|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
30.10.2007 20:35:07   
abc100
Zmerej pozabim povedat, da je moj stric dobil sina, tako da sem končno dobila še enga bratranca. Tko da mam po enem stricu eno sestrično in enega bratranca, po drugem stricu pa dva bratranca in štiri sestrične!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.10.2007 20:36:08   
Talika19
Mi imamo tudi D3 kapljice. Nam so rekli: 1. teden po eno kapljico na dan, 2. teden po dve kapljici od 3. tedna dalje pa tri kapljice. Jaz si med dojenjem na žličko malo mleka iz joške iztisnem in dam potem 3 kapljice in to poje, potem pa takoj naprej joško. Dam pa takrat ko se spomnim, včasih tudi pozabim. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.10.2007 20:37:49   
Talika19
Glede dude je pri nas tako. Včasih zaspi z njo, če ne spi zelo trdno in mu ven pade, potem začne jokat in jo moram dat nazaj (tudi večkrat). Največkrat pa je tako, da ful zaspi in jo po nekem času ven vrže in je čist ok.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.10.2007 20:50:26   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Glede dude je pri nas tako. Včasih zaspi z njo, če ne spi zelo trdno in mu ven pade, potem začne jokat in jo moram dat nazaj (tudi večkrat). Največkrat pa je tako, da ful zaspi in jo po nekem času ven vrže in je čist ok.

Janez tud ko trdno zaspi jo vn vrže. Dones je bil čist buden ko sem ga dala v postlo, pa sem mislna da bom ene parkrat mogla mu it v sobo mu dudo dat nazaj, ampak je zaspal z roko v ustih.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.10.2007 20:50:46   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Dones sem dobila D3 kapljice, pa me zanima kdaj jih vi dajete. Zjutrej ali zvečer? Sem jih probala, pa so tok zanič.  Ne vem kako mu jih nej dam. Zdravnica mi je rekla da si nej kapnem na bradavico, pa me je strah da jo bo začel zavračat, ker bo zanič okusa. A ve tud samo po 2 kapljice dajate?

abc, tebi so zaničuser posted image , naša jih kar rada popije. a ste probale umetn mlek kdaj, baje da je grozovito ogaben, otroc ga pa pijejo k strela. jaz ji dam direkt , moram dat pa 3 kapljice. Pa si že probala dat? Ne mara?

Ne, nisem še začela, jutr zjutrej mu jih bom dala prvič. Men je zdravnica rekla naj mu dajem 2 kapljice, farmacevt mi je pa reku, da mu nej neki časa dajem samo eno. A maš ti AD3 al D3? d3

Za ta mlek sem pa tud jest že slišala, da je ogabno zanič?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.10.2007 20:52:56   
*lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Janez tud ko trdno zaspi jo vn vrže. Dones je bil čist buden ko sem ga dala v postlo, pa sem mislna da bom ene parkrat mogla mu it v sobo mu dudo dat nazaj, ampak je zaspal z roko v ustih.user posted image se je igračkal s svojo rokico, kok so luštni tile mali res...user posted image

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.10.2007 21:12:57   
abc100
Še zmeri ga gledam kok je lep, ampak kadar ga ma kdo drug v naročju, se ga pa sploh ne morem nagledat.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.10.2007 21:32:32   
birdy
Še zmeri ga gledam kok je lep, ampak kadar ga ma kdo drug v naročju, se ga pa sploh ne morem nagledat.

Isto jaz. Tok mi je lepa, pol k jo pa vidim pri komu v naročju mi je pa še lepša. Take lepe učke mauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.10.2007 21:51:23   
birdy
Lenča sem gledala slike od Line. Ful je cortkuser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.10.2007 22:13:12   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

hvala enako!!!! ja, sem se mal igrala oz sem not padla, moram že mal za tretji mesec pripravt.

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.10.2007 22:31:07   
birdy
Eno vprašanje, pa vem, da je do tja še nekaj časa, ampak bom vsween vprašala: kaj, če kaj boste podarile svojim dojenčkom za božička, miklavža al karkoli boste že praznovali?
Midva ji bova dala kako malenkost sam pojma nimava kajuser posted image  Cunje ma do številke 80, igrač ma že tud kar neki, vse stvari, ki jih rabi ali ne rabi tud,... Sploh si tud ne predstavljam, kaj bi dala tako majhnemu otroku. Tašča ji bo dala knjigice, teta pametnega kužka, doma še ne vem kaj bojo dali. Sploh nimam ideje!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.10.2007 22:33:40   
birdy

hvala enako!!!! ja, sem se mal igrala oz sem not padla, moram že mal za tretji mesec pripravt.

A geslo za prva dva albuma je skrivnost al ga lahko poveš?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.10.2007 22:36:32   
mony5
A lahko nekaj vprašam? A ste ugotovila, da imajo zdaj tudi v MErcatorju in v Sparu plenice MADE IN GERMANY?!!! A je to ista kvaliteta kokr tiste v Mullerju?

