|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
24.10.2007 18:23:52   
alea01
RMRM- mene tudi ful spika v trebuhu,ampak baje zato, ker se maternica siri in misice raztezajo. Jaz imam krce bolj ko ne ponoci, zaradi katerih se tudi zbujam

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.10.2007 18:40:11   
fragola
Dobrodošle nove sonosečke!!!user posted image user posted image user posted image
Pupe jaz mam pregled v petek, tako, da vam bom poročala v petek ko pridem kako je šlo!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.10.2007 19:02:54   
GreenApple
Pozdravljene!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.10.2007 20:51:23   
Anonimen
GreenApple - živjo tud tebi. A nam boš povedala kaj več o sebi?

(odgovor članu GreenApple)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
24.10.2007 21:24:40   
murkica
No punce da se še jaz malo javim.

Mene so prsi ful začele boleti in že samo modrček me ful moti. Pa danes se mi je že zgodilo, da so me tiščale žabe, pa čeprav jih nosim vse od kar se je začelo hladno vreme( pa seveda ne enakeuser posted image ).

No očitno se bodo znakci počasi vedno bolj očitno začeli.

Bodite pridne, božajte svoje trebuščke in se čim bolj cartajte s svojimi user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.10.2007 21:29:57   
Anonimen
Jaz imam pa tak dekolte, kot sem si ga želela od najstniških let. user posted image Modrček mi je zaenkrat še prav, je pa poln, tko da zgleda, da so se mi mal povečale. Pa na dotik me bolijo.

Drugače pa sem danes predelala pol ustave, pa so mi ene stvari v naši vladi čist jasne, druge pa mal manj. Če katero kaj zanima, kr vprašanja na danuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
25.10.2007 8:06:29   
Bety upa
Hojla, punce!user posted image

Jojjj...kolk mi je fajn, da prvič v štirih letih, odkar sem na forumu ne odpiram več teme zanositev.......Grem kar direktno na nosečnost in čvekanje.....Hvala Bogu!....naj se ta agonija že enkrat konča...user posted image

Jaz imam tudi krče v trebuhu....Pomagam si (prav neverjetno in nerazumljivo) pa s Persenom.....Spijem 2 tabletki in se krči malo umirijo.....Študiram, da je verjetno nekaj krčev tudi rezultat psihe in ne samo rasti ploda....Mogoče user posted image ...Meni pa čudežno pomaga. In grem na sprehod pa čist zrak ....In je počutje enkratno....

Jaz pijem še ribje olje, po požirkih, enkrat na dan....Te maščobe pomagajo redčenju krvi (večja prekrvavitev maternice) in vpliva na dober razvoj možganov otročička. Upam, da to tudi drži.

Veliko jem......in se ne redim....To je prav super....user posted image .

Jaz bom poskušala delati do 15.januarja....in potem grem na bolniško, definitivno....Imam veliko terenskega in fizičnega dela, pa mislim, da ne bom zdržala več. Še zdaj mi je muka.

Jaz bom na nuhalno verjetno šla k dr. Pušenjaku. Enostavno, rabim njegovo mnenje. In pri odvzemu plodovnice (AC), bom nekaj doplačala, da dobim rezultat že čez dva dni (za kromosomske napake), ker čakanje en mesec bi mi požrlo še tisto malo živcev, kar je ostalo..user posted image .

In.....Če bo vse OK, se takoj prijavim agenciji za odvzem zarodnih celic in popkovnice po porodu, nekaj plačam in potem čakam magični datum, 30.6.2008...user posted image

Si vizualiziram tisti dan....user posted image .

Na začetku, smo malo zadržane, ker čakamo prve preglede....POtem se bo debata razvila..Vse bo lažje.....user posted image

SREČNO VSEM PUNCAM, KI IMAJO PRELGED DANES IN JUTRI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.10.2007 8:15:18   
fragola
Punce dobo jutro! Kako ste kaj spala, jaz že veselo delam pa ve?
Me špika v trebuho, ker vem, da je jutri pregled, sem že danes živčna kaj bo pa šele jutri!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.10.2007 8:52:59   
Kaja08
Dobro jutro! Kavico sem že popila (prijela še ni user posted image , ker sem še vedno zaspana), spravljam se delat, pa nimam motivacije niti želje niti energije. Ja no, bo že.
Skratka - včeraj sem se naročila na nuhalno in jo imam šele 17.11. Joj, kje je še to! Naročila sem se v Dravljah, stane 60 evrov s CD-jem. Itak, da hočm CD!! Če pa hočeš samo slikce, stane pa 50 evrov.
A je še katera razmišljala o odvzemu zarodnih celic in popkovnice po porodu - sem videla, da je Bety upa o tem pisala? Jaz v bistvu nisem še nič razmišljala, me je pa včeraj ena kolegica o tem spraševala. A ni to ful drago?
lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.10.2007 9:40:53   
anonimna thumbs up
Dobro jutro, punce user posted image

alea01, pikica_30, držim pesti za današnji pregled!!! user posted image user posted image user posted image

nya, uspešno učenje ti želim user posted image user posted image

žanka, a imaš tudi drugače težave s pritiskom? Z user posted image  bo pa vse ok, boš videla, ti pa lepo pazi nase.

