|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
24.10.2007 8:56:03   
slovenka
vaaauuu, zdaj pa nisem več zadnja na seznamu nosečk, so že nooooveeee. joj, kmalu pa bodo že julijke, avgustovke... in bodo meseci leteli.

no, sicer pa sem danes bolj slabo, v službi je tečno, tema zunaj bo zgleda cel dan, pa ful mam dela, pa se mi nič ne da. to je kar redko pri meni, ne vem kje mi je elan. eh, pa naredim kar moram, pa bo a ne? sedaj sem bolj boga, ker gredo večja dela na hiši h koncu in mora moj biti zmeraj tam, pa pride pozno domov in nisva nič skupaj. samo še ta teden potrpim. eh, pa ti herpesi - me moj niti ne more prav kušnit, ko sem taka, me peče...

pa še to - včeraj sem prvič v življenju v trgovini gledala mini oblekice - za starost 0-1M iiiiiiii samo kupit pa nisem upala. lep dan vsem.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.10.2007 9:02:09   
slovenka
samo to sem še mislila povedat - glede evitala - sem zadnjič rekla v lekarni, da sem doslej imela tifol in bi imela sedaj evital, ker sem slišala, da ima več vitaminov - pa mi farmacevtka ni priporočala - je rekla, da so jim na seminarju rekli, da nosečnice potrebujejo samo dodatke folne, drugih kemikalij pa je najboljše čimmanj - evital pa vsebuje enako folne kot tifol, potem pa še druge in da če se normalno prehranjujem, da je dovolj tifol. Kaj mislite? Jaz sem potem spet vzela tifol. Samo takrat še nisem bila oz nisem vedela, da sem user posted image - in je rekla farmacevtka, da se jemlje pred user posted image 1 na dan, v user posted image pa 2 na dan - samo na tabletah pa nikjer to ne piše. Kaj ve mislite? Tudi sedaj jemljete 2 tableti na dan? Danes si moram spet po njih, pa si računam, koliko jih naj kupim...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.10.2007 9:10:13   
Kaja08
Živijo! Jaz tudi jemljem tifol, ampak samo eno na dan. Mi tudi v lekarni ni rekla nič drugače. Glede na to, da v navodilih nič o tem ne piše, ne vem, če je pametno jemati po 2. Saj ena tabletka itak vsebuje toliko folne kisline, kolikor jo user posted image  potrebuje in ne vidim razloga, da bi jemala dvojno dozo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.10.2007 9:12:26   
fragola
Meni so tudi rekli eno tableto na dan! Tko, da bi blo dobro, da še enkrat prašeše če res rabiš pit dve na dan?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.10.2007 9:13:04   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Saj ena tabletka itak vsebuje toliko folne kisline, kolikor jo user posted image  potrebuje in ne vidim razloga, da bi jemala dvojno dozo.

Točno tako. Če zaužiješ viška folne kisline, jo pa telo izloči - beri: jo "polulaš" user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.10.2007 9:19:29   
slovenka
a, ok. je mene tudi presenetila, ko je rekla 2 na dan, ko boste user posted image . Pa res na navodilih piše 1 na dan in tako bo že bolj prav. Pa do 12. tedna se jemljejo ali še kaj dalj? Kaj ve mislite nardit?

Neposredna povezava do sporočila: 631
24.10.2007 9:28:29   
Kaja08
Ja kakor jaz vem, je treba folno kislino jemat prve tri mesece nosečnosti, potem pa ne več. Tako da po vsej verjetnost jih bom jemala še dobre 3 tedne, potem pa bom nehala, razen, če bo G kaj drugače rekla.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.10.2007 11:08:20   
Anonimen
Dobro jutro,
jaz sem si pa danes privoščila, pa sem spala do pol enajstih, k je bla glih možnost. In moram reč, da sem se končno naspala. Ja, men je tud g rekel, da ni dobr preveč umetnih vitaminov, tko da ko pojem to škatlco centruma, bom sam še tifol naprej. Drgač pa zdajle moram za knjige, ni druge.
Lp

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
24.10.2007 11:19:27   
slovenka
nya, pa nam moraš to povedat? Da si do sedaj spala user posted image user posted image user posted image no, midva z mojim pa bova jutri lahko do 8, rahla tolažba. Boljše je kot do 6ih kot je sicer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.10.2007 11:21:34   
Anonimen
Ja, nism se še šla učit.

Sej nism hotla nbenga v slabo voljo spravljat, naj vam bo v tolažbo, da me čaka strokovni izpit - to pomeni 2 tedna učenja skor non-stop.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
24.10.2007 11:23:47   
slovenka
no, potem se pa lepo uči. Saj je fajn, da se imaš čas lepo naspati. Jaz bi se tudi rada, zato ti pa težim s faušijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.10.2007 11:26:40   
Anonimen
Vem, vem, saj bo tudi za vas prišel dopust, če ne prej naslednji teden.
Nabrž že komaj čakate, kajne?
Čeprav se moram učit, mi je prav fajn, da ne rabim v službo, ker je to čist nekaj drugega. Se vsaj ne obremenjujem s službenimi problemi.

