|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
26.10.2007 8:22:34   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Kar se pa samozavesti tiče, najdi mi žensko, ki jo ima 100%. user posted image user posted image user posted image

saj vem, da vzpodbujamo corfu, ampak komentar na citat:

freycha user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ziher se ji kolcauser posted image
Freycha, sem mal razmišljala in imaš res zlatega moža, da se mu ne bo enkart pokrov dvigniluser posted image

Vse kar danes pišemo treba vzet z rezervo, smo pod vplivom polne lune.user posted image

Tašonka, veliko pij tekočine!!!user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 851
26.10.2007 8:27:32   
SANEK1
Corfu, vem kaj misliš. Če se spomnim za nazaj, sem si vedno kupovala majčke z dekolteji ( mam pa ful vlke joške, že brez dojenja user posted image ) in ko sem se doma v špegl gledla je bilo super, ko sem šla v avto je blo še ok, no mi je že postajalo žal, ko pa sem kam prišla, pa me je nekdo samo pogledal, pa ni blo važno ali moški ali ženska, sem že postala nervozna. Sem si cel večer samo gor vlačla in se nisem dobro počutla user posted image user posted image user posted image .
Mislim, da je najboljše, da se oblečeš tak, da se ti počutiš sexy, samozavestno, lepo...pa če je to trenerka, ali mini, ali kvbojke, ker če se boš ti tak počutla, boš to svoje počutje in notranjo lepoto tudi na ven izražala in tudi okolica te bo tako dojemalauser posted image user posted image user posted image .
Mater sem se razpisala, se vidi, da sem samo od dveh do šestih spala. Ždaj pa grem telovadit, da pridem k sebi.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 852
26.10.2007 8:36:45   
Anonimen
Evo... dete spi....pa obisk je javil, da pride ob 10h....torej še lahko pozajtrkujem preden grem pucat user posted image user posted image

Punce... a se lahko cepimo proti gripi, če dojimo?

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
26.10.2007 8:39:12   
Ajvy
Corfu, ne bit žalostna, sej smo vse povečini pobite...z joškami do kolen....velik kil k nikamor ne grejo......sej bo....nikar obupat....
Jst se najbolj sexy počutim v trenerki...sam eni tega ne razumejo.....poleg tega pa se ne sekiraj če ti nesede elegant stil....sej tudi trenirka na Paris Hilton zgleda smešn oz. sploh ji ne paše tak kot namuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 854
26.10.2007 8:39:37   
bačko
Dobro jutro!To noč pa smo mi imeli malo pestro.Ob 2.30 se je zbudila sem jo nahranila in ponavadi zaspi nazaj danes pa ne in ne.Sem jo vzela v naročje in sva šli na gugalnik se guncat.Sem mislila da bova tako obe zaspali ampak se je ona odločila da se mi bo raje smejala.Potem pa sem jo dala v voziček in malo vozila po stanovanju in je ob 4 zaspala. No se slišimo!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
26.10.2007 8:40:41   
SANEK1
Ajvy, user posted image user posted image user posted image !!! 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 856
26.10.2007 8:53:02   
tini6
Jutro! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
26.10.2007 9:01:13   
tini6
Naša se je odločla, da bo celo noč jedlauser posted image , na 2-3 ure, zdaj zjutraj pa je lahko 5 ur razmaka.user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 858
26.10.2007 9:04:14   
Anonimen
Moj zajtrk je šel po gobe... so gospod spali samo 10 minut user posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
26.10.2007 9:09:07   
Freycha
dobro jutro!

evo, čeprav nisem bila dežurna, nisem ravno najboljše spala.... ej tale luna je za ****. Pa nekaj časa me zebe, nekaj časa mi je vroče. Oba z dragijem sva full prehlajena (jaz vseeno malo manj), Dita pa vedno bolj ko slon diha. Nobena tekočina in nobeno čiščenje ji ne pomaga. PUNCE, KJE STE KUPILE NAPRAVE ZA ČIŠČENJE NOSU, KATEREGA DAŠ NA SESALEC? jaz se že resno bojim, da bo še kako vnetje ušesa staknila, ker ima tako zabasano med nosom in grlom.