RMRM, jaz imam 1. pregled jutri, sem pa tudi že v 9. tednu, tako da res ni panike, verjemi. Nekje do 10. tedna je "predpisani" čas za prvi pregled.

Kaja08, jaz sem o odvzemu zarodnih celic razmišljala, ampak smo lepo ostali samo pri razmišljanju, ker gre žal za prevelik finančni zalogaj. Če bi na lotu zadela sedmico, bi pa vsekakor šla v to user posted image  Si pa lahko tule več prebereš: http://www.neocelica.si/

Lepo se imejte user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.10.2007 9:49:53   
lonapo
Jutro,
jest tudi jemljem tifol, eno tableto na dan po jedi;
pa z Donatom se nalivam, ker me prebava user posted image .
Dons mi je spet ultra slabo, tako da bom verjetno začela kar wc školjko sabo nosit, v službo se mi sploh ne da več hodit, zjutraj bi samo spala.

No punce sporočte kako je bilo na pregeldu, jest mojega komaj čakam.

Lep pozdrav!

Lonapo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.10.2007 11:20:45   
cv3rklic4
Živjo vsem skupaj!
končno sem se tudi jaz opogumila in se vam pridružim, čeprav vas spremljam od začetka. Torej, sem v 9. tednu in v ponedeljek imam 1. pregled. To je moja 1. nosečnost in po mojih izračunih bi morala roditi 2.6.2008.
Hvala vam za vse informacije, ki ste jih delile med sabo, vse pride prav.
Torej, verjetno se vam javim v ponedeljek, ko izvem kaj več.
Lepo se imejte, papa.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.10.2007 11:30:52   
pikica_30
Drage moje bejbe, srečke user posted image !!!

Sem ravno s pregleda,iiii, in vse je ok!!! user posted image user posted image user posted image  Sem tako happy in vesela user posted image  in vidla sem pikico user posted image  in srček veselo utripa in velika je 1,7cm!!! user posted image  Sploh ne morem verjet in sem še kar out in v user posted image !!! Je moj user posted image  šel z mano, tudi noter h ginekologinji in se je skoraj zalepil na ekran, ko je gledal tamaučka, jaz pa najprej nisem upala sploh pogledat, potem ko pa je rekla ginekologinja, da je vse ok in da srček utripa potem sem pa še jaz pogledala in je bilo prav neverjetno, da se znotraj tebe kar nekaj razvija! Noro, res!!! Še zdaj ne morem verjet! Pa g je pokazala, kje je glavica, pa kje se možgani razvijajo in sploh je bila ful ok! Neverjetno se mi je zdelo vse skupaj sploh!!!

So me pa seveda tudi stehtali in izmerili pritisk, dali napotnico za vodo in kri (še nisem šla, ker je bila ful gužva), dali materinsko knjižico, pa prijavila sem se za materinsko šolo in za šolo v zgodnji nosečnosti in še številke in prospekt o nuhalni svetlini so mi dali! Naročena sem spet čez 4 tedne - me je hotla čez 5t, pa sem sama rekla, če se da kaj prej in se je dalo. Imava tudi slikico najinega user posted image  in to je res najboljš!
Trilili, kako je življenje lepo!!! user posted image Aja, pa še to, zdaj pa komaj čakam, da povem veselo novico, ker sva do zdaj vedela samo midva, sedaj bova pa končnoooo povedala tudi domačim (staršem, bratom, sestram)!!! Čeprav bi moj najraje kar vsem - tudi prijateljem, ampak jaz bi pa počakala do nuhalne...kaj menite?

Zdaj vas pa vse lepo pozdravljam - še posebej vse nove user posted image  - in vam vsem želim najboljše počutje in veliko sončka tudi, če je zunaj slabo vreme! Moramo biti vesele in optimistične in se crkljat z našimi user posted image !!! Za lepo in zdravo nosečnost pa vam pošiljam še user posted image user posted image user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  !!!

Pa en velik user posted image  vsem!!!  

Aja, pa Kaja, prosim, če popraviš moj PDP na 5.6. - je tako izračunala ginekologinja! Hvala!

