|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
26.10.2007 0:27:32   
tia01
abc100 - tvoj Janez je pa čist tvojmu user posted image podobn!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
26.10.2007 0:34:06   
tia01
Antigona hvala za slikco... user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
26.10.2007 0:36:01   
tia01
Aja sm pogledala slikce s srečanja!!! Kok vas je blo, škoda k nism vedla da se dobite, bi tut jst pa Timon pršla user posted image . Morm večkrat prečekerat na RR, če je kej novega.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
26.10.2007 6:53:23   
pajac
Te jaz naslednjič pokličem!!!Ok?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
26.10.2007 7:27:13   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

abc100 - tvoj Janez je pa čist tvojmu user posted image podobn!

Jest nič ne vidim. Verjamem pa, ker zdej vsi tko pravjo. Jest nobene podobnosti ne vidim.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
26.10.2007 7:28:22   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Aja sm pogledala slikce s srečanja!!! Kok vas je blo, škoda k nism vedla da se dobite, bi tut jst pa Timon pršla user posted image . Morm večkrat prečekerat na RR, če je kej novega.

Pol te pa res dolg ni blo kle gor, ker smo že en teden prej zacele govort o tem.

Lep avatar maš.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.10.2007 7:30:02   
pajac
joj mi smo spet imeli tako čudno noč... vseeno boljše kot včeraj samo vseeno... se vidi da sva bila navajena pridnega sinkota...

Ga pa zvija in stoka, danes ob 5 uri mu je tako cvililo po trebuščku, nato pa se je pokakal kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.10.2007 7:36:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

joj mi smo spet imeli tako čudno noč... vseeno boljše kot včeraj samo vseeno... se vidi da sva bila navajena pridnega sinkota...

Ga pa zvija in stoka, danes ob 5 uri mu je tako cvililo po trebuščku, nato pa se je pokakal kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bogi pikec. Kok si pa ti zmatrana? A pa kej živčna rataš, ko joka, pa mu ne moreš pomagat?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.10.2007 7:52:20   
pajac
pa saj ne joče toliko kot stoka in se zvija.. zato mislim da to niso krči... ali pa.. ne vem..
No danes sem še kar, sem šla zgodaj spat pa je. Saj prvo rundo še kar odspi od 20. do polnoči pol enih... nato pa user posted image user posted image user posted image ...
Včeraj je bilo hujše. Greva se danes stehtat. Upam da se je lepo zredil od zadnjega tehtanja, ker mu zdaj nič ne dodajam.. Pokakan in polulan je še preveč user posted image user posted image user posted image tako da res upam, ker je krasno ko ni treba onih flašk drgniti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.10.2007 7:55:01   
pajac
kar se pa joka tiče sem se ga zdaj počasi navadila.. Sprva mi je bilo hudo in ga je Jani imela jaz pa sem samo jokala. Zdaj pa že gre.. Zdaj vsaj po joku približno vem, a je lačen ali zaspan.. Ostalo pa sodi med neznan vzok (beri: mogoče krči, ga kaj boli, slaba volja...), samo ko ga zvija (tudi če ne pokaže preveč), sledi rafal v plenico, pa mi je takoj jasno zakaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.10.2007 8:03:21   
Petjana

SE PRIDRUŽUJEM, CELO NOČ  STOKANJE-NO  V PRESLEDKIH. SEM SIGURNA DA JE TO NAPENJANJE,KER TUDI  PRDKA VMES. PA  NIČ TAKEGA NISEM POJEDLA.BOLJE DA SEM DRUGIČ TIHO,KER SEM RAVNO VČERAJ PRAVILA ANTIGONI KOK JE FINO KO JO VEČ NE MATRA PREBAVA.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.10.2007 8:20:49   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

SE PRIDRUŽUJEM, CELO NOČ  STOKANJE-NO  V PRESLEDKIH. SEM SIGURNA DA JE TO NAPENJANJE,KER TUDI  PRDKA VMES. PA  NIČ TAKEGA NISEM POJEDLA.BOLJE DA SEM DRUGIČ TIHO,KER SEM RAVNO VČERAJ PRAVILA ANTIGONI KOK JE FINO KO JO VEČ NE MATRA PREBAVA.

