|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
29.10.2007 18:20:27   
Nana Liza
ninočka - čestitke, čestitke, čestitke! Kakšen korenjak!user posted image user posted image user posted image

ajtak- jaz se ne bi kregala, ampak bi ubrala bolj prefinjeno taktiko- pihanje tašči na dušo in rajš mal potarni, kolk si že na koncu. Pa mal se šparaj, bo že potem ona skočila po kakšno vilico, če manjka pri mizi. Na koncu boš še kratko potegnila in boš še bolj jezna. Tašča bo pa še zlata vredna, verjemi. Saj potem itak ne boš mogla kuhati ob malem sončku. user posted image

Ni pa lahko, če imate skupno gospodinjstvo.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 29.10.2007 18:23:28 >

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.10.2007 18:35:55   
Ilije
ajtak  jaz tud ne bi bila tako dolgo tih!!!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.10.2007 18:50:38   
Tanayya29
ajtak joj te čist štekam..
ti ji kr povej,al pa tašči mal pojamraj...baba blesava...me smo itak čist že na konc z vsemi bolečinami,najlažje je iti v sobo,pa tam meditirat,medtem,ko moraš ti pospravljat..boga...meni je tud kdaj že tko težko za sabo pospravt ko pojem...
sj pri nas včeraj smo jedli večerjo(jaz,tašča,sestrca od moža,moj)in kdo je pol pospravu...ja itak da jstuser posted image .

no,da še mal pokomentiram moj današnji pregled...ctg je bil uredu,pregledal me je kok sem že odprta/zaprta,zaenkrat pravi,da se še nč ne mudi,in da se vidiva drug ponedeljek.
No se pa moram mal pohvalit,da so se me halje ustrašle zgleda,in moj pritisk je 120/70..bravo jazuser posted image ..kg je spet eden več od prejšnjega ponedeljka..sem se pa spet mal zlagala..moja sestra nikol ne stoji zraven,in zdaj na koncu mal špekuliram...pssstttttuser posted image .
aha,z mojim G. sva zmenjena da lahko na rok 10.11. rodim,ker je on dežuren v Trbovljah,naj razmislim do drugega ponedeljka,tako da ilije,če se odločim za Trbovlje ti bom javla cifro,ker imava skoraj isti datum...

en lep večer vam želim!

aha maks tebi pa srečno jutri!!!!user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.10.2007 18:52:04   
potepinka
ajtak-Dobra se da se lahko vsaj vzdržiš,ker jaz tega ne bi niti približno prenašala in bi ji takoj povedala ta svoje.Saj ni panike človeku pomagat,ampak da vidiš da tvojo dobroto izkorišča pa znorimuser posted image .jaz bi ji že napela kar ji gre.Ne pusti se ker potem boš vedno morala ti.user posted image  sem kar jezna postala ko sem prebrala.Jaz to takoj razpucam,je pa res da je hudo ker imate skupno gospodinjstvo.
Tak zdaj sem se tudi jaz izkašljala.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.10.2007 18:57:24   
GB
ajtek : joj kok sem jezna zdej , ko sem prebrala tvojo zgodbo in to zarad tega ker tocno vem kako ti je . Pri meni je blo podobno ,samo se po vrhu je bla ona "ta dobra" jest pa "ta grda" ( nismo pa zvel u istmu gospodinjstvu). Karkoli sem jest nardila je blo katastrofa , za skritizirat, kar pa je madam nardila je blo skori od boga poslan.
Na koncu sem mela vsega dost in sem svoje povedala in tasci in njej ( blo je kar vroce ) . Preden sva se odselila v anglijo je bla pa tasca vsa sladka in dobra. Ampak , ce se men kdo zamer je konc.
Mam se par zgodbic od njegove familije , kar mislim da ni za sem gor , pa se ce bi zacela pisat bi me sigurno "vrgl " s tega foruma user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj kako me take teme pogrejejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtek ti se samo drzi , tisti princeski pa povej svoje. Pa kdo misli ,da je da iskorisca noseco zensko . UFFFFFFFFFFFFFFFFFFf GRRRRRRRRRRRRr

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.10.2007 18:58:22   
Dajica
ninocka-CESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.10.2007 19:01:10   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
aha,z mojim G. sva zmenjena da lahko na rok 10.11. rodim,ker je on dežuren v Trbovljah,naj razmislim do drugega ponedeljka,tako da ilije,če se odločim za Trbovlje ti bom javla cifro,ker imava skoraj isti datum...

super!!!
glede kil, sem pa jaz danes kupila baterije in kaj vidim tud +1 od prejšnjega tednauser posted image , me tolaži to, da nisem edina, ki se v enem tednu zredi za celo kilo. 

