|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
30.10.2007 12:00:42   
Mamathea
Iskrene čestitke tudi "maks" za sinčka Matija. Super novička, zdaj pa res gre, kot po tekočem traku, vsak dan kakšna super novička, oz. dve, tri, ali še več. Jah november se bliža, ni kaj, otročki si tudi želijo že enkrat spoznati mamice, očije, bratce in sestrice. Jupi, jupi za "maks", čestitke bratcu, atiju in vsem ostalim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Še malo pa grem spet pred štedilnik, kuhat kosilo, danes bojo ribice (fileji smuča), posula jih bom s koruzno moko in spekla, zraven pa bo blitvin krompir in solatka. Mnjamsi komaj čakam. Pa spet se mi nekaj sladkega "lušta", čeprav mi je blo včeraj zelo slabo, saj sem pojelda pol škatlice čokoladnih piškotov (tistih "albert" keksov politih s čokolado).
Grem počasi pripravljat.Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.10.2007 12:04:32   
kanarka
Tantra res ti hvala za tvoje nasvete. Se vidi, da si med bolj izkušenimi po stažuuser posted image .
Ampak če ti voda odteče, a je odvisno ali ti naenkrat veliko ali po malem. Sej potem ja otroček ostane brez plodovnice in je panika, al kako? Jaz namreč še vedno razmišljam ali se peljati v 1 uro oddaljeno res dobro bolnico ali roditi kar 500 m od doma.
Tuki pa dohter sploh ne ve, kaj je to Ultiva. Sej to res ni normalno. Pa pravi, da vsaka država uporablja svoja oz. druga sredstva za lajšanje bolečin.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.10.2007 12:07:22   
naraščaj
Sam dve urce me ni pa je že novi član.

Maks iskrene čestitke ob rojstvu Matije

user posted image

Jaz pa danes ne rabim kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image . Naju je povabila mami na murkov zos in skutine palačinke, Njami. Jaz mam to ful rada. Ker pa je naš ati tak zbirč, se ji ne splača kuhat sam za dve (njo in mojo nečakinjo katero spet pazi - bolana) je rekla naj prideva še midva. Ko bi vedla kok pa men paše.

Sem se pa naročla za petek zjutraj pri frizerju, da se še jaz mal spedenam pred dan D. Kdaj bo nasledjič priložnost težko rečem, čeprav mam 200m do frizerke.

Tantra, ko pišeš, da ti odteče voda, al me lahk moj pelje z avtom in si sedež dam čist v dol (ležeč). Ker če jaz čakam na rečilca sem tacajt že v CE. Itak pa moram po stopnicah prit iz druzga štuka do parkinga. valda me ne bodo nosli. Al ja???

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.10.2007 12:09:44   
zirafa76
JOJ,,,,,KAKO HITITE....user posted image user posted image

CESTITKE SE OD NAS VSEM NOVIM MAMICAM TER DA BODO NJIHOVI MALI STRUKELJCKIuser posted image user posted image user posted image ZDRAVI TER VSI KMALU DOMA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vceraj sla pogledat mojo puncko..joj, so se mi kar solze vlile..tako je bogauser posted image ..Upam zanjo, da bo trpljenja cimprej konec....celo sem polubckala, se prstke je stiskala mojeuser posted image user posted image ..Mislim, da je cutila, da sem tam, ker je zacela nekaj momljat, ko sem ji prigovarjalauser posted image ....uffffff...se bo trajalo, da izlijem vse solze...ampak bo pomagalo....ampak nic ne moremo..moram zdrzat...
No, ampak sem vesela da sem sla, danes spet grem, ji nesem nekaj oblacil, ki so bile zanjo....user posted image

No, da ne bom prevec depresivna in z mano se vi....user posted image
Sem pa vesela za vse vas, da gre vse  redu in da boste pocasi rodile skoraj vse....ceprav nas je dosti oktoberkuser posted image ..Definitivno drzim pestise za ostale.....user posted image user posted image

