|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.10.2007 9:54:53   
rogljicek
Aha, še ena pripomba glede razvoja otroka. Marjeta je rekla, da je dojenčica njene sošolke pri slabih 6 mesecih obračala liste (trde) pri otroški knjigici. Težko verjet, ampak, če so to trenirali vsak dan, potem je pač mogoče. Naš otrok bo pa intelektualec in to mu bomo uturili že na samem začetku!!! Taki in drugačni starši. Jaz pa pravim vse ob svojem času.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.10.2007 10:11:59   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Taki in drugačni starši. Jaz pa pravim vse ob svojem času.

Se podpišem. user posted image

Danes je s Tevžem že bolje. No, že včeraj je bilo. Tudi spali smo. Sem še enkrat klicala pediatra in je rekel, da nima smisla hodit, da je najbrž kakšna trebušna viroza, za kar pa itak ni zdravila. Če bova šla v ZD lahko kvečjemu še kaj ekstra pokasira. Ampak mislim, da smo itak že prepucali zadevo, ker je že včeraj normalno pojedel bučke z rižem (se pravi celo zelenjavo). user posted image  Samo silit ga moram za pit. To bo pa pač mala misija nemogoče. user posted image

A ja, sem se pa včeraj prav nasmejala zaradi kapljic 31. Taka nedolžna nenamerna šala. user posted image

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.10.2007 11:05:06   
Cappy96
Hej!

Spet ste se fajn razpisale. Vas bom prebrala, ko me bo malo manj bolela glava.
Sinusi me zajuser posted image , tko da bolj ali manj počivam. K sreči je Lana kar pridna in nama kar gre. Je pa že veliko boljše.
Majchi, vidla sem, da si mi napisala, da v ponedeljek ni plavanja. Hvala! Pa tud Klemen je sms poslal.
Tko, da upam da se vidimo po praznikih, vsi zdravi in na broju user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.10.2007 11:25:31   
petrinja
o pišuka pa res! Kjava hvala da si me opozorila za keksek, da ga ni še priporočljivo dajati zaradi glutena! ja nč, po toči zvonit je prepozno, zato od sedaj naprej pa čakam, da bo še malo zraseluser posted image . pa še tako vesela sem bila. ker je tako lepo jedeluser posted image . sem pa malo špegala pri aprilčicah, in imajo že kar po dva polna obroka ( sadje dopoldne, zelenjava popoldne ) + rižolino zvečer, in vmes posamezni podoji. bom pa malo mešala-jutri bova sprobala korenček, pa bomo vidli-moram to faco posnet, pa pol kakšno muzko iz grozljivke v ozadju, in posnet na naj domači videouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.10.2007 12:10:43   
BAMBINA_
Ančka, lepo, da gre Tevžu na bolje user posted image user posted image
petrinja, ko sem jaz uvajala, sem vsake tri dni poskusila s čim novim, vse ostalo (razen mleka user posted image ) pa sem takrat črtala z jedilnika. Breskve sem jaz zadnjič v Šparu videla, ampak so bile user posted image , zato sem raje en manj sladek kompot s polovičkami vzela.
Cappy upam, da se čimprej pocajtaš.
Celje, ej juniorka potem bi bilo pa fino, da se zmenimo, ko pride Petrazg, da nas bo več na kupu user posted image

Sicer pa, kakor malo čitam, vidim, da si je naš mali ful lepo uštimal urnik hranjenja. 5 obrokov/dan, kakšen čajček vmes.
Ah no, pa sevede se moram pohvaliti, da je zadnjič zdravnica v RA omenila, da se mu vidi, da se veliko ukvarjamo z njim user posted image Grem brokoli naprej kuhat. Btw, sem ugotovila, da mora biti pred kosilom spočit, če ne se kar joka zraven, pa menca... Tako, da zdaj ga obvezno prej za kakšne pol urce uspavam, potem pa lepo papca.

Čauči!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.10.2007 12:14:49   
ancka1
Petrinja, jaz sem v lekarni kupila piškotke brez glutena. Ko pridemo iz toplic (bo že dopolnil pol leta) ga bo tudi dobil. user posted image
Komaj čakam soboto. Gremo v Moravce za 5 dni. Držite pesti, da ostanemo vsi zdravi. user posted image
Naš mali pa kar spi. Se nam je čisto ritem podrekal. Prej je dopoldne še za kakšne pol urice kinknil, tako, da je bil ob dveh že čisto zaspan in je šel potem takrat za kaki dve h spat. Kako bom sedaj skuhalo kosilo...I don't know.

