|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.10.2007 19:57:22   
pocka
Midve sva se našpancirale, pa nakofetkale, pol je sledila banjica, ziza in zdaj že od 19 ure spančka. Moj je tudi prišel ravnokar iz službe, bova verjetno kak film gor dala...

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.10.2007 20:04:16   
tinaaja
pocka, thx... user posted image
mi smo danes kasico jedli, ker je polento za kosilo - sem pozabila dat krompir kuhat. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.10.2007 20:23:04   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Midve sva se našpancirale, pa nakofetkale, pol je sledila banjica, ziza in zdaj že od 19 ure spančka. Moj je tudi prišel ravnokar iz službe, bova verjetno kak film gor dala...

nočko

lahko k vam pridemuser posted image user posted image moj bo spet sport gledovuser posted image user posted image grem se z tamalmu igrat

nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.10.2007 20:23:52   
Pikca
Jaz sem tud Jernejčku polento za večerjo skuhala, ampak se mu še ni vrnil apetituser posted image . Drugače je pa dobre volje, nič tečkan. Upam, da bo jutri začel papat... študiram, kako mu popestrit prehrano - ker je samo juhico, polento in rižolino, krompirja ne mara, mlečnih zadev pa ne smemo. Kdaj boste začele uvajat gluten? Men je rekla patronažna po 7. mesecuuser posted image

sezam - hvala za naslovuser posted image Živina alergija se ni več pokazala, pa nimamo diete, tko, da mi ni jasno, kaj je bilo to.

kok je čudn, k mi zarad tega virusa ne paše jest... še ob Erninem receptu se mi nič lušti ne delajo...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.10.2007 20:28:27   
Dajadada
Tinaaja, ja zihr bo dost samo osebna. Jaz sem bila v dvomih za mallorco, ker sem na adriini strani brala, da rabiš potni list, ampak zgleda, da so še mal za cajtom, pa niso updatal straniuser posted image . Al pa rajš vidjo, da folk s potnimi listi po svetu hodi, kaj pa vem.

Zdej k sem dala tamaučka spar sem ugotovila, da se sekiram koliko on poje, nase pa kar pozabljam. Mi tako kruli v želodčku, ampak ga že pridno polnimuser posted image . Danes sem pojedla samo 300 g lasagne, pa enih 300 čokolina, pol banane, par piškotov in to je to. Je nejc več pojedel kot jaz.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 580
24.10.2007 20:30:11   
Dajadada
krompirja ne mara

naš bi pa sam krompir jedu. Danes je imel za kosilo polento z bučkami in cvetačo. Je kar fajn porcijo zmazal. Očitno je bil prejšnji teden prehlad kriv za pomanjkanje apetita.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.10.2007 20:35:41   
tinaaja
a je katera ze sprobala dat bebici ene jogurte, ki se jih dobi v sparu - die biene maja?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
24.10.2007 20:41:45   
K_a_t_i
 Nope. Sem pa kupila včeraj neke bio od špara. Me prov zanima, kako bo šlo.

A kera ve, če kje v Lj prodajajo od Dukat-a skutice za otročke (dukatino)? Zgledajo kt od lj mlekaren, sam da majo druge okuse - med drugim malino, ki je bila našemu na morju zelooo všeč.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.10.2007 20:46:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.10.2007 20:49:23   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

nočko

lahko k vam pridemuser posted image user posted image moj bo spet sport gledovuser posted image user posted image grem se z tamalmu igrat

nocka

erna, kar pridi, sva nove dele CSI dol potegnila, pa bodo zdaj na sporedu...zdaj pa res nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.10.2007 20:51:46   
K_a_t_i
Erna, kdaj pa gre Žiga spat, da se ob pol 9h še igrate user posted image ?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.10.2007 21:24:37   
Žabika

Sem se včeraj ful zapalila na eno igračko iz Bušija, pa je trenutno ni na zalogi user posted image , upam, da jo dobijo,
tale je http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=71

Mi jo imamo in jo ful priporočam! Hana že zna sama vržt žogico v luknico in točno ve kje bo ven prišla. Imajo jo pa tudi v BC!

Midve sva se cel dan (od 9:30 do 19:30) potepali! Hana je bila noro, noro zadovoljna, ker so se ljudje okoli nje menjali. Sva šli s tremi različnimi družbami na pijačko, z eno od teh pa na kosilce. Luštno je blo.

A veste da jaz pa kar ne verjemem, da bi bile v telih riževih kašicah kakšne stvari, ki bi preprečevale spanje. A to naj bi bilo za te kašice v prahu, ki se mešajo z vodo ali mlekom? Jaz ne opažam kakšne posebne razlike.

