|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
27.10.2007 22:51:31   
dskubin
Sm bla prepočasna, tadruga slikca je za žabiko! Go girl!

tinaaja, ti vedno vse zbrskaš, nisi nam še pokazala tega, zdej je itak prepozno ;) [img]http://117.img.pp.sohu.com/images/blog/2007/7/8/19/25/1143ebaec52.jpg
[/img]

Hvala hvala za vse pikepoke. Žal ni pomagalo user posted image

ponedeljek - bi rada prišla, ma ne morem nič rečt. Bom na vezi, mogoče uletimo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.10.2007 23:18:43 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 976
27.10.2007 22:55:21   
Sibil_
Ponedeljek, kje in kdaj?Standard kapitanija?Sicer mi pogojno pridemo, če bomo ok z zdravjem, ker res nočem nobenega nalezt.NAčeloma pa mislim da ja, vsaj upam ker rabim ČVEK pa kofe.user posted image

Nomi-tebi definitvno pomanjkanje spanca škodi.Sicer pa Naomipazinasvita,najsehitropozdravidasetilahkonaspišinbomoostalerazumelekajpišeš.

Barči, upam da ste kaj boljš, Neja bi že mogla bit ven iz hudega, tebe se bo pa še driska lotila-aja, pa pripravi konjsko dozo živcev za takrat, ko bo tvoj mož zbolel.Moški bolezni načeloma ne prenašajo dobro.....user posted image

Papa in  lahko nočko vsem,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 977
28.10.2007 6:52:52   
Žabika
Dobro jutro!

No danes sem pa jaz prva na javljanju!

Hanina noč je bila mirna, brez vročine z enim hranjenjem. Po jutranjem obroku dojenja je zaspala nazaj in zdaj upam, da bo kaj upoštevala novo uro.

Jaz pa ne vem, kako naj se odločim. Zunaj dežuje. Verjetno bom kar odšla proti štartu, pa se potem tam dokončno odločila. Definitivno med dežnimi kapljami ne bom laufala. Tega mi pa res ni treba.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 978
28.10.2007 7:17:19   
pocka
Jutro,

zvečer ste pa čist ponorele al kaj, matr sem že na vsezgodaj oči zmatrala.user posted image user posted image user posted image

V glavnem Taja je ok, zgleda,da ji je bilo včeraj samo slabo in to je bilo to, upam. Mami je doma, sem jo šla iskat ob polnoči. Uživala je maximalno, zapravljala tudi...komaj čakam,da vidim kaj je prinesla.user posted image Spala sem kake 4 urce danes, ker sem šla pol spat ob 1 in nisem mogla zaspat do 3.user posted image

Žabika - fajn laufaj user posted image user posted image user posted image

za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kavica v ponedeljek - jaz sem tudi za, kaj pa če bi se kje v Luciji dobile, se mi zdi, da je Dajadada v Portorožu, če se ne motim. Samo predlog.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
28.10.2007 7:19:51   
tinaaja
jeb.... dez.. pejt laufat, ves kok se bos pol kul pocutilauser posted image . anorak pa silt kapo gor in akcijaaa.. sem ze zjutaj na sprehodu misila nate in na to bogo vreme za maraton user posted image v najslabsem primeru odlaufas do doma user posted image prej je bolj rosilo kot ornk padalo, po ornk dezju, tud jaz ne bi na tvojem mestu, skoda tvegt kaksno bolezen

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 980
28.10.2007 7:55:22   
tinaaja
ja, glede na dez zunaj, se jaz tud proti startu ne bi spravila user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 981
28.10.2007 8:05:22   
tejčica
Klemen (Tekica), Lukas (Sibil) in Maks (Kr_enamami), user posted image  za 8 mesecev.

Zakaj otroci ne poznajo na uro? No, pri sta se OBA zbudila doooosti prej, ne samo eno uro. Mali je že pred sedmo  (po starem pred osmo) vriskal v posteljici in se gujsal na kolenih, da je posteljico spravil sredi sobice.user posted image  Prejšnji dan smo koleščka na posteljici zablokirali, ampak očitno jih bo treba prav dol vzet.