Mi se trenutno se ukvarjamo z problemi krcevuser posted image , ker uzivam prevec mleka in mlecnih izdelkov..moram prekinat, da se revica malo pomiri....drugace pa je prezivela lep krst vceraj, ko smo sli malo ven...je kr zdrzala, pridno spala.....user posted image user posted image

Punce, materinsvo je neverjetna stvar, vsak dan nekaj novega.....user posted image
Se veselim se kaksnega v prihodnje.....

papa od mene zaenkratuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.10.2007 12:11:30   
naraščaj
Tintin, a pol si ti naslednja???? Se pa res dogaja zadnje dni. Držim pesti, da če je to to, da bo šlo čim lažje in čimhitreje
user posted image

Kot naprimer tale zgoraj. user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.10.2007 12:24:25   
jooly
iTimonček... kero cortkano bitje... bi ga kr zrezala ven pa mal stisnla k seb user posted image  
ze35... upam da je šel poseg v redu skoz in da se bosta končno lahko brez skrbi začela stiskat  user posted image

gruška... you're next user posted image . Najprej čestitke seveda, upam da je z obema vse ok, no, Taji je sigurno bolj udobno zunaj, kot pa v tvojem "že po tleh drsajočem" trebuhuuser posted image . Vse dobro obema!!

user posted image

tale Minnie je mal velka, ampak za naše sončke ni nič preveliko user posted image .

Scubadiver... zame bi lahko kavo skuhala ob 4.30, ker od takrat naprej nisem spala NIIIIIČ. Počas zgubljam živce, kar se spanja tiče... in čez dan potem zgledam približn tkole:user posted image

manca... kar se canestena tiče, ga je men tud napisal (zarad izcedka), in morm rečt, da pomaga mi nč, mi je pa blo včeri zvečer prvič slabo. Ampak ne vem, kakšno vezo bi lahko imel canesten s slabostjo user posted image  . Po moje, da ni kriv canesten, ampak živci...

A sonček5 tud??!!... tole gre pa precej hitrejš, kot sem si jst zamislla user posted image . No, pa da najdemo enga micky-ja za protiutež Minnie user posted image

user posted image

evo sonček5, da se boste hitro lahko cartali!!user posted image

nayya28... ne vem če sem kje spustila, ampak a si nam že zaupala, kje zdej poveljuje tvoj dragi?? A je primeren kraj za mamice z vozički ?? user posted image

evo, berem mal naprej in že smo pri maksu... user posted image  pa sej ne morem verjet... kam norite babnce?????!!!!!!! da nau zdele mene navil user posted image . No, pa še za Matijo neki poiščmo, da ne bo foušije user posted image

user posted image

čestitke obema in velik zdravja!! user posted image user posted image

Tko. Upam da smo za dons končal s porodi user posted image

Moj CTG... je danes zjutraj zaznal popadek, odprta sem 1 cm, ampak se ne dam!! Če smo rekl november, je to november user posted image . Jutr zvečer grem k svoji babci na pregled v porodnišnico. Jst iskreno upam in verjamem, da se še tipkamo. user posted image

< Sporočilo je popravil jooly -- 30.10.2007 12:30:11 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.10.2007 12:37:08   
zirafa76
SEM DALA SLIKCE IZABELE V ALBUM....SOFIJA MALO POZNEJE , JE NA DRUGEM FOTOAPARATU....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.10.2007 12:38:04   
potepinka
user posted image user posted image user posted image maks za sina

tintin-no mogoče bo tudi čas za tebe

Mene je ponoč tudi ful šravfalo in rahli popadtki,to se zdaj nadaljuje še dopoldne,no čakam če bo kaj konkretnega.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.10.2007 12:51:35   
sonchek
pozdravljene,...sej ne morem verjet,.. sam en dan me ni gor (od včeraj zjutraj) pa ste naklofale 4-strani...jojjjjj grozaaaaaa...user posted image user posted image user posted image

Na lep sončen dan,
sem pokukal na plan,
3360 g težak in 51 cm velik korenjak.
Lep pozdrav,Ruben Cal! 