Vidim, da sem se ful razpisala, ampak je to moglo it ven iz mene, ker sem še čisto v tem norem filingu 1P! Sedaj pa držim pesti, da bo tudi v prihodnje šlo vse ok!!!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 25.10.2007 11:36:48 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.10.2007 11:54:08   
nInAzWeRiNa
pikica_30 to je pa res fajn slišatuser posted image user posted image ,jst tut komi čakam ta danuser posted image -še 15 dniuser posted image , sam da je vse ok zdej se ti mormo pa še ostale pridružituser posted image !
do zdej je blo z mano vse ok dva dni pa mi je na vsake tolko tako slabo -ne bruham ampak ta občutek-bljak sploh ko vstanem ko sem lačna, morem hitro kej v usta dat čene ni lih luštno ojejuser posted image , danes me čaka še nočna upam da mi ne bo preveč slabo! lp junijske srečkeuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.10.2007 12:18:00   
zp
user posted image pikica_30 kakšne  čudovite noviceuser posted image !

držimo pesti, da vse user posted image izvemo tako lepe novice! user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
25.10.2007 12:29:15   
Kaja08
cv3rklic4 dobrodošla!!
pikica_30 user posted image user posted image  za pregled

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 5.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image (1P 29.10.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

9. junij 
Taly  (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image    (UZ 30.10.) 
nInAzWeRiNa  1.user posted image

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
rozica984 1.user posted image  (1P 26.10.)

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
zp 2. user posted image  (P 7.11.)

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (1.P 8.11.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.) NS 4.12.
fragola   1 user posted image (1.P 26.10. )

25. junij
slovenka 1. user posted image (1.P 6.11.)

26. junij
RMRM 3. user posted image

27. junij
Murkica (P 29.10.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.) 
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

čbela (P 29.10.)

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 666
25.10.2007 13:08:05   
lonapo
pikica_30 -- čestitam, da je vse ureduuser posted image user posted image user posted image .

A ni ful nor filling, ko takole vidiš na Uz to malo bitjece, ki raste v tebi.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 667
25.10.2007 13:12:59   
Anonimen
cv3rklic4 - pozdravljena in lepo, da si se opogumila
anonimna thumbs up  - hvala

Drugače pa, danes i je blo do kosila tko slabo, da sm mislila, da mo bo konc. Zjutraj se se zbudila s bljak okusom - pa sm si včer zvečer 10 minut umivala zobe - ne priporočam turistične paštete za večerjo. Potem se je pa samo še stopnjevalo. Vsi močni vonji me ful motijo, parfumi, osvežilci zraka,...
Zdajle je malo bolje, upam, da bo ok, ker se moram spravit za knjige.

pikica_30 - čestitam za dobre novičke
Kaja08 - jst bi tud user posted image   zraven svojega nicka - hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 25.10.2007 13:19:50 >

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
25.10.2007 13:32:59   
fragola
pikica_30čestitke, ker user posted image vse ok! Jutri pa jaz poročam,kako bo šlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.10.2007 13:47:20   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 5.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image (1P 29.10.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

9. junij 
Taly  (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image    (UZ 30.10.) 
nInAzWeRiNa  1.user posted image

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
rozica984 1.user posted image  (1P 26.10.)

14. junij 
Nya 1.user posted image (P 12.11.)
Kanta  

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
zp 2. user posted image  (P 7.11.)

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (1.P 8.11.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.) NS 4.12.
fragola   1 user posted image (1.P 26.10. )

25. junij
slovenka 1. user posted image (1.P 6.11.)

26. junij
RMRM 3. user posted image

27. junij
Murkica (P 29.10.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.) 
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

čbela (P 29.10.)

[/quote]

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.10.2007 13:54:50   
Anonimen
Kaja08 - hvala, dam ob priliki za user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
25.10.2007 13:57:44   
fragola
Nya a ti se kaj učiš al sam na RR visišuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.10.2007 14:04:19   
Anonimen
Ja, tole sm rabila, da se spokam dol. Lpuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
25.10.2007 14:45:04   
alea01
Ola punce!

Sem direkt iz pregleda. Moja pikica je velika 11mm. Da ni premajhna? Sem v 8t1d. No, v glavnem sem mogla odgovorit na 1000 in 1 vprasanje. Izmerili so mi pritisk, tehtali me pa niso. Sam vprasal so me kolko tehtam in kolk sem visoka. G mi je rekla,da sem mal presuha in da moram ful jest. Saj bi jedla, ce mi ne bi bilo takoooo slaboooo! Tko da apetita sploh nimam in jem po sili. Aja, sla sem tudi v laboratorij, kjer so mi vzeli kri. Izvide dobim pri naslednjem pregledu in tudi takrat dam urin za pregledat(isti dan, pred ponovnim pregledom). Narocena sem pa cez 4tedne.
Glede spikanja v spodnjem delu trebuha, mi je G rekla, da imam povecane jajcnike in me zato boli in da ne najde nobenih nepravilnosti. Povecani jajcniki so pa posledica jemanja klomifena. Seveda mi je med pregledom ful postalo slabo in se omedlela sem, tako da sem zdaj v bolniski!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.10.2007 14:51:56   
Anonimen
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za opravljen 1 pregled, da bo vse ok še naprej.user posted image

Pri meni pa tole čakanje do jutri jaouser posted image jaouser posted image .
Na vsake tolko grem počivat, ker me vse tišči, hlače pa komaj zapnem.user posted image  Vse tišči.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?