|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
1.11.2007 22:39:48   
*lenc@*

antigona, al mam pa jaz same take kolegice z otročki k majo lupino po cel let, saj jaz ne vem kok časa naj bi bli not?!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.11.2007 22:51:39   
Antigona
Sej pravim naslednji sedeži 9-18 kg, naj bi se začel uporabljat pri 9ih mesecih... Ampak ne vem zakaj imam jaz občutek, da bo Luka to težo dosegel že v roku 2 mesecev user posted image ...

Drgač pa vem, da pri večini otrok rata lupinca problem nekje pri 8ih mescih... Vsaj kolikor jih jaz poznam...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.11.2007 22:51:43   
Anonimen
Jaz sem Mašo prestavila iz Romer lupinice pri okoli 8-9-tih mesecih,ker so bile nogice predolgeuser posted image
Tisa Lana bo gotovo eno leto noter,ker je bolj majhna.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.11.2007 22:53:55   
Antigona
Zdej pa jst grem počas spančkat...
Jutr se bom po vsej verjetnosti potepala po CP-ju tako da če bo katera hodila kaj naokoli naj kar pokliče. Se mi zdi, da imate itak večina že mojo telefonsko... Ne vem pa, če bom zjutraj še kej na RR... Hm, mogoče pa vseeno... ampak bo moj doma delal, tako da je bolj malo verjetno user posted image

Dobro spite in mirno noč vam želim!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.11.2007 22:57:22   
abc100
Jest grem tud spat. Lahko noč!!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.11.2007 22:57:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Zdej pa jst grem počas spančkat...
Jutr se bom po vsej verjetnosti potepala po CP-ju tako da če bo katera hodila kaj naokoli naj kar pokliče. Se mi zdi, da imate itak večina že mojo telefonsko... Ne vem pa, če bom zjutraj še kej na RR... Hm, mogoče pa vseeno... ampak bo moj doma delal, tako da je bolj malo verjetno user posted image

Dobro spite in mirno noč vam želim!

Lahko noč pa eno bolho za pomoč, če te pa pič pa svojga lubija pokličuser posted image
Mal me medeuser posted image
Po CP pa mi ne bomo nč hodil, sem mojmu dala veto na trgovine. Bo čist brez dnarja ostal!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.11.2007 23:04:44   
Anonimen
Nočko user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.11.2007 8:11:24   
abc100
Dobro jutro avgustovke in avgustovčki. Kako ste spali? Mi smo spet prespali celo noč, saj smo spali do 7 zjutraj. Zdej je pa v ležalniku, ampak bo počas spet zaspal.

A ste ve kaj dobile od svojih user posted image ko ste rodile? Moj je hodu na un predavanje, da je bil lahko pri porodu in jim je una rekla, da mamice rade vidijo, da jim očka prinese kaj svetlečega. Pa on men to pove, pa jest rečem, da je moja mami za vsazga otroka dobila en prstan. On je pa reku, da je to brez veze, in da on ne bo men nč kupu. Pol mi je pa prstan v porodnišnico prinesu. Pa ga tud slučajno gor nisem mogla spravt, doma mi je pa že šou.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.11.2007 8:11:26   
April
jutro,

današnja noč je bila spet malo bolj mirna. mi je pa zvečer zelo težko zaspal. nazadnje sem ga pustila, da je v joku zaspal in potem spal skoraj 6 ur. prej sem se pa dve uri matrala, a je takoj, ko sem ga v posteljico položila odprl oči.
mi pa nikoli nismo imeli probleme s tem, da bi katera plenica premočila. pa je starejši že 2,5 let pleničar.
lupinico sem tudi jaz nehala uporarabljati pri približno 8 m. ampak mu je bila še prav. enkrat se je še pri 1.5 letu notri prevežal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.11.2007 8:13:36   
abc100
Mene pa zanima kaj mata skupnega Raho, pa Alica v čudežni deželi? 

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.11.2007 8:24:32   
April
ena in ista puncauser posted image , samo da je nick menjala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.11.2007 8:50:26   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

ena in ista puncauser posted image , samo da je nick menjala.

