|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
26.10.2007 12:39:27   
felicia
Mislila sem da boste visele tuki ko se februarja odpre C&Auser posted image   na Rudniku!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.10.2007 12:39:30   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Putka, a ti kej veš o tem (al pa ktera druga), da naj bi bil jutri nek Lumpijev tek na Kongresnem trgu? Mi je kolegica rekla, pa nič ne najdem na netu, oz. dva, ki sta že bla.
Kje si pa mene našlauser posted image . A veš, da sem res Vesno prijavila, samo gremo na en RD istočasnouser posted image . Jaz sem na strani od Ljubljanskega maratona link našla.

Jaz vem, da bo Lumpijev tek, ja, sam ne vem zarad vremena, kako bo to...Ajša ne gre...Še ne šteka čist, da mora naprej tečt.user posted image  Pa gremo rajš Volk in kozlički-lutke gledat...

Danes pa že razmišljam, kako dejavnost ji bom pripravla za popoldne-mislim da bova plesali al pa peli-karaoke. To bo heca!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.10.2007 12:40:54   
felicia
tejč- prosila bi kakšen posnetek s karaok- predvsem ko boš ti pelauser posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.10.2007 12:42:31   
tejč
Punce, povejte, če se vaši tamali tud kaj zvijajo nazaj. Maša, če jo hočem dat npr. v voziček, a tega noče, vrže rit v luft in se zvije kot kača, usloči se fajn nazaj v lunco. Pa tud sede se včasih zvira nazaj. JAz pa tega nisem prej opazla in nisem nič P rekla. A je to za v razvojno???? Pa sej ni, a ne? Se vaši tud zvirajo?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.10.2007 12:45:44   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
A je to za v razvojno???? Pa sej ni, a ne? Se vaši tud zvirajo?
Lepo te prosim, tejč! Katja se tudi noče v voziček dat, kaj šele zdaj v bundi, pa kapi... Pa danes se je skor v most dala, da je našega Božota vidla. In potem ga je za uhe in dlako vleklauser posted image .

Felicia, C&A sem vesela seveda, samo kaj ko šele februarjauser posted image . Potem bo pa marec, pa april in službauser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.10.2007 12:45:50   
kjava

Putka, a ti kej veš o tem (al pa ktera druga), da naj bi bil jutri nek Lumpijev tek na Kongresnem trgu? Mi je kolegica rekla, pa nič ne najdem na netu, oz. dva, ki sta že bla.
Kje si pa mene našlauser posted image . A veš, da sem res Vesno prijavila, samo gremo na en RD istočasnouser posted image . Jaz sem na strani od Ljubljanskega maratona link našla.

Pa ne vem, kar mislila sem si, da si Vesno prijavila user posted image . Sem zdej tud jest najdla, ja, pa sm vidla, da sem že zamudila s prijavo. Nič hudga, saj bo najbrž slabo vreme.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.10.2007 12:47:52   
Putka
Pa ne vem, kar mislila sem si, da si Vesno prijavila user posted image . Sem zdej tud jest najdla, ja, pa sm vidla, da sem že zamudila s prijavo. Nič hudga, saj bo najbrž slabo vreme.
A veš da me je prijateljica na to opozorila. In zdaj ne gremo, pa Vesna tako rada teče. Kakšno bo pa vreme? Če sta isti letnik, lahko naše mesto zasedeš? Ali gre tko?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.10.2007 12:48:43   
felicia
ah Putka to bo hitr boš vidla pa sej bomo mele pol še tri mesce za španciranje po štacunah in lovljenje našim mulčkov!user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.10.2007 12:49:27   
kjava
Jest sicer še nisem bla v C&A, sam pravjo, da je fajn pa pocen. Mi je pa všeč, da bo na Rudniku, ne v BTC-ju, ker ga ful sovražim, ker vedno pol ure krožim, da najdem tisto štacuno, ki jo hočem. Pa še za ven se pol zgubim user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.10.2007 12:51:55   
kjava

A veš da me je prijateljica na to opozorila. In zdaj ne gremo, pa Vesna tako rada teče. Kakšno bo pa vreme? Če sta isti letnik, lahko naše mesto zasedeš? Ali gre tko?

Naš je 2004. Ne vem če se da, pa mi je vseen,sej se mi ne gre, v bistvu me tud ena kolegica nagovarja.

Najbrž si bom premislila, pa bom dons na srečanje s sošolkami kar oba mulčka vzela. Kaj pravte?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.10.2007 12:51:58   
felicia
Ja to bo novi center pa full enih trgovin not pa kafičev (med drugim: h&m, C&A, dajhman- se mi ne da pisat pravilnouser posted image  itd.)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.10.2007 12:53:01   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ja to bo novi center pa full enih trgovin not pa kafičev (med drugim: h&m, C&A, dajhman- se mi ne da pisat pravilnouser posted image  itd.)

