tejč
|
Maša in Ajša sta postriženi! Toook lušni, moram jutri kako fotko nardit in vam pokazat.... Ja, glede cajtengov je pri nas podobno kot pri vas, rogljiček...Tista cajtenška barva se tudi meni gnusi...PA sem ji danes vseeno dala DM katalog in ga je scefrala na 10000 koščkov, pol pa še v usta in ji hitro ven potegnem, pol se je pa zbuuuuuuuuuunila, jao, jao. In ko česa ne zmore, to je karakter tak (a ne, MAjchi?), se jezi in joka in zganja histerijo, da je joj. Maša namreč, da ne bo kake pomote... Maša se obrača iz hrbta na trebuh in obratno. NA GH pa še ni pripravljena, čeprav že akr dobro par sekund sama sedi (ravna hrbtenica), brez opore, še vedno pa steguje jeziček, če ji dam npr. žličko v usta...LAna in Maša bosta očitno bolj pozni. MAh, klinc, jaz se bojim alergij kot 100 hudičev... Pena za na tla-je res fajn. Otroka bomo vse lahko kmalu odlagale samo še na tla, ker se začno obračat, kobacat, plazit...In pol je fino, če ima podlago spodaj, ki ne drsi.TAko da odpadejo vse tiste "igralne dekice", kjer vse nekaj leze in se zvija. Mi imamo doma tole... http://www.silovitudarec.com/sl/izdelki/25/13636_tatami_blazine_dvobarvne_4cm.html?type=product_group&product=92 ...DVE. In jih ne menjamo za vse na svetu. Res so vredne svojega denarja, saj se Ajša praktično na njih igra že od samega začetka. Fajn je, ker je puzzle velik (1 m krat 1 m), tistih zarez ni težko sčistit, sesam spodaj-dvignem komot, nič ne leti ven...Čistim komot (vse Mašine bruhce ) kar z mokro cotko. Ajša zdaj tudi dela prevale tam in mamica BI LAHKO na njih delala trebušnjake. Jah, pač taki smo mi. Za določene stvari plačamo fuuuul-prej seveda pretehtamo-drugje pa pol prišparamo, pa smo spet na dobrem. Najbolj mi gre na živce kolegica, ki je bila na obisku takooo zelo pametna, kok da je to drago, zamenjala je pa že 3 vozičke (sori Ančka, nič ne leti nate-100 ljudi-100 čudi), hodi ven jest, ker ona pri enoletniku pa res ne more sama kuhat...lalalalala...in ona se vpikne glih v te blazine . EH! Bil je samo nasvet...
|