Žabika, držim pesti da dežja ne bo oz. vsaj ne premočen. Tolk navijamo zate, da morš slišat do LJ!!!user posted image

Dskubin, očitno sem nekaj zgrešila. user posted image

Tinaaja, čaki čaki mal. Ti si malo čez sedem že s sprehoda???user posted image

Pocka, a je pri vas že Božiček prišel?user posted image

Obalke, glede kofetka. Če nas bo več v Kapitaniji ne bo ravno ok. Sploh če bomo spredaj. Na unem zidku ni ravno luštno sedet ker se nimaš kam naslonit, pa z vozički je tud na tesno. Portorož, meni ni problema. Kaj pa tam ko smo bile zadnjič z Ljubljančankami, v Bernardinu? Seveda če bo lepo vreme. Kaj je sploh napovedano?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
28.10.2007 8:05:39   
erna14
jutro

MI IMAMO 3 ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zabika-hm ka pa vem jaz raj nebi sla laufat,tuki v nasmu koncu kar dobr scijeuser posted image
thaiss-user posted image user posted image  super zadevce ste nakupil,zdaj vem zakaj te cel teden ni blo na vidiku skor ncuser posted image user posted image ej tamle k je matia slikan z novo bundico,a on stoji tam mogoceuser posted image user posted image user posted image al jaz narobe vidmuser posted image
draja-jaz sem mojmu tamalmu razlagala ob 6 zjutraj da ni res urca 7 ampak da je 6 pa ni nc pomagaluser posted image user posted image
pocka-user posted image user posted image  super za tajo da ni kaj zbolela,pa pejt se mal spatuser posted image

bc je dobil ogrnomno nove robe v siiski ukljucno z zimskimi pajaci cena 37€

thaiss-a bi se sisala,ni panike sam povej kdaj,kje in koliko user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 983
28.10.2007 8:15:51   
tejčica
Erna, user posted image user posted image user posted image  Žigcu za 3. zobka.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.10.2007 8:17:13   
draja
Jutro!

Spali skoraj nič, malo je napenjalo in zbujalo. Jah, zgleda da mami res ne bo smela krompirja jestiuser posted image . Ja, enkrat gremo definitivno do privat alergologinje se testirat na alergijo na krompir. Nove ure seveda ni upoštevala, je pa možek vstal z njo in sta me pustila še eno urco spatiuser posted image .

Žabika jah smola no tole s tem vremenom. Pa uživaj z nogami v luft malo!

Pocka super, da je mami doma in da Taja ni zbolela.

Erna čestitke Žigiju za 3. zobek. A se bo sploh še hotel družit z našo brezzobo pupo?user posted image

Dskubin user posted image user posted image .

Danes gremo pa k tašči user posted image ! Ostalim želim pa lepo nedeljo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 985
28.10.2007 8:18:52   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-a bi se sisala,ni panike sam povej kdaj,kje in koliko user posted image  

jaz tuuuuud. sam naj te opozorim, da sem jaz s frizerji glih tolk domača kot Meaa z zobarji, s tem,da sem bila samo ene 4-krat v življenju pri frizerjuuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 986
28.10.2007 8:19:56   
tinaaja
Tejcica, mi smo po ta novi uri vstali ob 5:30 user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da sem sla jaz pol na sprehod s kuzo, moj pa je brino zabaval..

Erna, bravo za zobek!

Thaiss - super nakupi!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.10.2007 8:42:48   
erna14
draja-itak da bo ziga marav zivouser posted image user posted image k frizerju pa kr priduser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 988
28.10.2007 8:44:48   
tejčica
Tinaja, ajeeeeej, to pa ni ravno prijazna ura.

Draja, ti imaš pa pridnega možeka, da takole poskrbi, da dobiš kakšno urco spanja več.user posted image

Thaiss, kako je kaj z botrčkom?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 989
28.10.2007 9:16:57   
zima07
Evo punce, ker vem, da vas zanima:

Zabika TECE!!!! user posted image  user posted image

Na priblizno polovici proge izgleda odlicno: tece, maha, se smeje in celo...govoriuser posted image ...Zgleda, da bo sape dovolj do ciljauser posted image ...Upajmo, da bo koleno zdrzalo...Vec bo pa sigurno sama povedala....