A, ja, mi imamo pa že avtosedež za Tevžka. Smo šli v Žiri po Recaro sedežek. Je super prima. user posted image  Lepo ga zvrneš za eno stopnjo in je to to. Pa nobene drame več, kako reveža z bundo stlačit v lupinico. Pa še naprej gleda, da se mu več dogaja.

user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.10.2007 12:39:24   
felicia
ojla

no mene ni v btc očitno.

Petrinja- jaz sem svojmu začela zelenjavo kot poseben obrok namesto kosila recimo torej nekje okoli dveh seveda mu še vedno ponudim mleko ker bolj malo zelenjave poje. danes bo dobil pa kar rižoto z zelenjavo bomo videli kako bo to njamu.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.10.2007 13:30:29   
ancka1
No, saj ni ne vem kakšna novica, pa vseeno...Tevž je pojedel kosilo bp-kolerabo z rižem.
Kakšna ideja za kosila naših malčkov?

Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.10.2007 13:32:43   
kjava
Ančka, a so v Žireh cenejši avtosedeži?To ste šli najbrž na sedež firme?
Mi mormo za Andreja ga kupit, Erika bo pa njegovega poverbala user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.10.2007 14:00:44   
juniorka
Anči, pol maš pa istega kot petrazg- avtosedež namreč- pa sedež firme je garaža, a neuser posted image !
A Tevž tud malo pije? Sem te enkrat spraševala... Naš samo še kompot, druga noče, če ni mleko! Vidiš, si dobila isti nasvet od pediatra, kot sem ti ga dala jaz, ma sem stručkouser posted image , je pa res, da drugim lahko svetujemo, ko pa z lastnim ni vse ok, je pa panika!
piškoti- hipp ima od 6. meseca naprej, ampak to je tako, če začneš z uvajanjem pri 4. m! Jaz mu jih še ne bom dajala, ker ne rabiuser posted image ! Midva lepo počasi, včeraj je krompir prvič jedel, pa se mu ni dopadlo, sem ga s korenčkom zmiksala, da sem ga okol prnesla... drugače pa začenjava z zelenjavnimi juhicami, se da fajn kombinirat, da vsakič mal drugač pride, počasi pa bo še kakšno kurjo kost zravn dobiluser posted image , pol pa še malo meska, zajčka...
rogljiček- mogoče Nel tudi zna listat knjigico, samo je še videl ni, ne da bi jo v rokah meluser posted image user posted image user posted image , mal heca, saj pr 15 bojo pa vsi znal vse bedarijeuser posted image , al pa že prej, ne Ančiuser posted image !
To vremeuser posted image ! No, vsaj za spat je dobrouser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.10.2007 14:14:20   
rožica81
Živjo user posted image

Nace spi, jaz pa hitro na RR... user posted image

Sem nesla zdravnici izvide alergologa (alergični smo na jajce, KML pa ni dokazano, ampak imam še vedno strogo dieto). Imajo nov sistem - naročajo, jaz pa čakala ko user posted image  Sem že komaj čakala, da pridem domov in vidim mojo malo miš user posted image  Se je včeraj na vse štiri postavljal, kako je bil hecen in srečen, da je nekaj novega odkril. Jaz pa tudi seveda. Ati pa sploh ni mogel verjeti, tako da res že komaj čaka, da pride domov in vidi, kako je mali napredoval. Še 4 ure user posted image

Ančka, super sedež user posted image  Pa super, da je Tevž bolje user posted image  Mi bomo tudi tele dni šli v nabavo - za sedež mislim.

Pa še uno peno mu morava kupit za na tla (sestavljanko). A kaj veste, a je velikost 9 puzzlov največja ali obstaja še kakšna večja? Upam, da veste, o kakšni peni govorim. user posted image  Do sedaj je haral po kavču gor in dol, zdaj pa to ni več varno, če ni ves čas nekdo zraven.

Midva sva zdej spet pri korenčku, mu nekaj vmes ni pasalo, pa sva dna dni spet jabolko jedla. Je pa res lačen tale fant user posted image  Imava pa samo en gost obrok, čeprav bi mu dala zvečer še malo riževe kašice - pa ne vem, ali naj mu jo dam ali ne.

