|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
29.10.2007 13:15:06   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Pozdravljene

Joj zdaj se je res začelo dogajat in bomo ena za drugo na vrsti. Hitro mine čas in res ne bo dolgo, ko se bomo že veselo sprehajale zunaj. Komaj čakam tisti dan, ko bom šla prvič na sprehod, to mi je že od nekdaj največja želja, da bom vozila okoli svoj voziček, s vojim otročkom. Kot mlajša sem pazila ogormno otrok in jih prevažal sem in tja, previjala, hranila, kopala... ampak vseeno komaj čakam svojega user posted image .

Tut jaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maks držim pesti za jutr, da bo šlo čim lažje.

Jaz še vedno peglam. Sem par dni nazaj govorila, da si morm it kupt eno posteljnino za user posted image . Pa sem na srečo počakala in šla najprej po sestrino in ugotovim, da mam 4komplete z obrobami in baldehinom, 2x pa  sam za preoblečt. Tako, da za enkrat ne bom zapravljala., Bom raj kaj druzga kupla.
Za kosilo pa sem tut že pristavla.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 951
29.10.2007 13:23:50   
maks
Ja, hvala vsem za lepe želje. Tudi jaz si zelo želim roditi naravno, tako, da bomo videli kaj bodo jutri rekli. Ampak kar dojeti ne morem, da bo jutri to to...
Me pa najbolj zanima, kako bo videti, ko bo moj prvorojenec Maks zagledal bratca ali sestrico! Ta prizor res komaj čakam!
Tako, da danes nekja malega še polikam, nato zložim cotke iz omare v previjalno, sebe še mal porihtam in to je to. Sem pa ravno včeraj si pripravila torbo, tako, da samo še malenkosti... Joj, upam, le da ne bom Maksa preveč pogrešala! Zdaj čakam, da prideta z očijem iz vrtca in me prav zanima kaj bo rekel nato, da bo jutri spoznal user posted image !
Ja, tintin, na isti dan imava rok! Veš, jaz sem Maksa rodila točno na datum poroda! Mogoče bo pri tebi prav tako.
Ima ša naše dete okoli tri kile, mogoče malo manj. Maks je imel 3370 in 51 cm.
Joj,  so user posted image  mene kar malo živčki dajejo! Se bom kar z Maksom zamotila!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.10.2007 13:36:40   
tintin
Maks, izpod tvojih prstov v božja ušesauser posted image Naj bo vsaj na rok ali kakšen dan prejuser posted image Močno ti držim pesti, da bo jutri vse ok in da ne bo potreben cr.

Jaz bi že tudi kar rodila! Trebuh imam non stop trd že cel teden in pa seveda **** oblike (bogve kaj ta naš malček nortri počne), težko se obuvam (hvala bogu zatekam ne!), v nožnici me špika, na WC bi se lahko kar preselila...komaj čakam, da spoznam našega user posted image ...

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.10.2007 14:01:04   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Jaz bi že tudi kar rodila! Trebuh imam non stop trd že cel teden in pa seveda **** oblike (bogve kaj ta naš malček nortri počne), težko se obuvam (hvala bogu zatekam ne!), v nožnici me špika, na WC bi se lahko kar preselila...komaj čakam, da spoznam našega user posted image ...

To je pa točno tako kot bi jaz napisala.
Danes tut mene fulll špika v nožnici, da me kr zvije, ko zagrabi. WC raje ne omenjam - moj najboljš prjatu user posted image  user posted image  user posted image , trebuh pa tut tak kot bi eno škatlo pojedla in neprestano trd.
Mah saj bo.

Zdaj me je začel nekaj likalnik jezit, vsak čas ga bom zabrisala skoz okno, pa sploh ni star in ne slab. Ne vem kr voda teče, ko ga obrnem  user posted image  user posted image   user posted image . Sem tok jezna, ker mi je ostalo še nekaj čist malga. Bo mogu user posted image  pogledat kaj je narobe.

Grem kosilo do konca spacat.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.10.2007 15:18:50   
GB
Najprej en pozdrav vsem skupaj . Kako ste ? No jest sem  ze cist nervozna ,saj mi gre tale trebuh ze kar malo na zivce. Pocutim se res kot nasedel kit. Nic ni od mene in se takrat , ko skusam kaj narediti sem vsa zadihana in brez energije user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam eno prosnjo oz. vprasanje. Ali bi bila katera toliko prijazna in mi napisala kako se imenujejo kaplce za otrocicka ( neke Koroske ) in v katerih lekarnah se dobijo . Vem,da ste veliko o tem pisale ampak pametna kokr sem si nisem zapisala. Cez dva tedna prideta tasca in tast na obisk pa bi mi jih oni prinesli

