|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
25.10.2007 13:47:03   
Putka
Felicia, a boš imela kmalu rd in vabiš?user posted image
Evo mene, strelka 3.12. Pa saj to je že kmaluuser posted image

Tale oktober je poln rojstnih dnevov, ta vikend imamo dva praznovanji, da se ti user posted image .

Je pa lep dan, po kosilu je treba ven! Se mi zadnje dni prav ne da preveč. Kje si petrazg, pogrešam najine sprehodeuser posted image . Kuham nek amarand z zelenjavo, pa cvetačo za Katjo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.10.2007 13:54:05   
felicia
ROJSTNI DNEVI MAJČIC

3.12.-  Putka - strelka
2.05.-  Felicia

hehehe nimam še kmal rojstnega dneva vabim pa na kavo danes če katero zanima

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.10.2007 13:55:51   
felicia
sori bom morala skenslat kavico ker dobim obiske sori kdaj drugič

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.10.2007 14:01:47   
tejč
Varuška je bla OK, Maša je celo eno uro spala!!!user posted image

tejč, 19.5. (tko ku Maša)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
25.10.2007 14:15:07   
lex
moj RD je 11.2, no mi imamo pa poleg veselega decembra še RD vseh njgovihuser posted image , tako da moremo skor kredit za december vzetuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
25.10.2007 14:28:23   
felicia
user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image

02.05.-   Felicia
19.05.-   Tejč

user posted image

03.12.- Putka

< Sporočilo je popravil felicia -- 25.10.2007 14:31:41 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
25.10.2007 15:14:02   
rogljicek
Felicia, naju si pozabila dat na seznam; Reya 16.5. pdp 16.5. moj roj.dan pa 31.03. (1979)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
25.10.2007 16:20:49   
felicia
user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.05.-   Felicia
19.05.-   Tejč

user posted image

03.12.- Putka

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
25.10.2007 20:11:12   
tejč
Ja, madona, sej bomo kmal spet na drugi strani....user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
25.10.2007 20:42:11   
Majchi
Jaz mam pa 9.5. rojstni dan. Vidim, da je kar nekaj majčic, ki smo tudi same rojene maja. Tejč, ti pa boljš ne bi mogla zadetuser posted image .

Jaz sem bila pa dons pri kozmetičarki, pa v lokalu, potem sem pa doma delala za lokal, potem sem šla pa še v lokaluser posted image . Pester dan, a ne? Dopoldne je imela Lano tašča, popoldne pa moja mami. Vmes sva pa ušle na en dolg džiro po sončku, pa sva se ustavle pri eni prjateljci, ki danes praznuje roj. dan.

Prejle pa še obiski. No, Lana že spančka, midva sva že povečerjala in zdaj gledava Trenja.
Zelo aktualna tema, se mi zdi. Ti varnostniki po diskačih so kot ene zveri, ki sam čakajo, da bo kdo nekaj rekel narobe, da ga bojo lahko zmlel. Idioti primitivni. Od prjatelce bivši fant je bil tok pretepen, da je bil kar nekaj časa v komi, potem se je moral pa tud govorit še enkrat naučituser posted image . Katastrofa! Mene je tud enkrat en redar kot 17-letnico klofnil pred diskačem, ker sem imela predolg jezik. A je to normalno?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
25.10.2007 21:15:55   
Putka
Majchi, moj je delal par mesecev v Cityparku kot redar. Katastrofa, težko delo (velik stanja, folka čudnega, sodelavci primitivci) za nikakav denar. Komaj je zdržal, k sreči so ga v firmi na prekvalifikacijo poslal. Te gorile so pa no comment.

Se jutri tipkamo, danes sem že out.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.10.2007 21:26:18   
petrinja
pozdravček mamice!

danes sva imela 3.cepljenje, je bil priden, ni nič kaj preveč jokaluser posted image . vse je v redu, P ga je hotela malo posedet, on pa hop na noge in en velik nasmešek zravenuser posted image . Ja je rekla, da ko bo začel sedet, bo 1,2,3 tudi stal. edino kar mi je bilo blazno smešno je, da mu dajo spet razne stvari za kazat-tudi un famozni rdeč cof in ga pol meče na tla-če kao sledi predmetu, ja no Matevž raje njo v obraz gleda in šarmira z nasmeški. pol je dala pa še na mizo rozino, in kazala Matevžu naj jo pogleda, ha-ha dobra fora-jo niti pogledal ni-je bilo vse drugo bolj zanimivo. Mislim rozino, a buck je zmanjkal, al kakouser posted image user posted image ? ima 7900g in pol centimetra manj kot 70cm. ja hitro ratejo tile naši nadobudnežiuser posted image .