Najprej ninočki iskrene čestitke za tega korenjaka....user posted image user posted image user posted image

Že35...kako lep fant...jojjjj bravo....tale bo pa še odganjal punce od sebe!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mene ni pa G se nikoli vaginalno pregledala, razen prvic, potem pa nic vec. Naslednjic imam ctg, pa tudi mislim, da me ne bo. Ali je to nujno? Mogoce me bo potem kasneje, ko bom bolj proti koncu?

..tudi mene ne pregleduje vaginalno...samo UZ imam pa vedno...no upam da je že tko prov...

Pa je minilo mesecev 9 in kar naenkrat nas je 5. Tevžu in Piki se je 30.10 ob 1.36 pridružila Taja, 3570 g tezka in 50 cm velika princeska in se že pri mamici razvaja!!

no, tole se je pa zdele začelo zares!!!!!
ISKRENE ČESTITKE TUDI TEBI Gruška..in vse ostali družinici!!!!
Bravo...in lepo se crklajte!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, ne vem če že veste ampak tudi SONČEK 5 je rodila sineka Aljaža, težkega 3250 in velikega 51cm.user posted image user posted image user posted image

..no pa je še eden prišel na ta svet!!!!
Še Sončku5..iskrene čestitke...
..tile novembrčki so pa res pohiteli....

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

maks je rodila sina-matijauser posted image user posted image user posted image

Maks....ISKRENE ČESTITKE TUDI vam ob tem srečne dogodku....

..tole je pa zame že kr mal preveč, pa sam ene 24 ur me ni blo tle gor...pa poglejte kok novih mamic user posted image user posted image user posted image

BRAVO VSEM!!!!!!!!!!!!!!!

..no zgleda da je pa na vrsti naša Tintin...držim pesti da bo šlo čim prej in čim hitreje...

Žirafa...tako žeo mi je žal, da moraš takole trpeti zraven svoje princeske...sploh si ne znam predstavljazi, kako ti more biti hudo...
Kaj naj ti rečem drugega, kot bodi močna...Bodi močna za Sofijo, zase in za vse ki te imajo radi....
Drži se...user posted image user posted image user posted image

No, pa še potepinka nekaj straši s popadki...user posted image user posted image user posted image

Grem zdej neki pojest..pol pa naprej gledat če bo kej novega...
..sej ene par se jih pa res že tudi nekaj časa ni javilo....halooooo kje ste??

aja še enkrat:
tako zgledajo novembrski otroci user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.10.2007 12:54:49   
nicolina
Joj, kaj se to danes dogaja, zdej gre res kot po tekočem traku. user posted image

Čestitkke Maks za sineka Matija user posted image user posted image user posted image
Tintin a ti si naslednja, držim pestke in poročaj. user posted image  

Jaz sem tudi imela zadnjič malo glivic in kar veliko belega toka, mi je tudi dala Canasten svečke, sem jih porabila eno škatlico in se je potem lepo umirilo. Jaz jih zgleda dobro prenašam.
Sem se prej na hitrco samo javila,ker je prišla ena moja kolegica s trimesečnim sinkom na obisk. Joj, kolk je luštkaan. user posted image

Danes mi ni treba kuhat, bo mami naredila makaronflajš, zraven še solato in se bomo vsi najedli. user posted image  Sem bila tudi jaz prejle v trgovini in je res vsepovsod gužva, folk kar nakupuje.
Popoldan greva z user posted image  na obisk k prijateljem,ki so se vselili v novo hišo in so nas povabili na otvoritev.
Lepo se mejte, po moje bo sigurno še katera šla v Rim danes.... user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.10.2007 12:57:02   
Dajica
ČESTITKE Gruški za TAJO user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE Sončku5 za ALJAŽA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE Maks ZA MATIJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Same lepe novicke, upam, da se vse mamice dobro pocutijo, prav tako njihovi mali srcki!

