|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
26.10.2007 20:16:29   
Pi-kica 1
Zdravo punce. Komaj danes sem vas odkrila in se vam javljam. Nekaj podatkov za vašo statistiko: Prvi sin star 21, drugi skoraj 3 leta, moja starost 40 letuser posted image . Seveda niti slučajno nisem mogla vsega prebrat, kar ste napisale, pravzaprav niti preletet.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.10.2007 20:24:46   
neli99
ojla ... spet jst user posted image

DIANA 5 jst sem te pogrešala ... zdaj pa ugotavljam, da mava zelo podobno stare najine enoletnike ... tvoja ma 2m več ... a ti si potem doma, kako ti je pa to ratalo ? ... joj pa še ena bolna ....user posted image user posted image user posted image  Nini za pomoč. pa user posted image  za pupiko user posted image (sej so vsi cukri, če je pa tako kot si želiš, je pa sploh user posted image user posted image user posted image ).

majrim tebi pa čim bolj mirno noč ... user posted image  za spodbudo, da bo čim lažje, če bo hudo.

GH se pa podpišem pod to kar je rekla KT ... (sam ne znam citiratuser posted image  ... pa ne upam hanni spet težit ...user posted image  ... sej enkrat bom pa pogruntala ....).

uradna verzija je, da do 6m ne rabi nič, da je dovolj mleko ... v praksi pa poslušaj sebe in opazuj dete, to je prava pot ... recimo pri nas je bilo dojenje itak cela drama, mi je zmanjkovalo in pri 5m se je začel spet ponoči bolj pogosto zbujat, pa sva začela z GH ... pa je bila to bomba za oba ... on ful rad jedel, vsi dobro spali, manj dojenja, manj stresa ali je sit ali ni ... pa itak sem začela z odstavljanjem, ker sem vedela da bo nova bebica ...

poznam pa vse žive primere ... recimo vilma mislim da je njenega zvijalo od začetka ... pol je treba pač bolj počasi ... al pa od petra sestrična ... do pol leta samo dojenje, pol pa še dolgo ni začela pošteno jest ... sam če dojenje laufa in če ne začneš hkrati odstavljati ... pol je mnogim itak brez veze GH ... moraš pol pač postopoma dojenja ukinjat ... ko so lačni se pa začnejo zanimat za hrano.

joj sem se jst to razgovorila ... pa moram še to povedat ... jst mojmu sinu začela z unimi bio riževimi kašicami ... kao bolj naravne ...user posted image  ... zanič, je ven pluval ... smo šli po pošteno cukrano banano, pol je pa blo ... da o tistih zanič zelenjavnih kašicah ne govorimo (smo se že dons smejal, a ne vilma) ... jst sem morala od začetka po malo solit pa cukrat, drugače ni nič jedel ... eni pa pač jejo ...

zdej bo pa dovolj ... danes spet dete neki na moja rebrca pritiska, moram it vodoravno ... pa danes mamo TV  user posted image user posted image user posted image ... moram mal not prinest.

pridne bodite ... se beremo zjutraj ob kavi ...user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.10.2007 20:29:20   
neli99
ooo nova članica  user posted image  user posted image  user posted image

dobrodošla Pi - kica 1  user posted image user posted image user posted image   pa prijetno klepetanje z nami ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.10.2007 20:29:40   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

Zdravo punce. Komaj danes sem vas odkrila in se vam javljam. Nekaj podatkov za vašo statistiko: Prvi sin star 21, drugi skoraj 3 leta, moja starost 40 letuser posted image . Seveda niti slučajno nisem mogla vsega prebrat, kar ste napisale, pravzaprav niti preletet.

vauuu user posted image user posted image  to pa je razlikauser posted image     dobrodošla med partizanske konzerveuser posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.10.2007 20:34:35   
Pi-kica 1
Ja naš tamali ima tri staršeuser posted image . V bistvu smo res trije odrasli okrog njega in on vsem ponosno razlaga da je M. njegov veliiiiiki brat in je takoooo močan.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.10.2007 20:40:57   
natasaom
no,sej se mi niti neda tipkat,ampak moram pa LN zaželet konzervicam,hana še veselo skače po kavču,ati klin s klinom zbija user posted image  ,mami pa spet pred računalnik user posted image .danes tud ven nisva pogledale,ker cel dan lije kot iz škafa....jutri bova pa en izlet naredile,ker bo ati delaluser posted image ..

