|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
29.10.2007 12:51:19   
bumbum
Ledenka, če nisi povsem zdrava, se jaz na tvojem mestu ne bi šla cepit, ker lahko full zboliš.
Drugače pa je pri nas koooončno posijalo malo sončka. Grem zdaj pospravit rože z balkona, čeprav še cvetijo....samo niso pa več tak lepe kot so ble.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.10.2007 13:22:45   
ledenka
bumbum, sej moram najprej na pregled k moji zdravnici,. ona potem odloči, ali bo cepila ali ne. predvidevam, da zaradi ostankov prehlada ne bi smelo bit problema, ampak nikol ne veš user posted image  

boš dala kake druge rože gor, zimsko varjanto? meni ni všeč, če ni rož, tako da bom najbrž dala kako vresje. če se mi bo dalo, bom šla danes ali jutri k vrtnarju... no, lahko stavimo, da se mi NE BO dalo user posted image  mi pa pelargonije še kar cvetijo, čeprav so že precej suhe

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.10.2007 13:38:00   
bumbum
Veš, da niti pomislila nisem, da bi lahko dala gor kako zimsko varianto. Hmmm....je pa za razmislit, ker sem itak čist zmešana na rože.
Do zdaj sem imela gor milijon zvončkov, ki so tudi še cveteli ampak so se že tako sušili, da so mi šli na živce.
Aja, te bo zdravnica pregledala? Fajn,, ona bo že vedela kaj in kako. Mene pred dvema letoma niso nič pregledali, samo cepili. Je pa res, da me ni moja zdravnica.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.10.2007 13:44:22   
ledenka
pr moji zdravnici je pregled obvezen user posted image  no, upam, da bom še vedla, katera je, ker hodim tja lih na ene 3 leta user posted image  

spomladi sem šla po rože v vrtnarijo Gašperlin (Moste pri Komendi), in tam so mi precej lepo svetovali user posted image  pa rože kar živijo, čeprav nisem ravno najbolj zagreta zalivalka user posted image  poleti že, zaj pa me zebe, da bi s kanglico okol skakala. in ker to ni lih blizu mene (no, daleč tud ni, rabim pa sigurno kake pol ure), je to bolj projekt, sploh, ker se mi po službi običajno ne da cijazit v tisti konec, ko je taka gneča. na jutri računam, ker bom predvidoma lahko prej šla domov, ne šele ob 5h kot običajno user posted image  al pa v petek, ko bo folk bolj doma, pa še tistih ikeban za na grobove ne bo več. viš, to je še boljše, ker bo po moje pred 1. živa norišnica user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.10.2007 13:52:20   
LuNa73
dan! Evo bom brzinska... ko sta ravn pr cepljenju.. a obstaja tud kako cepiuvo, da se končno že spravta tja na tadrug forum.. sej veta kirga mislim... tam nosečniškega user posted image !
Sej ne, da se vaju hočem znebeti... torej ne zared mene, ampak zarad vaju....user posted image
se vidi da sem do zdejle garala in mi same tumarije grejo po glavi... zdej pa hit pisat delovne liste user posted image . Pridne boste! mogoč pa počvekamo še kaj! user posted image  Pridne bodte, da ne bo kej slabga za slišat... jah, sej vem da ste pridne...razen takrat ko ste poredne (potrebne)user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.10.2007 14:09:21   
ledenka
cepiuvo user posted image  ziher! sam kdo cepi pa kam, to je zaj fprašanje user posted image  

ti, da se nam ne boš v Lj zgubla, k to sploh ne bi blo smešno! si preštudirala napotke?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.10.2007 17:50:32   
LuNa73
ajsika... ja brzina je tud moja vrlina... skor tak kot tvoji ion štunfi.... pa od pikapoke kakanje po trgovinah... pa še bi lahk naštevala in se režala zraven.. ampak ni cajta! user posted image

ti morem povedat, da sta tvoj maček in njegovi roza krempeljci... pa tvoj post krivi, da jst dans komi hodim, ker sem očitno z rezanjem nohtov vseen mal pretitaravalauser posted image user posted image . Upam, da se do pondelka drugega pozdravi vse to in da ne bom še res ko izgubljeno pišče šepala po LJ! Hvala za vse informacije... jih bom prečekirala in preučila v nedljo, ker drgač bom vse pozabla do druzga tedna!

pikapoka, zdejle okol poldevetih si gor, mene pa ni! user posted image  Zato ti pošiljam en user posted image ! se vidiva....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.10.2007 18:26:22   
LuNa73
ajsika, a so tvojga mačkona poperoksidiral?  glej to: user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.10.2007 22:26:04   
ledenka
no, debel je skor tak, sam nas je prevec fin, da bi pir pil user posted image  - ga vec za mene ostane user posted image user posted image user posted image  kar je itak dobro za rast foliklov, pravjo user posted image  no, pa to temo smo ze obdelale user posted image  

Lunci, kaj pa si nohte rezes, ko po RR cvekas user posted image  ves da se tu vedno narezis, tak da je mazanje mino nohtov se ok, rezanje med branjem je pa res too much user posted image  se sprasujem, a mas ti racunalnik v kopalnici, ker jaz to vedno v kopalnici delam user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.10.2007 5:56:39   
LuNa73
Jutro! Brez kave bote, ker nimam časa jo kuhat!user posted image  

