Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 11:16:57
|
|
|
|
silvya
|
Klea in Andrea3a za vaju. Nič jokat. November bo . Bosta potem imeli julijsko dete, kot je moja 1. Takrat lepo sije sonček in lahko hitro greš z dojenčkom ven, pa ni ga treba pretirano oblačit, ker itak sovražijo preoblačenje. Pa še in še prednosti je. Čestitke novim ! Uživajta vsak trenutek. 9 mesecev tako hitro mine. Anonimna te povsem razumem. Tudi sama nisem takoj hotela, da vsi izvedo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 12:47:43
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutroooo pupe! Lunica24 -- črtica je črtica!!!! Jupi!!!!! Čestitke! Anonimna - Tudi tebi čestitke in upam, eh kaj VEM, da bo CB tudi pokazal črtico!!! kleja in andre3a -
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 13:11:48
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - lunica24 - srečka nosečka xx.10. - inigo - srečka nosečka xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely v nove boje xx.10. - K_a_t_j_a v nove boje xx.10. - FANTEK1 xx.10. - sheba v nove boje xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca v nove boje 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - Jurka6 oz. Shani - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 v nove boje 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin v nove boje 15.10. - marjana.r v nove boje 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece v nove boje 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 v nove boje 17.10. - oktavija v nove boje 18.10. - gajka v nove boje 18.10. - RMRM- srečka nosečka 18.10. - Zvezdica v nove boje 18.10. - ledenka v nove boje 19.10. - murkica -srečka nosečka 19.10. - Linda25 20.10. - nf v nove boje 20.10. - zorica v nove boje 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka - srečka nosečka 21.10. - Mojca 78 -srečka nosečka 22.10. - Efi 22.10. - rendi v nove boje 22.10. - najsi - srečka nosečka 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a v nove boje 23.10. - Lea2007 v nove boje 23.10. - hmm v nove boje 23.10. - nena22 - srečka nosečka 24.10. - muklla v nove boje 24.10. - ROMY1612 - srečka nosečka 25.10. - talika81 v nove boje 25.10. - darja30 v nove boje 25.10. - maša82 v nove boje 26.10. - Erin v nove boje 26.10. - sun71 v nove boje 26.10. - anonimna v nove boje 28.10. - kleja v nove boje 29.10. - shelly v nove boje 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii 31.10. - anonimna/jokica Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 13:15:38
|
|
|
|
sonček33
|
Erin in Se* ojla! kako sta? kaj počneta v tem slabem vremenu? A sta kej dobre volje? jaz sem danes začuda kar fajn, mi je zdaj par dni morilo nekaj, pa nimam pojma kaj. Super je, k so spet nove nosečke. To res polepša dan. že nam, kaj še tistim, ki to dejansko so.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 13:22:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Ooo sonček Jaz sem pa danes bolj sivo ... Tak dan pač ... Ampak, mi je pravkar z mule potegnilo nove dele CSI-ja, pa bom koj boljše volje! Kako si pa ti - te še kamenčki matrajo? Upam, da ne več. In ti Erin? Kk si? Kaj imata v planu za danes - jaz lenarjenje in gledanje CSI-jev, potem kratek deževni sprehodek in malo na obisk k našem novemu članu družine (biserčku starim komaj 2 tedna - čeprav upam, da me to ne bo spravilo v slabo voljo in kako depresijo...) LP, J
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 13:36:51
|
|
|
|
Erin
|
Dober dan!! Kako smo? Sem videla da smo odprkli že novo temo,jooj kako gre čas hitro, saj smo bile še ravnokar v juliju silvya - oprosti nisem te videla, sem čist pozabla da si navijačica...oprostiš? čestitke novim nosečkam ROMY1612, anonimna, lunica24 Prelepih in zdravega sun71, maša82, kleja, andre3a - žal mi je da vas je obiskala andre3a - upam da se bosta z možekom pobotala in pocrkljala..tudi mene zelo prizadanejo prepiri, sem tudi zelo občutljiva.Pogovorita se, ne puščajta vsega v sebi. Vsaka veza ima vzpone in padce, lepe in grde trenutke, ampak le zaradi slednjih cenimo prve. Paše nekaj zate: sonček oj!! Jaz malo lenarim, sem bila včera pridna, pospravila celo stanovanje potem pa smo šli še malo ven na pirčka oz dva, sedaj se mi pa samo leži. NEdeljo dobesedno jemljem Kako si ti? Kaj boš danes lepega počela? Se*-kica moja...sem se prej nasmejala, na katerokoli temo sem šla si bila istočasno ravno ti tam in nekaj napisala .Praviš da si sama doma? Kaj boš počela? Mene mika ene piškotke pečt..hmm, jih bom res, moram samo pogledat če imam vse sestavine pri roki. Za vse ovuliranke pa nekaj motivacije, da ne boste obupale pri mljask!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 13:44:56