Lep dan.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
24.10.2007 11:33:12   
Anonimen
Jaz sem danes imela ultrazvok.Noseča sem 8 tednov in 5 dni.Drugo vse ok le pritisk imam zelo visok,tako da moram jutri ponvno k zdravniku,ker me najverjetneje čaka par dni bolnice.Pa tudi majhen mijom imam na maternici,ki pa baje ni nič nevaren.Malo sem prestrašena.Upam,da bo vse vredu.Ni mi mogla še povedat,če sta 2.Sem bla malček razočarana.Nuhalno imam pa 2.11 v Domžalah,tam pa več izvem.Malo me to vse skupaj skrbi.Zdaj pa grem počivat.Lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
24.10.2007 11:37:11   
pikica_30
Držim pesti zate žanka, sigurno bo vse ok!user posted image

Jaz imam pa jutri 1P in me je fuuul strah! Iiiiiiiiiii!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.10.2007 12:18:57   
fragola
Jaz imam pa jutri 1P in me je fuuul strah! Iiiiiiiiiii!
Sej bo dej itak, da bo vse uredu!!!!
Jaz ga mam v petek sej me je tudi mene strah, ma si mormo pravit, da je vse ok!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.10.2007 15:21:02   
pikica_30
Ja, fragola, saj vem, da je treba pozitivno mislit, ampak včasih malo težje gre!

Bom poročala jutri!

Žanka, koliko se pa že vidi na UZ pri 8 tednih?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.10.2007 15:42:38   
slovenka
to tudi mene zanima, imam glih pri 8. tednih pregled.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.10.2007 15:51:26   
lonapo
Evo, še mene na hitrco, preden pobegnem iz službe,
danes sem boljše mi ni tolk slabo, upam da bo vsak dan boljše.

Glede majoneze-jest jo za to ne jem, če bi bila slučajno kej pokvarjena, ne zaradi toksoplazmoze.

Še 14 dni pa grem na pregled, joj a bo že kmal!!!!!

Mejte se lepo, se še kej javim!

Lp, Lonapo

Neposredna povezava do sporočila: 643
24.10.2007 16:11:04   
kodrana
žanka vesela sem, da nosečnost napreduje. a srček pa plodek se je videl?! ampak ni mogla rečt, če sta dva?user posted image
si imela kaj krvevega izcedka? krvav izcedek je lahko tudi zaradi mioma. ampak en skrbi, vse bo ok. pritisk ti bodo pa tud zrihtali.
že 2.11 iamš nuhalno? ni to malo zgodaj? ni od 11T naprej?user posted image

pikica_30 in fragola optimistično. jutri bosta videli svoji pikici. v 8T je pikica velika nekje 1,6cm. vsaka je pa itak zgodba zase, tako da mire lahko tudi odstopajo.

jaz imam pregled šele 30.10. in komaj čakam, da vidim, kako se najini pikici godi. upam, da lepo napreduje.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.10.2007 16:54:12   
*Mojca*
Kar se tiče tifola jemljem jaz 1 na dan. Tako so mi rekli v lekarni, pa tudi v navodilih tako piše.
Sem pa zadnje dni tako blazno utrujena, zadiham se ko grem z biciklom iz službe, slabo spim. Ima katera od vas podobne težave?
Drugače pa nimam nobenih problemov z slabostjo, tudi apetit uspešno krotim.
Fragola in pikica_30 dejta poročat kako bo na prvem pregledu user posted image Držim pesti da bo vse ok.
Zdej grem pa malo poležavat, kaj bolj pametnega (učenje ki me čaka ni zadosten razlog user posted image ) v tem vremenu mi itak ne pade na pamet...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.10.2007 17:11:57   
Anonimen
Jaz sem si pa vzela odmor, da se mal pretegnem, kaj pomalcam, pa da pogledam, če kej čvekate.
Žanka - bom mislila nate, da bo vse ok, pa sej bo boš vidla.

pikica_30 in fragola - Ja, jutri se pa javite, da poveste, kako je bllo na pregledu.

Grem zdej mal pomalcat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
24.10.2007 17:43:11   
alea01
Ola!

Evo mene, nova na forumu. Sem v 8t nosecnosti in jutri imam prvi pregled. Malce se sekiram, ce je vse OK, ker me zelooo spika v spodnjem delu trebuha. A je to normalno? A tudi vas kaj spika? Aja, ce sem prav racunala sem tudi jaz junijcica. Lepo se imejte in uzivajte v nosecnosti.By

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.10.2007 17:45:39   
RMRM
Jaz mam pa 1. pregled šele 21.11. Se mi zdi kar pozno (8 tednov), sicer me je pa hotla naročit šele 28.11. Za nuhalno pa mi je rekla da se opravi od 8-12 tedna, in da si takoj na vrsti, tko da me nima kaj skrbet.

Zanima me, a vas še vedno špika v trebuhu oz. "dol tišči", jaz se namreč iz prvih dveh nosečnosti sploh ne spomnim, samo vem da mi je blo ful slabo obakrat, tokrat pa zaenkrat še nič - upam da tko ostane.

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.10.2007 17:48:39   
Anonimen
alea01 - pozdravljena v naši druščini.

RMRM - jaz sem imela 1.pregled, ko sem bla user posted image  5t2d, pa se itak še ni nč vidlo, zdej moram pa čakat do druzga do 12.11., takrat bom pa 9t2d.

LP

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
24.10.2007 18:06:42   
*Mojca*
RMRM jaz imam pregled šele v 9. tednu, tako da ni panike, vse je okuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?