|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Toše - v spomin
24.10.2007 18:45:32   
mojal
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tosina-ljubav--zrtva-karijere/362650.aspx

Desno zgoraj so še nekateri članki.

Mojal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.10.2007 18:50:12   
mojal
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=22398&sectionId=41

Spodaj na sliki je  njuna vila...

Mojal

(odgovor članu mojal)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.10.2007 19:37:50   
Šaki
baje je ona dala en intervju medijem pa me zanima ali se ga da kje vidt na netu?

(odgovor članu mojal)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.10.2007 20:20:16   
saraja
Kakšen intervju?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.10.2007 20:22:25   
barakuda
Pozdravljene!
Sem vidla tisto temo na čveku, pa sem že hotla neki napisat, ampak sem si rekla da tako nizko se ne bom spuščala. Enostavno daš na ignore in je narejeno. To potem še bolj boli...... Pa eni kar praskajo in praskajo...
Me veseli, da držimo skupaj in bomo tudi naprej, saj zaradi tega smo na tej temi... je tako???
Pogrešam jih ene par, vendar upam da iz drugih razlogov in ne zaradi nekaterih primitivcev.
Torej:
šofer je res bogi, bogi. Težko mu bo celo življenje, saj je jasno dal vedeti, zakaj ni raje on umrl. Revež je in ga ne obsojam - nikakor.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.10.2007 20:23:46   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

baje je ona dala en intervju medijem pa me zanima ali se ga da kje vidt na netu?

jaz sem ga brala na tem blogu : http://makedonija.blogger.ba/ , če misliš tega?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.10.2007 20:28:05   
Anonimen
Glede njegovega prijatelja in voznika. Se mi zelo smili. Kot je rekel njegov oče, ni večje kazni od tega, da je povzročil smrt najboljšega prijatelja, niti zapor.

Kar se pa tiče tistih punc na čveku. Ne spuščajte se tako nizko, in tega raje ne komentirajte. Pač imajo doma preveč dolgočasno življenje, če so tako opravljive, briga me. Jaz imam svoje življenje, žalujem za vsakim, kot žalujem in nihče mi ne bo solil pameti, sploh tiste zdolgočasene kure.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
24.10.2007 20:54:21   
saraja
user posted image user posted image Lepo si napisala Yankee, pač tukaj si izmenjujemo mnenja! Babike kje pa ste?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.10.2007 20:59:07   
mojal
Tukaj je objavljen intervju z Andrijano:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/djevojka-tose-proeskog-voljela-bih-da-sam-umrla-s-njim/362498.aspx

Mojal

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.10.2007 21:09:30   
Šaki
bravo yankee!!!!!user posted image

(odgovor članu mojal)
Neposredna povezava do sporočila: 260
24.10.2007 21:11:52   
saraja
Sem nekaj napisala na oni temi, pa mislim da me bojo požrle, samo nisem mislila nič hudobnega!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 261
24.10.2007 21:19:49   
Šaki
jz pa pišem in me ni sram..,kaj..pišem kar mislim...in tud bom.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
24.10.2007 21:24:07   
dulcinea
Komaj da sem se prebila čez teh novih 11 strani. Nikjer še nisem zasledila, da bi bila Marlenina oddaja tukaj gor. Jaz sem jo mal prej na youtube našla pa si jo ogledala. Res lepo. Kurja polt po celem telesu. Pa nisem bila njegova fenica... Pa tale komad je tud zakon (posnetek pa bolj slab, na muli je boljši).

No pa še oddaja po delčkih:
Marlena&Toše1
Marlena&Toše2
Marlena&Toše3
Marlena&Toše4
Marlena&Toše5
Marlena&Toše6
Marlena&Toše7

Pozdravček, pa brez kreganja prosim. D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
24.10.2007 21:33:10   
Anonimen
Punce, to je tema v spomin Tošetu, zato se tega tudi držimo. Kajti res nima smisla se z njimi ubadati, in časa izgubljati.

Mogoče ste to že videle, mogoče pa ne.
http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=467&clanak=9682

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
24.10.2007 21:38:04   
Anonimen
http://www.metacafe.com/watch/881627/tose_proeski/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
24.10.2007 21:38:18   
saraja
Ker ne dobro razumem, naj malo katera pove kaj pipe, prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.10.2007 21:47:00   
saraja
Bil je angel!!!user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.10.2007 21:49:26   
Anonimen
Jaz tudi ne razumem dobro. Sem pa nekje prebrala, da je ta avto Toše dobil 13 dni pred nesrečo. Koliko je na tem res, nevem.

Punce, a katera ve, kje dobim videoposnetek, ki je na sliki?

user posted image

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
24.10.2007 21:53:26   
Anonimen
jest tud ,sm bambini glih kar povedala kva si mislim, skoda casa,za vse skupi.punce prosm ne vec gledat tistih slik k me je kar groza
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

jz pa pišem in me ni sram..,kaj..pišem kar mislim...in tud bom.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
24.10.2007 21:55:16   
Anonimen
jest tud ampak one so pa res presegle vse meje user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Sem nekaj napisala na oni temi, pa mislim da me bojo požrle, samo nisem mislila nič hudobnega!

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
24.10.2007 21:57:01   
Nea_teja_
No če sem prov prebrala oz razumela je napisano ,da katere avtomobile je vse mel in katera dekleta so se v njih vozila.Sem dobra ne glede nato da sem se makedonsko naučila v tem tednu na raznih forumih.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.10.2007 21:58:40   
Anonimen
http://www.youtube.com/watch?v=_f5-KfuW-_U

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
24.10.2007 22:35:08   
NiLe
Sem vesela, da nadaljujete debato naprej in se ne menite za tiste, ki jim je očitno dolgčas in pač ne razumejo, da nekatere pač doživljamo njegovo smrt malo drugače.

V soboto sem gledala Marleno in ob gledanju me je spreletavalo in bilo mi je tako fino pri srcu, saj sem še enkrat spoznala, kako fejst in edinstven je bil Toše. Skromen, simpatičen, prijazen in iskren ... da o glasu ne govorim. Taprav cukrček ... in ta njegov nasmeh, ki je res nalezljiv.

Doma imam revijo Extra, v kateri je intervju z Andrijano in občutek sem dobila, da sta se res imela rada in žal sta morala to ljubezen skrivati. Ko sta prišla zopet skupaj, ji je dejal: Bodi z menoj, naredil te bom za najsrečnejšo žensko na svetu. Kupil ji je tudi kužka zlatega prinašalca, da bi ji delal družbo in ji za nekaj časa odvrnil misli na otroka, katerega sta si oba želela. Bil je pa izreden romantik in pisal ji je take SMSe, da je čutiti, da je bila ona res njegova velika ljubezen. Potem je pa še članek o njemu, pogrebu, slike iz otroštva, iz družinskega albuma ...

V glavnem, Toše je s svojimi pesmimi, koncerti, pojavo zaznamoval moje življenje in vedno ga bom imela v user posted image , saj je bil res nekaj posebnega in unikatnega.
Toše, RIP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
24.10.2007 22:39:06   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Meni je pa ta pesem poleg Jedine, ena najlepših in ob njej nikoli ne ostanem ravnodušna user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
24.10.2007 23:05:41   
KBM
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

meni je ta komad tudi eden na seznamu prvih od Tošetauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?