|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
29.10.2007 21:33:33   
tonja
Dober večer

Zdaj se pa nisem javila kar nekaj časa in sem komaj prebrala čez.

Peka kruha - jaz ga pečem v pečici ali pa v krušni peči
nosek - Lovro ima tudi precej zamašenega - pa še zdej ga okol vlačim, samo je bilo danes takoooo lepo
spanje - tudi mi podiramo rekorde. Ampak sem že od nekaj ljudi slišala, da če v začetku lepo spijo to še ne pomeni da si na konju, pol se menda spet začne nočna veselica, ko začenjajo izraščat zobje ali pa kar tako jih nekaj zmoti.

Se moram pa malo potožit, ker se sama sebi zdim grozna mama: prejle mi je zaspal na joški pa sem ga dala v posteljico pa se je rahlo prebudil ampak sem ga vseeno pustila not. Šla sem ven iz sobe, tamal me je pa takooo lepoooo klical jaz pa se nisem odzvala in je zapančkal user posted image  - saj vem da sem naredila prav samo je to tako hudo. Kar ven bi ga šla iz posteljce vzet pa k seb stisnit user posted image

kopanje - jaz ga tudi namilim na previjalni, pa tudi v vodi ga obračam na trebuščka in zelo uživa. Imamo pa enak problem kot pri Sisy - samo tuš, morda ga bom pa kdaj šla dol kopat k mami ali pa še boljše - morda nam kmalu uspe zgradit svojo hiško.

Grem možu zmasirat vrat, potem pa pod tuš in spat.........

nočko

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.10.2007 21:34:52   
Anonimen
birdy, Neli je tak cuuuuuuukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jst sem dala nove slikce goruser posted image , geslo ostaja istouser posted image .

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
29.10.2007 21:55:59   
Talika19
Kako je luštkana Tjaša! Na prvi slikci ful lepo izgledata. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
29.10.2007 22:15:35   
birdy
Poopsie, hvala user posted image   Tvoja Tjaška je tud ful lepa sploh ko se smejiuser posted image  A mal tud prstek cuzkauser posted image  ? Res je srček, človek bi kar vse mev k so taki cukrčki.
Ojej, moj cuker joka. Letim!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
29.10.2007 22:22:45   
birdy
Birdy, Neli je prava lepotička, Joj morm Tinu pokazat slikce, se bo čist stopil .
jaz sm pa svojemu danes kupila vrtiljak in je čist navdušen, gleda pa gleda že pol ure.

Ziher zdej raj k vrtiljak Neli gledauser posted image  A že sanja, da sta skupaj, pijeta mleko, se gledata iz ležalnika v ležalnik...user posted image
Neli še ne spi, jo mam trenutno na joški in tole pišem. Jaz jo kar na joški uspavam. Sej vem, da se mi bo maščevalo sam ko je to najlaži se mi kar neda nekih drugih fint vpeljevat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
29.10.2007 22:31:47   
birdy
Sisy, Jorja, hvala tud vamauser posted image  
Talika, hvala tudi tebi. Sam tale tvoj mali je pa res ena čuponjauser posted image  Pol mi pa na zadnji slikci sploh ne zgleda on k ma kapuco gor.  Je čist drug!
Drgač bojo pa tele slikce k sem jih dala v album tud na koledarju, ki ga bova dala našim za božič. So res ene boljših. Mava že vse narejen, sam še par roj. dnevov rabiva pa sva fertik. Moj je pa reku, da bo to trajal... Je na vsak način hotu dat nekam, delat koledar pa so hvalabogu predragi pa še niso taki kokr midva hočeva. Pa sva ga sama naredla, še najceneje in najboljše!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
29.10.2007 22:34:17   
birdy
Ah, ja, nobene ni, mal se sama s sabo pogovarjam... kok je to lušten...user posted image ... lubija ni men se pa še ne spi... pa še rima se. Pol se pa slišmo jutruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.10.2007 7:16:14   
pajac
Čveke!!

Jaz sem sinoči šla spat že pre osmo...

No pa da povem. Res je, da Operil P ni registriran za otroke pred 1. letom starosti, samo vem da smo ga tudi dajali (posebej na ORL) vendar je ful pomembno da jih daš v dobro očiščen nos, sicer ni nobnega učinka. In Peter je normanlo prespal noč (seveda s 2x hranjenjem). Sicer je tudi res da sem v nejgov nosek spustila včeraj skoraj pol litra fiziološke in je bil priklopljen na sesalec večino dneva, ampak se je obrestovalo. . Sem pa opazila, da se je hotel dojiti kar ves čas.. in sem mu pustila.. zdaj pa spet na 2-2,5 uri :))) Očitno je rabil več protiteles, ali kaj podobnega.

