Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:53:02
|
|
|
|
Neža7
|
Sonček33... O ne! ti si že na dobrem Kahlo je izgubila svojo pikico? Joj zelo mi je žal Drži se
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:54:08
|
|
|
|
sonček33
|
ataner - ma samo da si ok...pa saj bo kmalu 29. ...pa boš vidla svojo piko...sem zelo vesela zate lunca, fajn, da se ti čveka, meni tudi...sicer sem pa jaz prof.s lovenščine in mi tudi paše, da vsaj tukaj lahko mal bl po domače....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
opala učiteljica. pol morm pa kr mal rešpekta met ga. profesor ja nič jst pa grem počas, pride moj domov, pa grema ninat (khm )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:57:18
|
|
|
|
sonček33
|
aja, zdej pa greš, prej si pa rekla, da bi klepetala, no nej ti bo, k greš glih se štrudlat pa nič ga. prof. - to je bljak
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:58:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin hvala sonček... prej sem imela rjav izcedek, dobiti bi jo morala danes oz, ker sem imela 2 dni kasneje O, bi jo morala dobiti čez 2 dni...sicer se še ni ulila(in tudi upam da se ne bo), vztrajam do zadnjega... za vsak slučaj sem si pa že naredila plan za naslednji ciklus...mislim optimistično, ampak rezervni plan je treba imet ane... sedaj pa samo še upajmo da si premisli in uide nazaj... Si ti kaj boljše? Še bolijo ledvica? Erin - delaj ŠŠŠŠŠŠŠCCCCCC, ŠŠŠŠŠŠŠŠCCCCCC, ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC TEJ HUDOBI!!!! Ne bo je! In pika! Ker ne sme prit! Ker če bo prišla - pride ena razjarjena prekmurka tja in ji že pokaže kdo je ta pravi VRAG ! Naj samo pride, ti ji kar z mano zagrozi!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:59:05
|
|
|
|
ataner
|
lunica23, saj bo. Ne izgubit upanja! Pri meni je prišlo prej kot sem pričakovala. Maja letos sem nehala z KT, zdaj pa se bliža 8. teden nosečnosti! Bom držala pestke! A še nimaš nobenega fižolčka?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
grem, ko pride moj domov hehe. pa glede na to, da je z moško družbo... no sej vemo kok to gre ane men je pa tko sladek naziv. ga. profesor
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:00:20
|
|
|
|
sonček33
|
ataner, zakaj si pa lunci dala številko 23???? hecam se, nekej morm napisat
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:03:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Galadriel Jutro! Po pričakovanjih, se ponavlja ista zgodba: M zamuja, test negativen. Danes je 47. dan od zadnje M (zadnjič sem narobe cifro povedala - ni bilo 43 ampak 44 dni - jaz in matematika nisva šli nikoli skupaj), BC pa pravi "več sreče prihodnjič". Kljub vsemu pa je BT še vedno povišana - neverjetnih 37,2. Danes pokličem svojo G in se naročim na pregled, ker mi je vse skupaj že malo sumljivo. Jaz pa upam, da kljub temu je kak lep razlog, da je ni ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:03:41
|
|
|
|
ataner
|
Hvala Sonček33. Upam, da ne boš zamerila, mogoče ni vprašanje na mestu, toda ti še čakaš na ? Ali imaš že kako bebico? Erin, naženi jo. Prestraši jo z čim, zagrozi. Držim pestke, da je ne bo!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tko, se ji zdim mlajša. sej mi bo še prav prišlo... dost o meeeen. povej ataner kako se počutiš, a ni krasno ko raste v tvojem trebuščku en lepi lepi dojenček? ma kaj sprašujem ane sonček za številko si jo pa ti zmedla, ko tko čvekaš hihi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:07:12
|
|
|
|
ledenka
|
kaj je bilo s Kahlo? ojoj, ne morem verjet
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:07:28
|
|
|
|
sonček33
|
lunca sori, sej bom jest tut šla kmal dol ataner - ti kar vprašej, kar želiš. Na žalost nimam še nobenga sončka. Upam, da se bo do pomladi zgodil čudež z umetno oploditvijo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:08:32
|
|
|
|
sonček33
|
tudi meni je iskreno žal za KAHLO. Težki časi so zdaj zanjo. Svet ni pravičen.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček močno držim pesti zate itak boš prej ali slej tut ti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:09:26
|
|
|
|
sun71
|
Erin sej mogoče pa to ni M. Se vedno spolnim besed moje mame, prva dva meseca nosečnosti je imela rahle krvave izcedke. Tko da, dejmo še mal počakat. Jest sem glede teh stvari VEEEELIk optimist
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:10:19
|
|
|
|
sonček33
|
sun71 - take rabimo, da nam dajo mal volje
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:10:41
|
|
|
|
ataner
|
Sonček33 Hm, ne vem. Verjetno zato, ker ta št. pripada meni, pa sem jo hotla delit! Ti samo čvekaj!!! Sorry lunca24, zatipkala sem se. Počutim se dokaj zanimivo, ja. Sicer sedaj drugega ne čutim kot majhne krče, toda verjetno to tak mora bit. Mislim si da rastemo, pa da je to zato. Mojemu sem rekla, da že zdaj mamici nagaja ko je mickeni, kaj šele bo. Se je tako smejal.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:10:42
|
|
|
|
sun71
|
V petek pa bo velik dan, ko boste delale teste. Se će veselim samih rozastih barv.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:11:58
|
|
|
|
sonček33
|
ataner, a tako mlada si? ja superca, sem ti fovš
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:14:33
|
|
|
|
sun71
|
Čestitke novim nosečkam. Ful lepo prebrat te lepe novice. Vas kr vidim kok se važno sprehajate po svetu, al ne? Pa z nasmeškom na ustih, kot takrat, ko smo ble čisto na začetku zaljubljenosti. Ko je na svetu vse tko fajn in lepo. Upam, da bomo tudi vse ostale, ki še čamako ta mesec kmalu začutile te filinge
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ataner nič se ne opravičuj, 21, 22, al pa 25 sploh nima veze joj res morjo bit eni lepi občutki, pa trebušček bo vedno večji in večji in pol brcikee ajajaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:18:09
|
|
|
|
Neža7
|
Ataner... Si ne moram še predstaviti kako bi bilo to lepo. Moj Neža me je že zgečkala preden sem jo izgubila. Uživajta v tem trenutku
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:27:47
|
|
|
|
ataner
|
Sonček33 mislim, da si spregledala vprašanje. Upam, da ne boš zamerila, mogoče ni vprašanje na mestu, toda ti še čakaš na ? Ali imaš že kako bebico? Ja, ja - mlada. Lunica24, to so tvoja leta? Verjetno bo še zanimivo tole, kar se bo dogajalo v trebuščku. Malček me je strah. Sicer me še druge težave pestijo, toda nekak bomo že pregurali.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 20:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ataner, moja leta ja. Mladi smo še ane Karkoli bo, bo na koncu ena lepa nagrada in upam, da boš tudi na poti do tja uživala na polno. Zdaj pa res grem, moj je doma. Papa vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!