|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
31.10.2007 22:15:26   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Jaz pa komaj čakam januar, da gremo na plavanje! A bo še katera hodila na DIF na plavanje z dojenčki?

Jaz bom sigurn, komii čakam.

user posted image user posted image user posted image  pol se bomo pa spoznali user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
31.10.2007 22:15:27   
*lenc@*
oj!

naša se ponoč k hoče jest začne oči manit in išče hrano z zaprtimi očmi, jo hit vzamem in že hrana.

jaz bi se tud dobilaz vami, ja. Če se da, če bodo temparature , da bi ble kje zun, k zdaj ta rotavirus in ostali virusi razsajajo, sploh v teh centrih je pauser posted image .

pa zdaj jaz smrkam, grlo me boli, tamala skoz kiha in smrka, se mormo mal pazit.DRgač pa komi čakam tud jaz, da se srečamo!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
31.10.2007 22:17:48   
mony5

Je pa sedaj vsak večer tako priden. Se skopamo in še nahranimo, ga dam v košek in takoj zaspi. Sedaj že tudi spi.

Ne morem verjet da tako eni user posted image tako zaspijo user posted image user posted image user posted image . Blagor se vam talika. Moj se dere zvecer sam da vid da ga bom polozila posteljico . Ga moram v rokah uspavat, pol pa počakat da trdo zaspi in potem polozit. Tko je vsak vecer user posted image user posted image

Naša je tud pridna in takoj zaspi, sem kar srečna glede tega!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
31.10.2007 22:31:32   
mony5
Mogoče pa vse kmetijo gledate???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
31.10.2007 22:35:51   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Mogoče pa vse kmetijo gledate???user posted image user posted image user posted image

Evo, jo je že konec!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
31.10.2007 22:37:59   
abc100

Je pa sedaj vsak večer tako priden. Se skopamo in še nahranimo, ga dam v košek in takoj zaspi. Sedaj že tudi spi.

Ne morem verjet da tako eni user posted image tako zaspijo user posted image user posted image user posted image . Blagor se vam talika. Moj se dere zvecer sam da vid da ga bom polozila posteljico . Ga moram v rokah uspavat, pol pa počakat da trdo zaspi in potem polozit. Tko je vsak vecer user posted image user posted image

Naša je tud pridna in takoj zaspi, sem kar srečna glede tega!!!user posted image user posted image user posted image

Mi mamo tud srečo, da sam zaspi, da ga ni treba v naročju uspavat.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
31.10.2007 22:39:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Evo, jo je že konec!!

Evo jst sem jo tut glihkar pogledala...matr je un ta star en kmet...kr tiste dve ta nove ta mlade je ponoč šlatu...katastrofa user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
31.10.2007 22:43:22   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Evo, jo je že konec!!

Evo jst sem jo tut glihkar pogledala...matr je un ta star en kmet...kr tiste dve ta nove ta mlade je ponoč šlatu...katastrofa user posted image

res katastrofa, jst bi mu ga kr odrezala user posted image user posted image user posted image  k take zganja

A pol se boste vse zdej gor na RR vsuleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
31.10.2007 22:43:30   
Sisy
mi glede uspavanja tut nimamo večjih težav-VEČ...Je bla pa učas kr kriza ja...Prejle je bla tok zmatrana da sem jo budno v postlco položila pa je v hipu prstek dala v usta in zaspančkala...

Morm vam povedat-ob sedmih je imela pol ure take krče da sem mislila da me bo konc...Kričala je,ne jokala ampak prov ornk kričala...Kr men je šlo na jok...Pol se je pa pokakala,podojila pa revca vsa zmatrana zaspančkala...In valda kdo je kriv? JA JSTuser posted image   Sama nase sm jezna k sm na čebuli zrezke nardila pa dobr vem kok ta napenja user posted image  Če ne pazm kaj jem mam ceuga hudiča user posted image

Glede plavanja-midve s Saro greva tut januarja plavat sam se odločam med DIF-om in Atlantisom...Ker gresta pa Mony pa Zoja na DIF se bova pa tut midve za tja verjetn odločle user posted image  Pa še LadyB gre tut...super-več nas bo bolš bo user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
31.10.2007 22:45:58   
Sisy
aja glede srečanja-men je četrtek ok...Sam je to še tok daaaleč user posted image  Kaj pa kej prej user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
31.10.2007 22:49:04   
mony5