Ze vnaprej se zahvaljujem za prijaznost . user posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.10.2007 15:32:16   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija
Imam eno prosnjo oz. vprasanje. Ali bi bila katera toliko prijazna in mi napisala kako se imenujejo kaplce za otrocicka ( neke Koroske ) in v katerih lekarnah se dobijo . Vem,da ste veliko o tem pisale ampak pametna kokr sem si nisem zapisala. Cez dva tedna prideta tasca in tast na obisk pa bi mi jih oni prinesli

vetrovne kapljice koroških lekarn- dobijo se pa samo po lekarnah na Koroškem oziroma še nekje pa moram poiskat za nazaj, ker se ne spomnem točje kje.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.10.2007 15:34:45   
A-N-J-A
ninocka sporoča:

Na lep sončen dan,
sem pokukal na plan,
3360 g težak in 51 cm velik korenjak.
Lep pozdrav,Ruben Cal!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.10.2007 15:38:11   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Murenček in vse ostale, ki potrebujete te "kapljice", se lahko po telefonu naročijo v Tržiču-Deteljica v lekarni in jih pošljejo po pošti, plačaš po povzetju!

Tako pa sem našla še ono drugo mesto, kjer se jih da naročit, poleg koroških lekarn. 

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.10.2007 15:40:22   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

ninocka sporoča:

Na lep sončen dan,
sem pokukal na plan,
Lep pozdrav,Ruben Cal!

Iskrene čestitke ninočki in njeni družinici!

user posted image  

P.S. ali je temnolas, tako kot si si zamislilauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.10.2007 15:48:19   
scubadiver
Ojla punce,
jaz sem se potepala naokoli. SEm šla s prijateljico v Tosamo na VIr da mi je malo pomagala kaj vse morm kupit. zdej sem pač kupila to kar ona uporablja potem bom pa že videla kaj je meni praktično in kaj ne. Pa še samo do jutri imajo 17% popusta.

Mi je pa ŽE35 poslala slikco od Timona, pa imam očitno nekaj narobe nastavljeno in je nisem dobila. Katera ima sigurno pravilne nastavitve za MMS-je? meni tale škatla neki nagaja.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.10.2007 15:50:03   
tintin
Evo, pa imamo še enega oktobrčka. Čestitke ninočki!! user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.10.2007 15:50:14   
potepinka

ninocka sporoča:

Na lep sončen dan,
sem pokukal na plan,
Lep pozdrav,Ruben Cal!

iskrene čestitke ninočka

user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 962
29.10.2007 15:50:45   
scubadiver
Draga Ninočka iskrene čestitke ob povečanju družinice!!!!!! Pa je vse za tabo !!! Ti želim čimprejšnje okrevanje po CR, da se bosta lahko čimprej cartala. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
29.10.2007 15:54:35   
Špelka

ninocka sporoča:

Na lep sončen dan,
sem pokukal na plan,
Lep pozdrav,Ruben Cal!

Ninocka in njen zakladek - ISKRENE ČESTITKE!

user posted image

Pa seveda hitro okrevanje in veliiikooo crkljanja! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.10.2007 15:55:36   
GB
Ilije : Hvala za podatke ,res si carica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NINOCKA : Cestitke ob rojstvu malega korenjaka. Sedaj ti zelim hitro okrevanje in cim vec cartanja. Bravo .

Neposredna povezava do sporočila: 965
29.10.2007 16:08:08   
TANTRA
Čestitke Ninočka za malega korenjaka, prvega v tem tednu...Zdaj se bo namreč kar dogajalo vsak teden...
Jutri gruška, maks...potem pa že tintin....

Žirafa lepo, da si se oglasila po vseh teh težkih trenutkih in želim vam, da se vse izteče maksimalno dobro. Si pa res imela težak cr, pa še Sofija je stran od tebe...
Čas bo zacelil rane, princeska pa z vsakim dnem vajino srce...Upam, da se tudi za Sofijo dobro izide...

Jaz sem iz pregleda. Nisem imela na ultrazvoka, ne vaginalnega pregleda..Le ctg, ki je lepo narisal popadek in dala sem vodo, ki je bp.
V ponedeljek imam spet kontrolo, če ne bo do takrat še nič. In če še v ponedeljek ne, mi bo sprožila 8 ali 9. ko bo dežurna.
Imam pa danes kar ene popadke in očitno se nekaj pripravlja...Naj bo do srede ali pa konec tedna, samo ne na 1. ali 2........

Potem pa sva šla z mojim še na kavico in kupit reflektorje za otroške sobe pa ugotoviva, da morava kupit posebne dimenzije reflektorskih žarnic....Upam, da bova kaj našla....
Lepo se imejte in se še beremo...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.10.2007 16:08:45   
nicolina
Ninočka, iskrene čestitke za korenjaka.

user posted image

Jaz sem končno zdej pršla malo k sebi, sem se naspala in sem boljše volje. user posted image

Jaz tudi še nisem prala  posteljinice, sicer sem jo oblekla, ampak mi jo bo mami oprala, ko bom v P. user posted image
Glede kajenja, jaz tudi nisem redna kadilka, sem si pa včasih prižgala ko sem bila v družbi in ob kakšnem kozarčku. user posted image  In to si bom sigurno še privoščila, samo da neham dojit. Drugače je moj user posted image   tudi občasen kadilec, doma skoraj ne, včasih na balkonu. Sama nimam nič proti kajenju, saj vsak skrbi sam za svoje zdravje, mi je pa res neodgvorno videti nosečnico s cigaretom.

