|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
28.10.2007 18:47:05   
hanna1
user posted image   EVO MENE-RAPORT!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Gavda super,prišli domov ob?????pol šestih-po novem-sam jaz nisem mela od gavde n´č,še dobro,da so eno sobo najeli,da sva bli gor,ker tolk mali otrok ni za tako velko žurko user posted image ,sam mojmu tega ne  dotumbaš,to jaz striktno trdim,je bla bogica čist zmedena in prestrašena,tako,da sva se hitro pobrali gor...In katastrofa user posted image ,sem trpela lakoto,ker same je ne bi pustila,tudi,če je spala,moja težja polovica me je pa že po pol ure nahrulil,kod hodim,jaz pa sem tako čakala na novo rihto hrane-sem ga poslala v ......in nisem pol šla več dol-on se ga je itak tako nažulil,da je solo tulil v mikrofon  "dok palme nišu grane"   ....Fajn mu je, pa kaj.Zdaj pa moram hitet,ker je alarm....

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.10.2007 19:14:55   
Anonimen
Pozdravljene,

da se malo javim. Vikend je in moji me razvajajo, zato ni časa za računalnik. Za nagrado sem jim spekla pecivo za požrešne sosede in se zdaj vsi bašemo.

Več jutri.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
28.10.2007 19:31:36   
hanna1
duskamb,sem bila v tvojih koncih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.10.2007 20:06:41   
natasaom
oj!mi smo imel pa zdej vzgojo.naša hana je hotla večerjat juho-kot ati-ji dam juho,pravi,da bi pašteto,ji dam pašteto,hoče klobaso,ji dam klobaso,hoče puter,ji dam puter pa pravi da ni lačna user posted image  mali..in je končno ati popizdu in ji zagrozu,da ne gre od mize dokler ne poje....hana pa njemu,da ne bo dobil njene torte user posted image user posted image ...mene je zvijal pa še smejat se ne smem...no,po eni uri trme je pojedla svojo večerjo in atiju rekla,da je njegova ljubica!user posted image

midve sva pekle rolado popoldan in trle oreheuser posted image

hana vem kako je na takih žurkah!nama so žurko naredli ko je bla hana stara 1teden..bile sva ko pasje jajca pozabljene v posebni sobi....
več o tem jutri,zdj se greva tušat pa na pop zrnca gledat-upam,da bo za smejat..

ostale konzervice-en lep pozdravček od najuuser posted image  
lahko nočko!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.10.2007 20:25:20   
neli99
najprej popravimo hano od nataseom ...

STALNE  rožice  user posted image    konzervice  user posted image   in partizanke  user posted image ...

hanna1  (37) -     12l  Blaž,  junij 07 Hana
julči (32) -           11l Miha, junij 07 Zala
viator (42) -        13l Urška, 10l Lea, julij 07
Lara
KT (36) -               junij 07 Alina
majrim (36) -       junij 07 Neža
mateyka (36) -     julij 07 Inara
natasaom (35) -   sept. 04 Hana
trixi (40) -            18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-     6,5l  Bor
3l Brin 

stephany (36) -    maj 07 Klemen  
duskamb (35) -     9l Žana,7l Jure
sept. 07 Matija 
zvezda 71 (36) -   sept. 07 user posted image   
Pi-kica 1 (40) -      21l user posted image , 3l user posted image  
šnucika (38) -        jan. 06 Živa

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -      dec. 06 Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) - dec. 04 Alex, junij 06 Nina , user posted image (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (35) -     avg. 06 Peter , user posted image (november 07 user posted image )

.muki.  (36) -     4l Nejc, user posted image  (maj 2008 ?)
ostale pa trenutno user posted image ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.10.2007 20:44:17   
neli99
natasaom ... si pa potrpežljiva, jst bi že prej udarila vzgojo .... najbrž...  bomo pa videli kako bo, ko bomo sami tam.user posted image

spet mate bolane malčice ....user posted image  user posted image  ... dejmo mal user posted image user posted image user posted image  za pomoč.

hanna 1 ... vidiš kok te pogrešamo ... te ni par ur, pa že: kje je hanna ... user posted image ... si res nekakšno srce user posted image  teh naših čvekarij. user posted image  ...  sem se pa že spraševala kako boste s hano ... pa evo štorije user posted image .