Eh punce, jaz pa res nisem 100% samozavestna. Imam tudi take probleme in težave in nisem zadovoljna s svojim izgledom, kot vse ostale. Joške imam do popka skoraj, trebuh iz 7. meseca nosečnosti, alergijo po celem telesu, kilažo ko nilski konj in še bi lahko naštevala...... Pa mojega non stop gnjavim, naj začne šparati, da mi bo za 40. rojstni dan kupil operacijo pomanjšanja prsi. Tko da babike moje, nihče ni 100% zadovoljen.

Zdej si boste mislili, da sem slaba mama, ampak ne vem kaj bi dala, da bi imela ene dva dni frej vsega. Da bi se naspala, pa cel dan počivala in nič počela, da ne bi bila na uro delana...... samo dva dni.....

eh, sej bo, sam bom mogla še kar malo počakati. Najhitreje bo za novo leto, k grem s tamalo na Krvavec, ker dragi dela in bom lahko čez dan smučala (če bo snega kaj), pa bosta mojedva poskrbela za tamalo.....

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 860
26.10.2007 9:14:00   
Anonimen
freycha... jaz sem pumpico kupla pri uporabnici z nikom rija, poglej na forum dojenček, novorojenček.... stane 11 € s poštnino vred...

mi je pa potem mami še eno z Madžarske prinesla, tam je dala pa v lekarni malo manj kot 6 €

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
26.10.2007 9:29:25   
tini6
Freycha, samo ful fiziološke ji zlivaj, da se bo razredčil sluz. Saj dokler se ji ne odpre proti nosku, ti nobena pumpica ne pomaga.
Glede samozavesti, hm, gor me držijo le kile ki vztrajno padajo (samo še 3.5 kg do prednosečnostnih).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
26.10.2007 9:55:22   
Pinkyca
Freycha, pumpico dobiš pri RIJi forum dojenček/novorojenček in ti jo pošlje za nekaj malega €, deluje čudežno in učinkovito!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.10.2007 10:09:04   
bojana2
Ku kuc..
Vidim, da je za večino bolj slaba noč...pa tud jutro bolj tako...pa še cel dan bo dež...kriza...user posted image ..pa luna, če se ne motim...pa vsakodnevno razmišljanje o hujšanju, pa dietah in pomankanju samozavesti...ja, smo kr vse na istem...
Se pa tud jaz najbolj počutim v trenirkah...ajvy dobr si napisala....user posted image

Punce a vaši user posted image  ninajo še v zibki al v postelji?? Jaz se ga kr nekak ne upam dat v velko postelco, ker se tko fajn počuti v zibki, je pa res da mu bo kmal premajhna...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.10.2007 10:12:44   
tini6
Špela zdaj 1 teden spi v posteljici in v svoji sobi,user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.10.2007 10:13:04   
Anonimen
Moj že od rojstva spi v posteljici.. Ima pa zaščiteno, da se kam ne udari, mislim tisto blago ali kaj je že to.

Mi smo spet lepo spali, pa kaj bi se hvalila, saj je to znano. Ampak zadnje čase Patricka nekaj muči. Že dva dni se samo še joče, če ga vzamem, je mir, ko je pač v vozički, pa vik in krik. Nevem, slini se full, zobje ziher še niso, čeprav pravijo, da bo to zob,.... Zaj se tam špila, ker sem ga takoj postavila tja, ko se je zbudil, in je dobre volje. Jaz sem pa resnično izmozgana user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
26.10.2007 10:14:32   
Anonimen
Mi od vseg začetka spimo v posteljici... zibke sploh sestavljala nisva, pa jo imava...

Sem ga pa danes ob 2h skor za noge gor potegnila, ko se mi je za 180 stopinj obrnil...

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
26.10.2007 10:20:12   
corfu
Od samega začetka spi v svoji posteljiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
26.10.2007 10:21:00   
Anonimen
Moj isto to dela, ko je brez spalne vreče.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
26.10.2007 10:22:12   
tini6
Špela pa se je prejle prvič sama na trebuh obrnila!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.10.2007 10:22:59   
Anonimen
jutrouser posted image nebi o nočiuser posted image dejmo rajš kako o samozavesti....user posted image

nikol v življenju se nism počutla tak dobr, ko med nosečnosti, tak seksi in vse...z kompletnimi 70 kilamiuser posted image user posted image drugač sm jih mela pa 17 manjuser posted image resnično....pa tud zdej, na splošno se čist fajn počutim v svoji koži, kljub trebuščku in odvečnim kilogramom, mozoljčkom in obupni frizuriuser posted image ma klinc......se zdim sama seb naddobra, pa ne sam kar se izgleda tiče, ko poslušam tko kolege kake bolane majo nektere babe, mi ego nabije do 37ga štukauser posted image
pa itak, ni sam postava pa dobri joški tist kar nardijo žensko seksi pa samozavestno....