GH- midva sedaj uvajava korenček, in ga ima se mi zdi še najrajeuser posted image . to pa ziher nima po očijuuser posted image . sej veste tile naši deci imajo od vse zelenjave najraje mesouser posted image .  probala sva pa že jabolčno čežano, banano, in pa sokec višnje oz. rdečih plodov ( frutek ). mava pa menjavo na 3 dni. po korenčku pride na vrsto pa cvetačka. bom kar malo mešala sadje in zelenjavo. sem  pa opazila, da sedaj ko izpuščam kakšen obrok dojenja, je tudi mleka malo manj, in mu hočem zvečer dati zato malo adapt., pa se kremži ko Billy Idoluser posted image . ja tud prov!
za kekse pa je P rekla, da če ni celiakije v družini, se lahko začne dajati nekje od 7. meseca dalje. Sam bom kar šla lepo postopoma, dokler ne bo osvojil vseh osnovnih okusov-nesladkanih in nesoljenih, pol pa naprej! kombiniram pa oboje-in kupljene in doma narejeno hrano-naj se vsega navadiuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.10.2007 21:26:54   
Majchi
Ej Putka, to so čist drugi redarji. To so varnostniki v pravem pomenu besede. Varujejo, čekirajo, da kdo kaj ne ukrade,...
Jaz mislim na une redarje po lokalih. To je pa čist adijo. No, saj že nekaj časa nisem šla ven ga zares žurat, ampak včasih, ko sem hodila, so bili na vratih sami prepotentni idioti in pa mafijozoti. Mah, kakšen red in občutek varnosti, daleč od tega!

Nič, grem mal likat, da bo vsaj kaj pametnega od meneuser posted image . Napište kaj lušnega, da bom pol mal brala, preden grem spat.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.10.2007 21:27:52   
petrinja
aja pa rojstni dan praznujem vsako leto enako: 4.marec.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.10.2007 21:30:52   
Majchi
Petrinja, a veš, da se je Lana tud začela ful na noge dvigovat? In to kar trdno stoji. A ti je pediatrinja kaj rekla, da to še ne bi smel dovolit? Sprašujem zato, ker je dons tašča rekla, da ima potem lahko kao krive nogeuser posted image . A je to res?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.10.2007 21:47:52   
rožica81
O babe, kolk ste bile pridne... Ste pa naklofale ene par strani user posted image

Mene že tako pobira, da komaj gledam. Je bil ful naporen dan, Nace je pa tudi ves čas v akciji - kakšen akrobat user posted image  Sem mogla popoldan nujno v Trzin šibat, ker je moj bil tam, pa je ključe zaklenil v avto user posted image  in še 2 zaparkiral. Še dobro, da je imela tašča čas, da je Naceta popazila user posted image

GH - midva se tooolk matrava s tem korenčkom, da je že prav smešno. Kako vse ven spljuva, zadnjič ga je pa tako lepo jedel user posted image  Nič, jutri šibam na tržnico (če sploh je jutri ali je pa samo ob sobotah... sploh ne vem, nisem nikoli hodila), če imajo še kaj dobre domače zelenjave. Al bo treba v Mercatoruser posted image

redarji - sem nekaj časa delala v eni diskoteki, pa ne vem, ali so bili takrat še kolikortoliko normalni, pa se jim je sedaj scufalo??? So pa res zdej same gorile na vratih (vsaj bile so, ko smo še kaj ven hodili user posted image ) in samo bunke letijo.

tejč - jaz sem se zadnjič ful veselila, da bi vaju z Mašo končno spoznala, pa se mi je ta torek izgubil... Res sorry, pa še z Ančko sva govorili, da prideš v Kranj, da bomo šle na kavo... No, pol pa takole... Bo pa še kakšna priložnost, kajne?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.10.2007 21:48:53   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Jah, takrat, ko sva bila midva z bratom dojenčka, so začenjali tako zgodaj. Pa smo vsi živi, zdravi in tudi brez alergij.