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.10.2007 22:45:29   
mony5

Isto jaz. Tok mi je lepa, pol k jo pa vidim pri komu v naročju mi je pa še lepša. Take lepe učke mauser posted image

Pri meni je isto, je tako lepa, da bi jo skoz samo gledala! Pa ko je pri komu v naročju samo mene gleda. joj kok je to dober občutek!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.10.2007 22:45:31   
*lenc@*

A geslo za prva dva albuma je skrivnost al ga lahko poveš? ne, seveda ni skrivnost -narastek, glih zato k je pod geslom(sem se mal uštela) sem dal zdaj ta dva albuma gor, saj slike so enakeuser posted image user posted image user posted image .

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.10.2007 22:51:47   
*lenc@*

Eno vprašanje, pa vem, da je do tja še nekaj časa, ampak bom vsween vprašala: kaj, če kaj boste podarile svojim dojenčkom za božička, miklavža al karkoli boste že praznovali?
Midva ji bova dala kako malenkost sam pojma nimava kajuser posted image  Cunje ma do številke 80, igrač ma že tud kar neki, vse stvari, ki jih rabi ali ne rabi tud,... Sploh si tud ne predstavljam, kaj bi dala tako majhnemu otroku. Tašča ji bo dala knjigice, teta pametnega kužka, doma še ne vem kaj bojo dali. Sploh nimam ideje!

saj bo kmal veseli december. sem zdaj iskala posodice za svečke k jih mam kar čez dan večkrat prižgane- mi je tok lepo to-  in je rekla prodajlka, sam da bo prvonomebrskih praznikov konc, pol pa takoj svečke in vse drugo.
kaj ji bom podarila, kako igračo, mal boljšo. Pa odtise nogice in rokice v das masi bom nardila in bova podarila babicam/dedkom in tud shranla zanjo v spomin na prvo novo leto.

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.10.2007 22:52:54   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A lahko nekaj vprašam? A ste ugotovila, da imajo zdaj tudi v MErcatorju in v Sparu plenice MADE IN GERMANY?!!! A je to ista kvaliteta kokr tiste v Mullerju?

ne nisem, hvala pa za info! najbrž so iste a? v BC pa majo made in england, poznate?

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.10.2007 23:06:06   
mony5

ne nisem, hvala pa za info! najbrž so iste a? v BC pa majo made in england, poznate?

Tud v BC-ju majo plenice MADE IN GREMANY!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.10.2007 23:06:52   
mony5
Jst še nič ne vem kaj bomo kupili za božične praznike! Nekaj koristnega!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.10.2007 0:00:41   
*lenc@*

Tud v BC-ju majo plenice MADE IN GREMANY!
v našem sem pogledala-made in england, 100000%.

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.10.2007 0:05:34   
*lenc@*
Tale RR! Saj ti da velik nasvetov... sem pa začela brat o hermini in downu poste sem pa zdaj čist objokana. kako je res lepo, da mamo probleme kolk kakajo, pa kdaj zaspijo...
user posted image user posted image user posted image za vse naše male avgustovčke k upam da zdele lepo pančkajo in kaj lepga sanjajo!!!!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.10.2007 6:31:15   
Anonimen
Jutrouser posted image

No mi smo že pokonci, Tjaška spančka celo nočuser posted image user posted image user posted image in sedaj se že par dni zbuja ob 6 tko, da zgodaj vstanemouser posted image .

Najprej moram povedati da so naši otročki res tako lepi, cortkani, pridni, čudoviti....res sami cukrčki, bravo za nas mamiceuser posted image user posted image user posted image .
Talika in birdy, hvala...sej sem že stokrat napisala, da sta vajina sončka čudovita tko, kot vsi naši avgustovčki in moja julijka, da ne   bo pomoteuser posted image .

Mony Tjaška pošilja velik objemček in poljubček Zoji nazajuser posted image user posted image user posted image .

Vsaki mamici je njen otroček najlepši in tako je tudi meni moja Tjaška tako lepa, da se včasih sprašujem kako je to možnouser posted image  in potem oj občudujem in opazujem in se zraven topim, potem se mi pa še nasmehne sem pa itak čist razneženauser posted image user posted image user posted image .

lenča ful si lepo napisala glede naših problemov , ki so res majhni, ko si prebreš kaj takega kot doživlja Hermina.
aja, lenča tale Jude Law je pravi počitek za učkeuser posted image user posted image .

zdej grem pa malo spakirati, gremo na Štajerskouser posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
31.10.2007 10:02:08   
mony5
ja kje pa ste? a še vse spite?
mi smo danes vstali ob 7.30 (Zoja je spala od 22-ih, brez dojenja) in se sedaj malo igramo,smejčkamo,... 

jst sem tud čist raznežena, ko se naša začne smejat user posted image user posted image user posted image

mi bomo kar doma čez praznike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
31.10.2007 11:04:00   
LadyB
Tale RR! Saj ti da velik nasvetov... sem pa začela brat o hermini in downu poste sem pa zdaj čist objokana. kako je res lepo, da mamo probleme kolk kakajo, pa kdaj zaspijo...
za vse naše male avgustovčke k upam da zdele lepo pančkajo in kaj lepga sanjajo!!!!

Kaj pa je narobe? Nisem ta post nikjer zasledila.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
31.10.2007 11:04:59   
LadyB
Poopsie, sm pogledala slikce, kjer cukercek je user posted image . Jojj res so vsi lepi teli avgustovcki

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.