|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
30.10.2007 12:53:56   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Pisane piškote, samo imamo zdele malo pavze, ker je Miha lačen. user posted image

A to so piškotki za okras ali za pojest? user posted image  Vidim, da imaš pridne kuharske pomočnike. Tako pa res ni problema imeti 3 otroke, če ti vse sami naredijo. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.10.2007 13:06:16   
Talika19
Pajac, hvala bogu, da je Peterček že bolje. Jaz ne vem kaj bi naredila, če bi bil mali tako bolan. Zaenkrat smo imeli težave samo s krči.

Naš je bil pa včeraj res vzorčni primer kako spati. Zvečer sva naredila cel ritual (hrana, kopanje, pižama), se na koncu še malo najedla, se mi je še nekaj razburjal na joški. Očitno je imel dovolj, jaz sem ga še kar malo silila. Sem ga dala budnega v košek in je zaspal in se tudi enkrat ni več oglasil. user posted image user posted image

No, da se ne boste preveč sekirali, danes ni več tak lep vzorčni primer, ampak je kar v redu. user posted image

Ponoči smo spali od 20h-2h, pa potem do 6h. Ob 6h se je ful pokakal in je šlo vse skozi, tako, da sem ga mogla celega preobleči. Seveda sem bila sama kriva, ker sem spet eksperimentirala s plenicami. Probala sem Pampers 3-ka 4-9kg, pa spet niso ok, tudi 3-ka 4-7kg niso ok. Očitno bodo 2-ka še kar nekaj časa aktualne, čeprav so do 6 kg, kar jih pa naš že skoraj ima. Katero številko sedaj uporabljate?

No, je bla pa taka fora ob 6h, on ves posran, smejal se je pa tako v moji postelji, kot da bi mu kdo plačal. user posted image user posted image  Jest sem pa nisem hotla z njim ful pogovarjat, ker sem mu hotela pokazat, da je še noč in ne dan in da moramo še spat. No ko sva se preoblekla, sem ga dala še malo na joško (čeprav tega običajno ne delam), da se je umiril in potem še naprej zaspal. Pri nama v postelji seveda do 8h. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.10.2007 13:08:52   
abc100
Evo nas. Pri dveh mesecih je naš Janez težak 4950g, velik je pa 58cm. Že od jutra ni nič spal, pa je tok bogi zdej. Vsakič k je hotu zaspat je neki bli, da sem ga mogla zbudit. Sej pomoje zdele že pančka, ker nič več ne godrna v košku.

Jest grem pa za kosilo prpravt preden se zbudi.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.10.2007 14:02:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pajac, hvala bogu, da je Peterček že bolje. Jaz ne vem kaj bi naredila, če bi bil mali tako bolan. Zaenkrat smo imeli težave samo s krči.

Očitno bodo 2-ka še kar nekaj časa aktualne, čeprav so do 6 kg, kar jih pa naš že skoraj ima. Katero številko sedaj uporabljate?

No, je bla pa taka fora ob 6h, on ves posran, smejal se je pa tako v moji postelji, kot da bi mu kdo plačal.  Jest sem pa nisem hotla z njim ful pogovarjat, ker sem mu hotela pokazat, da je še noč in ne dan in da moramo še spat. 

Hvala Še ni ok samo je 99% boljši kot včeraj...

Moj je včeraj kupil 3. (4-9 kg) pa ti sporočim...

Ob 6. uri je zate noč ??? No pri meni je tudi bila.. nekoč...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.10.2007 14:53:16   
abc100
Jest mu zdele par dni dajem 3, sicer jih ma full visoka, ampak zaenkrat še ni nič skoz pršlo. 2 so ga pa že okol nogice tišale, sploh ni več čist okol pršlo. Sem pa za darilo dobila ene 5 pokov plenic 3 jumbo, tko da sem zdele za kar lep čas frej kupovanja plenic.

Dones ne gremo na rojstni dan, ker je v soboto. Te deci se pa tud zment ne znajo!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.10.2007 15:18:41   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ob 6. uri je zate noč ??? No pri meni je tudi bila.. nekoč...