ti pa si tudi na dieti a ne???
Pa jaz res mislim da tole zdaj ni zaadi moje prehrane.. edino če mu kava ne paše, samo sem jo pila tudi prej, pa zdaj s sojinim mlekom...
Uh... upam da bo kmalu mimo tole. Pa meni se kljub vsemu zdi da ga manj matra kot prej, ker ne joče več samo stoka in se zvija.. tu pa tam pojoka... Izpuščaja pa res nimamo več in planiram biti na tej dieti do 3. meseca... samo, ko je hudič ko kar zmanjka "užitnih" sestavin.. zdaj se mi je še kruh postavil poprek..user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.10.2007 8:24:00   
LadyB
jaz sem dons mela tako bedno noč, ampak ne zarad Tina, On je spančku od 22.00-5.00, je priden, od takrat pa se vedno spi. Ja no, sm spet zgleda sanjala, me je moj sred nuči zbudu zakaj gori luč, pa jaz pogledam sm mela majco gor, pa modrc odpet, pa roko sm tko drzala kot da dojim,user posted image user posted image , spet sm kej sanjala pa mi je dogajal. Pol sm pa še par ,imut rabla da sem k seb prsla pa razmišljala kje je Tinuser posted image user posted image . Evo če se Tin ne doji ponoč, pol jaz sanjam da se, pa sem na istem user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.10.2007 8:50:23   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

jaz sem dons mela tako bedno noč, ampak ne zarad Tina, On je spančku od 22.00-5.00, je priden, od takrat pa se vedno spi. Ja no, sm spet zgleda sanjala, me je moj sred nuči zbudu zakaj gori luč, pa jaz pogledam sm mela majco gor, pa modrc odpet, pa roko sm tko drzala kot da dojim,user posted image user posted image , spet sm kej sanjala pa mi je dogajal. Pol sm pa še par ,imut rabla da sem k seb prsla pa razmišljala kje je Tinuser posted image user posted image . Evo če se Tin ne doji ponoč, pol jaz sanjam da se, pa sem na istem user posted image

Ti pa si pridna mamica!

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.10.2007 8:51:40   
abc100

kar se pa joka tiče sem se ga zdaj počasi navadila.. Sprva mi je bilo hudo in ga je Jani imela jaz pa sem samo jokala. Zdaj pa že gre.. Zdaj vsaj po joku približno vem, a je lačen ali zaspan.. Ostalo pa sodi med neznan vzok (beri: mogoče krči, ga kaj boli, slaba volja...), samo ko ga zvija (tudi če ne pokaže preveč), sledi rafal v plenico, pa mi je takoj jasno zakaj...

A si prebrala, ko sem ene dva dni nazaj pisala o Dunstan baby language? Zanimiva zadeva.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.10.2007 8:52:18   
Antigona
Talika jaz priporočam kremo Tea tree od Justa. Jaz hemeroidov sicer nisem mela, si jih je pa kar nekaj kolegic pozdravilo s to kremo. Je pa sicer vsestransko uporabna... Moram spet navodila poiskat pa bom prekopirala za kaj vse naj bi bila uporabna, pa ziher je še kaj zraven kar ni napisano user posted image ...

KREMA TEA TREE Z MANUKO
Krema je naravni antibiotik.
UPORABA: Za mazanje pri alergijah od sončenja, na klor v bazenih. Prav tako se nanaša na odprte rane (padci pri OTROCIH) – če je rana velika se najprej maže rob rane, ker bi se rana drugače prehitro zaprla; za akne in mozolje (v kombinaciji z Oljem tea tree), opekline, luskavica (v kombinaciji s kopeljo Vivisol), odrgnine, vnetje od plenic, razpokane noge in roke, glivice, suha koža, ter tudi kot krema za po britju – pri kožnih izpuščajih.Ter tudi pri temencih (OTROCI), herpes, primerna je tudi za mazanje pri ošpicah in vodenih kozah.
Preprečuje nastajanje in blaži vnetja pri hemeroidih (najprej nanesemo Balzam za telo, nato pa Kremo Tea tree pomešano z nekaj kapljicami Olja tea tree),
Za ture in druge izpuščaje na koži,
Za vse vrste herpesa,
Za kurja očesa, v kombinaciji z eteričnim oljem 31, direktno na kurje oko
1 x tedensko mažemo očiščen obraz in roke.
za utrujene oči – namažeš veke zgoraj, lahko tudi spodaj
za hraste v nosu oz. kadar smo prehlajeni in je nos razdražen od brisanja

Stane pa 16,30 eur. Če jo rabiš mi sporoči na ZS, pa jo bom naročila. Kdaj jo dobiš je pa odvisno od tega kdaj pride moja predstavnica kaj naokoli. Sej če se mudi, se bom pa probala z njo zmenit v Lj.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.10.2007 8:53:55   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A si prebrala, ko sem ene dva dni nazaj pisala o Dunstan baby language? Zanimiva zadeva.