Jaz pa sem danes dopolnila 36 teden, tako da se 4 tedne in bom tudi jaz mamica! Ze komaj cakam, ceprav so seveda prisotne skrbi, kako po potem vse potekalo, a bom znala vse to....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.10.2007 12:57:12   
nicolina
Žirafa, sem pogledala slikice, kako lepa je Izabela. user posted image
Vem, da ti je zelo hudo, ampak poskušaj biti močna zaradi sebe in Izabele. user posted image user posted image user posted image  za vse vas...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.10.2007 13:09:13   
TANTRA
Kanarka in naraščaj...oz. vse ostale....
Ko je meni odtekla voda pri prvem porodu so mi rekli, da ne smem vstat... Tako sem me z posteljo odpeljali v porodno, ležje sklistirali... In menim, da je bolje poklicat rešilca, da te iz stanovanja odnesejo. Rešilec je itak na telefonski zvezi in v primeru, da se ti kaj dogaja bo prišla tudi zdravnica zraven. Pa še hitreje je v bolnici in greš direkt naprej...
V primeru da greš sam, boš se matrala do avta, pa oba bosta živčna....
Itak so dali navodila, da  v primeru da ti voda odteče poklicat rešilca...Tudi v primeru, da huje zakrvaviš....
Meni se je sicer pri prvi nosečnosti zdelo, da je bolje če me pelje on, zdaj pa vem, da si od trenutka v rešilcu vsaj na varnem.
Je pa res, da če ti vsa voda odteče porod čimprej končat. Je pa smotano, če ob tem ni nobenih popadkov, te morajo dat na flašo ali pa narediti cr, če je že kritično..

No, jaz sem po odteku vode rodila v 5 urah in pol z umetnimi popadki in vakuumom, je pa bila princeska zelo slaba saj ji je utrip že ful padal.....

Žirafa, sem pogledala tvojo Isabelo...Oj, kako je micena, v postelji je skoraj ni nič...
Pa luštna.... Si pa močna, glede na to, kako prenašaš te hude bolečine zaradi vsega, težkega poroda in Sofije... Želim ti,  da ti bo usoda v bodoče prizanesla in da boš lahko še dolgo uživala sadove materinstva in sreče. user posted image

Lepo se imejte, potepinka drži se, če te kaj na hitro spravi v porodnišnico...
Mene spet malo na trenutke, zdaj vidim, da se to dogaja edino ko sem pokonci. Če ležim pa se umiri....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.10.2007 13:09:57   
scubadiver
No evo, mal se odlepim od računalnika pa že vse zamudim.
Maks iskrene čestitke tebi, matiji očku in še malemu maksu ki je postal veliki bratec user posted image

user posted image

Tintin tebi pa držim pestke in ugibam da boš naslednja.. kar pripravi karto za v Rim. Ti želim kratek in neboleč porod user posted image

in še poročilo od Gruške:
Evo hitro poročilo: ob 21h sprejeta, britje in klistir, ob 23. 15 so mi predrli mehur, ob 00.1¸5 dali umetne popadke, okoli enih so ornk prijeli, ob 1.36 sem rodila. Super brzina, skoraj brez bolečin, razen iztis par minut bolel kot hudič! Taja je pridna, spancka, papa bolj malo, ker se je napila plodovnice. LP Gruška

Žirafa kar stisne me ko berem o mali Sofiji. Še vedno močno mislim nanjo in držim pestke. Sploh si ne predstavljam kako ti mora bit hudo. Je pa Izabela krasna deklica, najraje bi jo stisnila k sebi.
Komaj čakam na svojo princesko da se nam pridruži.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.10.2007 13:50:33   
barika
Žirafa, sem pogledala slikice, kako lepa je Izabela.
Vem, da ti je zelo hudo, ampak poskušaj biti močna zaradi sebe in Izabele. za vse vas...

