|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
1.11.2007 17:16:55   
N _ B

user posted image

MANCA, VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.11.2007 18:21:53   
KT
MANCA user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.11.2007 18:32:57   
mentos
MANCA user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.11.2007 18:53:13   
nky 23
manca  user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.11.2007 19:44:11   
Anonimen
user posted image   MANCA

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.11.2007 20:17:42   
januška78
Manca se zahvaljuje za čestitke in vam pošilja koš poljubčkov.
Sem hotla kopirat enga smajlija pa mi ni ratalo - se vidi, da nisem stručko za računalniške zadeve, pa še blond sem za povrhuuser posted image
Drnula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nova okna

Manca že spi, moj user posted image  ima moški večer, jaz pa visim tukaj. Sem se spomnila, da bi bilo lepo, če bi še jaz naredila album. Glede na zgoraj napisano zna to trajati malo dlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.11.2007 20:30:33   
KT
januška78 kar z www.slikomat.com skopiraj slikce tu na forum brez, da se matraš z albumom. Je veliko bolj enostavno pa še tvoje fotke se ne vrtijo na prvi strani RR. Ko naložiš slikco, skopiraj prvo vrstico in jo prilepi na "odgovori na sporočilo".  

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.11.2007 20:38:37   
nky 23
čer

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.11.2007 20:40:11   
nky 23
tudi našuser posted image  že aja mi pa tv gledamo in pa jaz malo čekiram kaj se tukaj dogaja.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.11.2007 20:44:39   
KT
Naša user posted image zaspanka mi je pa na kavču zaspala, zdej pa tudi, če posodo zlagam iz pomivalca, salte delam po dnevni, user posted image  žgečkam - nič ne pomaga. user posted image  Zdej pa tuhtam kako jo bom prestavila v njeno postlco user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.11.2007 20:45:43   
KT
N & B kuku!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.11.2007 20:47:27   
*ANA*
MANCA IN TARA  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.11.2007 20:48:16   
N _ B
Čer.

Moji vsi trije že spijo, jaz pa likam. Zdajle se mi ravno likalnik segreva, ker mi je zmanjkal pare. Pri nas je bil Jaka včeraj maksimalno tečen. Čez cel dan je spal vsega skupaj slabo uro in je bil kot pijana muha. Kar zaletaval se je, ampak spat pa ne, kje pa. Sinoči je bil potem tako zaspan, da tud jest ni hotel. Potem sem ga šla pa skopat, da se je malo zbrihtal in mu naredila riževe kosmiče. Mu dam par žličk in so vse letele ven. Potem sem ga pristavila k sebi, je dvakrat potegnil in v jok. Kar ni in ni hotel jest. Nato sem pa tiste kosmiče prelila v flaško in jih še mal razredčila in je tako jedel, da je še dihat skoraj pozabil. Pojedel je 170, podrl kupčka in samo padel dol. Spal je od pol osmih do pol treh, se zbudil, pojedel pri meni in spal do petih in nato še do osmih. Danes čez dan je bil zelo priden. Sploh nismo vedeli, da ga imamo. Bil je dobre volje, se igral, jedel in spal....do poznega popoldneva, ko je bilo spet isto kot včeraj. maksimalno zaspan, nič mu ni pasalo, ne spat, ne po rokah, ne v stolčku, ne jest...kar renčal in cvilil je skoz nekaj. Mal čez šesto sem ga šla pa umit in preoblečt v pižamo ter dala jest. Pri meni je parkrat potegnil in se spet začel zvijat, spodmikat rit ter cvilit. Sploh ne joka, ampak kar nekaj cvili in stoka. Sem mu naredila rižka v flašo, tud tega najprej ni hotel. Ko sva se pa umaknila v spalnico in sem ga čisto umirila je pa najprej pri meni kar nekaj pojedel in nato še 190 ml po flaši. Kar nisem mogla verjet. Sploh ne vem, kaj mu je zadnje popoldneve. A ga moje mleko ne nasiti in je zvečer lačen? Pojma nimam. Je pa včeraj prvič pojedel po flaški. Prej mi je vedno ven pljuval, če sem mu dala jest. Edino čaj bi pil kolikor bi mu ga dala.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.11.2007 20:48:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N & B kuku!