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.10.2007 19:14:54   
tintin
Nayya28 - ne boš verjela, tudi mene so se zadnjič bele halje ustrašile in sem imela tak pritisk, da ga je mogla dvakrat merit...105/55...torej moj vsakdanji pritisk...Čestitke za pregon belih haljuser posted image user posted image
No, jaz grem tudi jutri na ctg, pa bomo vidl....upam, da je dete v maminem trebuhu še vedno srečno...user posted image
Jaz sem se zadnja dva dni vrgla na mojo magistrsko. Ma, res ne bom končala letos, drugo leto spomladi pa zagotovo. Ful časa mi jemlje empirični del, ker je zelo obsežen, ampak po svoje  uživam in verjamem, da ko bom enkrat fertik, me bo čez par let spet kaj prijelo študirat...user posted image Skratka naše dete študira skupaj z mamouser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.10.2007 19:18:03   
kanarka
Uf, pa sem končno prišla v štih. 4 dni sem rabla, da sem vse prebrala (no seveda z motnjami vmes).

Prvo čestitke ninocka user posted image user posted image user posted image . Super, da vam je že uspelo.
Joj, še ena je rodila, pa sem pozabila ime. Če grem pa nazaj iskat, mi boste pa spet ušle.
Žirafa tudi tebi želim veliko moči.
Nemrak, ...kaj bi dala za tak porod. Bi me po mojem kr takoj navdušil še za naslednjega.  

Ajtak...jaz sem bolj miroljuben človek, ampak ne na račun sebe. Tudi jaz bi se sicer v lepem tonu z njo pogovorila oz. ko bi začeli iz mize pospravljati, bi jo kar vključila zraven in ji rekla, če mi lahko to in to pomaga. Sej potem si bo počasi že prišla gor. Nima pa smisla, da se ti zaradi nje sekiraš, ker potem ji dobesedno odstopaš mesto centra pozornosti, kjer ji tako paše.

Danes sem tudi jaz imela pregled. Sicer še nobenega CTG-ja do sedaj. Prvega imam 8. nov. Je to ok? Tako pozno? 20. pa že rok? Vzel mi je bris za streptokok, pa kri morem dat jutri. Je pa naša še vedno drobčkena in tehta 2300 gramov. Scuba, glede na to da sva isti datum, kolk je že tvoja tehtala? Pa ta dohter mi nič kaj  ne pove. Pravi samo, da je malo drobčkena. Ok, bo pač lažje šla ven.
Aja Mamuška, a tiste vetrovne kapljice potem daješ v čaj al kako? Kakšen čaj pa uporabljaš? Sem mislila, da dojenčki z materinim mlekom dobijo tudi pijačo. Ma sem nevedna, vem. Me je kar sram to spraševati.

Aja pa ena je spraševala, če še katera ne čuti nosečniških tegob. Tuki še ena, ki praktično sploh ne ve, da je noseča. Samo malo zadnje dni čutim rahel pritisk, ampak to je tudi vse. Mogoče pa res zato, ker nosim tako lahkega otročka. Drugače pa še vedno cel dan delam in sem tudi sedaj, že od jutra za pisalno mizo. Počasi bom pa le odšla počivat ali pa kakšno pecivo spečt.
Pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.10.2007 19:30:39   
scubadiver
Kanarka čist točno tud jest ne vem. Je reku da moja tehta mal čez tri kile in da ocenjuje da bo imela okoli 4 kile pri porodu. A kaj veš koliko ima obseg glavice?

Ajtak jaz se ne bi kregala ampak bi čist lepo ko nehate jest rekla: a lahko nardiš - to in to in bi ji kar lepo naložila delo. Ne sprašuj če ti lahko pomaga. KO sem jaz enkart vprašala svojo mami če ji lahko kaj pomagam mi je odgovorila: ne, ker ni samo moje delo ampak je od vseh, lahko pa narediš to in to.. In to sem si za vedno zapomnila. Nikoli več nisem vprašala kaj ji lahko pomagam ampak samo kaj naj naredim. Ok ne po kosilu ampak na splošno. Po kosilu sem seveda vedla kaj naredit.