A ne, pa še kravje mleko so nam dajali, pa je vse ok...user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.10.2007 21:50:57   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

A nam zaupaš, ktera kremica je pomagala pri vnetju? Tolk, da vemo za vsak slučaj...

Praška pasta, potem pa Bepanthen. Aja, pa ritka mora biti vedno suha, pa bo vse ok.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.10.2007 22:19:54   
lex
Haj!
kar se kravjega mleka tiče sva z mojim atijem prav trden dokaz, da se je dalo tud s tem gor zrast (on še bolj, ko je oma skor umrla).

Aja se morem pohvalit, da mam NOVO FRIZURO! Se čist drugačna. Moj mi pravi kar babi (moja mami, da sem menda ista). Temno rjava, na kratko postrižena.  Pa ful sem se zrelaksirala pri frizerju, ko mi je glavo prala sem skor zaspala zraven. Je user posted image  rekel, da naj se spokam k frizerju, da me ne bo več takšne gledal in da tud če je Aleks bolan, zna on poskrbet za obauser posted image . No Aleks ma kao začetek bronhitisa. Sva dobila antibijotik, pa Sinecod za kašelj in po tem sirupu smo spet na bitkah, da bi jih jedel, ker je ogaben. Ostali imajo neki okus po jagodah, hruškah,...... ta je pa še mene dvignil.
aja Aleks je rekel, da sem lepa, Alina me je pa neki cajta ful čudno gledala, pa ni vedla a bi se resno držala al bi jokala, pa je čez 5 minut bla že vsa nasmejanauser posted image .
GH - jaz sem ji danes dala pol banane in etrt breskve, kar sveže, je zmazala kot, da bi že celo življenje to jedla Ko je pa zraven riž se pa pači. Le po kom imato, ko vsi trije jemo riž brez problemov.
No Aleks ma pa palačinka teden, si jih je danes za večerjo zaželel (včeraj smo jih imeli za kosilo), pa sem mu jih morala narediti. največje veselje ma miksat in pol midva palačinke pečema, ati in Alina pa držita moralno podporouser posted image .
Varnostniki - podn od podna. Pri nas so sami šmekiji to delali tak kot jih je ona Irena opisala - majčka oprijeta zatlačena, pa črne kavbojke, pa bulerjeuser posted image . no jaz nisem mela nobenega bližnjega srečanja z njimi.

ajde lahko nočko!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.10.2007 22:45:07   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: lex
Temno rjava, na kratko postrižena. 

Uuu, lex, to pa je res huda sprememba. A si se že navadila?

Mi smo pa danes izkoristili lepo vreme, pa smo šli na en doooolg sprehod. Kako je pasalo po tehle zoprnih dneh. Pa kar malo barve sem spet dobila na lička, da nisem tako bela.
A ste brale kaj na MONu temo "najbolj butaste"? Jaz sem se tako prerežala user posted image user posted image user posted image ena izmed boljših je tista, ko je G. v porodnišnici vprašala novopečeno mamico: Kako pa kaj mami?", ona pa: "Ja, a vi poznate mojo mami?" user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, še moj RD: 01.junij.

Nočko!

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 25.10.2007 22:46:04 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.10.2007 22:45:55   
tejč
UUU, ste pridne!
Majchi, tole glede krivih nog po moje ne drži. VAžno je, da je ne siliš stat, če še noče-npr, Maša še nič ne kaže znakov, da bi hotla.

Petrinja. z rozinom čekirajo pincetni prijem pri otroku. Maša je rozino dobila že kar pri 4 mesecih, ker je vse opravila, kar ji je ponudla, tud tisti cof in vse ostalo, pol ej pa rekla, pa dejmo za 6 mesecev pogledat, če že kej znaš...ji da rozino in !hop! s celo roko zagrabla in skoraj pojedla-uvajanje GH! hahahahaha.