POD TOLE SE PA KR PODPIŠEM!!user posted image user posted image

punce, mene pa nekaj na levi strani boli pod rebri, pa okol jajčnikov me boli... (tak ko če brez kondicije letašuser posted image )pa mali me neki buta vsake tolk...pa čist čudna pa tečna sem, joooj vse mi gre na k*****user posted image
pa brata imam na obisku, mi še on malo teži (ga puberteta matrauser posted image ), tak da dolgčas mi danes ni...

vmes ko pa ne jamram in berem foruma pa perem in likamuser posted image

MAKS ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  IN VELIKO CARTANAJA S  SINEKOM user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.10.2007 14:07:19   
sonchek
Punce, jaz bi pa spet mela eno vprašanje za vas:
A to k govorite, da vas neki špika, a to naj bi kazal na kaj,...ali kaj pomeni to špikanje....?
Zame je to prvič in sem očitno res neveda...ampak res mi ni jasno kaj naj bi to pomenilo?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.10.2007 14:10:22   
ajtak
Maks iskrene cestitke tudi od mene user posted image .

Ravno sem se najedla sedaj grem pa malo lezat. Punce, jaz imam noge takooo zatecene, da me pa koza sedaj ze resnicno boli. Ji morm mal oment v pon. na pregledu, ker mi za urin vedno dela sam osnovne preizkave... A kera ve a ce bi mela bakterije bi se na osnovnih testih vidl??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.10.2007 14:11:26   
scubadiver
Drage punce, dobile smo še eno princesko...

SMS od ALINE_ALIN:

30.10 ob 11.33 se je rodila Tjaša, težka 3190, velika 48. Pridno se doji in carta. Alina_alin

Čestitkle celi družini user posted image  obilo užitkov in lepih trenutkov, sreče in zdravja user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.10.2007 14:16:43   
Ilije
Pozdravljene!

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Lepo se mejte, po moje bo sigurno še katera šla v Rim danes.... user posted image

Se strinjam... tintin in potepinka sta res malce sumljivi!user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

SEM DALA SLIKCE IZABELE V ALBUM....SOFIJA MALO POZNEJE , JE NA DRUGEM FOTOAPARATU....

Izabela je prava frajerkauser posted image user posted image user posted image  in tko luštna.
Se pa strinjam s TANTRO ...
Si pa močna, glede na to, kako prenašaš te hude bolečine zaradi vsega, težkega poroda in Sofije... Želim ti, da ti bo usoda v bodoče prizanesla in da boš lahko še dolgo uživala sadove materinstva in sreče.

IZVIRNO SPOROČILO: barika
punce, mene pa nekaj na levi strani boli pod rebri

mene tam skoz boli, sploh po jedi... pa vedno pozabim vprašat pri G, kaj bi to bilo. Osebni zdravnik je sicer rekel, da je vkleščen živecuser posted image

Ja sem tud danes pol stvari pozabla vprašat G, ker vedno ful skrenemo s teme. Danes sva se na primer pogovarjale o savniuser posted image . Pa ni mi hotla povedat kolk je velika naša Ajda, je rekla samo, da jo je konkretno več skupaj kot Iris, da se pri meni še čist super počuti, plodovnice še vedno dovolj, posteljica komaj na I., CTG super... Naslednji pregled imam pa že v petek in to kar v P, je rekla da me čist prepušča njim in če se v P odločijo, da mi sprožijo lahko tud že kr rodimuser posted image

Toliko zaenkrat od mene. V pričakovanju novih user posted image  vas vse prav lepo pozdravljam...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.10.2007 14:18:12   
sonchek
..no v tem cajtu k sem jaz popravljala spisek, je že spet ena rodila...hahahahahaaaauser posted image user posted image user posted image