Tia Operila res ne smeš med nosečnostjo, ampak zaradi tega, ker se otrok razvija in lahko pride do "napak" v razvoju otroka. Naši sončki pa zdaj zares imajo vse kar potrebujejo (no vsaj telesno) . Sicer nobeni ne bom rekla naj da Operil kapljice! Jaz sem se tako odločila,ker se mi je revček res smilil. Sploh ni mogel živet več od utrujenosti. Zdaj pa: če ne bi imel ušes, bi se smejal okoli glave...user posted image user posted image user posted image

Pa še to - slikice: eee agustovčki so res prečudoviti otroci!!!

Šibam k Petru! Želiva vam lep dan (kljub user posted image vremenu) in da boste zdravi kot ribice!!!!

Natalija in Peter

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.10.2007 7:37:29   
abc100
Dobro jutro  tudi od mene. Sem se kar lepo naspala,  saj sem šla že pred 23 spat. Janez pa je zaspal mal pred 20, pa je spal do mal pred 7.user posted image user posted image  Tok je smešen k je pol, kr govta tok hiti. Zdele se pa s svojimi igračkami pogovarja, majo eno resno temo.

Dones gremo pa k zdravniku. Kdaj so prvič cepljeni?

Popoldne smo pa na rojstni dan povabljeni, pa bova šla z Janezom sama, ker Jernej ne more. More it delat, on pa prov vesel ker mu ne bo treba it.

No zdej se grem pa še jest zrihtat, da grem prej še k mojim staršem na kavo. Pa še moj user posted image  bo še tm. Mamo uro ob 09.15.

Lep deževen dan!!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.10.2007 7:44:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
Zdele se pa s svojimi igračkami pogovarja, majo eno resno temo.

Sigurno se glede volitev menijo.....

Cepljeni so običajno pri treh mesecih..

Uživaj v deževnem dnevu!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.10.2007 7:54:24   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: abc100
Zdele se pa s svojimi igračkami pogovarja, majo eno resno temo.

Sigurno se glede volitev menijo.....

Cepljeni so običajno pri treh mesecih..

Uživaj v deževnem dnevu!!

user posted image user posted image user posted image Pa večina igračk je rdečih!!!user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.10.2007 8:36:30   
LadyB

Ziher zdej raj k vrtiljak Neli gleda A že sanja, da sta skupaj, pijeta mleko, se gledata iz ležalnika v ležalnik...
Neli še ne spi, jo mam trenutno na joški in tole pišem. Jaz jo kar na joški uspavam. Sej vem, da se mi bo maščevalo sam ko je to najlaži se mi kar neda nekih drugih fint vpeljevat.

user posted image user posted image user posted image itak....

Glede joske, blagor se teb da ti na joski zaspi. Jaz mam full probleme zvecer ga uspavat, na joski ne, v postljci NI ŠANS, tko da mi ostane nošenje po bajti in to kar nekaj časa raja. Treba je uno knjigo si izposodit, nujnooo

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.10.2007 8:38:10   
LadyB
Poopsie a bi lohk še jaz dobila tvoje geslo, me full zanima kakšna je tvoja lepotička user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.10.2007 9:10:51   
Antigona
Jutro punce!
A gre danes kera v City Park ker mamo tako super vreme? Jst bi kar kam šla, sam da ne bi bla doma... Pa če slučajno kera gre se bom lažje spravla od doma in lahko skupaj popijemo še kako kavico...
Pa itak moram v H&Ma, ker morm zamenjat kapico ki sem jo kupila zadnjič (ima luknjo od unga varovala user posted image ), pa spalno vrečo za Lukija bi rada kupila ker se mu kar uspe odkrivat če je na hrbtu. Jo bom probala vsaj pšri njem uvest, ker Žan je skoz odkrit pa je pri njem že precej prepozno da bi jo uvajala...

Gre pa Žan danes popoldne spet malce na počitnice k dediju in babi. Že komaj čaka... Oz. čakajo. Dedi in babi sta ga ful pogrešala, ker ga že nekaj časa nista imela pri sebi user posted image ... Verjetno bo pri njih do sobote.

Mi smo že "odrajtali" tele praznike in smo šli vse svečke že prižgat. Smo rekli, da se ne bomo gužvali če ni potrebno, pa še slabo vreme je bilo napovedano, čeprav se je to sedaj spremenilo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
30.10.2007 10:20:43   
Jumpy

Evo, tole smo pa mi zdele delali. user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 30.10.2007 10:23:35 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
30.10.2007 10:21:46   
Jumpy
Uuuups ne znam drugače. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.10.2007 10:25:48   
Jumpy
user posted image

Samo probam, če zdej dela

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.10.2007 10:25:51   
mony5
no jst pa vse napišem pa me ven vrže!

jutro!

mi smo danes spet dobro spali in se tudi naspali! Jaz sem mislila iti v CP vendar se mi ne da in bomo kar doma pa še user posted image  zdej pride domov (moj je ta teden doma, ker dela v šoli in imajo počitnice, ker pa je tudi trener pa ima dop. in pop.treninge, tako da smo skupaj od 11-ih do 19-ih). tud to je nekaj!

Sem pogledala slikce in vsi user posted image  so zelo lepi!