In kaj je fora tega? In če menja nick, se tud vse kar je pod starim nickom napisala spremeni?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.11.2007 8:56:06   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A ste ve kaj dobile od svojih user posted image ko ste rodile? Moj je hodu na un predavanje, da je bil lahko pri porodu in jim je una rekla, da mamice rade vidijo, da jim očka prinese kaj svetlečega.

Žal pri nas na predavanju tega niso nič omenili, zato mi moj user posted image  tudi nič ni kupil. user posted image  Sva pa itak oba dobila zelo lepo darilo ... Marka namreč. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.11.2007 8:59:32   
Talika19
Mi smo se tudi zelo lepo naspali. Mark je spal od 19:30 do 8:00, z dojenjem ob 2h in 5h. Ob 2h je bil revček spet tolk lačen, da se je kar zaletaval v mojo joško. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.11.2007 9:25:51   
LadyB
ste ve kaj dobile od svojih ko ste rodile? Moj je hodu na un predavanje, da je bil lahko pri porodu in jim je una rekla, da mamice rade vidijo, da jim očka prinese kaj svetlečega. Pa on men to pove, pa jest rečem, da je moja mami za vsazga otroka dobila en prstan.

Men je moj kupil zlato verizico z obeskom, gor je pa bil vgravitiran datum Tinovega rojstva, pa njegovo ime. Me je full presenetil, pol mi je pa še eno torbico kupil k mi je bla full vsec. Moški popadki.

jaz sem pa vcer zvecer spet komi ga uspavala, pol sm bla pa že tok zaspana da sm ga kr k nama v posteljo dala. Je pa takoj k top zaspal. Tezko ga je uspavat, sam mi pa skor pol celo noč spi, enkrat se zbudi pa parkrat povleče pa zaspi naprej. Zdj sva dvignila posteljico in je sam na šravfih, in se zdj ne upam notr lezt, k ponavad sm se k njemu v posteljico zvecer stisnila pa je lepo zaspal, in se mi zdi da je tega se navadil, in zarad tega zvecer tok joka user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.11.2007 9:48:25   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

antigona, al mam pa jaz same take kolegice z otročki k majo lupino po cel let, saj jaz ne vem kok časa naj bi bli not?!

MI SMO IMELI TAMAVGA TUDI  DOBRO LETO V  LUPINCI. jE PA ROMERJEVA.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.11.2007 9:59:36   
Anonimen
jutrouser posted image

Mi smo tudi lepo pančkali, zdjle se pa najemo, zrihtamo in gremo malo na sončekuser posted image user posted image .

Najina je v lupinici kadar gremo ven, patronažna mi je pa rekla, da je fino, da je otroček 2-3 ure na dan v položaju lupinice.

Jst sem ob rojstvu od dragega dobila prstan iz belega zlata s lepim kamenčkomuser posted image , me je tudi ful presenetil in prstanček nosim ves čas, ker je to spomin na najlepši dogodek v mojemživljenju, potem pa ga bo dobila moja Tjaškauser posted image . Sicer je pa največje darilo itak otročekuser posted image .

Evo že moram letetiuser posted image ....

Sisy, hvalauser posted image . Sej sem ti rekla, da sta si s Saro podobneuser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.11.2007 10:02:38   
Anonimen
sisy, sem pogledala tudi tvoj albumček in nove slikceuser posted image user posted image user posted image ...kak cortek, pa ti otročki so vsakič lepiš nouser posted image user posted image . se mi pa zdi, da je čist mamici podobnauser posted image , ati brez zamereuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.11.2007 10:02:48   
LadyB
V kjerem mesecu pa se lahko začne uporabljat stajica?
Jaz sem tud lih ven hotla šibat pa mi je zaspal. Kjer lep dan je spet user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.11.2007 10:32:03   
Sisy
jutro

jst sem že vstala,Sara še ne user posted image  pa mam čas mal pofirbcat kaj ste napisale...

