|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
25.10.2007 22:51:59   
Češnca
Joj, Yudit, saj nisi edina! Te čist razumem. Pa sploh ne dojim več polno, ampak se tako oprijemam jutranjega in občasno večernega dojenja, da se ne morem odločit za dieto!!! Potem pa takoj! In to ločevalno.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.10.2007 22:54:26   
Češnca
Nočko, grem gledat CSI NY (škoda, ker je tako pozno), potem pa v Mižale! user posted image  Lepe sanje vsem.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.10.2007 23:04:30   
Anonimen
Nočka, punce. Jutri preberem za nazaj. user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
25.10.2007 23:10:39   
baja*
Evo mene nazaj, tu se pa nič ne dogaja. No, pol pa grem tud jaz pod kovteruser posted image .

Pa lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
25.10.2007 23:25:14   
Freycha
lahko noč babikeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.10.2007 6:28:28   
corfu
Jutrouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.10.2007 7:20:32   
SANEK1
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.10.2007 7:43:17   
corfu
Dobro jutrouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.10.2007 7:45:32   
SANEK1
Dobro jutro, Corfu!!!user posted image
Kak si?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.10.2007 7:48:34   
corfu
Punce vidim, da se menite glede hujšanja. Jaz menim, da ni noben problem, čeprav dojite, saj ne rabite bit lačne pa stradat...Pijte ogromne tekočine vode 3-4 litre, to je dobro za dojenje, čisti telo, odvaja strupe, pa še kaj. Jejte veliko sadja, zelenjave, namesto, piškotov, čokoladic, čipsa, piceuser posted image . Po sedmi zvečer ne večerjate in en dva tri bodo vidni rezultati.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 835
26.10.2007 7:49:53   
corfu
Kako semuser posted image  srednje dobro, mal zaspana, pa kr neki nezadovojna, naveličanauser posted image  kljub pridnim otrokom in možu, no on je občasno poredenuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.10.2007 7:51:15   
SANEK1
Corfu, če pa je vse to kar si napisala taaaaaaaaak dobro user posted image !!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 837
26.10.2007 7:51:27   
Anonimen
Jutro....

No, naša noč je bila za spoznanje boljša. Prva budnica ob 2h, druga ob 4h, a se na srečo ni čisto prebudil, kot se je zadnje noči. Tako da je on nočko prespal. Je pa bila ta zadnja runda spanja tako nemirna, da je bilo zame isto, kot bi bil buden. Premetavanje, stokanje, jamranje, jok in smeh v spanju, mlatenje z rokami.... Kriza... Ampak sem vseeno zadovoljna... Sma potegnila do pol sedmih.

No, pozna se tudi, da je dež... In je bil dež in še bo dež. Ker sta moja staradva spodaj skregana na smrt. Tako da sva danes res obsojena bit zamprta med istimi štirimi stenami, ker v osje gnezdo pa res ne bom hodla drezat.

Grem zdaj malo pospravljat, ker dobim mojda dopoldne neke obiske. Pride julijka 2006.

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
26.10.2007 7:52:02   
corfu
šla bi nekamuser posted image da bi se uštimala, pa brez skrbi nekje preživela nekaj časauser posted image  ah bo že, sm da našo tamalo na žlico navadimuser posted image  saj pol bom pa pogrešale te čase, ko je bila tako majhna...ko pogledam sina kako je že velik in samostojen, mi ni čisto jasno, kdaj je vse to minilouser posted image . Nikoli nam ni pravuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 839
26.10.2007 7:53:48   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Corfu, če pa je vse to kar si napisala taaaaaaaaak dobro user posted image !!!

Ne kapiram, je prezgodajuser posted image , kaj je dobro?

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
26.10.2007 7:55:29   
corfu
Zvesta, super da se stanje umirja in je za vama za spoznanje boljša nočuser posted image . Zgleda, da smo vsi nekam nastrojeni, sm da tale luna mineuser posted image . Kakšen dober izgovoruser posted image , pa kako dene, kakšno olajšanjeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 841
26.10.2007 7:55:45   
SANEK1
Bravo za otroke in možeka user posted image user posted image user posted image !!!!  Ja možeki včasih user posted image , včasih user posted image . Kaj čmo so pa naši in jih imamo user posted image . Nasplošno opažam, da smo vsi nekam tečni, se ni čudno ko pa je tako depresivno vreme user posted image . Kaj šele bo...user posted image user posted image user posted image  Jaz samo molim za ponovitev lanske zime, ki je bila za vozičkanje idealna, za smučarje pa malo manj.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
26.10.2007 7:56:45   
SANEK1
Keksi, čokoldaice, picike....user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 843
26.10.2007 8:00:06   
corfu
Ja, sm da ta zima mineuser posted image . Glede smučanje, mi je vseeno, mogoče bomo začeli potem kaj bolj intenzivno, ko bo tudi Manca večja, pa drag je tale šport, jaz bi raje šla pozimi v tople kraje na plavanjeuser posted image . Tudi midva z mojim si greva kar nekaj na živce, oba utrujena, pomankanje skupnega časa, obremenitev v službi...

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
26.10.2007 8:03:09   
corfu
Jaz imam pa problem z pomankanjem samozavestiuser posted image  Ampak samo zase o svoji samopodobiuser posted image user posted image  Sicer vse zadeve povem direkt, v vrtcu, taščiuser posted image , mami...če komu to omenim se mi kar smejijo, češ a ti se hecaš, si pa facauser posted image  Mah bluzim, bom nehalauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 845
26.10.2007 8:07:28   
SANEK1
Corfu, nič ne bluziš. Kdo te bo razumel, če ne babe user posted image user posted image user posted image . Ti samo povej. Vsaj meni je pol lažje, ko vidim da nisem edina, ki ima take in drugačne probleme.
Kar se pa samozavesti tiče, najdi mi žensko, ki jo ima 100%. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 846
26.10.2007 8:07:38   
Anonimen
Corfu, en objem zate (ne najdem smeška) in nič se nazaj ne drži, kar vse povej tukaj....ti bo lažje, pa malo te potolažimo, če že pomagat ne moremo/znamo...

naš škrat pa fehta že prvo dnevno spanje... grem zizo dat.... pa bi najraje kar zaspala zraven, ker sem tako zaspana...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
26.10.2007 8:08:48   
Anonimen

Kar se pa samozavesti tiče, najdi mi žensko, ki jo ima 100%. user posted image user posted image user posted image

saj vem, da vzpodbujamo corfu, ampak komentar na citat:

freycha user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
26.10.2007 8:12:27   
corfu
Mi je že lažjeuser posted image . Včasih se kar sama sebi zasmilim, pa se sprašujem a me ima dec sploh raduser posted image , a na vse možne načine to dokazuje, včasih se enostavno v svoji koži ne počutim sexi, npr. imam nov širok pas za pod joške, saj veste kaj mislimuser posted image , pa full dobre kavbojke, škornje, ko sem sama doma vse to probam in sem si zelo všeč, ko se treba pa za ven obleč, pa panike in grem čist klasična in ne trenduser posted image  Zakaj???NO, to ni ravno vsak dan, ampak zakajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 849
26.10.2007 8:14:12   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

saj vem, da vzpodbujamo corfu, ampak komentar na citat:

freycha user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ziher se ji kolcauser posted image
Freycha, sem mal razmišljala in imaš res zlatega moža, da se mu ne bo enkart pokrov dvigniluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.