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao .. in potem se moj sprašuje zakaj stalno visim na RR - če so pa taki sončki gor (ok, saj moj je tudi sonček, ampak včasih je pa tudi druge sončke fajn za pogledat ) Hm, piškotke pečt .. zanimiva ideja, ni kaj ... Samo potem ji zopet jaz največ pojem ... in kilogrami pa kar lezejo gor ... in gor in gooor .... Ja, sama sem doma ... moj sicer pride kmalu, ampak vem, da bo utrujen in bo šel malo poajat ... Bom pa jaz ta čas nekaj finega spekla! Super!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:12:38
|
|
|
|
Erin
|
Nič ne bo s piškotki, ni vanilijevega sladkorja ne pecilnega - vse mi je že preteklo Jaz bi pa peklaaaa Nekako se moram zamotit dokler ne bo spet O tukaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:16:10
|
|
|
|
LuNa73
|
malo na obisk k našem novemu članu družine (biserčku starim komaj 2 tedna - čeprav upam, da me to ne bo spravilo v slabo voljo in kako depresijo...) IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Da te ne bom jst sanjala!!!!!!! Ne sme te.. ker ti bo zdaj ta biserček dal energijo in voljo za nov boj, ki ga boš slej ko prej dobila, tale pa izgubila! Itak pa poglej z druge perspektive... zdej si boš lohk nabrala izkušnje s temle tvojim biserčkom ! Jah, spet moraliziram ! Kaj čmo, ne morem iz svoje kože!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:20:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Nič ne bo s piškotki, ni vanilijevega sladkorja ne pecilnega - vse mi je že preteklo Jaz bi pa peklaaaa Nekako se moram zamotit dokler ne bo spet O tukaj Vročina v pečici vse nezaželjene stvarce pobije, tak da če je rok poteku se ti sam ne sekiri.... Hiter kekseke pečt, pa pol še na RR jih prnest! Pa še nekej, a date nehat tote najmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tipčke gor lepit, ker jst se bom zredila..... hja, pol pa se čudim ko mi moj reče da sem se pa ta teden en mal poredila . Pol pa študiram ka sem sploh jedla takega.... evo, zdej vem, od tehle cukrčkov....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:25:04
|
|
|
|
ledenka
|
luuuuuunciiiiiiiiiiiii od tehle cukrov se zredit??? no ja, nimam komentarja oz. ga mam, pa raj nic ne bom rekla
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:26:46
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa73, ma ti si taka faca, tebe res nisem še vdila slabe volje. super si. jah ti dam prav, tele nagce klele limajo, da je pol cel dan lušt po njih. No, si pa očke spočiješ, to pa res. Čeprav vsi tko bleščijo Erin, ma luna čist prav- pa kaj če je rok preteku, kakšn let gor al pa dol. Jest sem pa dons kruh spekla. Se* - jaz tudi mislim, da te bo tisti mali cotk samo v dobro voljo spravil...jaz sem mal lubosumna na mamice in očke, ki imajo te cotke, ampak na njih pa res nisem...To ti da tok energije.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:33:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luuuuuunciiiiiiiiiiiii od tehle cukrov se zredit??? no ja, nimam komentarja oz. ga mam, pa raj nic ne bom rekla preprosto! tu si lušte nardim od gledanja...pol me pot zanese do košare s sladkarijami... pol pa nič miganja... jah, pol se pa zrediš!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 14:36:22
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček, jah sem tud slabe volje... sej se tud razjezim... res da bolj poredko, ampak se! Je takrat bolj joj joj... pa tule gor je še fajn, ko pol brišem, če sem prevč "nesramna", v živo ko pa letijo besede pa jih ne morem brisat ! Ampak, treba je gledat na stvari pozitivno. Ker vedno pridemo do želenega cilja1 Enkrat že kr danes, drugič jutri, tretjič čez par dni... sam vztrajat morš pa vrjet, da bo, pa je želen rezultat ziher kle!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 15:48:42
|
|
|
|
Raguel
|
OOOOOOOOOO , NOVE NOSEČKE !!! Čestitam vsaki od vas in vam želim magičnih ter zdravega . Tistim,ki pa ste še žalostne od pa svetujem,da hitro sporočite nov datum nečakanja za november in se nam pridružite... Pridružite se nam tudi tiste,ki ste uradno samo bralke in se še niste registrirale,saj veste,da je vsaka beseda in tolažba in čvek dobrodošel v tem napetem času Držim pesti še za vse oktoberke da bo
