Majchi
|
O babe, babe, kok ste napisale! Pridne! Rogljiček, dobra fotka! Res je cukrček Reya. Še enkrat čestitke za zmago . Meni je pa kostanjev med božanski. V bistvu, katerikoli med že boš dobila, ga jaz odkupim en kozarec. Ga imam rada, samo mora biti tekoč. Tejč, men je temperament tele tvoje male divje Maške tok simpatičen, da ti ne morem povedat . To so men ta prave babe ! Po mojem je pri njej tole stegovanje nazaj mal z uveljavljenjem svoje volje povezano. Al se motim? Felicia, najprej bravo za zvezdice . Ej dons je po tem, ko sva midva kosilo pojedla, Lana spet mal začorila, tako da sva šla na koncu od doma šele ob enih 14ih. Pa sploh nisva do Rudnika prišla, ampak sva samo po BTC-ju harala. Za bundico sva gledala še v Zari, v BC in V Pixlu, pa ni bilo nič pametnega. Al so grde, al so predrage, al so pa pretanke. No, sva pa kupila stolček za jest za Lano. Sem mojga forsirala, da ga greva kupit zdej, ko so ti boni v BC. Sva jih še po netu gledala in moj se je spet razpizdil, da kao hočem spet ta najdražjega (Poly od Chicco-ta ali pa Prima Pappa od PP), pa sem rekla, da mi je v bistvu vseen. No, in potem sem v BC zanalašč ta cenejše gledala, on se pa sploh ni premaknil od Prima pappa stolčka. In jaz njemu, naj še te pogleda, pa je rekel, da bova kar tistega od PP . Smotkovič! Ampak name je pa mogu pizdit preden sva šla, ne . No, sva vzela tako lepo zeleno barvo. Aja, pa Petrozg in njenega Simona sva srečala.
|