sem sitna že dva dni k user posted image ...grem kr spat!
lahko nočko!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.10.2007 20:55:10   
Vilma
O Pi-kica dobrodošla user posted image  Še ena članica, kok fajn, da nas je toliko!
Muki krasna novica! user posted image  A to zdaj pomeni, da ne boš šla na amnio al vseeno greš?

Diana a pupo boš imela? Fino fino, sem vsake punčke vesela, se mi zdi, da je tolk fantov okol, da ne bodo imel kej osvajat, ko bodo v tapravih letih. user posted image  

Matejka tista aurora je pa svetovna za videt. Se mi prov fajn zdi, ker si med nami, mam občutek kot da u živo spremljam dogajanje na Švedskem user posted image

O zvijanju govorite? No punce moje, moj malček je star skor 11 mesecev, pa ga še vedno zna zvijat. Ponavadi tik pred kakanjem. In takrat tuli in joka. Pomaga pa samo to, da spije flašo mleka, da si napolni želodček. In ko je poln, gre lažje na drugi strani ven. Ko je bil pa majhen.... No prve tri mesece je velikokrat spal na meni, na mojih prsih tako zelo ga je zvijalo. Smo masirali, kupovali kapljice, pa nič. Jaz sem do njegovega 6-meseca pazila kaj jem. Solate nisem jedla najmanj prve tri mesece, citrusov pa mislim da do šestega meseca. user posted image  Ja vem, sem pretiravala, ampak se mi je malček tako smilil, je non stop jokal.

Pri uvajanju goste hrane pa kot je napisala Neli: po občutku. Itak vsaka mamica najbolje pozna svojega otroka. Enim odgovarja že pri 4-mesecih, enim kasneje. Poznam pa celo eno mamico, ki je samo dojila do 10 meseca. Tako da res. Vsaka po svoje, nobena varianta ni napačna.

Kar pa se spanja tiče user posted image  Ko se boste ponoči zbujale na pol ure, me vprašite za kak nasvet, smo sprobali vse. Ampak res vse! No pri 10 mesecih pa zdaj prespimo že 14 noč zapored. Vsako jutro ploskam od sreče in molim, da bi bilo še naprej tako. Nekateri otroci menda do tretjega leta ne prespijo noči. No tega si pa RES ne predstavljam. Jaz mislim, da bi se mi utrgalo! Ker neprespana mamica je utrujena mamica in ko si utrujen razmišljaš samo o tem, kdaj boš spal. Sploh se ničemur ne moreš posvetit.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.10.2007 21:26:55   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke, tudi jaz sem zelo vesela. Moj hoče še fanta ampak meni bo potekel rok trajanja pri jajčnikih in trije so pa res dovolj ali bolje rečeno skoraj preveč oz. recimo ravno prav.

Neli 99, se mi zdi da je na seznamu malo narobe napisano, ker Alex bo decembra star 3 leta (rojen 25.12.2004) Nina je pa stara leto in 4 mesece, rojena pa je 10.06.2006.

Doma sem pa zato, ker me je moj odvetnik pri katerem sem delala 10 let dal na cesto, ko sem zanosila, sem šla na Zavod, no tam sem bila 6 mesecev pa sem si rekla, če imam enega otroka bom pa še drugega naredila, ker sem že na Zavodu. Pa tudi ful hitro sem zanosila. En, dva, tri pa je.

Zdaj sem pa hotela nazaj na Zavod pa pač z mojim nisva enkrat, dvakrat pazila, nisem dobila tardeče in naredim test in evo mene, OPET....user posted image

Sem pač zelo plodna, ni drugega

No zdaj pa veste mojo življenjsko zgodbico user posted image  

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
26.10.2007 21:30:35   
julci
Diana user posted image user posted image za user posted image ,pa saj ni važno kaj je,sam da bo dečva zdravauser posted image .

