TANTRA
|
Dobro jutro, sinoči sem prejela sms od Soncek5, da je rodila sina Aljaža, težkega 3250, velikega 51 cm. Po hitrem postopku je pristala v porodnišnici na cr, ker se ji je odluščila posteljica in je bil mali brez preskbe hrane. Zdaj je Aljaž na intenzivni, ker je imel dihalno stisko, mamica pa se kar drži. Držim pesti, da bo vse ok! Gruška čestitke za Tajo!!!! Že35, držim pesti, da te dobro zrihtajo, mali Timon je pa prav cotkan. Ajtak, poznam takšno situacijo in jaz bi ti svetovala naslednje...Naslednjič ko boste pri mizi ji reci kar direktno. Če se ne bo odzvala reci bratu kar pri mizi,, da glede na to, koliko je domača tudi prevzame del opravil, da se bo navadila.... Boš videla, da bo pomagalo ko boste vsi skupaj..Mogoče bo zamera, toda ne sekiraj se. Jim kar reci, da je sramota, da moraš ti v 9 mesecu vse pedenat... No, jaz sinoči nisem mogla nič napisat, ker smo defregmentirali računalnik.... Sem pa se malo naspala, popadki pa so se spet umirili... Tale pot do Lukca bo še dolga... Sicer je moj rekel, da naj čez te praznike kar mir dam, je bolje če bi bil konec tedna.... No, pa se je res začelo pestro tedensko dogajanje... Zdajle pijem nescafe, pred seboj imam časopis, potem pa stečem v trgovino z mlajšo hčerko, da mi pomaga... Zdaj še lepo spančka, ko so počitnice... Sem pa opazila zadnje dni, da želi malo več pozornosti, crkljanja..Po mojem je to sindrom mlajšega bratca... Zvečer komentira: dajta se pogovarjat, ukvarjat z mano... potem pa se zedinimo, da skupaj gledamo dvd in zaspi z glavo v naročju pri mojem ...Pa naj kdo reče, da pubertetnice ne rabijo pozornosti.... Pozdravček in srečno današnje
|