|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
28.10.2007 14:30:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

LuNa, še nikoli ni blo tega flekca.user posted image

Sej to sem vedla! Bi pr tem vprašanju me mogla slišat, pa bi ti blo vse jasno!user posted image  Zato ne vem česa te je strah! Vgnezditvena!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.10.2007 14:31:14   
ledenka
bumbum, pol je to znak user posted image  upamp, da je vgnezditvena user posted image  

luuuunciiiii, jaz te tud ze ful cakaaaaaaaaam user posted image  user posted image  pa lupitko morava se zanimirat... user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.10.2007 14:33:27   
bumbum
Saj vem, težim brez veze. Saj tudi ve ne morete vedet kaj je ta flek pomenil in kaj ni. Bom pač morala počakat.user posted image user posted image
Kak je pa to vreme bedno! Poln kufer ga že mam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.10.2007 14:33:38   
ledenka
men gre cajt tud taaaaak hitro user posted image  kar prevec user posted image  se pa strinjam, cakanje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.10.2007 14:35:43   
ledenka
moj je koncal svojo toaleto, greva zaj na kosilo user posted image  mejte se fajn, bejbike user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.10.2007 14:44:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Saj vem, težim brez veze. Saj tudi ve ne morete vedet kaj je ta flek pomenil in kaj ni. Bom pač morala počakat.user posted image user posted image
Kak je pa to vreme bedno! Poln kufer ga že mam.

Zdej bom povedala čist resno tole in tako kot mislim!
Sploh ne težiš! In nič ni brezveze! JE le strah, ki je čisto normalen pojav, ob teh neuspehih! Ampak jaz sem pač taka kot sem! In pol vas želim mal v dobro volo spravit, pa mal vaše misli usmerit v drugo smer... pa da vseeno mal bol pozitivno pogledate na stvari! Upam, da sem napisala razumljivo! In kar se mene tiče, čeprav nimam takšnih in drugačnih izkušenj (zaenkrat) vas poskušam razumet in mi ni vse samoumevno, čeprav verjetno dostikrat izgleda da je tako! Pa ni! Je pa res, da ne morem jst govorit ali pisat nekaj, kar ne mislim, kot. npr.: jah sej bo, pa mogoče pa je, pa mogoče so se pa zmotl... Lej jst mislim, čist pr tvojem primeru, da je tale roza izcedek že dober znak in da bi lahko bila vgnezditvena! In tudi, srčno upam, da je temu tako!
Sem pa tudi mnenja, da si je treba določene stvari v naših dilcah popucat in... rezultat bo slej ko prej tukaj! Ni zaman pregovor, vsak je svoje sreče kovač...user posted image
Uh, sem zabluzilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! In zdaj naj pritisnem potrdi, ali zbrišem! O.k, bom pritisnila potrdi, ker je prav da vidite kak jst znam zabluzit!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.10.2007 14:45:53   
LuNa73
ajsika, dober tek... pa dej prid okol osmih nazaj! Al pa devetih?user posted image  Vidiš lohk bi se zmenle, da se nekrat dobimo kle gor na kupu...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.10.2007 14:51:09   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Zdej bom povedala čist resno tole in tako kot mislim!
Sploh ne težiš! In nič ni brezveze! JE le strah, ki je čisto normalen pojav, ob teh neuspehih! Ampak jaz sem pač taka kot sem! In pol vas želim mal v dobro volo spravit, pa mal vaše misli usmerit v drugo smer... pa da vseeno mal bol pozitivno pogledate na stvari! Upam, da sem napisala razumljivo! In kar se mene tiče, čeprav nimam takšnih in drugačnih izkušenj (zaenkrat) vas poskušam razumet in mi ni vse samoumevno, čeprav verjetno dostikrat izgleda da je tako! Pa ni! Je pa res, da ne morem jst govorit ali pisat nekaj, kar ne mislim, kot. npr.: jah sej bo, pa mogoče pa je, pa mogoče so se pa zmotl... Lej jst mislim, čist pr tvojem primeru, da je tale roza izcedek že dober znak in da bi lahko bila vgnezditvena! In tudi, srčno upam, da je temu tako!
Sem pa tudi mnenja, da si je treba določene stvari v naših dilcah popucat in... rezultat bo slej ko prej tukaj! Ni zaman pregovor, vsak je svoje sreče kovač...user posted image
Uh, sem zabluzilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! In zdaj naj pritisnem potrdi, ali zbrišem! O.k, bom pritisnila potrdi, ker je prav da vidite kak jst znam zabluzit!user posted image