Pikicauser posted image med nami partizankamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,tu ti ni nikol dolg cajt.

Kar se tiče GH smo mi že začeli,čeprav se še vedno dojima,vmes pa  degustacije delama.user posted image Naši Zali se namreč kr sline cedijo,ko vidi koga da kaj je.Tako da je okusla že kr neki cajta nazaj domače grozdje,hruško,......drugače pa pojema že pol frutekove kašice.Jaz tud pravim da mami najboljš pozna svojga otroka in sama ve kdaj je pravi čas za degustacije.Saj ti od začetka poje samo žličko ali dve,tako da gre zraven kr neki časa,predenj dobi poln obrok.
meni Miha ni hotel jesti na flaško od 4 meseca,ja kaj ti pa preostane drugega kot žlička in gosta hrana.

Kar se pa spanja tiče smo mi našmu bedeli do 4 leta,pol pa kot bi odrezu je spal celo noč.Tk da sva ga midva z možem zjutr v strahu šla poslušat,če sploh še diha.user posted image Tk da sem zdaj kr srečna ko Zala lepo panča.Pa saj se zgodi,da je kera noč bolj svetla,niso pa vse.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.10.2007 21:34:48   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Hočeš rečt, da te tvoj samo malo bolje pogleda pa si spet noseča user posted image . Jest pravim samo, go DIANA, go DIANA, bravo res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.10.2007 21:36:59   
Pi-kica 1
No, da vas potolažim, kar se nespanja tiče. Moj starejši sin je rekorder -  noči ni prespal praktično do šole. Seveda se v kasnejših letih več nisem rabla vstajat, ampak obvezno je šel ob enih na WC, malo vode popit, pol pa k meni ponavadi. Zbudilo pa me je. Ko je bil še majhen, pa vsako noč tuljenje.

Pa ne se zdaj preveč prestrašit, ker tamali pa je živo nasprotje - spal praktično od prvega dneva, nikoli jokal ponoči. Do treh mesecev sva se sicer dojila ponoči, a to je izgledalo tako, da je malo začel godrnjati v svoji posteljici, pa sem ga vzela k sebi, se je piklopil za deset minut, potem pa oba v mižule do jutra, ko se je še enkrat priklopil okoli šeste ure, potem pa spanje do devetih. Carsko, vam rečem. Od treh, štirih mesecev dalje pa spanje celo noč brez problema. Seveda pa se je vse spremenilo, ko je hudo zbolel, ampak to je že druga zgodba. Odkar se dobro počuti, spet lepo spi cele noči.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.10.2007 21:51:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Hočeš rečt, da te tvoj samo malo bolje pogleda pa si spet noseča user posted image . Jest pravim samo, go DIANA, go DIANA, bravo res user posted image
tud jaz se temu pridružujem.uuuh kolk otrok bi blo pri nama,če bi pri meni vse štimalo.user posted image user posted image user posted image user posted image sam bog ve.Čeprav sem zelo hvaležna za moja dva sončka.
Ko sva bila 1x na obrtnem sejmu v Celju,sva videla mini bus.Pa se zezava,da bi midva mela tolk otrok da bi ga nafilala.Sam nama je pa tisti bus že pobegno,glede na to da je med mojima 11 letna razlika,moji jajčniki pa z vsebino vred v penziji.user posted image
Sem na poporodnem pregledu moju gineku rekla,če bi lahko dobla femoden tabletke,Pa me je tk pogledu ko sam user posted image .Ni mu blo jasno zakaj bi jih jemala,ko pa mam naravno zaščito.Jaz sem jih pa hotla samo zaradi tega,da bi mela redno rdečko.user posted image
Me pa zanima kk dolgo ste jo vi čakale  po porodu.Hana ti si jo že dobla,kot si povedala.Saj jaz se ne bunim,mojuser posted image pa še manj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 812
26.10.2007 22:15:59   
neli99
STALNE  rožice  user posted image    konzervice  user posted image   in partizanke  user posted image ...

