|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
31.10.2007 11:06:03   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ojla KT. Je pri vas že tudi sonček? Ja in z mojim se ravno dogovarjava kam bi šli?
Pri nas spi kot polhek v vozičku. Ko posije sonce je ful toplo, ko se pa skrije pa hladno. Moj user posted image  je tamle zunaj kot maneken. Slači in oblači se. user posted image A lahk pridem gledat, a lahko pridem gledat? user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
31.10.2007 11:06:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

Tudi jaz sem imela 2x RV tri leta nazaj (enega za drugim-dr. sploh ni mogla verjet, da je to možno) in nisem bila v stikih z otroki, pač pa delam s strankami in zgleda da je nekdo bil samo prenašalec virusa-so mi rekli da zdaj pa se res ne morem več okužiti z RV user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da bom še premislila in da se čas izteka ampak verjetno je ne bomo dali cepiti. Če bo vse po sreči bo do 2 oz. 3 leta doma. Nekaj razmišljam o tej smeri.

Tudi naša frajla je rotarjanka user posted image user posted image user posted image , drugi teden dobiva drugo dozo, če bo zdrava seveda - sedaj spet spi user posted image , upam, da jo hitro pozdravim. Na dan sem privvlekla vse možne domače zvarke, čaj ta , pa uni, pa še drugačen, pa kisove obkladke, sesalc non-stop laufa (sosedi se že križajo in sprašujejo kok mamo pri nas zglancan - ja, seveda user posted image .
Neja zakaj sem te citirala zgoraj - ker kot si napisala sama niso samo otroci prenašalci, tudi odrasli so lahko. Sem bila pa tudi sama full skeptična, ker imam malo odpora do vseh teh cepljenj in zdravil itd. ampak sem pri prijateljici lansko leto videla njenega sinčka priklopnjenega na vse možne flaše in cevke, in kasneje sodelovala pri razkuževanju njene hiše (od kljuk na vratih do plišastih medvedkov,...) tako, da sem se odločila, ker če lahko vsaj poskusim prepričeti kaj takega naši user posted image  potem bom to storila. Ampak imaš popolnoma prav, ti boš najbolje vedela za svojo pikico in če res ni v stiku z ne vem koliko različnimi ljudmi, potem res ni potrebe.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
31.10.2007 11:56:16   
nky 23
ste vse na sprehodih???

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
31.10.2007 15:22:08   
mentos
pozdravljene,

tudi mi smo bili na user posted image , smo malo user posted image  , zdej pa ati in Hana veselo user posted image .

Včeraj smo bili pri župniku, smo imeli priprave na krst, ki ga imamo v nedeljo. Upam, da bo tamala pridna, in ne bo jokala, no ja kakorkoli. Drugače smo pa že vse pripravili, malo sem napeklauser posted image , tortico user posted image sem pa kar naročila.

Evo vsem želim prijetne praznikeuser posted image   , pa za vaše sončke enega velikega user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
31.10.2007 15:24:25   
januška78
Ste spet tok čvekale, da se je Manca zbudila še predno sem vas uspela prebrat. Jo imam sedaj v naročju. Mož trenutno počiva (smo bili prej dolgo časa na sprehodu, ko je tako lepo vreme - pa rabi sedaj počitek user posted image ) pa imam malo časa.
Mi smo imeli ponoči zopet veselico. Po dojenju je rabila več kot 1 uro, da je nazaj zaspala, vmes pa seveda: jok, duda, pa malo smeha, pa pasenje kravic, pa spet jok, itd. Tudi mi smo malo prehlajeni in sem ji tudi ponoči nosek čistila.

Nky 23 tudi Manca je bila cepljena proti rota virusu. Mi se kar precej gibljemo med ljudmi, pa nameravava jo dati v vrtec.

TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV!