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 16:44:24
|
|
|
|
Erin
|
Evo, jaz pečem že 2 rundo piškotov, kam ste pa ve ušle? aaa..tud pečete??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 16:52:06
|
|
|
|
sonček33
|
ooo kako si pridna, kakšne pa delaš? jaz sem ravno umivala svojga dragega, ker je polomljen in rabi pomoč...sva se tolk nasmejala...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 16:56:41
|
|
|
|
Erin
|
Naredila sem kokosove in pa cimetove ampak slednji so se mi en mičkeno preveč spekli prej ko sem tukaj tipkala ...ah, za grickat bo He he..a sta potem oba na bolniški, no vsaj to, da imata čas eden za drugega in se malo crkljata. A si ti kaj boljše? Ledvička pa to...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 16:58:43
|
|
|
|
trinity22
|
čestitke novim nosečkam za tiste, ki vas je obikala pa punce kak ste fajn ko tako klepetate, tile teleščki pa kr mal kri po žilah poženejo, njami ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 17:02:22
|
|
|
|
sonček33
|
o erin cimetovi njami njami, kar voham jih.... ja, obav sva doma, no jaz imam zdaj počitnice :), moj jih bo imel pa še en mesec... kaj čmo, maš pa prav, je veliko časa samo za naju...čeprav je boljše biti zdrav :) moji rolling stones so trenutno ok, a jim prav nič ne zaupam, ker so prava nadloga
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 17:21:40
|
|
|
|
Erin
|
Saj res, ti imaš počitnice sedaj, buča jaz...no fajn, jaz pa komaj čakam da spet dobim šiht pa čakam na odgovore. Moooora . Seveda je biti boljše zdrav ampak te dni ko bosta skupaj pa le izkoristita. Jaz mam tudi probleme z ledvicam, vedno ko pride jo pospremijo še bolečine v križu in ledvicah...zoprno, zelo, včasih tudi stat ne morem. Veš kaj sem ugotovila. Na fertility friend http://www.fertilityfriend.com/ mi je program izračunal O šele 16 dan, ker je samo 30 dnevni brezplačni preizkus sem se za novo rundo registrirala z drugim imenom vnesla podatke o BT za nazaj (iste kot so bili) in mi je glede na iste podatke izračunal da sem imela O 19 dan. Sedaj pa verjemi kaj je res, še program na iste podatke izračuna dve različni ovulaciji.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 17:41:03
|
|
|
|
Tinky
|
Ciao punce, naj se še jaz malo oglasim. Gospa M , bi morala pridet na oblisk konec meseca in močno upam, da je tokrat ne bo. Sicer nobenih posebnih znakov do danes nimam, tko da samo čakam. Sva pa z možekom bila ta mesec full pridna in sva se "trudila" vsak drugi dan. To je že ali pa šele drugi mesec, ko delava na in sem že full nestrpnaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 17:46:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Ciao punce, naj se še jaz malo oglasim. Gospa M , bi morala pridet na oblisk konec meseca in močno upam, da je tokrat ne bo. Sicer nobenih posebnih znakov do danes nimam, tko da samo čakam. Sva pa z možekom bila ta mesec full pridna in sva se "trudila" vsak drugi dan. To je že ali pa šele drugi mesec, ko delava na in sem že full nestrpnaaaaaaa. Evo, sam da sta bla pridna! Pol pa bi se rezultat mogu pokazat, a ne??? Pa še nekej.... glede na avtar... ko je blo pa tole fotkano, pa si bila na konju...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 17:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce za vse prstke, pestke in lepe želje jst še kr ne verjamem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 18:05:16
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Ciao punce, naj se še jaz malo oglasim. Gospa M , bi morala pridet na oblisk konec meseca in močno upam, da je tokrat ne bo. Sicer nobenih posebnih znakov do danes nimam, tko da samo čakam. Sva pa z možekom bila ta mesec full pridna in sva se "trudila" vsak drugi dan. To je že ali pa šele drugi mesec, ko delava na in sem že full nestrpnaaaaaaa. Evo, sam da sta bla pridna! Pol pa bi se rezultat mogu pokazat, a ne??? Pa še nekej.... glede na avtar... ko je blo pa tole fotkano, pa si bila na konju... Ja, ja...na konju sem bila....na novopečenem možeku Ta slikca je s poročnega dne. Če katero zanima je več fotk v mojem albumu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
HojadejziKdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?8m (
35%)
9m (
15%)
10m (
17%)
11m (
10%)
12m (
10%)
kasneje (
13%)
Število vseh glasov: 343Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!