Eca
|
Dobro jutro ali dober večer Jaz ne morem spat, pa sem prišla svojo dolžnost opravit - berem vaše poste. Lex - hvala za sliko, sem dobila, samo oprosti - pozabila sem se zahvaliti. Pa bravo za frizuro in dobrodošla med kratkolaskami. Juniorka - sicer ne verjamem vražam, ampak moja tašča stalno pravi, da če je otrokova prva beseda ata, potem je naslednji otrok sin. Če pa je prva beseda mama, potem pa hčerka. Sedaj navija za še eno mojo nosečnost (ker ve, da sem si blazno želela punčko), ker tokrat bo pa zagotovo punčka, ker Dorian stalno mama ponavlja. Tašča si je namreč želela hčero pa ima žal samo 2 sina. Pri meni je tudi ven "zletela" je dobila 2 vnuka. Mogoče se je drugi sin usmili, pa le eno punčko naredi . Pena - ja, jaz sem se "nategnila" z njo. Imam ene 3 različne pene, ker sem mislila , da se to da pokompletirat. Sicer je to fajn stvar, ko naši črvi začnejo migat. Avtosedež - mi imamo Romerja za Marka, pa tudi jahača smo že nabavili (tudi Romerja) za čas, ko bo naš Mark nabasal 15kg. Ker mu kilaža noče k 15 si bomo morali sposodit še enega Romerja za Doriana. Dveh Romerjev pa res ne mislim kupuvat - so preveč dragi. Lupina nam zaenkrat še kar služi, prav dolgo pa verjetno ne bo več, saj so na vrsti zimski kombinezioni in potem težko spraviš "črva" v lupino. Za Recaro avtosedeže sem že slišala in videla reklamo, vendar ne poznam nikogar, da bi dobila še kakšno mnenje iz prve roke. Romerja ima skoraj vsi, ki jih poznam sama in so zadovoljni, zato sva tudi midva kupila to firmo. Rojstni dan , jaz sem poletna ....10.8. (o letnici pa raje ne bi). Tak, zdaj pa sem pozabila, kaj sem še mislila napisat . Se vidi, da sem sredi noči čisto out. Ja, malo se še lahko pohvalim, gledam last minute za Kanarske in hotele z wellnesom (sem prav napisala ). Ima da me razvajajo vse povprek. Zdaj pa grem v posteljo....me je zazeblo v noge. Lepo se imejte in se beremo! Eca