Manca je začela protestirat, se greva igrat.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
31.10.2007 16:00:03   
mentos
TARA VSE NAJBOLJŠE ZAuser posted image    MESECuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
31.10.2007 17:21:19   
nky 23
naš pa gre v vrtec pol pri enih treh letik toliko da naveže stik z drugimi otroci pa še to ne za 8 ur. Se nama je z mojim zdelo to še najbolj in zaeenkrat vstrajama pri tej odločitvi.

no jaz pa čakam da pride moj domov iz službe in potem skočimo na večerjo, joj kako je fajn samo en štuk nižje in že smo v restavraciji, nas je tast povabu.

za jutri premišljujemkaj bi počeli, saj ne gremo na pokopališče, gremo potem drug teden ko ne bo te gužve, in ne bo 1.11.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
31.10.2007 18:04:07   
Anonimen
Ahoj

Jaz vas komaj lovim

Hvala za vse čestitke za Taro. Se vam zahvaljuje in vam pošilja    user posted image

Mi smo pa vsi trije prehlajeni. Tara ima celo malo vročine. Ma se mi zdi da bo letošnja zima pri nas v znamenju prehladov, vsaj začelo se je tako. Kako je s citrusi? A jih lahko jem. Jaz namreč pojem ogromne količine sadja, samo zdaj ko pa dojim se pa ne upam pretiravat.

Pri nsa je danes kar pestro. klub temu da smo vsatli zelo zelo pozno ob 9:30 user posted image , sem oprala že pet strojev, omila okna, spekla en biskvit, izrezala buče, pospravla. Kosilo je skuhala tašča. Midva pa sva zdajle še iz pogreba. Me je napihalo, da še bolj smrkam.
Zdaj pa laufam še zlikat, dokler Tara spi.

Se potem kaj pišemo. Pa ne bit tako hitre user posted image

Aja pa user posted image . Moje buče že gorijo user posted image

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
31.10.2007 18:43:06   
ŠpelaP
Za vse, ki ste ali pa so vaši sončki prehlajeni - eno dobro vilo  user posted image , da prežene vse bolezni stran - daleč, daleč proč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
31.10.2007 18:44:31   
ŠpelaP
TARA - vse najboljše za 5 mesecev!     user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
31.10.2007 20:28:31   
nky 23
kruhovi cmoki: vejst stari kruh narezan na kocke (se da tudi kupiti), daš v veliko posodo (skledo)
V eno posodo daš mleko v katerega daš sol, poper, muškatni oreh, in to kuhaš da zavreje in ko zavreje zmanjšaš plin in še malo kuhaš. Nato daš na kruh sveže sesekljan peteršilj in to preliješ z mlekom da je kruh pokrit. Nato pustiš da se masa ohladi da jo lahko mešaš in dodaš jajca ter po potrebi, če je premehko še drobtine.

Upam da sem dost jasno napisala, če ne pa vprašajte. 

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
31.10.2007 20:58:47   
ANDREJA 75
user posted image user posted image    Nevem zakaj ne morete pogledati slikic mojih user posted image user posted image ?user posted image Mislim pa da če kliknete na uprabniško ime ANDREJA 75  na album da se odprejo vsi moji albumi saj upam da je tako ?user posted image Naj mi katera sporoči če je lahko videla slikice!!!Drugače pa mi pridno rastemo bili smo že dvakrat cepljeni kilažo raje ne omenim (velikoooo) user posted image user posted image veliki pa smo 67  cm Maj in 66 cm Gal  druače pa smo kar pridni spimo zvečer od 7 do 7 h zjutraj čez dan pa zelo malo  .Veliko se smejemo in cvilimouser posted image user posted image .šibam zvoni telefon user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
31.10.2007 21:02:59   
*ANA*
Ojla čvekice user posted image

Sem vas komaj utegnila prebrat.

Tara user posted image za tvojih 5 mesecev.

mi smo imeli pa čudno noč, ko sem jaz prišla spat se je Svit zbudil in tulilllllllll, pa tulil in tulil, pa naj sem ga nosila, ali pa je bil v postli- je več ko pol ure tulillll in potem za pol urce nemirno zaspal in jovo na novouser posted image user posted image user posted image

Res upam da bo danes kaj bolje, sicer me bojo podočnjaki začeli napadat

Lepo in mirno noč vsem

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
31.10.2007 21:06:36   
januška78
Nogica kok si ti pridna. Imam kar slabo vest. Pa en koš user posted image , da boste čimprej vsi zdravi.
Kar se tiče citrusov sem jaz že poskusila mandarine, pa je Manca dobila nekaj pikic po ličkih in sem se vseh citrusom do nadalnjega odpovedala. Tudi jaz zelo rada jem sadje, sedaj pa še brez citrusov, pa že tako je bolj malo izbire pozimi.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
31.10.2007 21:44:38   
Drnula
lenkav, tudi pri nas se samo dojimo in se zbuja malo pogosteje zadnje čase. Večinoma se 3x, če gre bolj zgodaj spat pa celo 4x. Zdaj jo ponoči vzamem iz posteljice in podojim v najini postelji in malo zaspim in jo dam nazaj .... skratka, zjutaj se sploh ne spomnim kolikokrat sva se dojili user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
31.10.2007 21:48:45   
Drnula

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobili bomo nova okna ! ! !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo zame ! ! !

sicer čez 6-8 tednov ampak prava

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
31.10.2007 22:30:41   
lenkav
Drnula: ČESTITKE!!! To ti je verjetno odleglo. Sem kar sočustvovala s tabo.