Sisy, Poopsie moja Zoja pošilja pozdravčke in poljubčke Sari in Tjaški!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.10.2007 10:28:45   
mony5
lepo, lepo Jumpy! ti vsaj ni dolgcajt! kaj pa ste to delali?

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
30.10.2007 10:32:01   
Jumpy
Pisane piškote, samo imamo zdele malo pavze, ker je Miha lačen. user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
30.10.2007 10:42:33   
birdy
Midve sva danes spale do devetih. Hvala Neliuser posted image  Še kdaj prosimuser posted image
Moj lubi pa spi, ker je mel nočno. In  se prejle zbudi in pravi kje je žaba. Sem rekla da je zraven (Neli med drugim kličeva tud žaba) pa prav pa ne ta! In pol je gledu, iskal,... Pol se je pa ulegu in mirno spal daljeuser posted image  Ne vem, kaj ga pereuser posted image
Me je pa Neli prejle pobruhala, tako da mam majco čist mokro. Jo moram preoblečt. Še dobro, da je nisem takoj preoblekla, ker sem se še s kavo polila. Ma sem en štor!user posted image
Antigona, kdaj pa greš? Jst sem skor ziher, da bova midva šla, ker je dež. Če je tak vreme moj skoz hoče v kako trgovino, ne more bit doma.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
30.10.2007 10:44:46   
birdy
Pisane piškote, samo imamo zdele malo pavze, ker je Miha lačen.

Tole se pa dober sliši. Mam srečo, da moj spi, če ne bi se kar k tebi na piškote navabu. Je ful sladkosned. Ma srečo, da lahko poje fuuuuullll sladkarij pa se nič ne zredi, kvečjem shujša. user posted image  jest bi bla tud taka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.10.2007 11:08:48   
*lenc@*
čau!
naša ima že prav ritem, že skor vem kdaj bo pa zaspala. včer zvečer sem jo hotla pretentat, ponavadi ne zaspi pred 11h in sem jo peljala ob zankih zaspanosti ob 8h v spalnico in enaka procedura k ponavadi.Res, ona zaspi mal čez 8, sem rekla evo in zdaj bo potegnila vasj do 1h. Ja...user posted image se zbudi budna k sova ob 9h in rogovili do desetih k je pa pol res počas zaspala. Bom probavala vsaka dan, da bi mal prej zaspala. vsaj do ene 9h, da ne bo pol krize k bo večja in se bo na pozno uro navadla. kolk vam enim spijo??? To je NORO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAŠA SE ZBUJA PONOČ NA 3-4URE. A mam mleko švoh al kaj?SE sprašujem... poje pa tud ne velik, mi ostaja.
user posted image user posted image user posted image hvala bogu za pumpico, gre velik ven. res pa da moram vsake pol ure sesalec pržgat. Sissy, a si ji premal dala v noska?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.10.2007 11:09:48   
Jumpy
Sicer pa, za več fotk kliknite na sliko v mojem predprejšnjem postu.

p.s. Sem morala še nekaj napisat, da bom/sem dobila tri zvezdice.

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 30.10.2007 11:17:25 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.10.2007 11:19:28   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

čau!
naša ima že prav ritem, že skor vem kdaj bo pa zaspala. včer zvečer sem jo hotla pretentat, ponavadi ne zaspi pred 11h in sem jo peljala ob zankih zaspanosti ob 8h v spalnico in enaka procedura k ponavadi.Res, ona zaspi mal čez 8, sem rekla evo in zdaj bo potegnila vasj do 1h. Ja...user posted image se zbudi budna k sova ob 9h in rogovili do desetih k je pa pol res počas zaspala. Bom probavala vsaka dan, da bi mal prej zaspala. vsaj do ene 9h, da ne bo pol krize k bo večja in se bo na pozno uro navadla. kolk vam enim spijo??? To je NORO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAŠA SE ZBUJA PONOČ NA 3-4URE. A mam mleko švoh al kaj?SE sprašujem... poje pa tud ne velik, mi ostaja.
user posted image user posted image user posted image hvala bogu za pumpico, gre velik ven. res pa da moram vsake pol ure sesalec pržgat. Sissy, a si ji premal dala v noska?

Nimaš švoh mleka. Pač, takšna je in ni nič narobe s tem. Če boš imela še kakšnega otroka, ti bo morda pa tisti prespal celo noč že od rojstva. Morda jo poskusi čez dan pogosteje dojiti, da napolni "dnevno kvoto". Meni je to težje kot pa nočno hranjenje. Če sem ves dan doma že, če pa ne, ga dojim manj pogosto. Ampak mora potem ponoči nadoknaditi primanjkljaj. Tako se Miha ponoči zbuja pogosto, prva runda spanja je 4-5 ur, nato pa se zbuja na 2-3 ure. Mah, saj hitro poje, niti kupčka ne podere, jaz pa medtem dremam. Se sploh ne zbudim popolnoma.

Seveda pa ni rečeno, da je vzrok za pogostejše zbujanje le lakota. Tako je pri nas, morda pa tvojo kaj črviči,....?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.