LuNči, hvala ti! Rada te imam tako kot si! Res si zlata, ker vsako skušaš razvedrit, ji pomagat videt tudi pozitivne strani problema.......ti kar ostani taka!user posted image user posted image user posted image
Ledenkica, ti se pa fajn namljackaj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.10.2007 17:36:10   
ledenka
tkole, babe... mal bom gor, no, v vsakem primru bom nekje na relaciji pralni stroj - tv - obesanje perila - kuhna - RR user posted image  tko da ce se kera pojavi, naj me pocaka user posted image  ce ne bom pozabla, bom ziher prisla gor, sam da ne najdem
user posted image

user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.10.2007 17:43:24   
LuNa73
a ti si se odločla, da nas boš mal strašila?????user posted image user posted image user posted image  Čuj, pa ka morš najdit????user posted image  no jst bom tud en mal na drugih relacijah.... ne sam na RR user posted image  se bomo že našle! upamuser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.10.2007 18:00:34   
ledenka
ziher, da ja user posted image  ej, halloween se bliza, pa menda lahk kake strahce pa okostnjake lepim, da o carovnicah niti ne govorim user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.10.2007 18:35:57   
LuNa73
čarovnice? a sem slišala čarovnice? Evo meeeeeeeeeee
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.10.2007 18:40:37   
ledenka
kva pa je 30.4.??? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.10.2007 18:58:11   
ledenka
user posted image  nekaj sladkega bi...

user posted image

kako tako super sladko torto user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.10.2007 19:07:38   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kva pa je 30.4.??? user posted image

pojma nimam... po moje je tole čarovnico nekdo od delodajlacev najel, da začara, da ne bi blo 1. maja...praznika nedela...

Tota pa je čist men podobna ko mam metlo v roki.... no, al pa jst njej... ker sovražim to opravilo, se zajebavam zraven ravn v takem stilu.... sej pol pa poemetanje traja pol ure namest 5 minut...
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.10.2007 19:08:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  nekaj sladkega bi...

user posted image

kako tako super sladko torto user posted image

ja draga moja... v ponedeljek 4. maja user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.10.2007 19:16:35   
ledenka
PRISEGAM NA SESALEC user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

ja draga moja... v ponedeljek 4. maja user posted image

cuj, do maja pa res ne mislim cakat, bom se kje shujsala user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.10.2007 19:19:30   
LuNa73
noooooooooo, sem misla november.... sem bla še očitn pr 1. maju...user posted image .
Jah v službi ni sesalca-zaenkrat!user posted image  Pa včasih doma, se mi tud ne lub rovusa sestavit zato da posesam teh par kvadratnih metrčkov...

Hujšanje?žA si omenla hujšanje? A veš, jaz si ravn noge namakam... no zdej si jih že čoham, pa sem razmišlala da bi jst mal začela hujšat... pa kira shujševalna bi mi najbolj prav prišla glede na mojo službo...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.10.2007 19:29:14   
ledenka
aaaa, pedikuro si delas user posted image  men je moj macek nekam skril lak user posted image  no, sej jih mam vec, ampak tistega, ko sem ga misla namazat, ne najdem user posted image  da ne bo lepega dne prisu s pinki krempeljcki, ker to pa res NE pase k oranznemu kozuhu user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.10.2007 20:07:27   
LuNa73
ajsika... ja pedikuro si delam oz. sem si jo nardila... po ko sem brala tole z mačkom pa lakom sem si na palcu pol nohta odstrigla user posted image user posted image ... jaooooooooo... ti ga pihneš ravn takrat ko je najmanj treba... no, al pa jst berem vedn ob nepravem času user posted image
nč, babe jst grem mal gledat a si ti tud not padu.... da vidim ka ga bota srala... pa če se splača gledat...
pridem nazaj bolj pol... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.10.2007 20:25:14   
ledenka
jaz mam pa raj Navy CSI user posted image  moram sploh pogledat, kaj je na TV zaj user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.10.2007 21:36:17   
LuNa73
sej jst sem tud to gledala kot ti...nekdaj... zdej pa že zadrnjoham nekje na sred... pol zjutri pa ko se spomnim kje sem ostala in ne vem konca, se pa jezim user posted image .
čuj glede striženja nohta je čist res... še dober da se ne nosjo sandalčki pa japonkeuser posted image ... ker pol bi se pa jst jezilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.10.2007 21:52:09   
ledenka
user posted image  eh, vedno skace okol mene, ko si nohte lakiram user posted image  pol mam pa zmazane, ko ne pazim user posted image  

se vedno se mi je sladko... jooooj, uni mali kinder bonboni, njami user posted image  eh, boljs da grem spat, hi hi hi

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.10.2007 22:05:25   
LuNa73
kiri mali kinder bonboni????? a jajčke misliš?user posted image  une male...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.10.2007 12:43:49   
ledenka
pa da odprem današnjo seanso user posted image  z opoldansko kavico

user posted image

kako ste kaj, punce? men se bliža O, mojga sem že opozorila user posted image  da se me pazi

sem se pa odločla, da se grem dans cepit proti gripi, ker to več ne gre. pa upam, da me bodo cepli, ker mam malce zadelan nos user posted image  no, ne preveč user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?