|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
26.10.2007 7:22:51   
tejč
Jutro!

Eca, tile kanarski za dobro jutro, aaa, super, grem lahko z vama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povejte, kaj boste počele danes v tej "moči"user posted image ?

a)prebirale RR in malo pospravljale
b)prebirale RR in malo pospravljale
c) prebirale RR in malo pospravljale

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
26.10.2007 7:25:37   
tejč
uuu, stran 100!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
26.10.2007 7:37:53   
BAMBINA_
tejč, veš kaj, lahko bi še dala točko d) drugo: _________ (vpišite), ker jaz ne bi izbrala nobene od ponujene točke; danes bom namreč prebirala RR in malo pospravljala.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
26.10.2007 8:07:52   
Putka
Jutro, otroke moram iz postelje spat, v vrtec in k moji mnami v varstvo peljat, potem pa na aerobikouser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
26.10.2007 8:14:41   
tejč
putka, ti si pa itak tolk pridna-pa hvala bogu, da maš mamo, da si lohk tkole mal prvoščiš, a ne ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bravo za magisterij.

bambina, user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
26.10.2007 9:13:40   
Majchi
U Eca, Kanarskiuser posted image user posted image ! A bosta šla sama al vsi štirje?

Tejč, veš kaj bom pa jaz dons delala? Po mojem bom mal po RR bluzila, pa tud za pospravit imam kar nekajuser posted image .
No, zdele si grem najprej lase umit, pol grem pa verjetno v Pikapolonico še mal pogledat, če imajo še tam mogoče kakšno bundico za Lano, pa mal grem stolčke prečekirat,...

Putka, dobr migajuser posted image !

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
26.10.2007 9:19:25   
felicia
oj

evo me! mali je vstal že ob 5.30 sem mislila da me bo kap! In je šele zdaj zaspal. Ja varnostniki so pa kar nekaj. Sicer nikoli nisem imela problemov z njimi ampak zdej se mi zdi da so še bolj agresivni kot v mojih časih!

Majchi- kje pa mate vi pikopoko? Al greš na moj konc na rudnik prečekirat? Bi se lohk za kavico zmenile!

Men je to vreme čist mimo user posted image .

Eca tebi želim pa veliko user posted image  na kanarskih!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
26.10.2007 9:22:41   
felicia
user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
04.03.-  Petrinja
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.05.-   Felicia
09.05.-   Majchi
19.05.-   Tejč

user posted image

01.06.- Bambina

user posted image

10.08.- Eca

user posted image

03.12.- Putka

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
26.10.2007 9:38:50   
kjava
Dan! Felicia, pa daj še mene pod junijskega pujska- 27.6.

Eca, vau a na Kanarske greste, kdaj pa?
Jest bom pa dons rr čekirala, pa nič pospravljala user posted image . Popoldne se pa dobimo z nekaj sošolkami iz srednje šole, da se spet mal vidimo in počvekamo. Tamaledva bom pa kar tašči prepustila za tisto urco dve, saj jih itak povsod s sabo jemljem, dons bi bla pa mal frej user posted image . Mater sem sebična mat user posted image .

Putka, a ti kej veš o tem (al pa ktera druga), da naj bi bil jutri nek Lumpijev tek na Kongresnem trgu? Mi je kolegica rekla, pa nič ne najdem na netu, oz. dva, ki sta že bla.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
26.10.2007 9:43:12   
felicia
user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
04.03.-  Petrinja
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.05.-   Felicia
09.05.-   Majchi
19.05.-   Tejč

user posted image

01.06.- Bambina
27.06.- Kjava

user posted image

10.08.- Eca

user posted image

03.12.- Putka

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
26.10.2007 9:52:14   
ancka1
No, ena user posted image  noč je za nami. Se je mulo odločil, da bo zvečer bolj malo pojedel, da bo mami spet rabila dvakrat na noč flašo pripravljat. user posted image  
Mene pa danes čaka še pakiranje po dolgem in počež. Gremo jutri v Moravske. V hotel Vivat. Mi je res všeč tam. Ne vem, kako naj z GH rešim za teh 5 dni. Sem ugotovila, da mu doma pripravljene kašice veliko bolj pašejo. Če bi mi do tja zmrznjene ostale, bi se že v kuhinji zmenila, samo, kaj pa če se v easy stajajo?! Od MB do MS se pot vleče kot kurja čreva. Bom že nekaj zmutila.

Kanarski-NICE!!!! No midva imava še medene tedne v dobrem. user posted image  Sva nekako planirala, da bi šla za 1. obletnico poroke (konec feb.). Maldivi, Mauricius, Bali...To sva pa rekla, da nama pripada, pa tudi, če se zapufava!!!! Še nikamor nisva šla sama. Ta velik je itak full egoist in vsakič ven pade, ko načneva to temo. MULC! Samo, ne vem kako bova to realizirala, ko pa ta velika nista nič več pri mami. Je bil prvotni plan, da bi šla takrat, ko bi šla onadva k njej. We'll see.

Grem po sledeh opravkov. user posted image  Se javim.

