Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 18:52:49
|
|
|
|
sun71
|
Tinky - popravi povprečje tega meseca, saj je bolj slabo z roza barvo, sploh proti koncu. Kdaj misliš narediti test? Pa takoj nam sporoči tisti dve črtici.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 19:02:42
|
|
|
|
Tinky
|
Joj Sun, tko lepo bi bilo, če bi zagledala + , z veseljem bi popravila povprečje Test bom naredila po praznikih, seveda če prej ne dobim Moj mož pravi, da je nekaj v zraku in, da ta mesec bo še lep
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 19:09:31
|
|
|
|
silvya
|
Tako, jaz sem nazaj. Vidim, da ste ve pridno pekle in klepetale, jaz sem pa opravila obiske. Erin, seveda oprostim. Kako ne bi, ko si pa tako fajn punca. Pa tudi zamerljiva nisem. Je pa bil hec, ko sem se zagledala na seznamu. Res mi je postalo nekam vroče . Tako, da vidim, da še nisem pripravljena na ta korak. Je bil kar en test. Tako da, vse se zgodi z nekim namenom, mogoče tudi ta napaka. Ostale, ki pa ne pričakujete pa jo kar k meni na obisk pošljite. Ji bom kako pecivo spekla pa kaj finega za pojest in spit pripravila, pa tako bom klepetala z njo, da bo pozabila na ostale obiske .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 22:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin, sam da ti povem, da sem te danes sanjala. Sem spoznala tako lepotico z dolgimi lasmi. Tako je bilo resnično. Upam, da se res spoznava čimprej. Bom kmalu zavila v vaš konec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 0:24:12
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - lunica24 - srečka nosečka xx.10. - inigo - srečka nosečka xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely v nove boje xx.10. - K_a_t_j_a v nove boje xx.10. - FANTEK1 xx.10. - sheba v nove boje xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca v nove boje 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - Jurka6 oz. Shani - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 v nove boje 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin v nove boje 15.10. - marjana.r v nove boje 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece v nove boje 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 v nove boje 17.10. - oktavija v nove boje 18.10. - gajka v nove boje 18.10. - RMRM- srečka nosečka 18.10. - Zvezdica v nove boje 18.10. - ledenka v nove boje 19.10. - murkica -srečka nosečka 19.10. - Linda25 20.10. - nf v nove boje 20.10. - zorica v nove boje 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka - srečka nosečka 21.10. - Mojca 78 -srečka nosečka 22.10. - Efi 22.10. - rendi v nove boje 22.10. - najsi - srečka nosečka 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a v nove boje 23.10. - Lea2007 v nove boje 23.10. - hmm v nove boje 23.10. - nena22 - srečka nosečka 24.10. - muklla v nove boje 24.10. - ROMY1612 - srečka nosečka 25.10. - talika81 v nove boje 25.10. - darja30 v nove boje 25.10. - maša82 v nove boje 26.10. - Erin v nove boje 26.10. - sun71 v nove boje 26.10. - anonimna v nove boje 28.10. - kleja v nove boje 29.10. - shelly v nove boje 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii 31.10. - anonimna/jokica Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 0:25:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Erin, sam da ti povem, da sem te danes sanjala. Sem spoznala tako lepotico z dolgimi lasmi. Tako je bilo resnično. Upam, da se res spoznava čimprej. Bom kmalu zavila v vaš konec. sedaj mi je pa nerodno...boš razočarana ko me boš videla... ..daj povej kake tri mesece vnaprej preden prideš da se malo k sebi spravim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 6:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo.... sm že zoprna verjetn, ampak si čist nič ne morm pomagat. pol ure nazaj sm se zbudla, s takim groznim občutkom, da sploh nism nosečka, da itak ni res, temparaturo sm zmerla, padla je na najmanjšo možno, čutim take krče, jst mislim da že temperatura vse pove, zdj sm čist čist na tleh....ker vem da pričakujemo menzo. nič ne razumem, močni znaki... 4 pozitivni testki...že tako sem bila skeptična zaradi testov, zdaj pa ... eh upam da se bom zadržala in ne bom preveč razočarana. itak bom še skočla pol clearblue, sam tko že vem kakšen bo rezultat. sem vedla da se ne smem veselit. čao punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:15:34
|
|
|
|
murkica
|
Punce tudi mene pobarvajte kar na modro. Žal se je vse slabo končalo in v petek je prišlo do krvavitve. Sicer so mi rekli, da naj počakam to in še eno M, potem pa lahko zopet začneva delti na . Tolaži me misel, da nekaj ni bilo v redu in da je telo samo poskrbelo za to, da nebi bilo potem kaj huje narobe z otročičkom. Čeprav poskušam biti močna, se mi srce še vedno lomi. Vendar vedite, da držim pesti za vse vas in upam, da boste vse, ki ste se ta mesec obarvale na modro, v novembru postale rozike.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:17:51
|
|
|
|
sonček33
|
murkica - objem zate in zelo zelo žal mi je. ne vem, kako naj ti pomagam. Prav razmišljaš , da je telo prepoznalo napako in se tako odzvalo. Poskušaj najti voljo in energijo za pot naprej. Res mi je hudo. Drži se.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica objemček zate, drži se mah kakšna slaba novica, sploh si ne morme predstavljat tvoje bolečine.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:39:07
