Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 19:33:22
|
|
|
|
silvya
|
Joj Erin, kaj ti delaš z mano? Nekako tako sem pogledala in postalo mi je vroče, ko sem se zagledala na seznamu. Očitno sem preveč tu gor . Jaz sem samo navijačica . Si pozabila? Za kaj več pa bo potrebno še malo časa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 20:26:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooo .. Erin, hvala za tega mucija. Punce - bejžte vstran! Ta je moj moj in SAMO moj!!!!!! Luna - , Je dober, kaj? Ko sem ga vidla, sem ga mogla na zabavo dat. No, jutri je nedelja (in moj speeet dela ), ampak upam, da tebe lunca ne mučijo ob nedeljah . maša - Pridne bodite pa fajn spite!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 20:35:16
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, hvala ti! zlata si... (vedno se spomniš name...)
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 20:46:37
|
|
|
|
silvya
|
Sem si opomogla od šoka in sem si šla še enkrat pogledat " vabo za oči" . Serendipity, ni slabo, samo malo preveč jih je, pa je odločitev težka, za katerega bi se zagrebla . Sicer pa te dni lahko res samo gledam. Vsem, ki še čakate, da se vam pokaže + in tistim, ki se selite v naslednji mesec, pošiljam . Pridem za vami, vas vzpodbujat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 21:13:13
|
|
|
|
LuNa73
|
silvya sej so nama že vse pograble veš...sma prepozne ! Itak pa, da bo ena od teh dveh mačolepk (Se* ali Erin), še kakega gor prpopala..enga za tebe, pa enga za mene! Sam tista ko bo to delala naj prosim napiše za kiro je kir... jst nisem zbirčna... sam da je dober po srcu ! babe le soboten večer... jst grem pa made in horizontala!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 27.10.2007 21:17:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Naj vama bo - samo za vaju: za Luno (je dober po srcu - mnjami pa okoli srčka tudi) za silvyo - Tvoj, tvoj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 8:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce. kako ste tistim ki vas je obiskala, pač povejte, da je lahko pet dni na obisku, potem pa ni več vabljena haha. nosečk novih nimamo kot vidim, novembra bo invazija. No jst pa se zadnje tri dni počutim obupno, vse me boli, prsi gorijo... jajčniki ostra bolečina, glavobol, ma standardni znaki, samo ta mesec tako močni, da sem pomislila... kaj pa če sem zgrešila cel ciklus, pa da je ovulacija bila en teden prej kot sem mislila( takrat sva bila namreč pridna), pa da so ovulacijski testi kazali narobe... ne vem... vem samo da sem bila 100% da je ta mesec nemogoče.... pa sem šla za štos po test in dobila . ampakkkkkk nič ne verjamem, črtica je presvetla, moj pravi da se je verjetno obarval testni trak, tudi sama nisem prepričana... v glavnem, niti najmanj se še ne veselim, nič ne pričakujemo ob 9 ali kasneje greva po drug test da preskusiva, ta teden bomo še počakali, ker je test lahko lažno pozitiven... če se izkaže da sem noseča, pa prinorim sem gor in bom vpila od veselja. zdaj pa bom poskusila ostati na realnih tleh, tudi nineva je bla razočarana dva dni prej zaradi lažne črtice. lep dan punce, držite pesti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 8:36:28
|
|
|
|
shelly
|
Joj lunica24 jaz držim pesti da je to to! Saj se zelo redko izkaže, da je rezultat lažno pozitiven. Upam, da bo kasneje črtica še bolj močna, tačas pa mislimo nate in čakamo da sporočiš veselo novico. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 8:51:53
|
|
|
|
bumbum
|
Lunica24, uh sem zdaj čisto na trnih zate! Močno, močno upam, da je to to!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 8:54:17
|
|
|
|
trinity22
|
Lunica24 tudi jaz navijam zate in da bosta ti dve črtici pravi. Glede na znake, ki jih opisuješ bi lahko bile. Saj veš najlepše stvari se zgodijo takrat, ko jih najmanj pričakujemo. Držim pesti ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 9:52:01
|
|
|
|
silvya
|
Dobro jutro ali pa dan ! Vidim, da še nobena ni skuhala kavice evo eno od mene , da si dvignemo pritisk. Mene muči glavobol in bo treba spit kavico. Serendipity, hvala za mačota, ni slabo in dobro proti nizkemu pritisku . No LuNa73 pa imava tudi midve svoje. 73 je letnica? Če je, sva enako stari. Itak, da so takrat bile narejene najboljše punce . Erin, ti me pa spravi dol s seznama, da me ne bo kap . Med navijačice me lahko daš tudi v naprej, pridem po 1. v november. Lunica24 črtica je črtica,skoraj zagotovo bi morala biti, tako da, držim pesti da bo drugi test nedvoumen. Punce bodite fajn, grem dalje kuhat, pa vas pridem kasneje prečekirat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:00:41