Sem ga kar prepričala, da je še noč. Pa še verjel mi je, za zdaj...user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.10.2007 15:41:54   
Jumpy

Pisane piškote, samo imamo zdele malo pavze, ker je Miha lačen. user posted image

A to so piškotki za okras ali za pojest? user posted image  Vidim, da imaš pridne kuharske pomočnike. Tako pa res ni problema imeti 3 otroke, če ti vse sami naredijo. user posted image user posted image

Piškoti za pojest. Na sliki so še surovi. user posted image

Otroke je treba zgodej začet terat, če hočeš, da je kaj iz njih.user posted image user posted image user posted image  No, sej sama tud tko delaš, ko dojenčka zjutraj prepričuješ, da je noč, on pa te mora ubogat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.10.2007 15:57:12   
tikca
Joj kak dan. Naš Lovro od 6. zjutraj še ni nč zaspaluser posted image . Mane si očke, pa zadrema za pol minutke, pa zakrili z rokami in je konc. Pa se smeji, pa pogovarja, pa že kar pisano gleda od utrujenosti, ampak zaspat pa ne, nak.
Aja pa kruh...jaz sem v Lidlu kupila eno mešanico za kruh, dodaš samo 3.5 dcl vode in zamesiš, vzhajaš in spečeš, je fuuul jamiuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.10.2007 16:06:40   
Talika19

Otroke je treba zgodej začet terat, če hočeš, da je kaj iz njih.user posted image user posted image user posted image   

Jest se čist strinjam s tabo. Naši bodo imeli naslednje igračke: sesalec, grablje ipd. Oni bodo mislili, da se igrajo, v bistvu pa bodo pospravljali in delali. user posted image user posted image  

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.10.2007 16:08:51   
Talika19
Naš je tudi danes čez dan spal 3x po pol ure. Pa čisto je fertik tolk je zaspan. To je po mojem zato, ker smo že cel dan notri. user posted image  ko je pa tako grozno vreme. Če bi imela kengurujčka bi kar z njim šla ven.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.10.2007 16:11:29   
abc100

Otroke je treba zgodej začet terat, če hočeš, da je kaj iz njih.user posted image user posted image user posted image   

Jest se čist strinjam s tabo. Naši bodo imeli naslednje igračke: sesalec, grablje ipd. Oni bodo mislili, da se igrajo, v bistvu pa bodo pospravljali in delali. user posted image user posted image  

Ko bi res blo tko. Edin kakšen kladu bi jim bil zanimiv, pa še to ne v delavnici, ampak bi ti pokazu kako lepo kozarci zvenijo.user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.10.2007 16:31:34   
birdy
Ko bi res blo tko. Edin kakšen kladu bi jim bil zanimiv, pa še to ne v delavnici, ampak bi ti pokazu kako lepo kozarci zvenijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.10.2007 17:51:06   
*lenc@*

TA user posted image user posted image user posted image JE DOBRA JA!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.10.2007 17:55:11   
*lenc@*
PLENICE_JAZ MAM 3 ŽE KAR NEKI ČASA IN SO MI ZDAJ K SO JIH MAL ZBOLJŠAL, ŠE KAR OK. vSAJ NE ZASMRDIJO K PREJ, ZDAJ KER ZADIŠKAJO KI JIH RAZPREŠ.čez pride pa pr vseh skor, če se nabere drekca.

full mal spi danes, upam da bo ok ponoč. tud naši smo nos mal zrihtal, da bo le ql naprej.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.10.2007 17:57:49   
*lenc@*
eno ? mam
Navadli smo jo na dudo(so jo dal že 1. dan v P) in zdaj bi tega user posted image stran vrgla če bi kaj pomagaluser posted image . Res me razkur.
Ko zaspi, jo rabi in pol še 10x ven pade pa ji moram popravlat, se zbudi in jovo na novo. Ali vam zaspi vaš otročk brez?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.10.2007 18:00:09   
*lenc@*
Birdy_ ta duda je ortodontska a ne? Saj zdaj so skor že vse? men je full ok, sam v našmu BC je nimajo. Čigava je? A je mehka?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.10.2007 18:00:35   
*lenc@*
Una oranžna mislim, sem jo vidla pr neli.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.10.2007 18:07:37   
birdy
Birdy_ ta duda je ortodontska a ne? Saj zdaj so skor že vse? men je full ok, sam v našmu BC je nimajo. Čigava je? A je mehka?