Včeraj je omagal že ob 19.30, pa se je samo še enkrat zbudil, preden sem šla jaz spat. Pol pa spet on and off akcija. user posted image

Aha, se je zbudil.

Lep dan punce, čau bau

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.10.2007 15:40:18   
lex
rožica81 jaz sem to peno kupila v Intersparu, je bila tam takrat najcenejša. Na srce ti polagam, da kupiš tako ki ima malo majhnih delcel (črke, številke). Midva sva Aleksu kupila od avtov, helikopterja, ladje,............. Ampak sami majni delci, ki se razstavijo na 10000 delov. In potem ko to sesaš (še posebej spodaj) in ko to dvigneš gor ti vi delci poletijo ven in potem bolj dolgo zlagaš tega user posted image  skup ko pa je vse vredno. Aja pa v pralni stroj jih lahko daš na 30°C, da jih ne rabiš na roke umivat. Mi smo jih meli skor celo dnevno sobo, sedaj pa so zloženi nekje pod kavčem, ker jih je potem Aleks začel narazen vlačit, ker so mu začeli na živce it.

Ma moj Aleks je spet bolan, ma 38 vročine inkašlja pa nos ma ist zadelan, jutri bi morala met zobozdravnika, pa sem jo klicala, da ga prestavi. Sem se še kar za Alino zmenila, čeprav še nima zobkov, da jo pregleda. Moja mami se je ful čudla, ampak tolk ko plačujemo to zdravstvo bom izkoristla vse kar mi pripada, še posebej glede zob. pomoje bo božica spet pokasirala kaj. nič grem počivat zraven njiju, ker ati pride bolj pozno in jaz am knčno en dan, da se lahko popoldne poknem dol (sicer bi mogla likat, ampak,....)

Ančka super sedež. No pri nas bo pa Aleks dobil novega, Alina pa Aleksovega - kruto ane, on je dobil vedno vse novo, ona pa lepo zadaj za njim.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.10.2007 15:49:17   
lex
Sem zanalšč šla pogledat slike iz našega morja, ko je bil Aleks star 6,5 mesecev in je listal knjigo. Sicer tisto plastično, ampak vseeno. Vam jo pripopam ob priliki, me trenutno shrani.si ne spusti not, oz. mi javla napakouser posted image
Verjemite pri 6 mesecih znajo marsikaj. Čimveč jim dajte časopis za mučkat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.10.2007 15:59:55   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Kaj ona je hodila s tabo na faks, spoznala Indonezijca, se poročila in začela s potaplaškim biznisom? Al je šla tja na potovanje, se zaljubila v kraj ali moškega in ostala tam,...
Šla na bali, spoznala Francoza, jo je eno leto osvajal, šla z njim nazaj v Indonezijo. tale resort imata pa ene tri leta, čist svoje.

Bila sem pri mentorici, je bila super, sva na hitro opravile in bo prebrala moj predlog in jutri javila če je ok. To je zanjo res ekspresnouser posted image . Potem sva šla z možekom v BTC čevlje zamenjat in prišla domov ob 3h popoldneuser posted image . Še na kosilo sva šla v Citypark. Pa niso imeli manjše številke, tako imamo zdaj en par v omari za drugo leto. Pa ene poceni balerinke za 15€ sem morala Vesni za h krilcu kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.10.2007 16:16:50   
Putka
Petrinja, od kdaj se pa ti sekiraš, če Matevž ni čisto po tabelah? Eni so bolj motoriki, eni intelektualci. Mah, sem enkrat čist žalostna ugotovila, da je Vesna tupa za sestavljanke. Je od prijateljice mali pri 2h letih že po 30 kosov estavljal, naša pa brez pomoči tamale ne. Je pa zato Vesna njega motorično za eno leto prešišala. Pa še danes ne mara sestavljankuser posted image .

Ja Petrinja, saj najina sta v bistvu aprilčka, bi res že lahko vsaj en obrok pojedla. Ampak Katja veselo jošk vleče, pa še žlica ji je bolj zanimiva kot hranauser posted image

Tudi telim našim majčicam se vsem mudi, c c c. Ok, razumem Griša, ima zdravniško opravičilouser posted image . Res, tisti ki smo šli že enkrat uvajanje skozi - čim kasneje! Tako da Majchiuser posted image ker boš 6 mesecev čakala. No, saj Katja je pa 6 čez par dni, ampak našega pljuvanja ven ne štejem kot hranjenje.

