In zopet okoli 11ih?JAZ SEM!!user posted image

Pa še glede Maxi cosi lupince. Pri kolegici sem gledala njeno (sicer kupljeno pred dvemi leti) in ona ima spodaj eno ročko, s katero poglobi sedež. Na prvi pogled se meni zdi precej večja kot moja lupinca (ki naj bi bila sicer tud do 13 kg user posted image ) Pa nikakor mi ni jasno, kako bi lahko imell katerega koli otroka notri do enega leta (razen nedonošenčkov, ki so res majhni). ANTIGONA, NISO VSI OTROČKI TOK VELKI IN MOČNI K TVOJ, ZATO TI NI JASNO VEŠ.user posted image Sicer pa upam in molim, da bomo z lupinco zdržali vsaj do 6 ali 7 mesecev, potem pa v večji sedežem z počivalnim naklonom (Maxi cosi Priori xp)...

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.11.2007 22:25:56   
LadyB
joj  vem pa da sem že full tečna, sam se nisem naenkrat spomnila to vprašat. Še eno vprašanje user posted image user posted image user posted image , a se lahko pol plača prek pošte z boni iz BC. Jaz mislim da ne, sam vseen vprašam, ker mam še za 100 eur bonov. Hvala za odg.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.11.2007 22:27:48   
Antigona

joj  vem pa da sem že full tečna, sam se nisem naenkrat spomnila to vprašat. Še eno vprašanje user posted image user posted image user posted image , a se lahko pol plača prek pošte z boni iz BC. Jaz mislim da ne, sam vseen vprašam, ker mam še za 100 eur bonov. Hvala za odg.

Žal ne...

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.11.2007 22:31:08   
Antigona
ANTIGONA, NISO VSI OTROČKI TOK VELKI IN MOČNI K TVOJ, ZATO TI NI JASNO VEŠ.

Lenča to je že res, ampak Žan je bil normalno velik, pa sem ga tud komaj še mela notri pri 8ih messecih...

Mogoče je tistim, ki rodijo pozimi in so kot majhni ful oblečeni, pa so potem ko rastejo vedno bolj slečeni še gre. Kontra je pa bolj kriza... Sej boste potem kasnej vidle. Luka pa itak šiša Žana za 1,5-2 mesca... torej bom lahko srečna če ga bom lahko mela v lupinci do 6-7 meseca. Sej res da je naslednja skupina sedežev od 9-18 kg, ampak uporabljali naj bi se šele od 9ih mesecev naprej...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.11.2007 22:38:59   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jest sem tud glasovala. Če je pa tko fletna na tej slikci. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.