|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
29.10.2007 8:03:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

abc100, nič nisi povedala, če je kruhek uspel. Mi imamo kruhopek, vendar ga redko uporabljam. Meni je kruhek dober, možu pa ne, pol se mi pa toliko časa valja po pultu (kruh - ne mož), da je že čisto trd (še vedno kruh - ne mož user posted image ).

user posted image

Ja nama je bil tud dober. Sem dones ponoč novga nardila, pa mi je moj reku da naj dam vsega samo pol, da bo manši hlebec, pa je preveč zapečen. Sej noter ne vem kakšen je, sam skorja je mal trša kot zadnč. Sem pa nardila navadnga belga.

tolk ste me shecale s peko kruha, da sem ga sama šla sinoči peči. Sam imela sem stari kvas, ni vzhajal in ga danes lahko podarim cerkvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
29.10.2007 8:32:39   
Antigona

Na Vrhniki pa dobimo knjigo!user posted image user posted image

Le kaj bi brez pomoči od občine?user posted image

Pa še to samo za prvega otročka, pri drugem pa nič user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
29.10.2007 8:35:03   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

abc100, nič nisi povedala, če je kruhek uspel. Mi imamo kruhopek, vendar ga redko uporabljam. Meni je kruhek dober, možu pa ne, pol se mi pa toliko časa valja po pultu (kruh - ne mož), da je že čisto trd (še vedno kruh - ne mož user posted image ).

Kolk si ti faca Jumpy.

user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
29.10.2007 8:35:54   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

a ve ko kopate, jo/ga namilite najprej, pa pol v vodo al date milo v vodo al kako... k jaz najbrž mal kompliciram pa me zanima. sem pa slišala, da eni pa tuširajo s tušem otročka. Različno je zelo, ne?

Namilim jo v vodi. Mi je najlažje sploh zato ker v kopalnici nimam previjalne in bi jo namiljeno mogla prenašat iz moje sobe v kopalnico. S tušem sva jo tud že mal hecala, da se navad.

Jaz ga namilim (1-2x tedensko) na previjalni, potem ga dam pa v banjco ali čebriček. S krpico ga pa podrgnem vsakič ko se kopamo, samo brez mila... Luka v čofotanju ful uživa in se prav sprosti. ABC kako ti ga pa rata kontra ornit, jst sem sam enkrat probala pa se je ful ustrašil, pa še ful mi ga je čudn tko držat. Se bojim da bi mu glavico preveč v vodo spustila in bi se je napil user posted image ...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
29.10.2007 8:38:17   
Antigona
Sicer malce pozno, ampak iz srca. Vse najboljše Janezu, Petru in Tjaški!!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
29.10.2007 8:41:30   
Antigona
Talika res so luštne slikce in Mark je res pravi čuponja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
29.10.2007 8:45:06   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

a ve ko kopate, jo/ga namilite najprej, pa pol v vodo al date milo v vodo al kako... k jaz najbrž mal kompliciram pa me zanima. sem pa slišala, da eni pa tuširajo s tušem otročka. Različno je zelo, ne?

Namilim jo v vodi. Mi je najlažje sploh zato ker v kopalnici nimam previjalne in bi jo namiljeno mogla prenašat iz moje sobe v kopalnico. S tušem sva jo tud že mal hecala, da se navad.

Jaz ga namilim (1-2x tedensko) na previjalni, potem ga dam pa v banjco ali čebriček. S krpico ga pa podrgnem vsakič ko se kopamo, samo brez mila... Luka v čofotanju ful uživa in se prav sprosti. ABC kako ti ga pa rata kontra ornit, jst sem sam enkrat probala pa se je ful ustrašil, pa še ful mi ga je čudn tko držat. Se bojim da bi mu glavico preveč v vodo spustila in bi se je napil user posted image ...

Kot bi ga hotla dat v položaj kužka, samo da ga ne primeš med noge, ampak maš roko na trebuhu. Glava je pa tok nad vodo, kukr dvigneš komolc.