Potem smo se pa danes zgrešil v BTC-ju? Pa petrozg bi lahko na kavo peljala! Sem pa danes cel kup znancev srečala, kar tri na kupu v ZD Šiška. Še eno nosečko, ki konec decembra rodi.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.10.2007 16:19:12   
Putka
Me againuser posted image . Še par besed o "branju"knjig. Katja obožuje papir, da ga potem trga in mečka - čist po sestrici, smo imeli pri Vesni kupčke na mini koščke natrganega papirja. Kartonke še ne lista, sem kar malo pozabila nanje. Pa z veseljem posluša in gleda knjigice, ki jih Vesni zvečer preberem, ju dam skupaj v posteljo in žurka.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.10.2007 16:47:46   
Putka
Felicia, ti imaš lahko računalnik prižgan, samo RR oz. brskalnik morata bit ugasnjena. Mi imamo comp nonstop prižgan, da mula delauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.10.2007 16:57:59   
tejč
Joj, glede uvajanja GH, tudi Maša bo še kar čakala. Je takole zelo komot.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.10.2007 18:24:18   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Sem zanalšč šla pogledat slike iz našega morja, ko je bil Aleks star 6,5 mesecev in je listal knjigo. Sicer tisto plastično, ampak vseeno. .

Hja, saj 4 listno plastično pa Nel tudi prav obrne in lista, pol pa v ustauser posted image !

Glede gh- jaz sem začela, ko sem vidla, da mu mleko ni več dovolj in pri njegovi hitri rasti si lahk mislite, da bi rabu hektoliter mleka na danuser posted image  Sicer sva lepo počasi na dveh obrokih, ampak za desert še pa zizauser posted image ! Res je pa bolj komot ja, samo zizo ven dat in je opravljeno, se strinjam! S kuhanjem je pa delo, ne Ančiuser posted image ! Jaz malo skombiniram, še jaz isto jem, samo nepasirano in soljeno!
Rožica, upam, da bo čimmanj alergije, pa super za postavljanjeuser posted image ! A nam zaupaš, ktera kremica je pomagala pri vnetju? Tolk, da vemo za vsak slučaj...
Pridno se cartajte, mi se bomo čez 5 dniuser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.10.2007 18:40:46   
juniorka
še neki
Eca, kako je pa tebi ratal tole z ma-ma?user posted image  Naš pa samo a-ta in te-ta, ma-ma pa ni šansuser posted image ! Ko pa žlico vidi, pol je pa am-amuser posted image  Moram res prit na vaje, da Dorian še našega naučiuser posted image !

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.10.2007 20:49:37   
Majchi
Hm, naša Lana pa knjigo tepeuser posted image . Tolče po njej, pa revije cufa. Pol pa opleta s svojim plenom, ko ji rata en kos strgat. Listanje časopisov, reklam in knjig bo očitno kasneje na sporeduuser posted image .

Glede GH se jaz tud že mal pripravljam. S tem mislim, da zadeve spremljam, berem o tem, študiram kaj bi in kako bi,... V glavnem, tam nekje zadaj se mi že mozeg mal na to temo vklaplja. That´s it!

Anči, super, da je z malim boljš. Zdravniki pravijo, da so to tipični znaki za zobke, praviš. In? A se že kaj vidi?
Pri nas še vedno nič ne kaže. Vse sicer zbaše v usta in tiste gumijaste igrače kar fino gloda. Ko ji dam moj prst v usta, bi mi ga najrajš odgriznila, ampak kakšnih hujših znakov pa ni.

Lex, upam, da se Aleks hitro pocajta in da ne prenese še česa na ostale, predvsem na Alino.

Pena za na tla - za kaj boste pa to imele? Oziroma, kako v praksi to prav pride? Kaj je fora, da jim je zanimivo, al to, da se potem po tem plazijo, al kaj? Vidim, da ste navdušene, jaz pa sploh ne štekam, kaj naj bi blo tuki tok zanimivga za tamale. Razsvetlite me, prosimuser posted image .

