|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
26.10.2007 9:18:31   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

A maš mogoče skype? Tuki bi pa šlo, pa še poklepetale bi lahko user posted image , k da že ne pada dost dež...

Nimam!  Za nas ni problem, ker živim na hribu, tko da nas ne bo poplavl.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.10.2007 9:24:19   
abc100
Mal čez 300MB je velik. Sej bom na CD dcala, če bom znala. Ponavad je to Jernejevo delo.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.10.2007 9:26:32   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A maš mogoče skype? Tuki bi pa šlo, pa še poklepetale bi lahko user posted image , k da že ne pada dost dež...

Nimam!  Za nas ni problem, ker živim na hribu, tko da nas ne bo poplavl.user posted image

A ga lahko z mule dol potegnem, al rabim kšne kode?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.10.2007 9:35:30   
abc100
Dostkrat beremo na forumu, kako naj bi otrok spal. V reviji Mama, julij-avgust 07  piše:

Kakšno je priporočilo pediatrov o tem, kako naj bi spali dojenčki?
Zadnje raziskave kažejo, da naj bi otroci spali na hrbtu, saj se tako najbolj zmanjša možnost smrti v posteljici.

No, pol ga pa obrn prov, če ti vsak k ma pet minut časa po svoje govori.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.10.2007 10:11:17   
*lenc@*
antigona... ta baby langugage, vtipkaj to na mulo in izberi karkoli pa ga boš najdla. tako sem ga jaz dobila, velikost obeh je nekaj čez 300 mb.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.10.2007 10:16:44   
Talika19
Mi smo tudi imeli danes bolj težko noč. Se je prvič zbudil že ob 00:30 (zaspal pa ob 20:30), potem pa ob 3:30. Pol pa ni mogel več zaspat, ker ga je tako zvijalo. Najprej sem vsake 5 minut vstala, mu dala dudo, ga božala, po enih 20x pa sem imela tega dosti in sem ga dala k sebi v posteljo, sem mu masirala trebušček, pa sploh ne vem kdaj sva zaspala. Sem ga dala nazaj v košek in se je zbudil ob 7h. Sva se hranila pa spet ni mogel zaspat, ker ga je spet zvijalo in sem ponovila vajo od prej. Jaz močno upam, da se ne bodo ti krči sedaj razširili še na noč. Do sedaj smo imeli ponoči kar mir z njimi.
Sem pa včeraj po dolgem času pila instant čaj za dojenje, ki vsebuje nekaj sladkorja. Mogoče je pa to krivo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.10.2007 10:21:21   
Talika19
Da vam povem kaj se je zgodilo s tem obračanjem našega na levo. Najprej sem mu na previjalni odstranila vse na levi, potem sem pazila, da ko sem mu kupček podirala, da je imel glavo obrnjeno na desno, pa pri igranju sem ga ful spodbujala z desne strani. In kaj se zgodi? Včeraj zvečer ga dam spat na levi bok in on obrne glavo čisto v desno. user posted image  Prej je to delal izključno v levo stran. Kako hitro se pri teh malih pozna, da z njimi delaš malo drugače. Sedaj opažam, da je spet bolj aktiven na obe straneh. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.10.2007 10:25:51   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

antigona... ta baby langugage, vtipkaj to na mulo in izberi karkoli pa ga boš najdla. tako sem ga jaz dobila, velikost obeh je nekaj čez 300 mb.

A si posluša? Kako se ti zdi?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.10.2007 10:27:44   
Antigona

sej mam označn karkoli oz any, ampak nič ne najde
ta mula mi včasih  dela včas a ne.... kdo bi vedu zakaj user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.10.2007 10:31:18   
abc100

Pa probej na drugem strežniku.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.10.2007 10:33:59   
Talika19
Evo tukaj se najde o tem:
www.dunstanbaby.com

Drugače pa hitra predstavitev teh besed:

Neh = "I'm hungry" (lačen)
Owh = "I'm sleepy" (zaspan)
Heh = "I'm experiencing discomfort" (neudobje)
Eair = "I have lower gas"(spustiti pline-prdniti)
Eh = "I need to burp" (podreti kupček)

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 26.10.2007 10:34:59 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.10.2007 10:36:31   
Jumpy

Dostkrat beremo na forumu, kako naj bi otrok spal. V reviji Mama, julij-avgust 07  piše:

Kakšno je priporočilo pediatrov o tem, kako naj bi spali dojenčki?
Zadnje raziskave kažejo, da naj bi otroci spali na hrbtu, saj se tako najbolj zmanjša možnost smrti v posteljici.

No, pol ga pa obrn prov, če ti vsak k ma pet minut časa po svoje govori.user posted image

Grozno, me zanima kaj bodo dognali čez 10 let. user posted image  Naša starejša otroka sem vedno dajala spat na bok, a sta se po nekaj minutah obrnila na hrbet in sem ju tako pustila. Zgleda, da sta vedela za najnovejše študije. user posted image user posted image  Miha pa ima en poseben sistem zadnje čase. user posted image  Zaspi izključno na boku in tako spi lahko tudi uro ali dve, potem se šele obrne na hrbet. Nekajkrat pa se mi je zgodilo celo to, da se je z boka obrnil na trebuh. Tako je bilo tudi danes ponoči.

