pikica_30
|
Drage moje bejbe, srečke !!! Sem ravno s pregleda,iiii, in vse je ok!!! Sem tako happy in vesela in vidla sem pikico in srček veselo utripa in velika je 1,7cm!!! Sploh ne morem verjet in sem še kar out in v !!! Je moj šel z mano, tudi noter h ginekologinji in se je skoraj zalepil na ekran, ko je gledal tamaučka, jaz pa najprej nisem upala sploh pogledat, potem ko pa je rekla ginekologinja, da je vse ok in da srček utripa potem sem pa še jaz pogledala in je bilo prav neverjetno, da se znotraj tebe kar nekaj razvija! Noro, res!!! Še zdaj ne morem verjet! Pa g je pokazala, kje je glavica, pa kje se možgani razvijajo in sploh je bila ful ok! Neverjetno se mi je zdelo vse skupaj sploh!!! So me pa seveda tudi stehtali in izmerili pritisk, dali napotnico za vodo in kri (še nisem šla, ker je bila ful gužva), dali materinsko knjižico, pa prijavila sem se za materinsko šolo in za šolo v zgodnji nosečnosti in še številke in prospekt o nuhalni svetlini so mi dali! Naročena sem spet čez 4 tedne - me je hotla čez 5t, pa sem sama rekla, če se da kaj prej in se je dalo. Imava tudi slikico najinega in to je res najboljš! Trilili, kako je življenje lepo!!! Aja, pa še to, zdaj pa komaj čakam, da povem veselo novico, ker sva do zdaj vedela samo midva, sedaj bova pa končnoooo povedala tudi domačim (staršem, bratom, sestram)!!! Čeprav bi moj najraje kar vsem - tudi prijateljem, ampak jaz bi pa počakala do nuhalne...kaj menite? Zdaj vas pa vse lepo pozdravljam - še posebej vse nove - in vam vsem želim najboljše počutje in veliko sončka tudi, če je zunaj slabo vreme! Moramo biti vesele in optimistične in se crkljat z našimi !!! Za lepo in zdravo nosečnost pa vam pošiljam še in !!! Pa en velik vsem!!! Aja, pa Kaja, prosim, če popraviš moj PDP na 5.6. - je tako izračunala ginekologinja! Hvala! Vidim, da sem se ful razpisala, ampak je to moglo it ven iz mene, ker sem še čisto v tem norem filingu 1P! Sedaj pa držim pesti, da bo tudi v prihodnje šlo vse ok!!!
< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 25.10.2007 11:36:48 >
|