Ančka, mi bomo tud verjetno tale sedež vzeli. Je moj navdušen nad to firmo, ker kao dela sedeže za v športne in dirkalne avte. Pa pravi, da če to znajo, da je pol ziher tud za otroke avtosedež doberuser posted image . Je v Žireh kaj ceneje, al je tud okrog 200 eur?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.10.2007 20:56:22   
BAMBINA_
Sedež a je čas za zamenjavo? Jaz še sploh ne razmišljam o tem.
Čaj Griša hladnega čaja sploh ne mara, če je pa topel, ga pa tudi do 100 ml naenkrat popije.
Časopisni papir naš se kar trese od jeze, če mu ga ne uspe raztrgati. Ampak, če nisem zraven, mu papirja ne dam, da ga ne nese v usta, ker je user posted image , pa še pogoltnil bi...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.10.2007 21:10:09   
tejč
Joj, jaz sem pa prebirala spet nadaljevanje DS in me je čist zamorilo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.10.2007 21:23:13   
felicia
trganje in cufanje papirja- našemu to niti ni tako zanimivo očitno je bolj opazovalni tip otroka, ker ga zanima vse okoli njega dogajanje in ne toliko to da bi on kaj počel (mogoče je pa sam na mamo lenuser posted image )

majchi- mi imamo peno za na tla abeceda oz. črke je pa fajn ker je full topla pa potem ko bo sedel na tleh ga ne bo v ritko zebel ker mamo samo parket, nobenih tepihov. Pa verjeten bo lažje začel plaziti se po tem ker ne drsi.

tejč- tudi jaz spremljam debato na forumu po porodu DS in me vsakič ko kaj preberem tako prizadane in sploh ne vem kaj bi napisala zato tudi nič ne  napišem, pa zdej še ta mamica Janina in njena zgoba tako žalostnouser posted image ampak tako polno moči za nadaljevanje. Hudo hudo mi je ko berem kaj takega.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.10.2007 21:29:13   
rogljicek
Reya je pa ratala neverjetno trmasta, če ne doseže nekaj kar si ona zamisli se histerično dere. To je tudi npr. s papirjem. Full ga rada mečka in seveda kot vse ostalo tudi to nese v usta, posledica je namočen papir in ji potem kaj ostane v ustih. Nikakor ji ne morem dat časopisa, ampak samo bel papir, če ga že nosi v usta. Sem probala tudi knjigico mal približat...je ne zanima barvasto sadje, ampak so pa platnice dobrega okusa user posted image

Sem bla danes pri frizerju. Na koncu sem šla k svoji frizerki, vendar sem mela v glavi kaj hočem in moram priznat, da sem zelo, zelo prijetno presenečena. Full me je dobro zrihtala. Malo rdečih pramen, ki niso na vrhu glave, vendar le rdeča plast las pod plastjo moje naravne barve. tako mi ne bo treba skrbet zaradi narastka. U glavnem, fajn, pa ne drago. Pa še profesionalni likalnik za lase mi bo zrihtala. Fajn je tale bejba.

Mi je moj dragi pisal, zgleda, da še ne bova šli tako kmalu v Nemčijo-1x decembra. Tolk mi je že dost, da nismo skupaj. Za znort. Pa nič ni fino, da sem za vse sama. Sej, zdej se moram pohvalit, da mi je mami full v pomoč, pa sestra tudi popazi, če je treba, pa ati, itak! Samo vseen, treba je prosit, DEz je pa oče. Ah, zgleda kot nikol končana zgodba. Sita sem že vsega. Pa rada bi se že ustalila, ne pa takole, nikjer nimam mesta. Malo tu, malo tam.
Ah, sej bo bolš, enkrat! user posted image

Majči, če Lana spi cele noči, ne še poskušat z gosto hrano. Ti daš joško ven in zdravo. GH je pa treba čistit, pa lupit, pa rezat,...kuhat, pa posodo prat. Ah, kup enga dela. Je pa res, da je luštno gledat malčke, kako so navdušeni in, ko odpirajo usta, pa potem so vsi umazanai okrog ust. Ah ni kej, res nam polepšajo dan, ne glede na to kaj delajo.

Moja sestrična je noseča 5 tednov user posted image Mi je danes povedala. Ampak je že na bolniški. Je mela krče, pa začela krvavet. Prva (ne njena) ginekologinja ji je rekla, da je šlo naprej, potem drug dan njena je pa na ultrazvoku videla srček. Jaz upam, da je vse u redu. Komaj čakam videt spet eno nosečko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.