hanna1  (37) -     12l  Blaž,  junij 07 Hana
julči (32) -           11l Miha, junij 07 Zala
viator (42) -        13l Urška, 10l Lea, julij 07
Lara
KT (36) -               junij 07 Alina
majrim (36) -       junij 07 Neža
mateyka (36) -     julij 07 Inara
natasaom (35) -   3l Hana
trixi (40) -            18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-     6,5l  Bor
3l Brin 

stephany (36) -    maj 07 Klemen  
duskamb (35) -     9l Žana,7l Jure
sept. 07 Matija 
zvezda 71 (36) -   sept. 07 user posted image   
Pi-kica 1 (40) -      21l user posted image , 3l user posted image

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -      dec. 06 Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) - dec. 04 Alex, junij 06 Nina , user posted image  (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (35) -     avg. 06 Peter , user posted image (november 07 user posted image )

.muki.  (36) -     4l Nejc, user posted image  (maj 2008 ?)
ostale pa trenutno user posted image ...

... joj sem ga pa iskala ...pa spet razmišljam o rahlih renovacijah ... a bi raj mesece ... sej ni mus točne datume od otročkov ... pol vsaj ves čas drži, pa pri nas bi jst tut raj letnice ... pa vseeno po želji.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.10.2007 22:20:35   
neli99
sej zihr sem spet kej falila, kar oglaste se ...

drugače pa koroška - kaj je zdej to s tem svincem pa tem da je pol otrok zastrupljenih user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neli99 -- 26.10.2007 22:29:05 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.10.2007 0:09:55   
hanna1
user posted image user posted image user posted image Pa tolk sem napisala,user posted image računalnika,to mi še ni nareduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.10.2007 0:12:18   
julci
user posted image Jaz sem pa že mislava kje se skrivašuser posted image Kuku a si še na vezi. al si že v mižulahuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 27.10.2007 0:16:25 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.10.2007 8:47:54   
neli99
user posted image user posted image user posted image user posted image  prva, prva ...

dobro jutro dober dan,
ni lepo če si zaspan,
dobro jutro dober dan,
naj bo ta dan nasmejan ...

... izvzete vse mlade mamice, ki so mele žurko ponoči, pa vse, k jih še kar luna trka, pa vse k sem jih pozabla oment .... da ne bom spet se mogla kej zagovarjat user posted image

user posted image

danes je pa moj dan. danes začnemo odštevati od 30 ... še en mesec, še 4 tedne in 3 dni, ... pa bomo štirje .... no glede na pdp ... sej kdaj bomo bomo itak videli ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.10.2007 9:01:41   
hanna1
neli99 user posted image user posted image user posted image se ti na brzino javim, pa tudi vsem ostalim ,ker moram do 12 še tolk stvari naredit,pol pa gremo na žurkoooo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem včeraj zvečer taaaaaaaaaaak dooooolg post napisala,ko pa sem ga hotla poslat,ga pa ni blo več  user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem bla tako jezna,da sem šla kar spat

