|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.10.2007 22:23:57   
N _ B
Kam je KT ušla? user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.10.2007 22:24:17   
Kati81
Nogica lohk k men prideš na enga, jih mam še.

No midva sva pa šla na poročno tkoj po poroki, ob 7.00 domov in ob 9.00 že odhod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.10.2007 22:25:03   
Drnula
Simpl jabolčna pita
2 lončka moke
1 lonček sladkorja
3/4 lončka olja
4 jajca
1 pecilni
3 žlice ruma (po želji)
jabolka ... kolikor češ
kisla smetana, skuta, cimet po okusu

Moko s pecilnim, sladkor, olje, jajca ... vse zmiksaj, nastane gosta masa. Pol zlij v pomaščen pekač. Pride zelo zelo na tanko. Potresi naribana jabolka, nanje daj malo kisle smetane, lahko skute in cimet če ti paše in prelij z ostalo polovico testa. Testa zgleda zelo malo in je gosto vendar nič panike tko mora bit. S tanko plastjo vse prekrij. Tudi če kje ostane kaka odprtinica kar pustiš. Daš pečt na 200 ene pol ure in to je to. Lepo naraste in meni je od nekdaj všeč. Taka simpl pita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.10.2007 22:25:34   
Kati81
Se je mogoče ustrašla, k je bil govor o računih.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
25.10.2007 22:25:46   
Anonimen
N&B ja mi tudi. Midva sva nameravala it septembra. Potem pa sem zvedla da sem user posted image in tako se je "zgodilo" da nisva šla. Pa smučat tud ne user posted image . Gremo pa letos oz. marca (tako kot vsako leto) vsi trije smučat. Midve s Taro se bova kar sankale user posted image . Na Mauritius bomo pa šli za eno najino obletnico. Itak pa ima Tara tri dni za po najini poroki roj. dan tako da bomo enkrat vse to združili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
25.10.2007 22:27:50   
Drnula
N & B, si me spomnila, jaz sem lani po novem letu še laufala na smučkah na Rogli. Sam ta kratko furo. Ma se nisem počutila noseče ama ništa. Drgać sem pa bolj štorasta za na smučke. Alpskega smočanja se sploh ne lotevam, mi prav nič ne diši. Tek pa mi je sicer fuuuul všeč, ampak sem vseeno štorasta user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
25.10.2007 22:28:21   
KT
Uf nogica si dobra, da to počneš. user posted image  Jest bi tudi rabila en red v mojih financah - ampak, če bi se tega lotila, bi bla verjetno samo full slabe volje, kakšnega večjega efekta od tega pa nebi bilo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
25.10.2007 22:28:52   
Kati81
Jaz bi tud Mauritius, mogoče čez tri leta, za peto obletnico. ja smučat gremo pa tud mi verjetno januarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
25.10.2007 22:29:07   
Drnula
Kati, kam pa sta šla?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
25.10.2007 22:29:50   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Evo me, sam sem se kar zamislila nad početjem nogice user posted image  Jest bi rabla najprej eno šajtrgo, da bi vse račune celga meseca skup znosila user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
25.10.2007 22:30:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Se je mogoče ustrašla, k je bil govor o računih.

KT ne bom več strašila, samo vrni se user posted image

nikica kje si pa ti? Sem prej imela ene prebliske al sem te res vidla user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
25.10.2007 22:30:35   
Kati81
najprej tri dni Dubaj, pol  štiri dni Bankok pol pa še Koh Samui, prekrasen Tajski otok, full lepo. Za en teden hišica na plaži in uživanje.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.10.2007 22:30:42   
N _ B
Nogica: saj smo mi tud mal razmišljal, da bi šli potem z Niko skupaj, ampak je pol ful smotan, ker en sam smuča, drug je pa z otrokom. Ni to to. Saj men ni problem bit sama z otrokom, ampak za tistega, ki je pa sam na smučišču je pa mal smotan. No, odvisno od tipa človeka. Cel dan pa sigurno ne bi smučal. So pa karte kar predrage za take fore. Pol je vseen, če gremo nekam v toplice ali kam drugam in imamo vsi nekaj od tega za precej manj denarja. Letos so za smučarijo nore cene in to na račun lansko letne slabe zime.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.10.2007 22:32:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

najprej tri dni Dubaj, pol  štiri dni Bankok pol pa še Koh Samui, prekrasen Tajski otok, full lepo. Za en teden hišica na plaži in uživanje.