Žirafa, lepo da si med nami user posted image user posted image , držimo pestke za Sofijo.

Se beremo..

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.10.2007 16:56:35   
DEBELUŠKA30
Ninočka, čestitke zate in tvojega korenjaka!user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.10.2007 17:01:02   
Tanayya29
Ninočka iskrene čestitke ob rojstvu Rubena ..vsej družinici!!!!user posted image user posted image user posted image

veselo okrevanje!pa fino ime ste izbrali.
user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 969
29.10.2007 17:01:38   
scubadiver
Punce, katera ima sigurno pravilno naštimano za prejemanje MMS-jev da bi lahko posredovala ŽE35 številko in bi nam poslala slikco Timona?

Neposredna povezava do sporočila: 970
29.10.2007 17:44:22   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Mi je pa ŽE35 poslala slikco od Timona, pa imam očitno nekaj narobe nastavljeno in je nisem dobila. Katera ima sigurno pravilne nastavitve za MMS-je? meni tale škatla neki nagaja.

Preveri še na planetu (www.planet.si), jaz imam tam nastavljen tako, da MMSe prejemam tudi kot pošto, mogoče boš lahko tam pogledala fotko.
Jaz lahko sprejemam mms-je. Številka je pa na ZS .

Neposredna povezava do sporočila: 971
29.10.2007 17:56:08   
scubadiver
Ilije hvala, ampak žal tud na planetu ne morem pogledat. SEm hotla zdele naštimat pa ne vem gesla za POP3 server. Ah ja...

Sem posredovala tvojo številko ŽE 35 da bo lahko poslala slikco, jest bom šla pa jutri na mobetl vprašat kaj mam narobe naštimano. ker kokr jest vem mam vse to vklopljeno....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.10.2007 17:56:49   
ajtak
Draga ninocka iskrene cestitke za vasega novega druzinskega clana!!!

scubadiver jaz zal nimam telefona, ki bi omogocal MMS-e.

Danes je spet en tak dan, ko sem sicer kar precej naredila ampak se kar sama sebi smilim in mi gre vse na zivce...
Ne vem ce sem ze kaj o tem pisala ampak moj svak (od mojega brat) ima ze vec ko pol leta eno punco, ki je kar precej pri nas (no, vsaj enkrat na teden po 2 dni). Je pa to taka gospodicna, da bi jo blo treba iskat... Nic ne pomaga, ko gremo jest se kar k mizi vsede- bohnedi, da bi vsaj kak kroznik prpravla, ce ze skuhat nikol ne more... jaz pa v 9. mesecu nosecnosti vsem rit odnasam... Pa mi ni panike kaj namesto tasce narest, ona hodi v sluzbo in zakaj nebi jaz skuhala ce sem doma. Tud mi je logicno, da ce se perilo opere, da ga jaz obesim in ne tast... Imajo pac od nekdaj delitev del malo bolj po starem, ampak dobra stran pa je, da mi recimo nikol noben ne bo reku, da naj grem listje grabit ali drva cepit...
No, zdej sem mal zasla, skratka obe sva pri hisi "ta mlade" samo, da sem jaz deklica za vse ali tascina prva roka ona pa ko ena kraljicna cele dneve v sobi (jaz ne vem kaj pocneta skoz v sobi, televizije nimata, sexsat pa tud ne morta non-stop...) pol pa blagovoli prit ko je vse na mizi in ko poje da svoj kroznik v stroj in meni nic-tebi nic lepo po stopnicah nazaj v sobo...

Po vrhu vsega jima morm pa se skoz avto posojat, da jo vozi v Lasko in nazaj user posted image user posted image .

No, zdej sem se mal izkasljala in upam, da mi ne zamerte sam bo prsu dan, ko jima jih bom took napela, da se bo kr svetl! Kaj sem jaz, sluzkinja al kaj?? jaz bom njegove cote obesala in zlagala ona bo pa medtem lezala- v kaki drugi pravlci!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 973
29.10.2007 18:12:32   
DEBELUŠKA30
Ajtak, veš kaj prav pojezila si me s svojim pisanjem (glede svakove punce), najraj bi prišla do tebe pa ti jih, kot ti praviš "napela" najprej teb, ker to sploh dovoliš, pol bi pa še nje "pokazala" svoje user posted image user posted image user posted image !
Saj veš kako pravi pregovor:"Kdor jezika špara, kruha strada"! Zato ne bod trapastauser posted image , pa ji naslednič ob mizi-ko boste vsi prisotni povej svoje! Pa nič več ne odlašaj, ker njej je prav fletn, da ji ni treba nič narest (sej noben nč ne reče, se ponavad take izgovorijo)!
Pa brez zamere!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.10.2007 18:17:53   
jooly
Bravo Ninocka in mali korenjak!!!

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?