Glede rotavirusa pa sem jaz tudi dobila različne info. Ena P je nadvse priporočila cepljenje, druga samo, če bi imeli še starejšega otroka, ki bi kaj iz vrtca prinesel. Potem sem pa tudi slišala, da so otroci zboleli ne glede na cepljenje.
Ker je Vid še edinec, ga zdaj nisem cepila, čeprav ... Res je težka odločitev.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
31.10.2007 22:31:40   
Anonimen
Mam ene dve minuti časa.

Januška glih tolk sem pridna kot vse ve ostale user posted image . Saj bomo pa jutri počivali.

Ja Tara je spet dobila vročino in je zelo sitna. Šele zdajle sem jo kamaj uspavala. Je pa podnevi zelo veliko spala in upam da zaradi tega ne bo ponoči. Jaz ne vem ali bo mogoče še zgoraj zobke dobila, ker se nenormalno slini )slina teče v potokih), grize in nese v usta vse kar vidi, sitnari, vročina user posted image , ma res ne vem.

Da vam pa ne omenjam bolečin ko me grize. To ji je zdaj prišlo v navado in me lepo ko pač konča s hrano fino ugrizne. Sem jo prjle porinla stran od sebe in ful zajokala, ker me je res zabolelo. Pa  popoldne me je tud prav fajn ugriznila. Ne vem kaj naj naredim, sem pa ji poskušala povedati s tem, da ji takoj potegnem ven bradavico in ji bolj na glas rečem, da to pa ne dovolim. Me malo grdo pogleda ampak potem se pa že reži user posted image .

nky, saj ne vem ali si ti napisala da delaš fajn kruh? Prosim recept. No mogoče je bla Neja, za nazaj se mi pa ne da brat, ker ste se res naklepetale. Torej prosim in hvala user posted image

N&B ja s Kati se bova že dogovorile je pa prav da je računala tudi potne stroške, tudi jaz bi jih user posted image

Ma saj zdaj se pa ne spomnim kaj sem vam še hotela povedat. Najbrž nič user posted image

Lahko in prespano noč vam želim

(odgovor članu januška78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
31.10.2007 22:32:37   
Anonimen
DRNULA user posted image user posted image user posted image za nova okna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
31.10.2007 23:54:36   
ŠpelaP
Sari je danes vročina padla! Upam, da bo tako ostalo. Danes je sicer kakala še prej ob 22h. Samo je verjetno kakala zaradi tega, ker sem ji oleovit kapljice dala šele zvečer, ker sem jih prej pozabila. Jaz trola!
Drugače se pa ona tudi ful slini, pljuva... Morda bodo zobki, čeprav dvomim!

Drnula -
super, da boste dobili nova okna!

nogica
- pri Tarinih ugrizih tvoje dojke bodi kar previdna. Mene je Tim tako ugriznil, da sva se posledično morala nehati dojiti, ker se mi ni in ni hotelo zaceliti. Je pa res, da je takrat bil star že 18 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.11.2007 6:51:27   
nky 23
jutrooooooooooooooo

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.11.2007 7:06:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

dobili bomo nova okna ! ! !

bravo zame ! ! !

BRAVO ZATE user posted image  - zmagali smo user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.11.2007 7:06:59   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ANDREJA 75

Naj mi katera sporoči če je lahko videla slikice!!! Jest vidla, mala dva sta cukra za pojest user posted image user posted image
Drugače pa mi pridno rastemo bili smo že dvakrat cepljeni kilažo raje ne omenim (velikoooo) Kaj pa domača naloga user posted image , prosim povej, prosim za seznamček.  

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.11.2007 10:30:26   
*ANA*
Drnula bravo za okna user posted image user posted image user posted image

Samo da boste zadovoljni user posted image

No za nami je še ena grda noč- se zbudi in kriči user posted image Upam da ga kmalu mine user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.11.2007 17:13:56   
N _ B
user posted image

TARA, VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.