|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
29.10.2007 13:53:58   
Talika19
Pajac, tvoj Peter je pa res bošček. Upam, da se čimprej pozdravi.
user posted image user posted image user posted image

A kaj veš kje se je prehladil? Mene tudi vedno skrbi zdej ko je tako mrzlo, potem pa greš v trgovino kjer je toplo, pa spet ven kjer je mrzlo in sploh ne vem ali naj ga vedno slačim, oblačim... isto je v avtu. Pa našemu je še tako hitro vroče in takoj zašvica v glavo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.10.2007 15:18:00   
Talika19
Smo pa danes ponoči rekord podrli. Mark je spal od 20:30 do 4h, cele 7,5 ure. Noro! user posted image user posted image  Potem pa še do 7h.

Sem pa končno uspela it iskat knjigo od Elizabeth Pantley: Otroško spanje - brez joka v spanje. Jo že berem, imam ravno čas ko mali spi. Zadnje čase tudi čez dan kar lepo spi. Bo videla iz knjige, če delam kaj po njenem načrtu.

Sem ga pa jaz tudi že enkrat malo potunkala v vodi, vsaj zdi se mi. Sploh ne vem kaj točno je bilo. Naenkrat sem se tako ustrašila, da sem ga samo prijela in dala iz vode. Me je še nekaj dni to preganjalo. user posted image  Zdej ga ne bom več dajala na trebuh.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.10.2007 16:14:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Poopsie, a revca še vedno nimaš zrihtan? Pejt raj privat, res je velik dnarja sam zrihtajo pa tako kot je treba, pa še čakaš ne pa ne "odpika" te kar tako. Tebi pa enga user posted image  za srečo glede na to da pikepoke nazadnje niso pomagale.

birdy, sej hec je v tem, da hodim privat in da jo krepko plačujem zato pa sem tolk jezna!!!!!!

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.10.2007 16:16:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image user posted image madona sem jezna...joj proklet rčunalnik, tolk sem lepo napisala poročilo kaj se dogaja pri nas in bum, mi zrzne kišta in jovo na novo...

mah se mi ne da še vsega enkrat klofat, zato kratki povzetekuser posted image

- Janez in Peter, vse najboljše od obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
- tudi mi smo včeraj praznovli 3 meseceuser posted image user posted image
- ponoči spimo celo nočuser posted image user posted image
- tudi podnevi vsakič manj jočemo, se veselo igramo in pogovarjamo
- milimo se na previjalni
- sem ful vesela, ker imam moj dragi cel teden dopust tko, da se bomo na veliko potepali in cartaliuser posted image

-čestitke mojemu očiju za 11. mesto( v svoji starostni skupini) na Ljubljanskem maratonu( 21 km) in 70. mesto skupnouser posted image user posted image user posted image , sem ponosna k strelauser posted image
- Peterček upam, da si se pozdravil in da te mamica močno cartauser posted image user posted image
- zob me še zmeraj boli, že 5. dan, zobarca pa me noče vzet tko, da arivederči , grem k drugemuuser posted image

Po moje je to, touser posted image

Zdej pa hitro zaključim, da ne bo še 1x zrmrznil...

Lepo se imjteuser posted image

Tjaška, Janez in Peter vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Res je najboljše da zamenjaš zobarja!!!

Bravo tvojemu očetu za maraton! To je res dober rezultat!

Uživaj z lupčkom!

Hvalauser posted image
Ga bom 100% zamenjalauser posted image
Ja, moj ati je res pridenuser posted image user posted image
Zelo uživamo!

Tudi vi se imejte lepo in poljubi Zojo v mojem in Tjaškinem imenuuser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.10.2007 16:32:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pajac, tvoj Peter je pa res bošček. Upam, da se čimprej pozdravi.
user posted image user posted image user posted image

A kaj veš kje se je prehladil? Mene tudi vedno skrbi zdej ko je tako mrzlo, potem pa greš v trgovino kjer je toplo, pa spet ven kjer je mrzlo in sploh ne vem ali naj ga vedno slačim, oblačim... isto je v avtu. Pa našemu je še tako hitro vroče in takoj zašvica v glavo.

Prehlad je staknil od mene, kje pa sem ga jaz pojma nimam... Sam veš kar tako se ne bo prehladil (no razen, če ne pretiravaš...), ker virus mora nekje staknit. Edino če ga faše, pa se še mal nahladi  se hitreje razvije okužba.  Jaz ga danes ves dan selim iz sobe v sobo in luftam, ker mu sveži zrak lahko samo pomaga...
Prej je spal celo tri ure skupaj user posted image user posted image user posted image - v mojem naročju sicer, ker smo srečni dobitniki sočasnih prebavnih težav in se v naročju ne zbudi ob šraufanju...
Nosek je za odtenek boljši, Peter me grdo gleda, ko vidi da se mu približujem nosu in preventivno joče...user posted image
Malo me je strah noči... moj bo prinesel Operil kapljice, mogoče bo boljše....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.10.2007 16:34:01   
Sisy
hej hoj

