kapica
|
Jutro ! Nocka je bila za spoznanje boljse, upam, da bo danes ponoci se mal boljse . Corfu, jaz te tako razumem z to samozavestjo, ker sem sama bila ista. Doma se ful lepo oblekla, pol ko je blo pa treba ven, pa rep med noge in druge cote gor dat. Sedaj je ze malo boljse, se oblecem fajn tud za ven, ko je mozek zraven, ker mi skoz govori da dobro zgleda, pa da naj se sprostim, da se bom ze navadila,... Sama pa menda ne bi sla tak oblecena no, ne vem, zdaj mogoce ze. Poskusi za zacetek se vsja doma zrihtat, si nareid fajn frizuo, nasminkaj se, lepo se obleci, pa tud ce ne gres nikamor, se zrihtaj za svojo duso in za svojega mozeka. Mogoce njemu tud tega mal manjka, pa bo takoj boljse volje, ko te bo videl tako nafrajlano . Pa ce otroci ponoci spijo, si pa takrat vzamita mal cajta za sebe, ker se vsekakor splaca, pa ne glede na to kak sta utrujena. Spali bomo , ko bomo pod zemljo (se mi zdi da je rumba enkrat nekaj podobnega rekla). Pa ce gres z mozem in otroci ven, se tak fajn obleces, pa reci da rabis njihovo potrditev, da ves da je res dobro to kar mas na sebi. Jaz se pa tako pocutim kot Ulla. V nosecnosti se mi je zdelo da sem najbolj seksi, sedaj pa tud. In mi kr verjemte, ko recem, da ni lepse od mene . O tem trebuscku in debeli riti, pa se z mozekom hecava, da tak dobro zgleda, da ne bi moglo bit boljse . treba je mal se nasmejat temu, saj smo vedle da nobena nosecnost ne gre kr tako neopazno skoz. Mater sem neki pametna se zbudla danes zjutraj .