Čudno, da kle še tolk gradijo, ko se vse poseda, pa stropi podirajo, pa take user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.10.2007 12:53:20   
felicia
kjava- jih boš pokazala svojim sošolkam kaj? Luštno sam upam da boš mela čas tudi za kramljanje in obujanje spominov.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.10.2007 12:53:57   
felicia
Ja kapitalizem kaj čmo heheheheh

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.10.2007 12:55:29   
felicia
Majchi - Uroš zdej spi. tako da vidve kar v šoping pa upam da gre ati zraven sej je prav da greste malo družinsko. Moj tudi danes pride načeloma prej pa me pelje ven jestuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.10.2007 12:56:17   
kjava

kjava- jih boš pokazala svojim sošolkam kaj? Luštno sam upam da boš mela čas tudi za kramljanje in obujanje spominov.

Najrajši bi Andreja doma pustila, Eriko bi pa vzela, ker je itak ful pridna, samo tega mu ne morem narestuser posted image . Se mi pa itak zmer domov mudi, če tamalo pustim doma, tko da ne vem kva je bolš user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.10.2007 12:57:46   
felicia
Jaz svetujem pusti doma in si vzami čas zase, bo toliko bolj slatko stiskanje in crkljanje ko boš prišla domov!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.10.2007 12:58:33   
kjava
Putka, dej pejt na uno temo od bombažnih plenic, ker te ena neki sprašuje o bambinomio user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.10.2007 12:58:41   
felicia
Jaz sem pa tudi ena mona tuki gor visim namesto da bi šla kej pospravit!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.10.2007 13:14:39   
tejč
Putka, hvala za odločen odgovor. Ne vem. SAma še ne bi komplicirala, če mi tega ne bi rekla kolegica, ki dela v zdravstvu. MA, se mi je res začela zvijat non stop tko nazaj, v most, kot praviš ti...Ampak...Mah! Sori, no.user posted image user posted image  Najbrž sem zato porajtala, ker se prej ni nič tko zvijala, kva pa vem...Pustmo zdej to.

Joj, šoping centri, to bo kul! Men odgovarja LJ jug, ker mam sestrco, k žvi na Rakovniku.

Kjava, pejt sama, da boš mela mir.user posted image  Kera to pravi, tista, k že 3 leta ni nikamor šla samauser posted image -razen na aerobiko in k frizerju.user posted image

Mi bomo pa jedliiii dans (minus Maša):
bučni pire polit po kus kusu (jaz brez kus kusauser posted image user posted image )
puranji file
melancani na žaru z italijanskimi začimbami (ena mešanca ful dobra za na žar)
motovilec

desert: lidl čokolada in kava espresso iz najinga Krupsauser posted image  s fuuul penastga mleka 1,6user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.10.2007 13:17:37   
felicia
tejč- si mi sline pocedila, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Drugač pa na naslednjem pregledu lahko poveš P za zvijanje v lunco pa boš vidla kaj ti bo rekla? Do kdaj pa je to sploh problem a to tam do enega leta moraš biti pozoren na te stvari al kako?

p.s.: a od posnetka karaok ne bo ničuser posted image  - poglej par postov nazaj

< Sporočilo je popravil felicia -- 26.10.2007 13:19:34 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.10.2007 13:21:53   
tejč

tejč- prosila bi kakšen posnetek s karaok- predvsem ko boš ti pelauser posted image user posted image

user posted image ti pa maš smisel za humoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa skoz sem misla, da dobro pojem....user posted image user posted image  v službi namreč dostkrat zapojemo....sam jaz včasih že zjutraj prav na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol je pa cel dopoldan miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.10.2007 13:23:28   
felicia
sej mogoče ga pa maš- posluh namreč. Vidve se sam zabavita to je tisto najbolj pomembno! Sam ne preveč na glas zaradi sosedovuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.10.2007 13:31:53   
felicia
ok zdej sem bila pa pridna 5 minut pa sem posodo pomila pa krompirček dala kuhat pa vodo zavrela- uf sem velik naredila user posted image  jaz!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.10.2007 13:36:03   
rogljicek
danes ste pa taprave klepetulje user posted image  dež, dež, dež!

pečem, no poskušam vsaj,koruzni kruh. Pa je tako čudno testo, sploh ni testo. Me prav zanima kaj bo rataluser posted image

Ste mi sicer že vse čestitale za zmago (ko še ni bla uradna), vendar zdaj sem uradna zmagovalka natečaja embalaže za med. Gre katera med z mano prodajat user posted image ?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.