Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina Azzurra kje v Udinah si pa kupila voziček. Ne vem kako bomo ali bomo tudi mi pozimi kupili kakčen takšen voziček ali si bomo pomagali s tem ki ga mamo. Uživejte in se beremo. Kupili smo ga v nakupovalnem centru Citta' Fiera. tega centra ne moreš sfalit, ga vidiš iz avtoceste, ker ima eno tako piramido na strehi. Greš pa ven na UDINE NORD. v tem centru je kar veliko trgovin, tudi za otroško opremo (Prenatal, Iana,...) pa čevljev, pa torbic, pa H&M, pa vse živo, a jaz sem ta voziček našla v čisto navadnem hipermarketu v spodnjem štuku, kjer imajo tudi tekstilni oddelek in oddelek z otroško opremo. Hipermarket se imenuje Iper. Vozički se nahajajo čist na začetku trgovine, ko vstopiš not, ena tretja vrsta na desni strani, poleg otroških oblekic. Če gresta na morje na našo Obalo, potem imata do Udin 90 km avtoceste in 2,70 eur cestnine, voziček kot pravim stane 150 eur. Če želiš, lahko pišem mail v trgovino, kot sem pisala zase, da mi prišparajo enega. Sicer mislim, da ni kriza z zalogo, a jaz sem šla raje na sigurno, ker smo res šli samo po voziček in nazaj. Ja, ni časa. Javi mi, če želiš, da jim napišem mail, lahko mi pišeš na tantangre@gmail.com Za ostale pa, v kolikor ne bo kakšnih sprememb, se vidimo v Ljubljani! Mi bomo prišli za kakšno 15. uro, saj Liam navadno spi nekje med 13. in 14., pa še urca do Lj... Se že veselim.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|