Pozdravcek!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 9:20:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
28.10.2007 9:22:37   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zabika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
28.10.2007 9:36:11   
tejčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 28.10.2007 9:37:57 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.10.2007 10:01:10   
draja
Dajmo Žabika, dajmo Žabika, dajmo Žabika!!!!!!!!!!!

Čestitke današnjim slavljencem!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.10.2007 10:11:13   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
28.10.2007 10:13:18   
K_a_t_i
Bravo Zima07!!! Moja čaj-postojanka je prespala dogodek user posted image .

GO ŽABIKA!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.10.2007 10:18:23   
Žabika
Zima hvala za poročilo!

Tako kot je napisala! Vse je bilo ok! Ne SUPER JE BILO! Ful sem vesela da sem se odločila in šla. No na startu ni deževala, vmes se je parkrat kar pošteno ulilo, ampak sploh ni bilo panike. Šibam v savno!
Aja REZULTAT: 59:25!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 997
28.10.2007 10:20:41   
dskubin
Vsae naj naj tamaučki za 8-ke!

BRAVO ŽABIKA, to je pa ful boljš rezultat od planiranega. Meni pa ni nič žal, da se nisem prijavila, k itak ne bi bla sposobna odlaufat. Ma vseeno, se mi zdi, da se vse marčevke ful boljš počutimo zarad tebe in tvojga uspeha, ker vidimo, da se da, če je le volja.

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Dskubin, očitno sem nekaj zgrešila.

Verjetno. Sej nism nič konkretnega napisala, ne bi na netu. Je pa tko user posted image . Jutri ima Dražek RD, pa se nobenmu ne praznuje. Mi je tko hudo, ker otroci še ne zastopijo, samo starši, ki bi bili zraven user posted image user posted image user posted image . Verjetno bomo prestavli za kak teden, ampak ne vem, če bo kaj boljš. No, sej mogoče pridemo ju3 vsi trije, če se bomo kje zmenli.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.10.2007 10:21:48 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
28.10.2007 10:37:51   
sezam
Urla, pozabla si povedat kere zvezdice daš tamali v juho - jst namreč pri najboljši volji nisem našla nobene zadeve (razen enih zelenih rezancev user posted image ), ki bi bila brez jajc.

Poišči na policah z bio hrano oz. hrano brez glutena, diabetes,... Tam boš ziher našla ali riževe ali koruzne zakuhe, ki so pa brez jajc user posted image
user posted image  za nov avatar
Kako mu pa narediš žgance?

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Aja, ne pozabit razložit svojim user posted image , da se to noč spi 1 uro več!!!! Jaz sem ji pozabila to povedat - škoda ker drugače bi me sigurno ubogalauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  mene sa ba ubogal, smo spal do 9 h (po novi uri) user posted image , sam ponoč in zjutraj smo se mal zbujal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=153&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028
tele nismo še sprobali, ji pa v sadje včasih zamešam proseno kašo od alnature,pa tudi z mojim mlekom jo je rada jedla!

mi smo pa že sprobal in jo rad je.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Danes sem v Mercatorju zasledila še eno suho kašico, ki se meša z mlekom. Imajo pa okus Riž in koruza in Riž s petimi vrstami sadja, pa tudi samo riž.
http://www.podravka.com/robne_marke/proizvod.php?typ=proizvod&nid=316

Te so pa nove kašice in se še en dobijo povsod. Jaz sem jih dobila v Leclerku.user posted image

Thaiss - vaš Matia je pa že ful "dedc" user posted image  Ful zgleda že starejši user posted image

Žabika - bravo, bravo user posted image user posted image user posted image

Pa za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image

Čestitke Maksu, Klemenu in Lukasu za 8. mini svečko
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.10.2007 10:43:36   
tejčica
BRAVO ŽABIKA!user posted image user posted image user posted image  Sem prov ponosna da poznam eno maratonko.user posted image Res ti vse čestitke!user posted image

Dskubin, user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?