Meni je pa všeč takle dan. Prav luštno je gledat skozi okno, ko dežuje.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.10.2007 10:39:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Meni pa ne, ker ne bova mogla it ven. user posted image  Sem se tako navadila, da greva vsak dan na sprehod ali vsaj kam, da mi je drugače dan ful predolg. Moj user posted image  pa gre zvečer še na hokej, tako, da bom sama z user posted image  cel dan.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.10.2007 10:46:30   
Jumpy
Jaz sem šla kljub dežju z user posted image v trgovino. Z avtom, seveda. In tako je moj sine prvič videl Mercator. Do danes ga namreč nisem nič vlačila s sabo po takih nakupih. Bil je v nekaj trgovinah z obutvijo in tekstilom, v Mercatorju pa še ne. user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.10.2007 10:49:45   
Antigona

Kako ga pa zamenaš?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.10.2007 10:52:03   
Jumpy
Sicer pa moram povedat, da se strinjam s saskijo o tem, da ste vse džekice. Imate prvega otroka, tako lepo dojite in ga rihtate. Pa tudi tiste, ki ne dojite iz kakršnegakoli vzroka ste prav face, da vam uspeva tako dobro kot vam. Res. 
Tudi jaz sem pri prvi skoraj doktorirala, da sem ugotovila, da joče zaradi utrujenosti in ne lakote - do takrat pa sem jo veselo poredila z dodatki. user posted image  Se pa tolažim s tem, da v tistih časih še nismo poznali prednosti interneta. user posted image  

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.10.2007 10:52:48   
Talika19

Jaz sem šla kljub dežju z user posted image v trgovino. Z avtom, seveda. In tako je moj sine prvič videl Mercator. Do danes ga namreč nisem nič vlačila s sabo po takih nakupih. Bil je v nekaj trgovinah z obutvijo in tekstilom, v Mercatorju pa še ne. user posted image

Kako pa izvedeš to v Mercatorju? Kam daš malega ali vzameš nakupovalni voziček ali košaro?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.10.2007 10:55:36   
Jumpy
Miha imam v lupinici, ki jo dam kar v nakupovalni voziček. Ostane sicer bolj malo placa, a za nujnejše za nabavit glih prov. Tisti nakupovalni vozički, ki imajo montirane baby sedeže pa se mi ne dopadejo, ker nikoli ne veš kdo ga je prej uporabljal, kolk je bil otrok, ki je v njem sedel bolan,...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.10.2007 11:01:46   
abc100

Kako ga pa zamenaš?

Na vrhu maš prekini, kademlija, strežniki,... Klikneš na strežniki, pol pa enga zbereš, pa dvakrat klikneš nanga. pol se ti pa poveže. Jest mam na Razorback 3.0. Probej, mogoče bo drug najdu, ker so kr razlike.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.10.2007 11:03:31   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Meni pa ne, ker ne bova mogla it ven. user posted image  Sem se tako navadila, da greva vsak dan na sprehod ali vsaj kam, da mi je drugače dan ful predolg. Moj user posted image  pa gre zvečer še na hokej, tako, da bom sama z user posted image  cel dan.

Men tud včasih paše deževen dan. Jest mam sploh rada da grmi, pa da se bliska. To pa tok uživam. Grem kr na balkon, pa tm mal mediteram.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.10.2007 11:04:38   
LadyB
Kako pa izvedeš to v Mercatorju? Kam daš malega ali vzameš nakupovalni voziček ali košaro?

jaz ga dam z lupinco v nakupovalni voziček, v merkatorjeve pa lidlove gre lupinca, sva bla pa zanč v leclerku pa ni šla not, tko da sm tmalga kar nosila po rokah, je prov uzival. Jaz ce grem pa hitr kej kupt sama ga pa tud nosm, k je lupinca tok tezka.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.10.2007 11:05:30   
abc100

Sicer pa moram povedat, da se strinjam s saskijo o tem, da ste vse džekice. Imate prvega otroka, tako lepo dojite in ga rihtate. Pa tudi tiste, ki ne dojite iz kakršnegakoli vzroka ste prav face, da vam uspeva tako dobro kot vam. Res. 
Tudi jaz sem pri prvi skoraj doktorirala, da sem ugotovila, da joče zaradi utrujenosti in ne lakote - do takrat pa sem jo veselo poredila z dodatki. user posted image  Se pa tolažim s tem, da v tistih časih še nismo poznali prednosti interneta. user posted image  

Pr nm je tud mal mankal, da bi ga na dodatek dal, ker je hujšou. Pa so me tud vsi sprašval, če mam premal mleka. Pa sem vedla da ga mam dost, ker mi je kr šprical če sem stisnila. Pa tud nikol si nisem vn pumpala, da bi vidla kok ga je, ker itak pravjo da otrok več vn potegne.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.10.2007 11:07:22   
abc100
Jest pa hodim ob torkih v Mercator, pa takrat nakupim za cel teden. Tačas ga pa doma moj čuva. Itak me ni sam kšno uro, če bi bla pa panika, bi me pa poklicou, pa bi dam pršla.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.10.2007 11:08:03   
Antigona
Sem najdla...
Zdej pa upam, da bo to kej kmal skidal... Zaenkrat nič ne kaže...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.10.2007 11:10:28   
Antigona
Jaz dam tud lupinco kar v voziček kadar grem v šoping (Špar, Mercator ali E leclerc). Je lažje kot pa še voziček s sabo furat... Če grem pa v CP, mam pa vedno voziček s sabo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.