mi smo bli pa danes na enem RD ... petrova sestrična mela 3 leta ... smo se napapcali tortice. sina pa zdej zvečer nategujemo za pol ure ... bomo videli kdaj bo jutri zjutraj auf ... je pa naštelan ko urca ... danes je kar sam že lezel v posteljo  ... pol ga pa nisem mela srca še dlje nategovati. zaspal prej kot bi preštel do 10.

drugače bo pa pester december ... mam tut jst RD , pa moj dragi koj januarja, pa petrova sestrična, pa njena mami, pa moja sestra (pa še jih je - huda gužva)... ... pa evo že dolgo hotla priznat drage moje konzervice, da jst se še mal švercam user posted image ... bom šele decembra 35 ... pa ste tok fest, da sem rekla ne bomo kompliciral, mesec gor al pa dol, pa sem se kar deklarirala za 35. ... sam a ni to lojalnost: še postarala sem se za vasuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa jst počasi grem ... sem tut jst še na staro uro naštelana ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.10.2007 22:08:01   
hanna1
Kera že ima 21 decembra RD  user posted image ???mi tudi cel ku RD,pa Miklavž,Božiček...Novo leto user posted image -kje naj vzemem user posted image user posted image user posted image
šnucika tud zate user posted image in da bi se dobro počutila med nami-če prav predvidevam,ti tudi dolgčas ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image ,se naše konzervice najbrž strinjajo user posted image .

Sem mogla iti kar daleč nazaj seznam pogledat,da sem videla,katera nosečka se nam nič ne oglasi-Alice,kje si?????user posted image user posted image

Drgač pa vidim,da vse pridno klofate-aja tole s Kikom v Prevaljah....še dobro,da nas julci malo obveščaš....pa bi res,če bo katero kdaj pot sem zanesla,to prej povedala,pa se komot zmenimo user posted image -jaz sem tako radovedna,da vidim vaše otročke (vi verjetno ne- glede na moje izpade tu gor user posted image )

Se še beremo,ne smem predolgo klofat,da mi vse skupaj spet ven ne vrže,drgač se mi pa že grozno user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.10.2007 22:19:39   
julci
Sicer malo pozno,pa tolko bolj iz srca:

Draga Neža

Upam,da so zjutraj rano
pod oknom ptički ti zapeli
in ti pesmico svečano za
rojstni dan zažvrgoleli!
user posted image user posted image user posted image user posted image Na tvoja lička od nas.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.10.2007 22:27:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb,sem bila v tvojih koncih user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nisi nič povedala! Kaj pa user posted image ?

VSE NOVE  - DOBRODOŠLE MED NAMI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
28.10.2007 22:40:44   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

pa nisi nič povedala! Kaj pa user posted image ?

Mi smo bili na Šentiljski,drgač fešta je pa bila v Malečniku-gostišče Fraigraba...tako nekako..malo čudno ime ,glavn,da so nama s Hano dali sobo user posted image user posted image .Ko bom naslednjič šla,ti pa povem,za  eno user posted image bo pa ziher čas  user posted image .

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.10.2007 22:44:44   
hanna1

ti nam še kar pošlji slik,mateyka,prav uživam ob njihuser posted image

kje pa je viator????user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
28.10.2007 22:48:54   
hanna1
NOOOČKOOOOO!!!!!user posted image !!!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
28.10.2007 22:54:27   
julci
Malora ste dans naklofale,tk da bom rajš vse kr pozdravluser posted image user posted image user posted image

Šnucikauser posted image med partizankam.user posted image
Hana jaz sem pa mislala,da si se tolk naplesala,da dans ne prideš k sebi.user posted image Tvoj user posted image je pa še za hece.Ah ti moški.Ko majo tekočega spremljevalcauser posted image je pa pol sam križ z njimi.Moj takrat eno in isto stvar pove 1000x.Taj bi ga pa rajš noso,ko prenašo.
Mi,ko smo zadnjič bili na 40 letnici,smo Zalo uturli mami od Zaline botrce,tk da sva lahko midva malo dencala.Je pa res da če bi bilo to v večernih urah,da bi bila kriza.Saj pol ko 1x zaspi,bi jo lahko kdo pazil,sam ne moreš na to karto špilat pri 5 mesečnem otroku.Sam za jest bi ti pa lahko prinesliuser posted image