Tele naši avgutovčki so pa vse bolj pridni...Sara zdele tut že drugo rundo in to čez dan spi user posted image  Trkam...user posted image

Pajac-joj bogi Petrček...Kok je grozn kadar je nosek zamašen...Vem iz lastnih izkušenj...So taki revčki...Pa bolj ko pucaš nos slabš je...Vsaj pr nas je blo tko...Je pa fajn brat da ti pumpica pomaga...Jst res nč ven nisem spravla...Je pa očitno res da če je prehlad je tut smrkeljček...Te pa občudujem-če mojga do šestih,sedmih ne bi blo bi se mi kr zrolal user posted image

Talika-super tole glede spanja...Vidš-kr naenkrat začnejo pa spat-sem ti rekla user posted image
Mony-bravo za dojenje user posted image  Očitno se Zoja res iz ene naje,zato nč skrbet...Men se tut zadne cajte dogaja da ima iz ene dost,pa jo še kr na drugo mal prsilm če ne mi do naslednjega dojenja ta ta druga eksplodira user posted image  Zanč-ko 8 ur nism dojila sem mislila da se mi bo zmešal tok so me bolele...user posted image

Poopsie-o ti revca...Zobobol je huda reč...Kok je to hecn-hodš k privatniku pa ti še ne poštima tko kot je treba...Veš kaj,za dnar jih lahko zbiraš tko da kr hitr zamenjaj....

Glede kopanja-jst jo vedno namilim na previjalni-tko kot me je patronažna naučila user posted image  Se pa zadne cajte ubadam z vprašanjem kako jo bomo kopal čez par mescov ker ji je banjica že zdej skor premajhna user posted image  Imava pa tuš kabino, banje pa ne tko da si ne predstaulam kako naj jo držim in tuširam hkrati user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.10.2007 16:35:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

moj bo prinesel Operil kapljice, mogoče bo boljše....

a pa lahko daš Operil tok majhnemu dojenčku?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.10.2007 16:39:18   
Sisy
aja sem vam pozabla napisat (tistim ki mate probleme da vam user posted image  prepozno zaspijo) kako pretentaš svojo bebo da prej zaspi..namreč zdele je pravi čas za to..uro premakneš nazaj! user posted image  Pr nas deluje,zdej gre spat ob devetih in nč več ob desetih....čeprav je dejansko po ta stari uri deset user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.10.2007 16:41:33   
birdy
aja sem vam pozabla napisat (tistim ki mate probleme da vam prepozno zaspijo) kako pretentaš svojo bebo da prej zaspi..namreč zdele je pravi čas za to..uro premakneš nazaj! Pr nas deluje,zdej gre spat ob devetih in nč več ob desetih....čeprav je dejansko po ta stari uri deset

Hej Sisy, že res sam tud vstane že ob sedmih namest ob osmihuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.10.2007 16:44:09   
birdy
birdy, sej hec je v tem, da hodim privat in da jo krepko plačujem zato pa sem tolk jezna!!!!!!

Pol pa res menjaj. Če fajn plačuješ tud zahtevi da ti fajn zrihta!!!!
Poopsie, mislim, da si prenežna do tegale zobarskega user posted image . Udar po mizi in reč da jo maš dost!
Pa drži seuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.10.2007 17:10:45   
Sisy

aja sem vam pozabla napisat (tistim ki mate probleme da vam prepozno zaspijo) kako pretentaš svojo bebo da prej zaspi..namreč zdele je pravi čas za to..uro premakneš nazaj! Pr nas deluje,zdej gre spat ob devetih in nč več ob desetih....čeprav je dejansko po ta stari uri deset

jah to maš tut prov user posted image

čeprov je naša vseen spala do enajstih user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.10.2007 17:32:57   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jah to maš tut prov user posted image

čeprov je naša vseen spala do enajstih user posted image user posted image

Sam to maš pa res srečouser posted image   jaz bi tud, jaz bi tud! Mogoče me bo pa Neli uslišalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.10.2007 17:38:04   
LadyB
Se pa zadne cajte ubadam z vprašanjem kako jo bomo kopal čez par mescov ker ji je banjica že zdej skor premajhna Imava pa tuš kabino, banje pa ne tko da si ne predstaulam kako naj jo držim in tuširam hkrati

Sisy lahko kupis stolcek za tok majhne, prov za v banjo ali tus. In ga das not pa men se zdi da ga lahko not tud  zapnes. To sm vidla v baby centru pa v leclerku, tam je bil 10 eur.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.10.2007 17:49:05   
*lenc@*
  • ja, jaz tud namilim na previjalni pa sem mislila da kompliciram pa vidim, da ne.