|
|
|
|
talika81
|
živjo, punce. najprej eno slastno samo za vas. čez vikend sploh nisem imela časa, da bi poklepetala z vami. v soboto koline, včeraj pa praznovanje roj. dneva. najlepša hvala vsem za vse čestitke. upam, da se vaše želje (ki so hkrati tudi moje - in sicer ) čimprej uresničijo (najboljš da kar v novembru). Vsem novim iskrene čestitke. Vsem tistim, ki vas je obiskala presneta , pa en velik . Bomo pa v novembru navijale skupaj za en velik . Lunica24. upam, da ti test ni res pokazal lažno. brala sem sicver, da ti testi zelo, zelo, ampak res zelo redko pokažejo lažno. Tako da če je bila rahla črtica, pol je to to. Pri meni je obdobje mimo, tako da z mojim začneva danes akcijo z . jupiiii. sem mmu že rekla, da ta mesec pa naj se pripravi, da bo pestro. pa ukazala sem mu, da ne sme več nositi mobitela blizu svojega kolega ter da se ne sme kopat v vroči vodi (kar on obožuje namreč). Pa ni imel nobenih pripomb glede tega.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:51:07
|
|
|
|
silvya
|
Dobro jutro! Najprej ena kavica . Vidim, da ste danes že zgodnje. Murkica zate. Kaj drugega vem, da tako ali tako ne pomaga. Vidim pa da pravilno razmišljaš. Veš, bolje takoj, kot pa na koncu, kot je bilo pri meni. To boš lažje pozabila. Verjemi. Lunica24 ti pa ne obupat. Ko sem jaz v 3. zanosla, sem tudi imela občutek, da pride . Talika ti pa glej, da boš pridno .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 7:53:54
|
|
|
|
talika81
|
silvya, brez skrbi, da bo vesela akcija. ampak čim bolj sproščeno, a ne? da ne bo kdo mislil, da smo kot roboti.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 8:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, ta mesec sem bila bolj malo aktivna na forumu zanositev, saj sem se preveč obremenjevala in glej ga zlomka....no, ni še čisto super, ampak na nosečniškem testu testforless sta se mi pojavili dve črtici, druga sicer bolj slabo vidna. Sedaj pa ne vem, ali sem noseča. Bom danes kupila še CB, pa naredim jutri test. A mislite, da če ga naredim že zvečer, da bo pokazalo? LP, Petra
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 8:38:22
|
|
|
|
bumbum
|
Lunica24, močno močno stiskam pesti, da se vse dobro izteče! Murkica, jočem s tabo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 8:39:04
|
|
|
|
Taula
|
A mislite, da če ga naredim že zvečer, da bo pokazalo? Čestitke. Če je hormon prisoten mora pokazati zjutraj, zvečer, ponoči....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 8:45:49
|
|
|
|
Serendipity
|
murkica - *objem* Žal mi je za tvojo izgubo. Drži se! lunca - Ti držim pesti! Ampak - kot so ti druge napisale, bolečine naj bi bile podobne kot pri M, tak da .. There is still hope! anonimna (Petra) - Čestitke! Torej skrivni recept je forum nosečk, kaj? Bo treba še to varianto sprobat!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 8:47:26
|
|
|
|
sonček33
|
Se* -dobro jutro
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:01:03
|
|
|
|
Serendipity
|
sonček - dobro jutri tudi tebi A ni fajn, ko so poooočiiitniiicee? Jaz sem čist v elementu - se grem malo potepat po mestu, potem kuhat, nato nekaj prevajat in na kako kavico, Uh... v načrtu toliko stvari, da bi si lahko skromno zaželela počitnic dolgih vsaj en mesec In ti? Kako si? Kako tvoji rolling stonesi - koncertirajo kaj? Upam, da ne ... Punce - oktober gre h koncu - dajte iztisnite še tisto malo roza barve, kar je ostalo za oktober!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:06:51
|
|
|
|
talika81
|
anonimna (petra), črtica je črtica, čeprav je druga slabše vidna. saj na CB piše, da če se druga črtica vidi slabše, to tud pomeni, da si srečka . tako da ti tudi jaz čestitam. juuuuppppiiiiii
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 anonimna (petra), črtica je črtica, čeprav je druga slabše vidna. saj na CB piše, da če se druga črtica vidi slabše, to tud pomeni, da si srečka . tako da ti tudi jaz čestitam. juuuuppppiiiiii Oh, ko bi le bilo res, ampak nisem še delala CB, ampak testforless. Pa ne vem, kako so tisti zanesljivi. Bi ga šla najraje kar med službo kupit in narediti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:18:48
|
|
|
|
talika81
|
ti testi naj bi bili zelo občutljivi glede nosečniškega hormona in ja bi lažno nosečnost prikazali v zelo majhnem %. Tako da ti še kar CB nared, pa bo. Mogoče bi ti edino svetovala, da ga nared z jutranjim urinom, ker je takrak nosečniškega hormona več. ampak mislim, da si srečka .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:34:05
|
|
|
|
matt
|
jutro, Mene se testi razočarali, zato bolj verjemem znakom in .... Ki me je v petek obiskala, kar pa sem pričakovala, zato sploh nisem bila preveč cmerava... Lepo bi bilo ko bi se ta mesec še malo pobarval roza, zato stiskam pesti za nečakajoče.... Vse ostale pa gremo korajžno in sproščeno v november, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
matt, a so ti testi pokazali lažno nosečnost?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.10.2007 9:43:04
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen matt, a so ti testi pokazali lažno nosečnost? ja, to tudi mene zanima ......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
n,s ali j na koncuAmimamikatero ime od teh treh skoraj enakih????Inan (
34%)
Inas (
14%)
Inaj (
52%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!