mojmu pa tak povem skor vsak dan, da ne pozabi slučajno,  da je z mano tombolo zadeluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
26.10.2007 10:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mojmu pa tak povem skor vsak dan, da ne pozabi slučajno,  da je z mano tombolo zadeluser posted image user posted image

Smešna si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
26.10.2007 10:31:46   
siskamiska
Jutro oz. dan!

Po 2,5 urnem koncertu mojih fantov imam končno pol ure časa da si spočijem ušesa, popijem kavo in vržem nekaj v želodec.

Noč je bila še kar znosna, se bo pa zgleda na dnevu poznal ker imata močan vpliv lune user posted image , koncert bo verjetno trajal do večera kakor jih poznam, pa še dež je zuni kar pomeni da vseh teh radosti ne morem deliti z ostalimi prebivalci Šiške user posted image .

Rumbaaaaaaaaaaaaaaa kje si????????

Freycha ne nisi slaba mama, mislim da si vsaka potiho želi imet vsaj enkrat kako uro miru (ali pa dan, saj je vseeno). Jaz si sicer želim mal pobegnit stran od njiju, ampak že ko grem samo v trgovino non stop mislim samo na tamaledva, tko da ponavadi pol stvari pozabim kupit user posted image .
Saj bo kmalu novo leto pa se boš sproščala po belih strminah. user posted image

Samozavest - serijsko user posted image , nikoli nisem imela kakšnih težav glede tega, sem zelo komunikativna in rada v (dobri) družbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.10.2007 10:37:27   
kapica
Jutrouser posted image !
Nocka je bila za spoznanje boljse, upam, da bo danes ponoci se mal boljseuser posted image .
Corfu, jaz te tako razumem z to samozavestjo, ker sem sama bila ista. Doma se ful lepo oblekla, pol ko je blo pa treba ven, pa rep med noge in druge cote gor dat. Sedaj je ze malo boljse, se oblecem fajn tud za ven, ko je mozek zraven, ker mi skoz govori da dobro zgleda, pa da naj se sprostim, da se bom ze navadila,... Sama pa menda ne bi sla tak oblecena no, ne vem, zdaj mogoce ze. Poskusi za zacetek se vsja doma zrihtat, si nareid fajn frizuo, nasminkaj se, lepo se obleci, pa tud ce ne gres nikamor, se zrihtaj za svojo duso in za svojega mozeka. Mogoce njemu tud tega mal manjka, pa bo takoj boljse volje, ko te bo videl tako nafrajlanouser posted image . Pa ce otroci ponoci spijo, si pa takrat vzamita mal cajta za sebe, ker se vsekakor splaca, pa ne glede na to kak sta utrujena. Spali bomo , ko bomo pod zemljouser posted image (se mi zdi da je rumba enkrat nekaj podobnega rekla).  Pa ce gres z mozem in otroci ven, se tak fajn obleces, pa reci da rabis njihovo potrditev, da ves da je res dobro to kar mas na sebi.

Jaz se pa tako pocutim kot Ulla. V nosecnosti se mi je zdelo da sem najbolj seksi, sedaj pa tud. user posted image  In mi kr verjemte, ko recem, da ni lepse od meneuser posted image .
O tem trebuscku in debeli riti, pa se z mozekom hecava, da tak dobro zgleda, da ne bi moglo bit boljseuser posted image . treba je mal se nasmejat temu, saj smo vedle da nobena nosecnost ne gre kr tako neopazno skoz.

Mater sem neki pametna se zbudla danes zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.10.2007 10:39:23   
rumba
siskamiska, evo mene.user posted image  Hvala za skrb.user posted image  No, nosmo najbolje. Julija je včeraj jedla la 1x, ponoči nič, sedaj pa spet joče. Se bova šli pokazati v ZD.
Nisem vas nič brala za nazaj, tako da se le pofočkam.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.