• tud naša ma zelo zamašen nosk, pa pozna se, več spi, k ni ta prava čist.Včas mal zakašlja, upam, da se ne bo naprej razvil!
  • mi smo od občine dobil 90 e.user posted image
  • Bravo punci, da nista na dodatku več, to je res filling! K men je že strašil, da bom mogla it nanj pa se je uravnal.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.10.2007 17:55:15   
birdy
Punce poglejte v moj album slike od Neli. Men so toooook hude, sem se tud po tleh plazla da sem jo lepo dobilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.10.2007 18:05:24   
Sisy
Birdy-ful hude fotke user posted image  Neli je tok luškanauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.10.2007 18:51:58   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Poopsie, a revca še vedno nimaš zrihtan? Pejt raj privat, res je velik dnarja sam zrihtajo pa tako kot je treba, pa še čakaš ne pa ne "odpika" te kar tako. Tebi pa enga user posted image  za srečo glede na to da pikepoke nazadnje niso pomagale.

Če te še boli, kr tja pejt. Sej če je bolečina te mora vzet.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.10.2007 19:19:56   
JORJA
Birdy ful je luštna tvoja lepotička.
Mi našega Avgustina tudi kar naprej slikamo,
ampak do zdaj se še nisem spravla  da bi jih
sem gor pripolala.
Naša občina je pa očitno kar radodarna.user posted image Smo
dobili za drugega otroka 250 eur. Pred šetimi leti
pa nič.
Poopsie tudi jaz sem ponosna: ampak na svojga user posted image ,
ki je tudi pretekel maraton (21km), sicer ne tako
odlično kot tvoj ati.
Avgustin pa danes popoldan spi že od 14.30 in se ravno počasi
prebuja. NORO! Ne vem kaj bomo delali ponoči.
Lep večer!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.10.2007 19:22:43   
Talika19
Sisy, kupiš lahko tudi ležalnik, ki ga daš potem v banjo ali tuš kabino. Jaz sem ga kupila v Arielu. Če te zanima kakšen je, ti lahko pošljem slikco.

Birdy, ful lepe slikce, Neli je že prava babnica. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.10.2007 19:30:48   
Talika19
Naš user posted image  je pa danes tudi čez dan ful spal:
9-10h
11-13h, ko smo šli po opravkih v Kranj
14-16h
17-17:30, ko smo šli z vozičkom na pošto

Skupaj: 5,5 h
Noro!

Mogoče se je ustrašil, kakšne nove metode bom sedaj uvedla, ko berem ono knjigo o otroškem spanju, pa je raje začel ful pridno spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.10.2007 20:02:56   
LadyB
Birdy, Neli je prava lepotička, Joj morm Tinu pokazat slikce, se bo čist stopil user posted image .
jaz sm pa svojemu user posted image danes kupila vrtiljak in je čist navdušen, gleda pa gleda že pol ure.

Pajac, vidva sta pa prov boščka. Upam da se bo Peter čim prej pozdraviluser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.10.2007 20:26:07   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: janana

po moje da ne.lohk jaz danes spotoma vprašam,ker grem gor. je pa knjiga vredna ene 50 evrov.

Ja dej uprašej no prosim. Kaj pa je to zaena knjiga? A je dobra?

DVE LETI NAZAJ JE BILA NEGA MATERE IN OTROKA, VERJETNO JE ŠE ZMERAJ....SEM VPRAŠALA PA JE REKLA DA NIČ NE RABIŠ, DA SAMO PRIDEŠ IN PODPIŠEŠ,DA SI JO PREJELA.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.10.2007 20:31:56   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Smo pa danes ponoči rekord podrli. Mark je spal od 20:30 do 4h, cele 7,5 ure. Noro! user posted image user posted image  Potem pa še do 7h.

Sem pa končno uspela it iskat knjigo od Elizabeth Pantley: Otroško spanje - brez joka v spanje. Jo že berem, imam ravno čas ko mali spi. Zadnje čase tudi čez dan kar lepo spi. Bo videla iz knjige, če delam kaj po njenem načrtu.

Sem ga pa jaz tudi že enkrat malo potunkala v vodi, vsaj zdi se mi. Sploh ne vem kaj točno je bilo. Naenkrat sem se tako ustrašila, da sem ga samo prijela in dala iz vode. Me je še nekaj dni to preganjalo. user posted image  Zdej ga ne bom več dajala na trebuh.

TUDI MI SMO TO NOČ PODRLI REKORD,BREZ HRANE OD 19.30 DO 5......9.5 UR...ŠE JAZ  TEŽKO TOK  DOLG ZDRŽIM.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.10.2007 20:35:48   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

TUDI MI SMO TO NOČ PODRLI REKORD,BREZ HRANE OD 19.30 DO 5......9.5 UR...ŠE JAZ  TEŽKO TOK  DOLG ZDRŽIM.user posted image

Super Petja!!

Jaz od kar dojim tudi težko zdržim tolk časa. Sem kar nekajkrat ponoči šla jest, ker mi je na glas krulilo, tako sem bila lačna. Tega med nosečnostjo nisem počela. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.10.2007 21:28:31   
tia01
a pa lahko daš Operil tok majhnemu dojenčku?

Ne operila!!!! Jaz še v nosečnosti nisem smela operila jemat, kaj šele da bi ga dala dojenčku!!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.