Glede plavanja-midve s Saro greva tut januarja plavat sam se odločam med DIF-om in Atlantisom...Ker gresta pa Mony pa Zoja na DIF se bova pa tut midve za tja verjetn odločle user posted image  Pa še LadyB gre tut...super-več nas bo bolš bo user posted image

Jeeee Sisy fajn bo, če boš šla na DIF pol bomo pa lahko skupaj hodili pa še kofetkali zraven!!!user posted image user posted image user posted image  Pa LadyB tudi user posted image user posted image user posted image  Pa še katera user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
31.10.2007 22:56:15   
Sisy
ja Mony bom skup čofotale user posted image

Glede plenic sem hotla neki napisat-v glavnem,ugotovila sem da so Pamperske en velik DREK, in to nemške in poljske VSE.... Jst ne vem, a so začel delat drugačne al kaj ampak men vse premoč oz. je plenička ful mokra ko se polula...Moj je šou zanč kupt ta zelene pampeske-trojko-neke kao ekstra dry user posted image  (ima neke plave kristale not) pa so tok zanič da je za pop....user posted image Prej sem mela nemške pa tut trojko pa so ble ful debelejše pa brez te plave vsebine pa so ble ful bolše...ne vem kva je zdej to , a so nehal takšne delat al kaj? Recimo ko se tamala polula čez cunje čutm da se je polulala (toploto) tok so zanič....

V glavnem sem preizkusila FIXIES in so ZAKON user posted image  Ko ji dam gor Fixisko po celi noči (takrat velik lula) je zjutraj površina čist suha user posted image  kar pa za tole ta zadno rundo kupljenih pampersk ne morm rečt user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
31.10.2007 22:58:31   
LadyB
ZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Jaz pa komaj čakam januar, da gremo na plavanje! A bo še katera hodila na DIF na plavanje z dojenčki?

Jaz bom sigurn, komii čakam.

pol se bomo pa spoznali

Aja sorry sm komi zdj vidla da si napisala da bos hodila na dif, sm mislila da mislis na splošno user posted image , jaz bom drgac v kamnik hodila. Spoznali se pa bomo tko in tko spet na srecanju user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
31.10.2007 23:01:32   
LadyB
oo sm en ..... prevec hitr berem, pa pol pol besed spustim

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
31.10.2007 23:03:55   
*lenc@*
jaz pa kmetije kar ne gledam, mi ne znese. tamalo uspavam.Jaz koj k vidim, da enkrat-dvakrat zazeha, jo dam v postelco pol se pa ona pogovarja z živalcami nad njo pol pa poooooočas zaspi.Vse skup traja slabo urco, saj bo, še tri mesece nis stara.

a un gospodar, ta star kmet je šlatal?!? če ja, sem presenečena, mi ni tak delval.

R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
31.10.2007 23:05:21   
*lenc@*
V glavnem sem preizkusila FIXIES in so ZAKON user posted image  Ko ji dam gor Fixisko po celi noči (takrat velik lula) je zjutraj površina čist suha user posted image  kar pa za tole ta zadno rundo kupljenih pampersk ne morm rečt user posted image

a to so une k majo račke gor od 4-9kg?

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
31.10.2007 23:05:42   
LadyB

Ne morem verjet da tako eni tako zaspijo . Blagor se vam talika. Moj se dere zvecer sam da vid da ga bom polozila posteljico . Ga moram v rokah uspavat, pol pa počakat da trdo zaspi in potem polozit. Tko je vsak vecer

Naša je tud pridna in takoj zaspi, sem kar srečna glede tega!!!