No ABC,Birdy naj vama povem da se tut moj dragi piše Nagode user posted image

Učer sem na BC spletni strani iskala Fixiske za naročit pa jih nikjer ne najdem user posted image  a je Lenča vse pokupila? user posted image

Od dragega sem dobila ob rojstvu Swarovski verižico z srčkom v katerem so kristalčki in uhančke za zaraven...Pa sploh še nisem mela prilike dat kompletka gor ker nikamor tko na lepš ne gremo user posted image

Srečanje-meni je vseeno,lahko se dobimo v ponedeljek al pa v torek...Vi sam napište kdaj pa prideva user posted image

Šibam pogledat kaj je zdej z mojo princeso,če misl ceu ta lepi dan prespatuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.11.2007 10:55:26   
saskija
Najina je v lupinici kadar gremo ven, patronažna mi je pa rekla, da je fino, da je otroček 2-3 ure na dan v položaju lupinice.

Vso spoštovanje do patronažnih ampak ne vem kje pobirajo te patronažne take pametne izjave- za razvoj otroka nikakor ni primerna lupinica, je le način kako varno prevažati otroka v avtomobilu. Za razvoj otroka je do pol leta najbolje raven položaj torej voziček z ravno trdo podlago.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.11.2007 11:27:05   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Jaz sem tud lih ven hotla šibat pa mi je zaspal. Kjer lep dan je spet user posted image !!!

A misliš stajico al hodalico (hojico)? Stajca se lohk takoj začne uporabljat, ker je to vbistvu zamrežena pojstla. Hojica pa ne vem kdaj se lahko začne uporabljat.
Meni je user posted image  kupil prstan, za kerga pravi da nima dnrja in še zdej obročno odplačuje moji mamiuser posted image  Je pa ful lep prstan, ki ga zaenkrat ne nosim, ker k pucanju drekca iz Nelijine rite res ne paše zraven prstanuser posted image  Pa še taka sem da se ne spomnim dat dol raznih prstanov.
Sva z Neli kar nekaj zlatnine drugače dobile. Jaz sem od staršev dobila še zapestnico z vgraviranim datumom rojstva in imenom Neli, Neli je pa od mojih staršev dobila verižico z obeskom levčka. Pri nas je ob rojstvu taka tradicija, da starši podarijo mamici in otročku zlatnino po lastni izbiriuser posted image
Zdej pa gremo na sprehod, papa

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.11.2007 11:28:32   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Vso spoštovanje do patronažnih ampak ne vem kje pobirajo te patronažne take pametne izjave- za razvoj otroka nikakor ni primerna lupinica, je le način kako varno prevažati otroka v avtomobilu. Za razvoj otroka je do pol leta najbolje raven položaj torej voziček z ravno trdo podlago.

Se tud sama strinjam z tvojo izjavo Saskija. Jaz mam lupinico samo za prevažanje iz kraja A v kraj B.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.11.2007 13:36:08   
April
abc, najboljš, da kar raho vprašaš, če te kaj o njej zanima. kolikor sem pa jaz razumela, je bila najprej raho. potem se je zaradi nekaterih, ki so se preveč vtikali v njen life, izpisala. čez čas se je ponovno registrirala kot alice in wl. ker pa se pod tem imenom ni počutila ok, je prosila, da se preimenuje nazaj v raho.
vsakdo pa lahko spremeni nik in obdrži svoje objave. jaz sem ga tudi že menjala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.11.2007 14:05:40   
LadyB

Jaz sem tud lih ven hotla šibat pa mi je zaspal. Kjer lep dan je spet !!!

A misliš stajico al hodalico (hojico)? Stajca se lohk takoj začne uporabljat, ker je to vbistvu zamrežena pojstla. Hojica pa ne vem kdaj se lahko začne uporabljat.

joooj ja hojica sm mislila, pa skoz to dvoje mešam, pa čist logočno je ime. Ja jo mam doma, sm jo dubla. Ma čist tko vprašam, itak da ne še zdj. Pomoje kakšn 6-7 mesec

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.