Jaz sem iskala tole na emuli pa nisem najdla... Kolk je pa ta stvar velika? A jo lahko pošlješ po mailu?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.10.2007 9:02:09   
abc100
Mi smo si kupila aparat za peko kruha. Sedaj si ga bomo pekli sami doma..

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.10.2007 9:07:49   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz sem iskala tole na emuli pa nisem najdla... Kolk je pa ta stvar velika? A jo lahko pošlješ po mailu?

Bom probala, drgač bom pa na CD zapekla, pa ti ga dala ko se vidmo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.10.2007 9:08:46   
saskija
LadyB ti si pa enaka pacientka kot jaz, jaz tudi včasih ponoči vreščim, amapak se je mož počasi navadil, predvsem takrat ko sem zelo utrujena, moram rečt da je sedaj tega manj, se pa dostikrat prebudim, skočim k oknu ga odpremali pa se kar gor vstanem- ampak jaz nič ne sanjamuser posted image  

Sem pa takrat ko sem še študirala na izobraževanju vprašala enega psihoterapevta kaj pravzaprav to pomeni pa je rekel da gre za sproščanje dnevnih čustev in nima nobene povezave z nočnimi morami (če seveda nič ne sanjaš)

Pri nas pa ponoči lepo spi, razen da včasih je enkrat, dvakrat, trikrat ampak niti kupčka ne podirava ga to nič več ne moti, tudi kaka samo enkrat na 5, 6 dni pa ga tudi to več ne moti.

Zanima me ali pišete tisti dnevnik otroka, knjigico, jaz se moram skup spravit, ker večja to imata pa kako bi zgledalo, če je jAKA ne bi imel?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.10.2007 9:09:00   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Bom probala, drgač bom pa na CD zapekla, pa ti ga dala ko se vidmo.

Super, res hvala...
Zdej pa upam da bo šlo po mailu, drgač pa da se čimprej vidmo!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.10.2007 9:12:45   
abc100
Opla! Sistemu ni uspelo izvesti operacije (koda napake 008). Poskusite znova čez nekaj sekund.

To mi napiše, ko ti hočem mail poslat. Kaj to pomeni?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.10.2007 9:14:41   
Antigona

Opla! Sistemu ni uspelo izvesti operacije (koda napake 008). Poskusite znova čez nekaj sekund.

To mi napiše, ko ti hočem mail poslat. Kaj to pomeni?

se mi niti ne sanja... Kolk je pa ta zadeva velika? Možno je, da je prevelika za pooslat, ker imajo maili omejitve...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.10.2007 9:15:55   
Antigona
A maš mogoče skype? Tuki bi pa šlo, pa še poklepetale bi lahko user posted image , k da že ne pada dost dež...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.10.2007 9:17:23   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

LadyB ti si pa enaka pacientka kot jaz, jaz tudi včasih ponoči vreščim, amapak se je mož počasi navadil, predvsem takrat ko sem zelo utrujena, moram rečt da je sedaj tega manj, se pa dostikrat prebudim, skočim k oknu ga odpremali pa se kar gor vstanem- ampak jaz nič ne sanjamuser posted image  

Sem pa takrat ko sem še študirala na izobraževanju vprašala enega psihoterapevta kaj pravzaprav to pomeni pa je rekel da gre za sproščanje dnevnih čustev in nima nobene povezave z nočnimi morami (če seveda nič ne sanjaš)

Pri nas pa ponoči lepo spi, razen da včasih je enkrat, dvakrat, trikrat ampak niti kupčka ne podirava ga to nič več ne moti, tudi kaka samo enkrat na 5, 6 dni pa ga tudi to več ne moti.

Zanima me ali pišete tisti dnevnik otroka, knjigico, jaz se moram skup spravit, ker večja to imata pa kako bi zgledalo, če je jAKA ne bi imel?

Ni 10 minut, kar sem spet dopolnila knjigico.

Moj je enkrat sanjov, da se je strop začel spuščat. Spala sva še pri men in je sredi sobe bil kovček(še z morja). On se je pa hotu rešit in je skoču s pojstle in šou prot oknu(ki je bil na stežaj odprt), pol se je pa hvala bogu spotaknu ob kovček pa padu kje na pisalno mizo. Jest sem hitr luč pržgala, pa ga vidm, k tm po pisalni pleza. Tok prestrašenga ga še nisem vidla, prov smilu se  mi je.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.