Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:55:21
|
|
|
|
mojca345
|
Najdla sem nekaj pomembnih informacij : Kaj storiti, če menstruacije zamuja ? Če zamuja več kot 5 dni in je dekle imelo spolne odnose v zadnjih 3 mesecih, mora narediti nosečnostni test pri zdravniku ali doma s testom (Clearblue), ki ga kupi v lekarni. Če je dekle noseče, mora takoj h ginekologu. V primeru, da dekle ni noseče, test ponovi čez DVA TEDNA. Če je test negativen, gre h ginekologu, če ji menstruacija zamuja 1 mesec. Isto velja za dekle, ki v zadnjih 3 mesecih ni imelo spolnih odnosov. H ginekologu naj gre, če menstruacija zamuja 1 mesec več na......http://www.midva.com/si/telo/ona/
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:59:46
|
|
|
|
mojca345
|
TUKAJ sem najdla še nekaj zanimivega in sicer 4 dni pred pričakovano menstruacijo, sem jaz imela bel izcedek in ful me je srbelo na vagini. temu se reče : Glivična okužba nožnice Glivična okužba nožnice ali vagine je vnetje, ki ga najpogosteje povzroča glivica iz rodu kandid. Strokovno imenujemo glivično okužbo nožnice vaginalna kandidoza. Najpogostejša simptoma sta srbenje v nožnici in izcedek, ki je bele barve, gost, sirast in brez vonja. Nožnična sluznica je rdeča, velikokrat pordi tudi zunanje spolovilo. K okužbi pripomorejo - Hormonske spremembe med menstruacijo in NOSEČNOSTJO ter jemanje kontracepcijskih tablet.
- Zdravljenje z antibiotiki.
- Sladkorna bolezen.
- Nošenje tesno oprijetih oblačil in spodnjega perila iz umetnih vlaken, prepogosto prhanje, uporaba parfumiranih mil in deodorantov, razkužil, tamponov, stres in utrujenost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 18:00:29
|
|
|
|
sonček33
|
erin, upam, da je ne bo. darja30 - se mi samo zdi, a se res kar dolgo nisi javila? Kako si?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 18:31:34
|
|
|
|
Erin
|
hvala sonček... prej sem imela rjav izcedek, dobiti bi jo morala danes oz, ker sem imela 2 dni kasneje O, bi jo morala dobiti čez 2 dni...sicer se še ni ulila(in tudi upam da se ne bo), vztrajam do zadnjega... za vsak slučaj sem si pa že naredila plan za naslednji ciklus...mislim optimistično, ampak rezervni plan je treba imet ane... sedaj pa samo še upajmo da si premisli in uide nazaj... Si ti kaj boljše? Še bolijo ledvica?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 18:36:05
|
|
|
|
ataner
|
POZDRAVLJENE! Sem rekla, da ne bom pozabila na vas. Sicer se res dalj časa nisem oglasila, toda pozabila pa nisem!!! Sonček33 kako kaj? A Teejee več ni tukaj? Vidim, da me še vodite na seznamu kot srečko nosečko. Hvala! Ker ste se zelo razpisali, dajte mi nabrzino malo poročat, ker je tega full preveč za brat.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 18:39:21
|
|
|
|
Raguel
|
sonček33-res se dolgo nisem javila,ker v službi nimam časa pisat,berem pa redno.Doma pa na žalost nimam računalnika.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 18:55:38
|
|
|
|
sonček33
|
ataner ojla, super, da si spet malo pokukala sem gor. Teejaa je zdaj erin...in je seveda še prisotna. daj povej, kako si kaj? darja30 - no, da nas le prebereš, pa včasih si kar ukradi minutko ali dva službenega časa in nam kaj napiši...smo te zelo vesele. Lejo, a te me nimamo na seznamu????
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:26:09
|
|
|
|
Neža7
|
Erin... držim prsti, da bo vama uspelo. Jaz sem si vedno želela devico, kot sem jaz. S sestro sva obe device. Po SS mi je res vseeno, AMPAK res is ne želim RIBICO, ker ima samo slabe izkušnje z njim. Brez zamere ribicami. Sedaj greva z levčka, ko je moj mož . Če ne bo, potem devica kot jaz itd......
