|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
27.10.2007 19:33:22   
silvya
Joj Erin, kaj ti delaš z mano? user posted image Nekako tako sem pogledala in postalo mi je vroče, ko sem se zagledala na seznamu.  Očitno sem preveč tu gor user posted image .
Jaz sem samo navijačica user posted image . Si pozabila?

Za kaj več pa bo potrebno še malo časa.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
27.10.2007 20:26:16   
Serendipity
Oooo .. Erin, hvala za tega mucija. Punce - bejžte vstran! Ta je moj moj in SAMO moj!!!!!! user posted image

Luna - user posted image  user posted image , Je dober, kaj? user posted image  user posted image  Ko sem ga vidla, sem ga mogla na zabavo dat. No, jutri je nedelja (in moj speeet dela user posted image ), ampak upam, da tebe lunca ne mučijo ob nedeljah user posted image .

maša - user posted image

Pridne bodite pa fajn spite! user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
27.10.2007 20:35:16   
Fargesia
Se*, hvala ti! zlata si... (vedno se spomniš name...)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.10.2007 20:46:37   
silvya
Sem si opomogla od šoka in sem si šla še enkrat pogledat " vabo za oči" . Serendipity, ni slabo, samo malo preveč jih je, pa je odločitev težka, za katerega bi se zagrebla user posted image . Sicer pa te user posted image dni lahko res samo gledam.

Vsem, ki še čakate, da se vam pokaže + in tistim, ki se selite v naslednji mesec, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridem za vami, vas vzpodbujat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.10.2007 21:13:13   
LuNa73
silvya sej so nama že vse pograble veš...sma prepozne user posted image user posted image ! Itak pa, da bo ena od teh dveh mačolepk (Se* ali Erin), še kakega gor prpopala..enga za tebe, pa enga za mene!user posted image Sam tista ko bo to delala naj prosim napiše za kiro je kir... jst nisem zbirčna... sam da je dober po srcu user posted image !
babe le soboten večer... jst grem pa made in horizontala!user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.10.2007 21:17:54   
Serendipity
Naj vama bo - samo za vaju:

za Luno (je dober po srcu - mnjami pa okoli srčka tudi) user posted image

za silvyo - user posted image Tvoj, tvoj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.10.2007 8:10:18   
Anonimen
živjo punce.  kako ste user posted image  tistim ki vas je obiskala, pač povejte, da je lahko pet dni na obisku, potem pa ni več vabljena haha.  nosečk novih nimamo kot vidim, novembra bo invazija. No jst pa se zadnje tri dni počutim obupno, vse me boli, prsi gorijo... jajčniki ostra bolečina, glavobol, ma standardni znaki, samo ta mesec tako močni, da sem pomislila... kaj pa če sem zgrešila cel ciklus, pa da je ovulacija bila en teden prej kot sem mislila( takrat sva bila namreč pridna), pa da so ovulacijski testi kazali narobe... ne vem... vem samo da sem bila 100% da je ta mesec nemogoče.... pa sem šla za štos po test in dobila user posted image . ampakkkkkk nič ne verjamem, črtica je presvetla, moj pravi da se je verjetno obarval testni trak, tudi sama nisem prepričana... v glavnem, niti najmanj se še ne veselim, nič ne pričakujemo ob 9 ali kasneje greva po drug test da preskusiva, ta teden bomo še počakali, ker je test lahko lažno pozitiven... če se izkaže da sem noseča, pa prinorim sem gor in bom vpila od veselja. zdaj pa bom poskusila ostati na realnih tleh, tudi nineva je bla razočarana dva dni prej zaradi lažne črtice. lep dan punce, držite pesti...

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.10.2007 8:36:28   
shelly
Joj lunica24 jaz držim pesti da je to to! Saj se zelo redko izkaže, da je rezultat lažno pozitiven. Upam, da bo kasneje črtica še bolj močna, tačas pa mislimo nate in čakamo da sporočiš veselo novico.

user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.10.2007 8:51:53   
bumbum
Lunica24, uh sem zdaj čisto na trnih zate! Močno, močno upam, da je to to!

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.10.2007 8:54:17   
trinity22
Lunica24 tudi jaz navijam zate in da bosta ti dve črtici pravi. Glede na znake, ki jih opisuješ bi lahko bile. Saj veš najlepše stvari se zgodijo takrat, ko jih najmanj pričakujemo.

Držim pesti ....

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.10.2007 9:52:01   
silvya
Dobro jutro ali pa dan user posted image !

Vidim, da še nobena ni skuhala kavice evo eno od mene user posted image user posted image user posted image , da si dvignemo pritisk. Mene muči glavobol in bo treba spit kavico.

Serendipity, hvala za mačota, ni slabo in dobro proti nizkemu pritisku user posted image .

No LuNa73 pa imava tudi midve svoje.  73 je letnica? Če je, sva enako stari. Itak, da so takrat bile narejene najboljše punce user posted image .

Erin, ti me pa spravi dol s seznama, da me ne bo kap user posted image . Med navijačice me lahko daš tudi v naprej, pridem po 1. v november.

