|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.10.2007 22:57:28   
Kati81
N&B na malti, švici in novi gradiški smo mi že, skor vsak dan. Sam zdej je ta faza že mimo, zdej imamo ploščice pa parket, pa sedežno smo kupil, pa kuhinjo mirijo za nardit pa tko naprej.

Tam bomo  za novo leto, upam. Sam kavča pa še ne bo, bomo kar na tleh, k je povsod talno gretje tko da bo vseeno prijetno.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.10.2007 22:57:55   
ŠpelaP
Midva že tudi nekaj let prestavljava (zaradi1. user posted image in zdaj še zaradi 2. user posted image ) eno potovanje v Francijo, pravzaprav obisk dveh moževih prijateljev. En živi v budističnem templju, drugi pa v neki umetniški komuni. Naju je kar sram, ko tako odlašava obisk. Onadva pa vedno prideta na obisk, kadar sta v SLO (oba sta iz MB). Ravno ta vikend prideta. Bo prav pester vikend.

glede vodenja financ
- pri nama sem jaz financ ministeruser posted image . Jaz vsak konec meseca naredim finančni plan za naslednji mesec, potem pa vedno razdelim denar - za osebne položnice (zavarovanja, gsm...) , gospodinjstvo (hrana; telefon; čistila; stroški, ki jih dava k hiši - elektrika, komunala...), bencin, varčevanja... Ne grem pa v totalne podrobnosti kar se računov za hrano in čistila tiče. Nekaj časa sem še, pa nisem sfolgala. Tako zdaj naredim nek okvirni plan.
Pri nekih povprečnih plačah, se mi zdi, da je treba kar v redu razporediti denar, drugače se kaj hitro lahko zgodi, da dobi denarnica luknjo!user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.10.2007 22:58:45   
Drnula
na malti, švici in novi gradiški smo mi že

user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.10.2007 22:58:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Nogica, daj nazaj ....
.... ko bom jaz tolk stara kot ti ne bom nakladala takih neumosti ....

user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.10.2007 22:59:51   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

a od tašče?

ma na splošno od vseh starejših od mene. in ti povem da mi gre prav na živceuser posted image

jaz preslišim, ampak zmerej pa ne morem. ravn zadnjič sem moji mami povedala ta svoje. nekej sva se pogovarjali, pa sem ji omenila en najin kredit, pa je rekla, ja veš kolk sva jih imela midva z očijem. ja itak, jaz bi tud take imela, k jih je inflacija odplačala, da je bila nazadnje provizija in sama položnica več kot anuitete za eno leto, ki jih je plačala, da je zaprla kredit. no znesek je bil za 1 kg pomaranč. saj ne rečem, gradbeni material in stvari, ki so nam danes popolnoma vsakdanje, so se težko dobile, tudi, če si imel denar. danes pa vse dobiš, samo denarja je bolj malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.10.2007 23:00:52   
N _ B

Nogica, daj nazaj ....
.... ko bom jaz tolk stara kot ti ne bom nakladala takih neumosti ....

user posted image user posted image user posted image  si velja zapomnit.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.10.2007 23:01:07   
Kati81
Ja men gre tud tud blazno na živce mi smo pa to tko, jaz naredim to tko, ko smo bli mi mladi, ko sem bla jaz tko stara, moji otroci so to, naši pa tega niso,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.10.2007 23:02:36   
ŠpelaP
nogica - tebi sem že popoldan mislila nekaj napisati glede Tarinih očk. Včasih, če ima malček ful nahod, lahko tudi pri očkah malo ven pride, saj je vse povezano.
Drugače pa želim, da se čimprej pozdravita!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.10.2007 23:03:15   
Anonimen
evo tara se je čist razčulauser posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.10.2007 23:03:27   
Kati81
Moj tast pa ponavadi začne: Jaz nikoli nisem imel nobenga kredita, pa sem vse sam naredu, k to znam.