Naš edino tko uživa. To tok brca, da je vse okol mokro.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
29.10.2007 8:46:39   
abc100

Kako pa sploh dobiš to? A sem jest že prepozna?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
29.10.2007 8:58:11   
Petjana
po moje da ne.lohk jaz danes spotoma vprašam,ker grem gor. je pa knjiga vredna ene 50 evrov.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
29.10.2007 9:24:14   
LadyB
ABC kako ti ga pa rata kontra ornit, jst sem sam enkrat probala pa se je ful ustrašil, pa še ful mi ga je čudn tko držat. Se bojim da bi mu glavico preveč v vodo spustila in bi se je napil ...

jaz sm ga tud drzala tko vedno, dokler se mu ni enkrat glavica potopila, in od takrat nikol vecuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
29.10.2007 9:27:25   
LadyB
jaz mojga kopam vsak dan v banjci, vendar ga 1-2 namilim, na previjalni prej. Ob nedeljah se pa skupi v veliki banji kopava. Full uziva v vodi, kr brca skoz, ko ga polozim v banjco. 

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
29.10.2007 9:31:48   
*lenc@*
Kake čveke smo, sem gledala št postov, daleč daleč spredaj smo! Lahko naredim sklep:da so avgustovčki pridni in mamo mamice še za kaj druzga čas?!user posted image

naša pa ma zdaj 1. zamašen nos, se je skoz zbujala danes ponoč(na 2h) , je blo kar smotano. Zanima me, kdaj se bote zdaja kaj doble?petek?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
29.10.2007 9:33:12   
*lenc@*

Jaz ga namilim (1-2x tedensko) na previjalni, potem ga dam pa v banjco ali čebriček. S krpico ga pa podrgnem vsakič ko se kopamo, samo brez mila... Luka v čofotanju ful uživa in se prav sprosti. ABC kako ti ga pa rata kontra ornit, jst sem sam enkrat probala pa se je ful ustrašil, pa še ful mi ga je čudn tko držat. Se bojim da bi mu glavico preveč v vodo spustila in bi se je napil user posted image ...SE PODPIŠEM!
[/quote

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
29.10.2007 10:21:17   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

po moje da ne.lohk jaz danes spotoma vprašam,ker grem gor. je pa knjiga vredna ene 50 evrov.

Ja dej uprašej no prosim. Kaj pa je to zaena knjiga? A je dobra?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
29.10.2007 10:38:22   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image user posted image madona sem jezna...joj proklet rčunalnik, tolk sem lepo napisala poročilo kaj se dogaja pri nas in bum, mi zrzne kišta in jovo na novo...

mah se mi ne da še vsega enkrat klofat, zato kratki povzetekuser posted image

- Janez in Peter, vse najboljše od obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
- tudi mi smo včeraj praznovli 3 meseceuser posted image user posted image
- ponoči spimo celo nočuser posted image user posted image
- tudi podnevi vsakič manj jočemo, se veselo igramo in pogovarjamo
- milimo se na previjalni
- sem ful vesela, ker imam moj dragi cel teden dopust tko, da se bomo na veliko potepali in cartaliuser posted image

-čestitke mojemu očiju za 11. mesto( v svoji starostni skupini) na Ljubljanskem maratonu( 21 km) in 70. mesto skupnouser posted image user posted image user posted image , sem ponosna k strelauser posted image
- Peterček upam, da si se pozdravil in da te mamica močno cartauser posted image user posted image
- zob me še zmeraj boli, že 5. dan, zobarca pa me noče vzet tko, da arivederči , grem k drugemuuser posted image

Po moje je to, touser posted image

Zdej pa hitro zaključim, da ne bo še 1x zrmrznil...

Lepo se imjteuser posted image

Tjaška, Janez in Peter vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Res je najboljše da zamenjaš zobarja!!!

Bravo tvojemu očetu za maraton! To je res dober rezultat!