|
|
|
|
~Biba~
|
hej... moja je točna ko ura .. sem mislila, da se bo kaj zmotila, ko smo ure nazaj prestavljali, pa nič... ..znaki so cel mesec počasi kazali v prid al kaj čemo...bom pa zdaj namesto štorklje čakala na božička; upam da bo on kaj bolj ustrežljiv če bo pa novembra gratalo, pa bo to lepo rojstno dnevno darilo zame
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
punce sva kupla test, first sign... in tudi kaže , samo kaj ko je tako rahlo... tudi baby check je pokazal dve črtici, ampak mi je že tudi pokazal lažno črtico enkrat, tako da sem čisto nervozna. po eni strani v meni kriči nosečkaaaaaaaaaa sem, meša se mi od veselja, po drugi strani pa se zabijam na realna tla, da moram počakat vsaj še par dni na močnejšo črtico ali na menzo... dejmooooooooooooooooooooooooooooo dojenčekkkk hvala za pestke punce, pa tut v prihodnjih dneh prosim za njih. ni vrag da ne bom še po clearblue skočla jutr. ma nora sem to bi mogla bit največja sreča, pa še ne upam se veselit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:18:58
|
|
|
|
sonček33
|
lunica pomoje se ti lahko samo še smeji
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček moj do srede bo vse jasno sma pa bla včeraj pri kolegici ki je mela splav... potem pa sma šla še ven s sestričem in njegovo ženo, s katerima se ful zastopmo, pa družmo, pa nama povesta da sta noseča! 5 tednov. pa če to ni super novica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:22:24
|
|
|
|
andre3a
|
Pozdravljene!Čestitke vsem novim vse ki pa še čakate pa držim pesti.Pri nas spet nič in se selimo med november.Pa še z dragemo možu sva se malo spričkala tako da je ta teden bolj tihi teden jaz pa sem tak tip ki se zaradi tega zelo sekiram.Držite pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
andr3a znajo bit včaish trdi naši lubeki ja čimprej se pomenta, pa ne držta v seb, ponavadi je krivda deljena in je prišlo do nesporazuma. ni lepo bit skregan... drži se, november je itak namenjen samo roza barvi. tako sem namreč slišala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:34:00
|
|
|
|
Shani
|
Lunica24 ma če imaš rahlo črtico jaz mislim, da je to to. Tudi sama sem delala First sing pa je bila tako rahla črtica, da sem jo res iskala čez par dni je pa CB pokazal močni plus. Zato si srečka in ČESTITAM. andre3a , z možekom se pogovorta in potem hitro v novembersko akcijo, ker je roza barve veliko.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
shani hvalaaaa.... sej tko rahla tut ni, se prav lepo vidi, sam jst kr ne morm verjet, da je možn da mam tako srečo, pa to ravn v mescu ko sm še sam menzo čakala. če bi mi kdo dal ček za milijon evrov, pa bi blo zlo na rahl gor napisan, bi kuj verjela, to pa kr ne upam... pač raj sm še mal zadržana kot razočarana. ko bo pa enkrat vsaj bolj močna črtica, pol pa sledi napad veselja tle gor in me ne bote mogle prepričat naj neham
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je pa nekam skoču in zdele počas domov pride in upam, da črtica vmes ne zgine, da strokovno presodi ali jo vidi al ne. on itak NIKOL nič ne vidi, pa trdi da tle pa žeee ni črtice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:55:33
|
|
|
|
bumbum
|
Lunica24, tako sem vesela zate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica24, + je +-.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
bumbum hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 10:58:32
|
|
|
|
Shani
|
no lunica24 pa počakimo še strokovno presojo tvojega moža... pa hitro poročaj za evrčke bi jaz tudi hitro verjela da so pa čeprav bi bili skoraj nevidni...ma bi jih takoj pograbila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 28.10.2007 11:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce, samo toliko da se javim. Včeraj sem delala test, zamujala mi je 5 dni in je bil . Jutri grem še po CB, da še enkrat preverim. Nekaj časa bom še skrita, ker nočem da doma že takoj zvejo. Tako ko bo čas se razkrijem. N.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
OblačilaRahoAli kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?da (
11%)
ne (
76%)
pogojno, če je ugodna cena (
13%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!