RD: 26.7. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
26.10.2007 9:54:46   
felicia
[user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
04.03.-  Petrinja
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.05.-   Felicia
09.05.-   Majchi
19.05.-   Tejč

user posted image

01.06.- Bambina
27.06.- Kjava

user posted image

26.07.- Ancka1

user posted image

10.08.- Eca

user posted image

03.12.- Putka

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
26.10.2007 9:57:00   
felicia
Ja midva sva za prvo obletnico preležala v postelji, ker sva jo imela letos 3.6 in takrat je bila naša pikica star šele kakšen teden, jaz pa vsa šivana da nisem mogla sedet. Tudi midva sva rekla da si bova maja 08 privoščla kakšno grčijo al pa kej podobnega samo za naju, ker nekega konkretnega hony moona nisva mela sva šla kampirat na rab!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
26.10.2007 9:59:48   
felicia
še to pol pa posravljat: februarja bo tudi na Rudniku odprt C&A v novem nakupovalnem centru! Samo informativno!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
26.10.2007 11:07:49   
Majchi
Oh Felicia, sem šele zdele vidla vabilo na kavo. Sem eno uro s prjatelco na telefonu čvekala. Sane konstruktivne zadeve sva se pogovarjaleuser posted image .
Veš kaj, mi je Lana vse štrene zmešala, ker je brez protesta zaspala ko bubica in spi že več kot eno uro (ponavadi zaspi šele ob 11ih, 12ih). Zdej si grem pa res lase umit, preden se zbudi, pol pa skuhat, ker dons moj šiht konča že ob 12.30, pa da bova vsaj enkrat po dolgem času skupaj jedla. Potem bom pa vidla, a bomo šli skupaj v pikapoko, pa v BC, al bom šla sama z Lano,... Te magar pokličem, če bom tam harala.

Skuhala bom pa rižotko z morskimi sadežiuser posted image . Upam, da jo znam, ker je še nisemuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
26.10.2007 11:08:38   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

še to pol pa posravljat: februarja bo tudi na Rudniku odprt C&A v novem nakupovalnem centru! Samo informativno!

Tole je pa res koristna informacijauser posted image . Ga bom z veseljem prečekirala.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
26.10.2007 12:05:46   
lex
mi smo pa sami danes do večerauser posted image , ma v LJ en seminar do 17h in potem preden pride domov je ura že 19h.
Sploh se mi ne da kuhat, bom ar pečenko v pečico poknila, in krompir dala kuhat - je še najmanj dela s tem.
slikica - jo dobite ko me bo moj kje slikal, ker sama se pa res ne bom. Nič grem kuhat in pospravljat, vmes pa rr čekiratuser posted image , no jaz bom še peglala ker drugač se bom utopila v cotahuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
26.10.2007 12:09:58   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tole je pa res koristna informacijauser posted image . Ga bom z veseljem prečekirala.

Jaz tudi in upam, da bo velik, d abo robe kot v Suedparku v Celovcu.user posted image  Hvala, feliška!

MAjchi, kaj pa V Emporiumu si že bla za bundo? Pa Pixel? Men majo pa v Pixel super robo, sam je res, da vedno grem, ko je kaka akcija-trenirke so super kvalitete, ne vem pa, kako so založeni z zimskimi cotkami...KAj pa Zara???

Mi2 sva pa šli vseeno ven, prevleko za dež in jaz velko marelo, pa gas. Pa na kavico s kolegico v Merkator in po sadni namaz in kroglice za Ajšo v trgovino.user posted image

Zdej pa kuhat, pospravljat, dojit...
lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.10.2007 12:10:51   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Putka, a ti kej veš o tem (al pa ktera druga), da naj bi bil jutri nek Lumpijev tek na Kongresnem trgu? Mi je kolegica rekla, pa nič ne najdem na netu, oz. dva, ki sta že bla.
Kje si pa mene našlauser posted image . A veš, da sem res Vesno prijavila, samo gremo na en RD istočasnouser posted image . Jaz sem na strani od Ljubljanskega maratona link našla.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.10.2007 12:12:29   
tejč
Še neki: Majchi, jaz sem pa dons v Kamniku pri sosedu vidla čist lušne bež bundice (pa mislim d atud modre in roza) za bejbike. Pejt pogledat...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.10.2007 12:35:48   
felicia
Pol boste non stop visele na mojem koncu hehehehuser posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.10.2007 12:35:50   
Majchi
O Tejč, hvala za vse infote. Te v Mercatorju se mi zdijo pretanke, sva jih že z mojim gledala. Zara še ni bla obdelanauser posted image . Kje je pa Pixel?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.10.2007 12:37:12   
felicia
Majchi - evo pixel http://shop.btc-city.com/trgovina/458/pixel_store_ljubljana

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.10.2007 12:37:29   
Majchi

Pol boste non stop visele na mojem koncu hehehehuser posted image user posted image

Jah Felicia, a nisi ti z Viča? A je to pol tok bliz, al kaj? Pišuka, slabo poznam tist konec.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.10.2007 12:38:45   
felicia
Aja naš mali lump bi rad plazil, namreč ko je na trebuhu dvigne rito in neki poskuša z nogami kao da bi se odrinil zelo zanimivo početje ni kej!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.