Uživaj z lupčkom!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
29.10.2007 10:40:34   
mony5

Mi v Ljubljani pa še knjige ne dobimo! Kok smo bogi! Sej bi dala tega smajlija pa ga nimam!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
29.10.2007 10:43:36   
mony5
Jst tud mojo namilim na previjalni potem jo pa dam v banjico!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
29.10.2007 10:47:00   
mony5
Talika19 tvoj Mark je pa res cukerček, pa še ful ma čupo! Mi pa nimamo skoraj nič čupeuser posted image user posted image user posted image ! Nam saj nau treba iti hitro k frizerju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
29.10.2007 10:47:47   
mony5
A vi s svojimi user posted image  hodite že v toplice? A pa se user posted image  tudi kopajo?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
29.10.2007 10:51:05   
mony5
No da se še jaz pohvalim, da že tri dni nič ne dodajam in se naša Zoja naje samo iz mojih jošk!!! user posted image user posted image user posted image  Pa jst sem jo prej na obe podojila, zdaj mi se pa kar iz ene naje in druge sploh noče!
Pa spali smo od 21-ih do 5-ih, se podojili in nazaj spali od 5.30 do 9-ih! Sem se tako naspala in spočila, da sem prav zadovoljna danes! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
29.10.2007 10:57:56   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A vi s svojimi user posted image  hodite že v toplice? A pa se user posted image  tudi kopajo?

Če ne bi imeli starejših dveh, sigurno še ne bi šli. Se pa Miha ni nič kopal, le opazoval. Je le še premajhen.

Pa bravo za dojenje!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
29.10.2007 12:45:09   
abc100

Talika19 tvoj Mark je pa res cukerček, pa še ful ma čupo! Mi pa nimamo skoraj nič čupeuser posted image user posted image user posted image ! Nam saj nau treba iti hitro k frizerju! user posted image user posted image user posted image

No vidiš, tako se pa špara.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
29.10.2007 12:46:51   
pajac
Ojej, Peter je res revček... Vročine nima (no tam 37 v ušesu, kar ne šteje) in ne bova zaenkrat šla k zdravniku... Se mu pa vlva iz nosu, pa cdi iz ust tako da se cela mokra.. Sesalec pa laufa že od sinoči od desete ure non stop. Zdaj čez dan manj pogosto.. Upam da bo proti noči to počasi pojenjalo, ker bo fuč.. Janija ni do šestih, sedmih... Obup.. Zdaj je mal zaspal in res upam da bo spal vsaj 2 uri da se malo opomore...

Tjaška  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image tudi zate....

Kopanje na trebuščku - smo ga že potunkali in dobro da je Jani opazil, ker jaz sem mu nosek držala pod vodo in se ni nič bunil...

Mony user posted image user posted image user posted image samo tako naprej.. Je bolj luštno ko ni flašk...

Grem tudi jaz počasi malo počivat, da ne padem skup...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
29.10.2007 13:38:55   
Talika19

No da se še jaz pohvalim, da že tri dni nič ne dodajam in se naša Zoja naje samo iz mojih jošk!!! user posted image user posted image user posted image  Pa jst sem jo prej na obe podojila, zdaj mi se pa kar iz ene naje in druge sploh noče!
Pa spali smo od 21-ih do 5-ih, se podojili in nazaj spali od 5.30 do 9-ih! Sem se tako naspala in spočila, da sem prav zadovoljna danes! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo obema za ta uspeh. To je pa sedaj super a ne? Pa ful hitreje vse skupaj. Spi pa tudi fajn.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
29.10.2007 13:49:35   
birdy
Mony, bravo user posted image , res je nekaj najlepšega, ko lahko nahraniš otroka samo s svojim mlekomuser posted image
Pajac, saj bouser posted image  Petru pa pošiljam eno user posted image za čimhitrejše okrevanje!
Poopsie, a revca še vedno nimaš zrihtan? Pejt raj privat, res je velik dnarja sam zrihtajo pa tako kot je treba, pa še čakaš ne pa ne "odpika" te kar tako. Tebi pa enga user posted image  za srečo glede na to da pikepoke nazadnje niso pomagale.
Vidim da se pogovarjate o kruhomatu. Men je tud ful dober ta kruh ampak mora bit frišn, takrat je najbolši.
Neli je dons ponoč spet mal nagajala. Pa sej bo. Je pa zdej luštno k se čez dan kamot kar za ene pol ure sama zamoti in mam tud jst mal časa zase.
Pa čestitke za uspehe na maratonu, smo dobr me navijale k so taki luštni rezultatiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.