Čestitke Alina_Alin!!!!

user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

1.11.07 bancha 
2.11.07 tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja)
2.11.07 matea1  
3.11.07 naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  
4.11.07 bella469, user posted image    
4.11.07 mojval, user posted image
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 martita
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 tjuša
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
7.11.07 kesi,
8.11.07 TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
8.11.07 heaven,25, Izola 
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
9.11.07
 lajla, user posted image
10.11.07 Kada
10.11.07 makica,
10.11.07 nayya28, morf user posted image  (Taj) ;
11.11.07 anonimna 4
11.11.07 deena,
11.11.07 mklks,
13.11.07 jooly
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
16.11.07 soni, user posted image  in user posted image ;  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    9 X user posted image ,     7 x user posted image     user posted image      user posted image user posted image user posted image     

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(?) in Sofija žal user posted image
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.10) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (??)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

user posted image  (23.11. - 21.12.)

< Sporočilo je popravil sonchek -- 30.10.2007 14:25:02 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.10.2007 14:22:27   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce, jaz bi pa spet mela eno vprašanje za vas:
A to k govorite, da vas neki špika, a to naj bi kazal na kaj,...ali kaj pomeni to špikanje....?
Zame je to prvič in sem očitno res neveda...ampak res mi ni jasno kaj naj bi to pomenilo?

Vse to špikanje so priprave na porod... mehčanje in krajšanje vratu, širjenje porodnih poti itd.

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A kera ve a ce bi mela bakterije bi se na osnovnih testih vidl??

Men na vsakem izvidu urina piše tud za bakterije... npr. bakterije malo, sam to so tiste bakterije, ki so tako ali tako prisotne... za streptokok B (al neki takšnega) ti morjo pa posebej vzorec vzet in mislim, da je potreba analizo plačat.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Drage punce, dobile smo še eno princesko...

SMS od ALINE_ALIN:

30.10 ob 11.33 se je rodila Tjaša, težka 3190, velika 48. Pridno se doji in carta. Alina_alin

Čestitkle celi družini user posted image  obilo užitkov in lepih trenutkov, sreče in zdravja user posted image

Tako dolgo pišem sporočilo, da me še en user posted image  prehiti user posted image user posted image user posted image .
    user posted image
ALIN_ALINA Iskrene čestitke!

Novemberke a ste prepričane, da ni danes polna lunauser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.10.2007 14:26:20   
naraščaj
Sam tole danes je pa res že kot potekočem traku .

Bravo Alina_alin za Tjašo. Je zgleda štorkla še eno spustila na naš svet.

user posted image

Žirafa, ful lepe slikce. Bi jo človk res sam požulil. Želim tebi in celi družini, da ostanete močni .

To glede špikanja, ko sprašuješ sonchek, men je rekla, da pač se tam spodi vse pripravlja. Druzga ti ne znam odgovort. Ker UZ in vag. pregleda nisem mela že od 30t naprej, pa mam do konca še lih 15 dni. CTGja pa še tut nisem mela, ga mam komi drugo sredo, ko je še teden dni do PDPja. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.10.2007 14:28:38   
Tanayya29
JOJ ma sem šla samo v miller in mercator pa sta vmes 2 rodili...

torej Maks čestitke za Matijouser posted image user posted image ...

alin_alina čestitke za Tjašo...

no,madonca,kok nas bo sploh ostalo za november?user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
30.10.2007 14:50:25   
jooly
Alina_Alin... user posted image user posted image  zmanjkalo mi bo Disneyevih junakov za danes user posted image user posted image

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
30.10.2007 14:51:29   
barika
pa sej ste čist divjeuser posted image , samo par cotk sem zlikala, brata domov spravla, pa spet nov dojenček na svetuuser posted image user posted image user posted image
ČESTITKE TUDI ALINI ZA MALO TJAŠOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?