A misliš uno veliko, k je ful hecna videt? Je iz kavčuka, cela čist mehka, ne vem pa čigava je ker jo je lubi kupu. Pa tud če je ortodontska ne vem. Pomoje da je, moj lubi ne kupuje "slabe" robe za Neli. Se kar izprsiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.10.2007 18:32:45   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

eno ? mam
Navadli smo jo na dudo(so jo dal že 1. dan v P) in zdaj bi tega user posted image stran vrgla če bi kaj pomagaluser posted image . Res me razkur.
Ko zaspi, jo rabi in pol še 10x ven pade pa ji moram popravlat, se zbudi in jovo na novo. Ali vam zaspi vaš otročk brez?

Naš jo je tud skoz ven metov, pol sem mu jo pa s plkenico založila. Zvila sem jo kot rolado pa jo dala pred dudko. Do noska je bil pa še luft, tko da sem bla merna, pa itak če se je premaknu se je tud plenička. Ampak to samo kadar je na boku, kadar pa na trebuhu spi jo pa malkrat ven vrže.

Pa jest sem kar vesela da mara dudo, da mi ga ni treba zmeriu v naročju potolažit. Pa da ne boste zdej mislne, da mi ga je težko crklat, sam če se z dudo zadovoli mi je pa tud čist v redu.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
30.10.2007 18:34:43   
April
tista rjava iz kavčuka je chiccotova.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.10.2007 18:41:27   
abc100
Dones sem dobila D3 kapljice, pa me zanima kdaj jih vi dajete. Zjutrej ali zvečer? Sem jih probala, pa so tok zanič.  Ne vem kako mu jih nej dam. Zdravnica mi je rekla da si nej kapnem na bradavico, pa me je strah da jo bo začel zavračat, ker bo zanič okusa. A ve tud samo po 2 kapljice dajate?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.10.2007 19:21:01   
LadyB
po žlički mu dej, bos vidla da bo tko polizal, jim je vsec okus, k je mal drugacen. Lohk mu pa tud na dudko kapneš.  Raj mu jih daji zjutri

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.10.2007 19:38:26   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dones sem dobila D3 kapljice, pa me zanima kdaj jih vi dajete. Zjutrej ali zvečer? Sem jih probala, pa so tok zanič.  Ne vem kako mu jih nej dam. Zdravnica mi je rekla da si nej kapnem na bradavico, pa me je strah da jo bo začel zavračat, ker bo zanič okusa. A ve tud samo po 2 kapljice dajate?

abc, tebi so zaničuser posted image , naša jih kar rada popije. a ste probale umetn mlek kdaj, baje da je grozovito ogaben, otroc ga pa pijejo k strela. jaz ji dam direkt , moram dat pa 3 kapljice. Pa si že probala dat? Ne mara?

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.10.2007 19:39:27   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: April

tista rjava iz kavčuka je chiccotova.

hvala april, enim je full grda, men je ql!

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.10.2007 20:30:38   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

abc, tebi so zaničuser posted image , naša jih kar rada popije. a ste probale umetn mlek kdaj, baje da je grozovito ogaben, otroc ga pa pijejo k strela. jaz ji dam direkt , moram dat pa 3 kapljice. Pa si že probala dat? Ne mara?

Ne, nisem še začela, jutr zjutrej mu jih bom dala prvič. Men je zdravnica rekla naj mu dajem 2 kapljice, farmacevt mi je pa reku, da mu nej neki časa dajem samo eno. A maš ti AD3 al D3?

Za ta mlek sem pa tud jest že slišala, da je ogabno zanič?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.