Kati kaj mi delaš skomine user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.10.2007 22:32:37   
Kati81
Ma nas gre vedno več skupaj tko da ni panike, dve al pa tri družince.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.10.2007 22:32:44   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Evo me, sam sem se kar zamislila nad početjem nogice user posted image  Jest bi rabla najprej eno šajtrgo, da bi vse račune celga meseca skup znosila user posted image

Hm, kaj naj pa jest rečem, k jih stran mečem? Ok, najprej jih valam po denarnici, pol jih dam v en predlček, k imam čas jih pa presortiram in gredo v smeti. Spravim le račune, ki so za garancijo, pa od kakšnih čevljev ali tekstila.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.10.2007 22:32:55   
ŠpelaP
dober večer punce!
Sem vas komaj sfolgala user posted image   !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.10.2007 22:32:59   
Drnula
user posted image user posted image

Kati, po dobrem premsileku .... bi mi zdajle takle izletek kar mal pasal... user posted image user posted image user posted image
sam da bi šla za v Bankok za 1 mesec, ostalo pa lahko ostane enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.10.2007 22:34:15   
N _ B
Zdajle pa skor nisem dojela. Sem mislila, da sem kej falila, ste pa le vse naenkrat pisale in na par sekund enter pritisnile. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.10.2007 22:35:11   
Kati81
Nogica bom enkrat še kako slikco gor prpopala, da bodo še večje sline, je pa blo full luštn. v Dubaju nočni safari, Bankok ogled templjev full zanimivo, pa večerja na ladji, na Samuiu pa jahanje slonov, masaže,...Lepe plaže, palme........

Oh bi kar še kam šla.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.10.2007 22:35:12   
Drnula
Jaz grem zdajle pod tuš.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.10.2007 22:35:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

user posted image user posted image

Kati, po dobrem premsileku .... bi mi zdajle takle izletek kar mal pasal... user posted image user posted image user posted image
sam da bi šla za v Bankok za 1 mesec, ostalo pa lahko ostane enako user posted image user posted image user posted image

Mene pa za taka potovanja sploh nima. user posted image  Že sama misel na to, kolk cajta traja, da do tja prideš, me kar mine...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.10.2007 22:36:18   
Anonimen

Nogica: saj smo mi tud mal razmišljal, da bi šli potem z Niko skupaj, ampak je pol ful smotan, ker en sam smuča, drug je pa z otrokom. Ni to to. Saj men ni problem bit sama z otrokom, ampak za tistega, ki je pa sam na smučišču je pa mal smotan. No, odvisno od tipa človeka. Cel dan pa sigurno ne bi smučal. So pa karte kar predrage za take fore. Pol je vseen, če gremo nekam v toplice ali kam drugam in imamo vsi nekaj od tega za precej manj denarja. Letos so za smučarijo nore cene in to na račun lansko letne slabe zime.

Ja sem vidla. Nore cene res. Tu pri nas je eno kratko smučišče in bomo šli parkrat sem (psst imamo malo vez za karteuser posted image ), pa mogoče kak dan na Vogel in na Roglo. Za en cel teden pa ne vem če bomo zmogli pa res je brezzveze tako kot praviš, da en smuča drugi pa je z user posted image . No itak bomo vidli kako bo.

O moja Tarika se je zbudila user posted image Kaj pa to pomeni. Grem pogledat

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.10.2007 22:36:29   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

dober večer punce!
Sem vas komaj sfolgala user posted image   !

Špela, še jaz komej, pa sem gor.

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.10.2007 22:36:47   
Kati81
Drnula sam v Bankoku nimaš kaj delat cel mesec, jaz bi raje pol šla še mal na sever Tajske, mal vandrat naokol.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.