Redarji: user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex, bravo za frizuro! DAj nalepi kako fotko, da te vidimo.

Rožica, sej ni panike, če ne, bom pa enkrat spešl v Kranj prletela, ni problema, sva leteči...user posted image

Putka, kva si to kuhala danes????
Jutri bo pri nas puran in bučke. Pa motovilec.Njams.

Čez dan sem pa mogla mandljevo čokolado iz Lidla probat in je prav dobra.user posted image  Sam še nisem čist prepričana, bom mogla še kej probatuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto greva pa z Ajšo na lutkovno predstavo, očka bo pa z Mašo doma.user posted image

Petrazg, kje si pa kej ti? Nič se nam ne javiš...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.10.2007 22:49:31   
tejč
Ajaaa, Petra a me je klicala. Da se selijo v LJ in da ma revica fuuul dela in cel kaos. Ko se bodo preselili in vse uredili, bo imela tud internet in bo pol mal počvekala z nami. Komaj čakam! Tudi ona je zlo fejst punca!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.10.2007 22:52:53   
BAMBINA_
ja, njene poste pa res pogrešam. Me je vedno nasmejala user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.10.2007 22:56:06   
tejč
No, punčke, jaz grem dol dons iz RR. Me križ boli, k se tle pugam po pCju, pa sej bi ga loh izključla, ker mamo itak vajerles, ampak se mi ne da....
Se beremo jutri.

Pa mirno noč, pa nej mali čižlji zjutrej mal potegnejo s spanjem,ker je to tooook fajn.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
26.10.2007 1:59:16   
Eca
Dobro jutro ali dober večeruser posted image

Jaz ne morem spat, pa sem prišla svojo dolžnost opravit - berem vaše poste.
Lex - hvala za sliko, sem dobila, samo oprosti - pozabila sem se zahvaliti. Pa bravouser posted image user posted image user posted image user posted image za frizuro in dobrodošla med kratkolaskami.

Juniorka - sicer ne verjamem vražam, ampak moja tašča stalno pravi, da če je otrokova prva beseda ata, potem je naslednji otrok sin. Če pa je prva beseda mama, potem pa hčerka. Sedaj navija za še eno mojo nosečnost (ker ve, da sem si blazno želela punčko), ker tokrat bo pa zagotovo punčka, ker Dorian stalno mama ponavlja. Tašča si je namreč želela hčero pa ima žal samo 2 sina. Pri meni je tudi ven "zletela" je dobila 2 vnuka. Mogoče se je drugi sin usmili, pa le eno punčko narediuser posted image .

Pena - ja, jaz sem se "nategnila" z njo. Imam ene 3 različne pene, ker sem mislilauser posted image , da se to da pokompletirat. Sicer je to fajn stvar, ko naši črvi začnejo migat.

Avtosedež - mi imamo Romerja za Marka, pa tudi jahača smo že nabavili (tudi Romerja) za čas, ko bo naš Mark nabasal 15kg. Ker mu kilaža noče k 15 si bomo morali  sposodit še enega Romerja za Doriana. Dveh Romerjev pa res ne mislim kupuvat - so preveč dragi. Lupina nam zaenkrat še kar služi, prav dolgo pa verjetno ne bo več, saj so na vrsti zimski kombinezioni in potem težko spraviš "črva" v lupino. Za Recaro avtosedeže sem že slišala in videla reklamo, vendar ne poznam nikogar, da bi dobila še kakšno mnenje iz prve roke. Romerja ima skoraj vsi, ki jih poznam sama in so zadovoljni, zato sva tudi midva kupila to firmo.

Rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem poletna ....10.8. (o letnici pa raje ne bi).

Tak, zdaj pa sem pozabila, kaj sem še mislila napisatuser posted image . Se vidi, da sem sredi noči čisto out.

Ja, malo se še lahko pohvalim, gledam last minute za Kanarskeuser posted image user posted image user posted image user posted image in hotele z wellnesom (sem prav napisalauser posted image ). Ima da me razvajajo vse povprek.

Zdaj pa grem v posteljo....me je zazeblo v noge.

Lepo se imejte in se beremo!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.