Super nayya za pregled in da si končno prestrašila bele halje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.10.2007 19:34:15   
ajtak
Punce, hvala za vaso podporo user posted image , sej tasci jamram in tud njej gre full stvari na zivce pr tej punci, tako da sem sigurno jaz bolj priljubljena user posted image , zdej pa sploh, ko bom vnuka rodila user posted image .

Mah, sej velikrat recem, pa tud svaku sem ze rekla, da zakaj ji vedno rit odnasa- ker ona rece, da bi sladoled ji ga on servira potem pa prazno salco pred njega porine in on bedak vstane in jo da v stroj user posted image .
Se full pozna, da ona zivi sam z babico in da ji babica non-stop rit odnasa, namesto da bi blo kontra user posted image
Ah, sej bo prsel tist cas, ko bomo tlele zaropotal!

Zdej pa dost o njej, k sploh ni vredna, da bi tok o njej pisale!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.10.2007 19:37:28   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ajtak jaz se ne bi kregala ampak bi čist lepo ko nehate jest rekla: a lahko nardiš - to in to in bi ji kar lepo naložila delo. Ne sprašuj če ti lahko pomaga. KO sem jaz enkart vprašala svojo mami če ji lahko kaj pomagam mi je odgovorila: ne, ker ni samo moje delo ampak je od vseh, lahko pa narediš to in to.. In to sem si za vedno zapomnila. Nikoli več nisem vprašala kaj ji lahko pomagam ampak samo kaj naj naredim. Ok ne po kosilu ampak na splošno. Po kosilu sem seveda vedla kaj naredit.

user posted image , moram se tole dodat...

Sem ze 100× rekla ce loh naprimer nese kar je ostal juhe v wc, pa vstane svak in to nardi (kar pa mene se bolj razpizdi, ker je on drugace takoooo len, da se kar bliska)...

Mah, ni dobr, da se tok razburjam, bom sla se rodit...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.10.2007 19:39:44   
mamuška
Čestitke ninočki in družiniciuser posted image user posted image .

Ena sprašuje za kapljice: jaz jih dam ali po žlički ali pa med mleko. Čaj kuham in ponujam, pa kaj več kot 2-3 požirke na dan ne naredi. Ponujam bolj zato, ker je že ogrevano, centralna pa to, sicer nebi, ker le dobi 2/3 od mene. Danes se je celo skušal malo dojituser posted image , morda pa le bova počasi zmagala.

Gruška, Tantra in vse ostalo, stiskam pesti. Ima kdo kaj novic od male Klare? Tudi njo imam ves čas v mislih. Evo, tamali je že Pančevu, ta velik se pa dere "laaaačen!!" Danes je zlezel na vrh planiške velikanke in zdaj je crknjen in sestradan. Šibam!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.10.2007 19:45:27   
Mamathea
Dober večer

Ninočkla in Ruben Cal iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , čimveč lepih trenutkov, cartanja in dobirdh odnosov. Čestitke tudi malemu Evanu, ki je dobil super bratca in seveda ponosnemu očiju. Res ste izbrali zelo, zelo izvorno in lepo ime, bravo.user posted image user posted image user posted image
Ajtak ne se dat, dej tele punci pokaž, da ni kraljica in na zmiga svojo "ta zadnjo" pa še ona kaj nardi, v glavnem ne se pustit izkoriščat.
Nayya in vse ostale, ki ste imele pregled in ste ga dobro opravile iskrene čestitke. Joj jaz pa še vedno moram čakat 14 dni, da bom spet imela pregled, mah to mi res ni jasno, ampak tako pač je.
Glede špikanja v nožnici se vam pridružujem, danes in že nekaj dni nazaj tudi meni to zelo, zelo nagaja. Ampak se tolažim s tem, da vse to spada zraven.
Lep večer vam želim še naprej, bodite dobro in predvsem krasno spanje in zraven lepe sanje. Peti so pa itak stisnjene za vse, ki jih potrebujete.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.10.2007 19:52:12   
kanarka
Scuba: Jaz imam samo od UZja en izvidek in gor piše kratica CA (hadlock), mogoče je to..in tukaj je napisano 29,72 cm. Potem je še tudi ena kratica DBP (8,67 cm) in LF (6,51cm). Ti je to kaj znano?