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:27:34
|
|
|
|
sonček33
|
Neža7, zdej sem pa užaljena, ker ribice smo ful fajn
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:32:47
|
|
|
|
Naty*
|
Živjo bejbike ! Kako ste kaj? Vsake tolk mal prečekiram seznamček, da vidim, kaj je novega in sm videla, da je kr nekaj mojih sobork že šlo na "nosečnost" . Čestitke novim bodočim mamicam, tistim, ki pa vas še vedno jezi ta , pa da se čimprej poslovi za najmanj leto! Js sm danes malo žalostna zaradi KAHLO .... tolk sm bla vesela, da smo šle isti mesec na drug forum, danes je pa na "majčice" sporočila, da je mogla met abrazijo. Ful mi je hudo za njo... sej veste, da je tolk fajn punca. Ampak sm sigurna, da bo šla čez to in bo kmalu spet imela zeleno luč za novo nosečnost. Pri meni še zaenkrat vse vredu, na drugem pregledu je bil dojenček že veeelik (3,56 cm ) tko da sm slikco kr v album mogla prilepit. Trebušček tud raste, mam nekak občutek, da je samo vprašanje časa, kdaj se bo še vse ostalo razširilo (glede na to, da sm skoz lačna). Res vam želim, da kmalu prav vse doživite te občutke in vam spet pošiljam veliko . LP, vaša zvesta navijačica
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin Drugače pa punce... Vam povem nekaj smešnega. Vsak mesec iščemo in tudi uspešno najdemo znake nosečnosti že kaj kmalu po ovulaciji. No tudi jaz sem takšna, vedno sem bila zelooo prepričana, da je uspelo, toliko znakov vendar ne more lagat ane No ta mesec pa, tiste ki ste me sledile, veste da sva ovulacijsko obdobje prespala in da zdaj samo čakam smrdečko tečko, da se čimprej prikaže.Ampak bejbe... Znakov pa tudi ta mesec polno, kovinski okus v ustih, lahko bi prisegla, da imam temne kolobarje haha, pekoče bradavice, špikanje v jajčnikih in prsih, skratka... vedno je nekaj in očitno gre res samo za to, da bolj sledimo svojemu telesu. Mene je ta mesec naučil (jajajaja), da je edini znak pozitiven test, vse ostalo je pač normalno preko meseca. Papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:35:47
|
|
|
|
~Biba~
|
se opravičujem ker ne bom po imensko saj vas berem, samo en vtegnem odgovarjat..v glavi mam pa za prav vsako kak lep odgovor vsem novim srečkam nosečkam... za vse ki še čakate..na , ali kakše preizkave... vsem ki ste se selile v november, ali med navijačice..zaradi takšnih ali drugačnih razlogov pa en kakav vsem za miren in topel večer
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:36:43
|
|
|
|
Serendipity
|
KAHLO - miška, OB TEBI SMO! Žal mi je za tvojo veliko izgubo. Drži se! Bodi močna!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
uboga KAHLO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:36:52
|
|
|
|
LuNa73
|
evo, jst sem tud devica...tralala hopsasa... smo fajn, ja! Deloholiki, hipohondri, nervozniki, kritiki, pretirano natančni, perfekcionisti.. jaooooo, res smo fajn ! ribice... te so pa sam mal prevč čustvene za mene k sem tak realist in ne znam stvari v celofan lepo zavit ... drgač pa je moja prjatlca še iz osnovne šole ribica in je ne bi zamenjala za nobeno drugo znamenje... jo mam rada tako kot je (čeprav včasih bi jo raj nosla kot poslušala . ampak to bi še marsikaterega človekeca v kakem drugem znamenju tud! )in mi je čist fajn. Tak to je bil hec bolj kot ne, nekej pa tud resnice! V glavnem kok lahk človek kr na podlagi ene slabe izkušnje označi da npr. ribe niso fajn ! Sej vem, smetim, ampak me je mal zbodl tole ! Se opravičujem! Jst pa pravim, sej ni važn v katerem znamenju bo, glavn da bo moj oz. najin!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:37:26
|
|
|
|
sonček33
|
lunca mogoče je pa to to
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Najsi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
SONČEK misliš mene? A-a, midva sva slončkala čisto kontra, sigurno nisem nosečka. Prav paše en mesec, da ni napetosti in pričakovanja in potem razočaranja. Samo je res zanimivo ane
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:44:24
|
|
|
|
~Biba~
|
KAHLO zelo mi je žal, drži se!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:45:28
|
|
|
|
sonček33
|
Tebe lunca, tebe....včasih je tut čist kontra plodno. Torej, jaz upam.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahah, ti si pa en hec A hočeš, da iz mirnega in neobremenjenega tedna padem v totalno paniko, kaj pa če... Brez skrbi, sem uporabila testerje, merila temperaturo in gledala sluz. Opa... razen če je brezmadežno spočet, ali če so spermiji od mojega supermanski in preživijo tudi en teden haha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:50:25
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ataner ojla, super, da si spet malo pokukala sem gor. Teejaa je zdaj erin...in je seveda še prisotna. daj povej, kako si kaj? Aha, Teejaa je spremenila nick!!! Hvala bogu, slabosti so že minile, noupam, da se ne vrnejo. Včasih mi še je malo slabo čez dan, toda hitro mine. Jajčniki me občasno full bolijo!!! Če se še spomniš so me dajala skoz neka vnetja, sem takrat ko sem zvedla za + šla k G in sem videla majhnega fižolčka, 1. ta pravi pregled pa mam 29.10. in že res komaj čakam, saj mi je G obljubila veliko razliko v razvoju od takrat ko sem videla malo pikico. Pa ve? Kako ste kaj? Kaj novega?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:50:45
|
|
|
|
sonček33
|
Pa kakor hočeš, ti ne upat, bom pa jaz :) pa bova videli, katera ima prav
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa, meni se takooo čvekaaa.. Pa še v take slabe zglede me vlečete, vedno manj slovnično pišem prav paše na začetku se mi je zdelo, da je prav, ko vedno tako težijo, da se na forumih lepo piše, ampak ste tle same fajn preproste punce, pa ni panike. Kaj počneš lepega sonček.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 19:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ataner jaz bi tudi fižolčkaaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ime za deklicosirenettaKatero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:Eliza (
23%)
Evelin (
29%)
Isabel (
41%)
Anais (
8%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!