Je pa Hana danes prvič zmazala cel "frutek" in sicer od Plasmona - banana, jogurt. Tako je bilo dobro, da tudi slinčka ne bi rabili. Upam, da ne bo jutri kakšne reakcije na mleko. Sem pa v Leclercu kupila skutke od Nestleja. Dukatove bi pa po moje lahko imeli v ta velikem Mercatorju ali Sparu. V Leclercu jih nisem zasledila.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.10.2007 21:36:17   
thaiss
evo me user posted image  user posted image  

ste tolko načvekale, da sem skori eno urco brala....pa ne vem več kaj je za pokomentirat tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi uživamo z dadyjem user posted image včeraj zjutraj smo imeli plavanje pa je user posted image  malček posnemal in pofotkal, popoldan pa smo šli v Chiccota po bundo in po vrečo za voziček. Zdej pa smo zimsko opremljeni.... no še kake žametke pa še kej manjka..
Danes smo tudi cel dan preklatli, ni kej je treba izkoristituser posted image
Matia že pol urce pančka, upam da bo noč kot prejšnji dve user posted image user posted image

Kaj majo vaši user posted image  obuto?? Nam so talepši čeveljčki lih lih, pa ne dobim nič primernegauser posted image  Smo naročili une botke preko škrata pa jih dobimo šele čez en mesec. A pozna katere te nogavičke z usnjenim podplatom, baje jih imajo v H&Mju?? A so zakej??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.10.2007 21:36:55   
A-N-J-A
Joj tok se pogovarjate kolk so malčki pojedli,a veste kolk je moj pojedu zvečer-NIČ,ker sem mu pozabila datuser posted image .

Dukat skutke-v sparu jih nimajo,jaz mislim da bi mogle bit v Mercatorju

Ok to sem hotla povedat kok sem slaba mat,aja pa pop.sem dala Boru 2 žličke skute,pol je pa čaj pil in mi je vse vn vrgu,je pa tok smrdel da je joj.Bom še mal počakala s tem mlekomuser posted image .

Aja pa še to fulll sem slabe volje in neki me depra daje,najboljš da grem spatuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.10.2007 21:41:54   
A-N-J-A
Zdaj me pa neki zanima-kdo je to hempuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.10.2007 21:46:00   
tinaaja
Zabika,a ste sli kaj v bazen v kr gori? Me zanima temperatura vode pa kok je folka.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.10.2007 21:46:25   
amy26
Joj tok se pogovarjate kolk so malčki pojedli,a veste kolk je moj pojedu zvečer-NIČ,ker sem mu pozabila dat

ANJA, boš dala pa jutriuser posted image  kaj pa naj jaz rečem k moja Ela noče nič GH niti mlečnih kašic, noče in pika, sploh ne vem kdaj misli začet kaj jesti razen mojega mlekauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.10.2007 21:47:16   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a je katera ze sprobala dat bebici ene jogurte, ki se jih dobi v sparu - die biene maja?

jaz sem mu ga dala in ga je kar rad pojedel. Mi je pa potem ena rekla(mogoče Sibil???) , da ta jogurt ni lih naj in zdej sem v dvomih, naj mu ga še dam al ne???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.10.2007 21:48:16   
tinaaja
A pozna katere te nogavičke z usnjenim podplatom, baje jih imajo v H&Mju?? A so zakej??

skor vsi lublancani jih imamo user posted image user posted image user posted image   no nasi otroc user posted image super so, samo niso za zimo za ven, rabis cez se kaj.. so copatki, ne ceveljcki za ven. imas jih tud v pikapolonici, pa mercatorju,...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.10.2007 21:49:09   
Žabika

Zabika,a ste sli kaj v bazen v kr gori? Me zanima temperatura vode pa kok je folka.

Joj s Hano sem bila enkrat spomladi, ampak še ni bila v vodi. Meni se zdi Larix ful topel, temperature pa ne vem. Kok je ljudi? Kaj pa vem, takrat ni bilo nikogar. Kar pa zdaj hodim po bazenih pa opažam, da je najbolje bit tam okoli 13h, ker so takrat vsi na kosilu!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.10.2007 21:49:41   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Zdaj me pa neki zanima-kdo je to hempuser posted image user posted image user posted image

v kaksnem kontekstu?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.10.2007 21:51:03   
thaiss

v kaksnem kontekstu?

vsaketolko nas tle gor čekira!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.10.2007 21:52:51   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

jaz sem mu ga dala in ga je kar rad pojedel. Mi je pa potem ena rekla(mogoče Sibil???) , da ta jogurt ni lih naj in zdej sem v dvomih, naj mu ga še dam al ne???

nisem gor nasla nobenega E-ja.. ima pa sladkor not user posted image kar je vseeno boljs kot aspatam

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.10.2007 21:53:35   
tinaaja

v kaksnem kontekstu?

pa saj nas dosti.. se ene laraa, pa... jaz tud druge, ce imam cas

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.10.2007 21:57:01   
thaiss

v kaksnem kontekstu?

pa saj nas dosti.. se ene laraa, pa... jaz tud druge, ce imam cas

tudi, če imam časuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:59:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.