Lunica24 črtica je črtica,skoraj zagotovo bi morala biti, tako da, držim pesti da bo drugi test nedvoumen.

Punce bodite fajn, grem dalje kuhat, pa vas pridem kasneje prečekirat.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.10.2007 10:00:41   
~Biba~
hej...user posted image moja user posted image  je točna ko urauser posted image user posted image user posted image user posted image
.. sem mislila, da se bo kaj zmotila, ko smo ure nazaj prestavljali, pa nič...user posted image
..znaki so cel mesec počasi kazali v prid user posted image user posted image  al kaj čemo...bom pa zdaj namesto štorklje čakala na božička; upam da bo on kaj bolj ustrežljiv user posted image
če bo pa novembra gratalo, pa bo to lepo rojstno dnevno darilo zameuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.10.2007 10:13:09   
Anonimen
punce sva kupla test, first sign... in tudi kaže user posted image , samo kaj ko je tako rahlo... tudi baby check je pokazal dve črtici, ampak mi je že tudi pokazal lažno črtico enkrat, tako da sem čisto nervozna. po eni strani v meni kriči nosečkaaaaaaaaaa sem, meša se mi od veselja, po drugi strani pa se zabijam na realna tla, da moram počakat vsaj še par dni na močnejšo črtico ali na menzo...  dejmooooooooooooooooooooooooooooo dojenčekkkk user posted image user posted image user posted image  hvala za pestke punce, pa tut v prihodnjih dneh prosim za njih. ni vrag da ne bom še po clearblue skočla jutr. ma nora sem user posted image user posted image user posted image  to bi mogla bit največja sreča, pa še ne upam se veselit

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.10.2007 10:18:58   
sonček33
lunica pomoje se ti lahko samo še smeji

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.10.2007 10:21:19   
Anonimen
sonček moj do srede bo vse jasno user posted image  sma pa bla včeraj pri kolegici ki je mela splav... potem pa sma šla še ven s sestričem in njegovo ženo, s katerima se ful zastopmo, pa družmo, pa nama povesta da sta noseča! 5 tednov. pa če to ni super novica user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.10.2007 10:22:24   
andre3a
Pozdravljene!Čestitke vsem novimuser posted image  vse ki pa še čakate pa držim pesti.Pri nas spet nič in se selimo med november.Pa še z dragemo možu sva se malo spričkala tako da je ta teden bolj tihi teden jaz pa sem tak tip ki se zaradi tega zelo sekiram.Držite pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.10.2007 10:24:04   
Anonimen
andr3a znajo bit včaish trdi naši lubeki ja user posted image čimprej se pomenta, pa ne držta v seb, ponavadi je krivda deljena in je prišlo do nesporazuma. ni lepo bit skregan... drži se, november je itak namenjen samo roza barvi. tako sem namreč slišala user posted image

(odgovor članu andre3a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.10.2007 10:34:00   
Shani
Lunica24 ma če imaš rahlo črtico jaz mislim, da je to to. Tudi sama sem delala First sing pa je bila tako rahla črtica, da sem jo res iskala čez par dni je pa CB pokazal močni plus.
Zato si srečka user posted image in ČESTITAM. user posted image user posted image user posted image

andre3a user posted image user posted image user posted image , z možekom se pogovorta in potem hitro v novembersko akcijo, ker je roza barve veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.10.2007 10:45:09   
Anonimen
shani hvalaaaa.... user posted image  sej tko rahla tut ni, se prav lepo vidi, sam jst kr ne morm verjet, da je možn da mam tako srečo, pa to ravn v mescu ko sm še sam menzo čakala. če bi mi kdo dal ček za milijon evrov, pa bi blo zlo na rahl gor napisan, bi kuj verjela, to pa kr ne upam... pač raj sm še mal zadržana kot razočarana. ko bo pa enkrat vsaj bolj močna črtica, pol pa sledi napad veselja tle gor in me ne bote mogle prepričat naj neham user posted image

(odgovor članu Shani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.10.2007 10:47:39   
Anonimen
moj je pa nekam skoču in zdele počas domov pride in upam, da črtica vmes ne zgine, da strokovno presodi ali jo vidi al ne.  on itak NIKOL nič ne vidi, pa trdi da tle pa žeee ni črtice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.10.2007 10:55:33   
bumbum
Lunica24, tako sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.10.2007 10:55:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  lunica24, + je +-.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.10.2007 10:56:29   
Anonimen
bumbum hvalaaaaaa

(odgovor članu bumbum)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.10.2007 10:58:32   
Shani
user posted image no  lunica24 pa počakimo še strokovno presojo tvojega moža... pa hitro poročaj

user posted image user posted image user posted image za evrčke bi jaz tudi hitro verjela da so pa čeprav bi bili skoraj nevidni...ma bi jih takoj pograbila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.10.2007 11:01:43   
Anonimen
ojla punce,

samo toliko da se javim. Včeraj sem delala test, zamujala mi je 5 dni in je bil user posted image . Jutri grem še po CB, da še enkrat preverim. Nekaj časa bom še skrita, ker nočem da doma že takoj zvejo. Tako ko bo čas se razkrijem.

N.

(odgovor članu Shani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!