ku ku. Sem se razpisala.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.11.2007 20:49:21   
N _ B

Naša user posted image zaspanka mi je pa na kavču zaspala, zdej pa tudi, če posodo zlagam iz pomivalca, salte delam po dnevni, user posted image  žgečkam - nič ne pomaga. user posted image  Zdej pa tuhtam kako jo bom prestavila v njeno postlco user posted image

Ha. Pri nas primemo in nesemo. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.11.2007 20:51:39   
KT
N & B pri nas je identično. Dokler ne zmešam flaške kar cvili in stoka, po flaški mi jo je pa v minuti zmanjkal na kavču, še obrnila se nisem je že ni bilo več user posted image . Očitno je prišel čas za kaj bolj konkretnega, moje mleko ji očitno ne zadostuje več user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
1.11.2007 20:53:14   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ha. Pri nas primemo in nesemo. user posted image   Kaj pa poscana plenica user posted image  Pa kiklca, ki jo ima še od popoldanskega izleta user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
1.11.2007 20:54:22   
ANDREJA 75
user posted image user posted image N&B jaz tud čakam likalnik da se segreje da grem naprej likat vmes pa še čakam da se mi dokonca zapeče jabolčni zavitek sem mogla nekaj speč dobim jutri obiske (pridejo POGLEDAT M&G) PO SKORAJ 6 MESECIH?HALOOOOO!no tudi moji 4 sončki že spijo mož pa je zaenkrat še v službi.No dokler ne prideuser posted image pa moram še zlikat in malo pospravit od user posted image user posted image user posted image user posted image .čavči!user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
1.11.2007 20:55:17   
januška78
Hvala KT za navodila. No to je poskusna slika Mance iz porodnišnice.
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
1.11.2007 20:55:55   
KT
Bravo januška78, ratalo je, ratalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
1.11.2007 20:59:13   
N _ B
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2021971

Mal za smejat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
1.11.2007 21:01:55   
Drnula
Kaj ste se načvekale.
Naša user posted image tud spankačka kako uro, user posted image je za računalnikom, dela neko prezentacijo, jaz pa kuham kosilo za jutri za delavca. Za mojga in še enga, bosta jutri kleparla na strehi. Mi je ful lažje zdajle pripravit, sem itak bolj večeren tip, se mi zvečer da marsikaj počet in jutri mi ne bo treba noret, ker imam še kar nekaj drugih stvari za zrihat.

KT - kaj zdaj s tvojo službo ?

N & B - naša je bila predvčerajšnjim zvečer zelo podobna. Sam mislim, da ni blo nič drugega kot da je bla zelo zmatrana in posledično še bolj aktivna. Ma ji ni blo prav nič prav. Mi ga je pa začela nekaj srat s spanjem. Zbuja se mi ob petih ali celo štirith in bedi po eno uro, brca, maha, blebeče .... in potem spet zaspi za kake dve uri nazaj.  To se mi zdaj že nekaj dni ponavljauser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
1.11.2007 21:01:57   
KT
user posted image user posted image user posted image  N & B Kje si to našla?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
1.11.2007 21:02:22   
N _ B

Ha. Pri nas primemo in nesemo. user posted image   Kaj pa poscana plenica user posted image  Pa kiklca, ki jo ima še od popoldanskega izleta user posted image

To je pa drug problem.

Saj pri nas je Nike tud zmanjkal mal čez sedem in jo je mož nesel še na wc, ker prej ni šla in mu je skoraj v školjko zlezla. Nje res tud tank ne zbudi. Lahko ne vem kaj zraven delaš, jo prenašaš, bo spala kot top.
Od prejšnjega vikenda popoldan ne hodi več počivat in gre zvečer prej.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
1.11.2007 21:04:45   
N _ B
Drnula: najprej user posted image  za okna. Se splača bit siten. Pri nas ga tudi sračka odkar se je ura premaknila. Danes sem bila prepričana, da bo ob petih, ko se je zbudil že auf, ampak je čudežno zaspal. Prejšnje dni smo pa vstajal med peto in šesto, potem je pa ob osmih zaspal.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.