DOBRO JUTRO VSEM NAŠIM PANČKOM ZASPANČKOM,ki najbrž že drugo rundo šlafajo,NJIHOVIM MAMICAM,ki so skuhale tolk dobro kavo,da še pri men diši, VSEM SREČKAM NOSEČKAM,ki so že pridno pokonci inuser posted image   PI-KICI-1,ki se nam je včeraj pridružila.Želim ti veliko lepih trenutkov in upam,da ti med nami ne bo nikoli dolgčas-a ne ,punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.10.2007 9:49:45   
julci
Sta že Hana in Neli tako lepo spesnile vse skupaj,da bi vam jaz samo user posted image ,pa eno velko dobro kavo.user posted image
Hana ti pa se lepo mej na žurkiiiiiiiiii.Pa lepo svoje kosti malo pretegniuser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.10.2007 12:39:23   
mateyka
jej julci, jest sem tud en velik ljubitelj astronomije user posted image bi takoj mela en dober teleskop (sam niso glih pocen user posted image ) vesolje je neki najlepsga v tem stvarstvu - hehe, seveda mam prav, sej so tud nasi muloti in mule del tega user posted image
dans ful piha zuni, da kr tuli okol voglov, nic je ne bomo ven peljal danes.. gremo pa jutri zato v Ikeo  (v Haparando - to je tuki  http://www.jarnvag.net/Bild/Banguide/karta/boden-haparanda.gif ) user posted image user posted image in jo bomo sabo vzel (smo pol ure stran) - nej se navad mal shoppinga, da bo čimprej ta prava babnca user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.10.2007 15:22:00   
julci
Hoj Mateyka
zgleda da so vse partizanke pobegnale nekamuser posted image .user posted image
Men je dans ful dolgcajt.So mojga klicaliv službo na drugo smeno ,tk da je zgasnouser posted image Midve z Zalo pa samevava.
Kar se tiče teleskopa smo ga mi atu kupli,ko je mel abrahama,ker si ga je vedno želel.So pa to kr drage zadeve,če hočeš vse skupaj nadgrajevat.To bomo pol ko bomo mel več cajta.Je pares enkratno opazovat,sploh zvezde,ki majo včasih meglice okol sebe.Pa luno,.........sploh ko je polnauser posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo,da greste v šoping,je treba da dnar kroži.Pa kaj lepga kupte,majo ful poceni pohištvo.Pri nas je najbližje v Celovcu v Avstriji.Baje pa pride v Ljubljano.Sam nam je skor bliže Avstrija.Ful poceni si lahko opremiš stanovanje.

En malo bolj meglen pozdravček.user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.10.2007 15:48:09   
natasaom
 user posted image  daaaaaaan! user posted image  user posted image   midve sva tud same doma-hana spi-jaz pa kr neki bluzim..no,danes mi je končno uspelo še drugo špajzo poštiman,tako,da mamo reeeeeeed!user posted image   bili smo v trgovini in sploh ne dojemam kako se je vse podražlouser posted image ..ne vem kaj bo iz tega...bo treba v italijo začet hodt.
a kej razmišljate kaj bo miklavž,božiček in dedek mraz prinesu vašim user posted image ??midva sva gledala kuhinjo za hano....sam ne vem,če bodo evrči user posted image ..mava take stroške,da naju kar zvija....ah,sej bo bolš...me luna pa prihajajoči prazniki zvijajouser posted image

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb095_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7923][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.10.2007 16:12:53   
julci
Natasaom pozdravček
si bla pa pridna.user posted image user posted image Kar se pa podražitev tiče pa boljš da sploh ne študiraš,ker te pol sam glava boli.Jaz bi pa onam v parlamentu dala za eno leto naše dohodke,pol pa naj živijo,če morejo.Slabo ti rata,da 1kg kruha pride 3 evre.Jaz ne vem kam bo šlo vse naprej.Mi sicer še nismo kaj študirali za pratznike,bodo pa skromni.letosbo sploh težko,ker bodo brez  mame.Ponavadi je mama naredila božično večerjo,skupaj smo okrasili jelko,nastavli male pozarnosti za vsakega.Tk smo se jih vedno veselili,sploh lani,ko smo mislili,da je mama premagala tega user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.10.2007 16:45:11   
mateyka
ja, nikol mi ni blo jasno kaj tok čakajo, da odprejo ikeo v sloveniji - sej so mel legije slovencev v avstriji in to pomen da se splača, a ne? user posted image
midve sva tud same, samo čakava da oči pride domov - bo prinesel un ušesni instant termometer, ker moja pikica že ne bo mela termometra v riti - si sploh ne predstavljam, da bi to probala, sej skoz neki muva in bi jo še poškodvala..
evo mal zabave za zdolgočasene user posted image
mam fotkice iz Luleota - iz otroške trgovine:
user posted image
user posted image
user posted image
torej, a mate podobno ponudbo pr vas, al je kej drugače? user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.10.2007 17:01:48   
natasaom
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tole bi blo pa zame!!!!!matejka ne mi skominov delat!men je najlepš otroške cunce gledat!skooz! pa vozičke tud!!!!
si kar dušo nafilam!
julči mene vsako leto prazniki čustveno unučijo..sej v bistvu mi nič ne manjka.ma ne vem kaj hočem povedat..v glavnem moja želja je,da lets najini pikici narediva en lep nov let!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?