No vidiote,še dobro da mate mene,da vam povem ka se dogajauser posted image user posted image user posted image sploh kar se trgovin tiče.user posted image Bomo vdarle en skupen šoping.Tk dolgo pišem,da ste mi rajtam že vse zgasnale v mižule.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.10.2007 22:58:50   
julci
Na sm pa tk vedla da bote vse zgasnale,jaz pa dolg cajt preganjam.Moj je namreč v nočni.Še eno nočko,pol bo pa spet lušno.Bo doma do sobote.Juuuuuuhu,bo pestro pred računalnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.10.2007 6:56:04   
Vilma
Še tle gor se bom zjadala, upam, da ne zamerite ampak res - jeb pa zimski čas - kdo vraga se je to zmislu, ta sigurno ni imel otrok, mislm šus u glavo.

Pod tole se pa podpišem KT user posted image
Še jest mu en šus u glavo pošiljam!
Zdej pa grem skuhat dvojni kofe, pa vas pol pridem do konca prebrat. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.10.2007 7:55:56   
Vilma
NO sem spila kavo, vidim da druge še spite al kako? Nič ne vpliva ura na vaše malčke? NI mi smo že pred šesto auf, se mi zdi, da bi mogla ura bit vsaj že poldne, pa niti osem ni! user posted image  Mislim res šus u glavo tistemu varčnemu pametnjakoviču, bemu mast! user posted image  

Prvo da pozdravim Šnuciko, dobrodošla med nami! user posted image

Neli mesec gor al dol itak da si v 35-letu kokr obračaš user posted image  Ima pa naša Neli rojstni dan na silvestrovo - tko da punce, ko si bomo čestitale Novo leto, ne pozabte še čestitk Neli poslat user posted image  Sej sem si prav zapomnila, ane Neli?

Hm šele zdaj opazila, da imamo ful Han na ringaraji, kaj sem smotana. user posted image  Hana ima punčko Hano in Nataša ima Hano. Super, super user posted image

Naš fantek ima pa vneto rit. Prvič in to kar čez noč user posted image  Neki ga matra, slišim, kako se mu po črevesju pretakajo tekočine, karkoli poje, čez par ur je zunaj. Pa nisem ne plenic ne robčkov menjala, že pol leta isto uporabljamo. Pa nobene nove hrane uvedla, nimam pojma od česa je to. A je možno, da so zobki? Čeprav v ustih ni še nič videt. Kaj se to kupi za tako vneto rito, paško pasto al kako se tistmu že reče? Imate vi kaj več izkušenj?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.10.2007 8:09:53   
natasaom
dobro jutro!!!!!!!!!!jest sem že od 6h pokoncuser posted image ...Hano v vrtec spokala,atija pa delat.mami pa za računalnikom-sevedauser posted image ..naša hana ima tud skoz vneto ritko..men je dala zdravnica eni kremo,ki so jo v lekarni zmiksal in je bilo kuj dobr.una paška pasta ni nič pomagala user posted image ..možno pa je da so zobki-zdj se boste pa grizluser posted image ..
ja,teli naši deci so res face,ko so alko-izobraženi...dobr,da moj ne prakticira te izobrazbe velikokrat....tud vse 500x pove pa skoz govori,da ni nič pijan..jezik pa kr opleta-drug dan je pa žejen,ko da cel mesec nebi nič pil...jest pa po obrokih zajebavam..ko pogrunta je itak že konc dnevauser posted image

nelli moji živci so železni,veš..pa jest tamale nočem silt s hrano,ker smo mi vsi okrogli-po moji strani-in se malo bojim,da bo hana tud.če noče jest,jo pustim na miru-saj imamo kure.ampak gospodična zna ****..

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.10.2007 9:33:03   
julci
Dobro jutro rožiceuser posted image

Mi smo dans bli že ob pol šestih pokonci,to je za znoret.Je mela dve ure žurko v postelji,so mi rolete kr naprej dol padale.se me je možekpol usmilu,ko je prišo z nočne,da jo je malo carto,jaz pa v komo.
včeraj je bla posrečena,ko je svakinja nečaku devala skutico ,pa Zala to vidi začne mlaskat s svojmo jezičku in lepo reče ama.Mi je kr špehec zrastu(paitak ga mam na zalogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
Včeraj sva za kosilo pojedle malo goveje juhice,korenček,malo rezancev in krompirjev zosek.Vsakega malo,vam povem da je tk mlaskala.Dans bo mela pa zelenjavno juhico.