Mi mamo tud srečo, da sam zaspi, da ga ni treba v naročju uspavat.

ooo madonca, sm kar slabe volje postala. Dejte mi recept povedat kako vam ratauser posted image user posted image , evo zdele sm ga že četrtič iz posteljce mogla vn dat k se je zbudil ko sm ga položila, pa se je zacel dret. Zdele ga pa itak v drugi roki nosm in spi k top, bom se mal počakala pol pa spet probala. Nevem kaj mu je dons

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
31.10.2007 23:07:36   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

a un gospodar, ta star kmet je šlatal?!? če ja, sem presenečena, mi ni tak delval.

ne trije novi so pršli na kmetijo, 2 punci pa 1 dec-tak starejši pa ful nikakav user posted image  pol so pa ponoč vsi skup na skednju spal pa je obe šlatu user posted image  kva sem na tekočem-k ena najstnica user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
31.10.2007 23:09:26   
Sisy

ooo madonca, sm kar slabe volje postala. Dejte mi recept povedat kako vam ratauser posted image user posted image , evo zdele sm ga že četrtič iz posteljce mogla vn dat k se je zbudil ko sm ga položila, pa se je zacel dret. Zdele ga pa itak v drugi roki nosm in spi k top, bom se mal počakala pol pa spet probala. Nevem kaj mu je dons

ma dokler ne zaspi res globoko je brez veze da ga daješ v postelco ker se ti bo vsakič zbudil ko bo začutu da ni v rokah... (govorim iz lastnih izkušenj iz preteklosti user posted image )

Je pa men ful lažje ker je pri nas zmer oči tisti ki Saro nosi zvečer in jo uspava (če je to seveda potrebno user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.10.2007 23:13:07 >

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
31.10.2007 23:10:44   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

a to so une k majo račke gor od 4-9kg?

ne, medvedke majo gor...drgač se pa imenujejo EXTRA CLASS

< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.10.2007 23:11:23 >

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
31.10.2007 23:13:21   
Sisy
Lenča-šele zdele sem opazila misel ki jo imaš napisano v podpisu-kako lepa misel...sem kar kurjo polt dobila user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
31.10.2007 23:16:11   
LadyB

ooo madonca, sm kar slabe volje postala. Dejte mi recept povedat kako vam rata , evo zdele sm ga že četrtič iz posteljce mogla vn dat k se je zbudil ko sm ga položila, pa se je zacel dret. Zdele ga pa itak v drugi roki nosm in spi k top, bom se mal počakala pol pa spet probala. Nevem kaj mu je dons

ma dokler ne zaspi res globoko je brez veze da ga daješ v postelco ker se ti bo vsakič zbudil ko bo začutu da ni v rokah... (govorim iz izkušenj iz preteklosti )

kako ti je pa ratal da zdj zaspi sama od sebe???
se vedno ga nism položila user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
1.11.2007 7:19:24   
Anonimen
midve bova tudi hodila na difauser posted image user posted image user posted image user posted image .

kar se pa uspavanja tiče...našo je bilo FUL težko supavat, ker je tko kot ostali zaspala na rokah, ko so se pa krčki končal in jih ni več imela sva pa rekla, da bova pa zdej poskusila, da se jo položi vposteljico in navadi na spanje brez nošenja. In evo, sva jo položila, 5 min cmeka in se joka potem pa prsta v usta in zaspi do 5 , 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image , res sva srečna in srčno si želim, d tudi vaši bejbiji začnejo tkole pančkatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
1.11.2007 7:21:38   
Anonimen

ma dokler ne zaspi res globoko je brez veze da ga daješ v postelco ker se ti bo vsakič zbudil ko bo začutu da ni v rokah... (govorim iz lastnih izkušenj iz preteklosti user posted image )

s tem se 100% strinjam.
poskusi ga malo zmatrati. Midva jo zmatrava, če vidiva da ni zaspana, se igramo na veliko in potem zmeraj rata ful utrujena in začne jokcat, potem jo dam vposteljo in zaspi kot top.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
1.11.2007 10:19:49   
Antigona
Jaz bom tud hodila na plavanje, ampak če se bo le dalo bom šla v Atlantis (če bodo imeli tam organiziran). Kot sem že enkrat pisala je v Atlantisu fajn, ker nimaš problema z parkplacom, pa po plavanju imaš še pred vhodom v bazen kafič, kjer smo se mamice usedle, popile kavico in nafutrale naše malčke. Seveda pa tudi do onemoglosti načvekale... Kolikor vem na difu tega ni, počakat moraš pa vseen da se otrok "ohladi", pa kolikor vem je tam kar problem parkirat...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.