Ja valda sam je blo vse drugač kot danes, ni blo centraln, pa talnega, pa ne vem še kakšnih napeljav,...

Kredita mu pa nikol ni blo treba saj nikol ni mel novga avta ampak vedno najmanj 20 let starga...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.10.2007 23:04:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

nogica - tebi sem že popoldan mislila nekaj napisati glede Tarinih očk. Včasih, če ima malček ful nahod, lahko tudi pri očkah malo ven pride, saj je vse povezano.
Drugače pa želim, da se čimprej pozdravita!user posted image

hvala

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.10.2007 23:04:49   
ŠpelaP
ej, samo danes ste pa res hitre. ko jaz napišem odgovor, ste ve že na drugi strani!user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.10.2007 23:05:21   
Kati81
Punce jaz grem spat k mi očke skup lezejo pa se grem še mal stiskat user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.10.2007 23:05:55   
Kati81
Lahko noč

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.10.2007 23:06:07   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Moj tast pa ponavadi začne: Jaz nikoli nisem imel nobenga kredita, pa sem vse sam naredu, k to znam.

Ja valda sam je blo vse drugač kot danes, ni blo centraln, pa talnega, pa ne vem še kakšnih napeljav,...

Kredita mu pa nikol ni blo treba saj nikol ni mel novga avta ampak vedno najmanj 20 let starga...

Veš kaj, v tistih cajtih je bil neumen tist, ki ni imel kredita, čekov in kreditnih kartic. Čeki velikokrat sploh niso bili vnovčeni, kredite je odplačevala inflacija, slipe kreditnih kartic so pa vnovčeval čez pol leta, ki je bil znesek le še drobiž.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.10.2007 23:07:11   
N _ B

Punce jaz grem spat k mi očke skup lezejo pa se grem še mal stiskat user posted image

No tolk, da vemo, kje bo epicenter v primeru potresa... user posted image

Nočko

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.10.2007 23:07:51   
Anonimen

Lahko noč

nočko

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.10.2007 23:07:54   
Drnula
Pr nas se okrog bajte muvajo sosedje, taki starejši, ki imajo cajt in vedno pripomnijo kako so vse te stvari oni pa vse sami delali, ja so se mogli kar znajt, pa če to zna en šiptar narest pa valda da znamo tud sami
.... pa delaj pri današnjem delovnem času !!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
25.10.2007 23:09:20   
ŠpelaP

Si me spomnila na včerajšnjo noč. Jaz sem včeraj premražena prišla v posteljo, pa sem mislila, da se bom malo k svojemu stisnila. Samo so me že vonjave spomnile, da je zvečer jedel pasulj. Sem ga že podila v dnevno sobo spati! Sicer haska ne bi bilo velikega,  saj sta dnevna in spalnica povezani, samo direkt izpušnih plinov pa ne bi imela v nos. Pa še tajil je, da on jih pa že ne spušča.  user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
25.10.2007 23:09:25   
N _ B

Pr nas se okrog bajte muvajo sosedje, taki starejši, ki imajo cajt in vedno pripomnijo kako so vse te stvari oni pa vse sami delali, ja so se mogli kar znajt, pa če to zna en šiptar narest pa valda da znamo tud sami
.... pa delaj pri današnjem delovnem času !!

Marsikdo bi, če bi bil vsak dan najkasnej ob pol treh doma, pa vse sobote in nedelje frej.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
25.10.2007 23:09:53   
Anonimen
mi pa danes ne gremo spat. je cel živžavuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
25.10.2007 23:11:11   
N _ B
KT: user posted image  ?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
25.10.2007 23:11:34   
Drnula
vsak dan ob pol treh doma

.... ja seveda

opa, naša mala je lačna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
25.10.2007 23:13:26   
Anonimen
Pa še tajil je, da on jih pa že ne spušča.

tud tole mi je nekam znanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
25.10.2007 23:13:33   
Drnula
Lažen alarem.

Zadnjič se je v spanju smejala, ful na glas. Sva se oba zbudila in se začela še midva.user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.