Mamuska hvala za obrazložitev. Torej kar po žlički in v bistvu čaja niti ne rabim na začetku.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.10.2007 20:04:43   
DEBELUŠKA30
Nayya, ta dr. Jurca je res faca! Mislim, ko bi jaz lahko živela samo 24 ur tko na "izi", upam, da tudi v privat življenju živi na tak načinuser posted image !
Jaz imam tudi v ponedeljek pregled in sicer mi je sestra rekla, da naj jo ob 15 uri pokličem, da mi bo povedala, kdaj je CTG frej, da nam čakala. V petek je bilo za menoj še 16 žensk za h dohtarjuuser posted image -kriza!
Zdaj me prvič ni pregledal vaginalno, ampak samo izvide pregledal in graf CTG-jauser posted image ? Al ni imel časa, ker je bil tak dren, al je to normalno?

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.10.2007 20:28:26   
Ilije
Pozdravljene!

Prejela sem fotko od Timona (že35). Že35 pravi, da je priden, saj večino časa spi, njo pa jutri pod narkozo čaka čiščenje, tako da punce, potrebovala bo naše pesti!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
29.10.2007 20:30:06   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Scuba: Jaz imam samo od UZja en izvidek in gor piše kratica CA (hadlock), mogoče je to..in tukaj je napisano 29,72 cm. Potem je še tudi ena kratica DBP (8,67 cm) in LF (6,51cm). Ti je to kaj znano?

Tale CA mislim da je obseg trebuska - pri meni pise
AC- obseg trebuha: 321mm
BPD - 93 mm
FL - 64 mm

To so po mojem primerljivi podatki. Obseg glavice pa pri meni piše HC... Kaj pa vem kaj bi to bilo pri tebi...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.10.2007 20:38:10   
DEBELUŠKA30
Že35; še enkrat čestitke!
Kolk je "to" user posted image  luštnu, da bi ga kar polubčku....user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.10.2007 20:51:30   
Tanayya29
debeluška mene tudi ni zadnjič vaginalno pregledal,danes pa jauser posted image .drugače me je vedno!
ja,je faca ja!men je rekel naj do poroda izvajam avtogeni trening,in me ne bo nič strah..hihi...
jih pa polno poznam,ko grejo k njemu rodit,zato tudi jaz sedaj resno razmišljam,pa še čakat mi ne bi bilo treba,če bi bila čez rok,pa še obljubu mi je EA,da se bo zmenu z anastezistom(sam,da ne bi pozabiluser posted image ).

jaz sem zdj likala cunje,sedaj pa gledam NMKuser posted image ...
jaaa izredno lep Timončekuser posted image

en lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 995
29.10.2007 21:56:10   
Dajica
O,pa je res tko luskan Timon, tko prisrcno rokice drzi. user posted image

Mene ni pa G se nikoli vaginalno pregledala, razen prvic, potem pa nic vec. Naslednjic imam ctg, pa tudi mislim, da me ne bo. Ali je to nujno? Mogoce me bo potem kasneje, ko bom bolj proti koncu?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.10.2007 22:08:49   
nicolina
Ajtak, ne se pustit, ti kar zaropoči, ampak ne se preveč sekirat zdej, moraš mislit na sebe in user posted image .
user posted image user posted image user posted image  za Timona, kolk lep fantek, že 35 zate pa jutr držimo pestke. 
user posted image  tudi za vse, ki ste uspešno opravile preglede.

Grem še mal pred TV, potem pa spat, lepo nočko vsem....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.10.2007 22:25:29   
Ilije
Lahko noč tudi z moje strani!

user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.10.2007 22:40:41   
naraščaj
Sem napisala cel roman, pa je kr zginu - neke napake al kaj vem kaj.
Skratka, ful cukrček je tale Timon.

Vsem želim da jutr dobro opravite (porodi, pregledi), za vse tiste, ki ste pa že doma, pa veliko cartanja.user posted image user posted image

Jaz šibam pod tuš in spat. Nočko vsem.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.10.2007 22:43:48   
kanarka
Aja točno, že 35 sem pozabla čestitat oz. njeno ime mi je ušlo. Joj, je pa res luškan fantek. Čestitke user posted image user posted image

Ja Scuba, sej potem pa mam js podobne mere kot ti, sam da so kratice mal obrnjene. Kolk je bla pa tvoja težka? in kdaj ti je že to meril (kateri teden)?

Zdej grem pa js tut počasi domov. Lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?