Ajsika, jst mam računalnk vsepovsod....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.10.2007 9:19:48   
ledenka
user posted image

pol vam bom pa jaz kavico skuhala user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.10.2007 10:13:37   
LuNa73
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kak je dobra user posted image . sej sem vedla da jo boš ti... pa zadnje čase itak kuhaš tote kofetke boljš ko kira druga... pa še fajn zgledajo, če že okusne niso user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.10.2007 10:42:19   
ledenka
brez kofeinske doze ne morem niti iz postelje vstat user posted image  

je pa hec, kako težko je najt lepe slikce kave user posted image  k v glavnem so kake reklame, ene napol gole bejbe pa res ne mislim sem lepit user posted image  če bi bil vsaj kak tip user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.10.2007 10:59:32   
LuNa73
ja ja... ce bi babe zravn lepla, pol ne bi bil več to ženski čvek ob kofetku, ampak bi se začel deci tu gor naslajat...user posted image  Jst pa pridno delam....user posted image ... pa v petek tud nimam fraj!user posted image  To pa sam zarad odhoda v LJuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.10.2007 11:07:52   
spelka12
lunca, ajsika zdej ga pa nehejta pihat. Trebuh mi bo poču, pa ne zarad user posted image  ampak zato ker se VAMA smejim.
Ti ajsika dej če bo tvoj oranžen kožuščkar res pršu z roza krempelci to prosim slikaj. Jest mam doma 2 blond kužija pa zbiram en taprav odtenek za blondinke.
bumbum dej mi ti samo nekej prosim povej, vem da ni taprava tema za to sam...kolk dni po IUI-ju pa si imela vgnezditveno? Jest skoz gledam dol v hlačke (hm a se tole vam kej čudn slišuser posted image ) in molim za vgnezditveno pa je ni,ni.
Sem zadnjič prebirala vsemogoče cajtnge in revije in kaj je na naslovnicah, samo ženske-slečene, oblečene, delno zakrite ali odkrite, ležijo, stojijo al pa se naslanjajo na drevo. Dobr, razumem npr.Playboy, da si res ne more prvoščit enga ornk dedca na naslovnici ampak druge revijeuser posted image . Npr. Polet al pa Ona. Zakaj se imenuje Ona, bi rekla, da so ciljna publika dečve, pol pa na naslovnici same punčke. Za znoret.
Hočmo dedce.
No pa sem se malo razpisala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.10.2007 11:41:19   
ledenka
jest nič kriv user posted image   moram se smejat, drugače bom tak zgledala  kaj si bojo mislili tisti, ki me gledajo user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.10.2007 11:54:49   
ledenka
špelči, sem ti pa čist pozabla odgovorit - glede vgnezditvene je menda tako, da jo maš kak teden po oploditvi. jo pa ima zelo malo žensk (kot pravi Pušenjak), tako da če je nimaš, ni to nič hudega user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.10.2007 12:22:45   
spelka12
ajsika hvala.user posted image  sem že dala živce na off. Mal počitka nobenemu ne škodi. Sem pa že tolk lačna, taščica kuha rižoto.mmmmjaskaaaa. Pa še dons me bo mal prej spustila iz službe.
user posted image user posted image user posted image  za mojo taščico. pepi je pa fuuuul cute.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.10.2007 13:20:55   
ledenka
ni za kaj user posted image  

jaz si bom pa kar sama morala kosilo skuhat, mam še eno meso in solato, pa nočem, da se pokvari user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.10.2007 13:28:23   
pikapoka2
Jaz samo hočem malo pogledat kaj se dogaja, a ne,
pa ugotavljam, da ne dohajam več vaših čvek.
Jaz bi dala ne vem kaj, da bi bil dan dolg 48 ur, delovni čas pa isti 8 ur na dan!
Mater bi bilo fajn!! Bi še imela nekaj od dneva!
No, uživajte še naprej!
Jaz bom pa zdaj za začetek spila ono veliko kavo, ko ste jo prej skuhale,
pa čeprav je mrzla, bom pa mogoče še kdaj lepauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.10.2007 13:41:10   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Jaz samo hočem malo pogledat kaj se dogaja, a ne,
pa ugotavljam, da ne dohajam več vaših čvek.
Jaz bi dala ne vem kaj, da bi bil dan dolg 48 ur, delovni čas pa isti 8 ur na dan!
Mater bi bilo fajn!! Bi še imela nekaj od dneva!
No, uživajte še naprej!
Jaz bom pa zdaj za začetek spila ono veliko kavo, ko ste jo prej skuhale,
pa čeprav je mrzla, bom pa mogoče še kdaj lepauser posted image

si misla, še bolj lepa, a ne?user posted image
jao, dans se pa men tak vlečeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.10.2007 14:01:38   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kaj pa, a sluz????????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.10.2007 14:03:09   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kaj pa, a sluz????????? user posted image user posted image user posted image

hmmmmmm prej sem imela v mislih dan pa službo.... zdej mam pa kej druzga v mislih... packa, si mi nardila pokvarjene misli....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.10.2007 14:11:15   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image
saj sem vedla!!!!!!!!!!!
Zaj sem pa jaz packa!!!!
Če pa si mi stavek tak fajn nastavla!  user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.10.2007 14:18:28   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image user posted image
saj sem vedla!!!!!!!!!!!
Zaj sem pa jaz packa!!!!
Če pa si mi stavek tak fajn nastavla!  user posted image user posted image

hja grem vlečit cigaret, ker druzga zdej dva dni ne bom mela na dosegouser posted image ! Packa pa si zato, ker si me napeljala na pregrešne misli, jaz bom pa na suhem....user posted image

Ej, pogrešala sem te!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?