Vilma meni je babica rekla,da če bi mela kdaj vneto ritko,da ji lahko z betrionom namažem.Je pa možno da ima kakšne bakterije na vodi,če se je vnela čez noč.Moj sin  jih je namreč mel večkrat,pol se pa vse vname.Pelji ga k dr.pa naj mu da vodo pregledat.

Hanči pa zgleda še drnjoha.Ati še ni moj user posted image pridišu do Mežice.user posted image user posted image Daj user posted image Hani od Zale.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.10.2007 9:46:09   
Anonimen
Pozdravljene.

POČITNICE!!!!  user posted image

Doma ima oba velika otroka in uživam - to pomeni manj dela z manjšim!!!
Celo šivalni stroj sem potegnila iz naftalina..user posted image , ko pa mi pralni stroj opere, pa gremo k moji mami. (ni daleč cca 1km) Skuhala bo kosilo, tam bo še moj nečak 12 let, skratka počitnice in razvajanje na celi črti.

Hanna - jaz sem vedno za kavo in čvek - v šoli sem bila največja klepetulja!!!user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
29.10.2007 10:35:33   
trixi
daaan

midva sva ravno pozajtrkovala, zdaj pa še en kafe pred čučinalinkomuser posted image kaj je touser posted image , mali tu zraven riše, spala sva pa do devetihuser posted image - zgleda, da je imela tale ura ravno obraten vpliv. Je pa res, da smo malemu privoščili počitnice, ker je malo otrok združijo obe enoti v eno in naši bi morali v goste. To pa našemu ne diši. Jaz imam sicer nekaj službenega dela, ampak to lahko naredim tudi z malim doma.

Pri nas je tako lepo sončece, sam kaj, ko mene še vedno malce boli glava in me po pravici povedano tole bleščanje kar malo moti. Ma, bo že, glavno, da gre moje počutje na boljše. Sem brala na italijanski teletekst da razsaja en virus podoben gripi- ni to še taprava gripa, ima pa bolezen vse značilne simptome in da je ene par milijonov italijančkov bolnih. AAA, Italija je blizu, da nam ne pošljejo kaj. A se boste cepile proti gripi?

Jaoj, zdej moram pa tamalemu narisat vagone in lokomotivo- cvili tu poleg-, potem pa še kaj naredit za službo. Se tipkamo po koncu "šihta". Čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.10.2007 12:30:20   
natasaom
mi se ne bomo cepili proti gripiuser posted image .....
ja,kje pa ste danes konzerve? ja,sej celo noč tapkate po tipkovnici dop.pa spite,enede....no,sej jest tud grem zdaj urejat papirje....težka zadeva,vam povemuser posted image .lep dan midve se bova danes potepale user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.10.2007 12:30:52   
hanna1
DOBER  DAAANNNN!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jaz danes hiperaktivna-sam to me pa res prime vsake kvatre mogoče -zdaj je bil pa zadnji čas,da spucam šajbe,ker sem imela občutek,da je vsak dan megla zunaj user posted image .Sem si šele sedaj skuhala jutranjo kavico,zdaj pa kuhat,samo kaj user posted image -Rabim idejo na hitro,pa vam bom user posted image !!!!!!

Ah,od mene tudi
user posted image za  Nežine 4 mesece-majrim  se dons nič ne oglasiš,da bi malo povedala,kako ste praznovali,saj je Neža zdaj že prava damica in z Hano ji želiva predvsem veliko zdravja in čim več prespanih nočiuser posted image user posted image .

Pozdrave in user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam tudi vsem drugim zvezdicam in njihovim mamicam,malo večjim zvezdicam pa želim prijetne krompirjeve počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še beremo...pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.10.2007 15:29:17   
KT
Neža user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.10.2007 19:11:29   
hanna1
Se vidi,da so prazniki pred vrati,je tudi tukaj zatišje.
Punce ne preveč glancat doma user posted image ,malo predaha prosim!!!!!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.10.2007 19:32:37   
natasaom
user posted image user posted image user posted image zlikala en veeeeeeeeeliiiiikkkk kiu perila!!kok sm važna!!!!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?