Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 11:46:40
|
|
|
|
sonček33
|
Najsi - čestitam. vse lepo naj bo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 11:52:30
|
|
|
|
TamaraJ
|
Čestitke novim nosečkam . Naj vam 9 mesecev mine čudovito in dobite v naročje zdravega in najlepšega . Bravo . Pa tudi vsem borkam pa želim veeeeelikooo sreče.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 12:51:26
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Najsi ČESTITKE!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 12:53:02
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla punce. kako ste? kaj novega? No jaz sem danes poklicala v leonišče, in se naročila za IVF - v novembru moram 1. dan menstruacije poklicat...A katera ve, kaj potem sledi? Nekaj se premika, čeprav se m trenutno v stanju, ko se ne veselim tega najbolj, sem namreč že v bolniški, ker so me spet napadle bolečine v ledvicah, menda so kamni, čeprav jih nihče ne vidi. Ne počutim se ravno zdrava in če pomislim, da v nosečnosti ne bom mogla jest teh protibolečinskih tablet, me kar stisne, ker bolečine so res hude. Ah, ko se nekja končno premakne, takoj nastane drug problem.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 12:56:12
|
|
|
|
sonček33
|
Lea2007 - žal mi je. Vidim, da tudi ti zvesto uporabljaš termofor. To je zame najboljše zdarvilo...tudi zdaj, ko se borim z ledvičnimi kamni. Vsaj nekaj, a ne.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 12:58:34
|
|
|
|
sonček33
|
Nena22 - jupi, naj bo vse kot mora biti hmm - ma jest držim pesti zate in ti privoščim iz srca, da je ne bo...pa tudi k tebi Erin, nima kej hodt, zdej more pridt k men.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 12:59:14
|
|
|
|
marjana.r
|
najsi čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:02:53
|
|
|
|
fragola
|
najsi čestitke!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:03:40
|
|
|
|
silvya
|
Ooooo, kar dve novi nosečki Inigo in najsi čestitke in vse naj še naprej. Pridno božajta svoje trebuščke in pazita na male pikice.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:04:01
|
|
|
|
marjana.r
|
sonček33 a zdaj so še kamni prišli vmes al kaj no mam kolegico, ki je pred enim tednom rodila, pa je dosti pred zanositvijo imela hude probleme z ledvicami, no ni imela kamnov ampak neki drugega....sam vseeno nosečnost je potekala brez zapletov, kar se ledvic tiče...tako, da jst upam, da bo s tabo vse ok in da boš po IVF-ju srečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:19:30
|
|
|
|
sonček33
|
marjana.r res hvala, ker me upogumljaš...tudi jaz upam, da bo vse kot mora biti.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:28:22
|
|
|
|
hmm
|
Hej sonček33! Jaz sem se prej ful razveselila, ko sem te zagledala na RR in ti veselo pisala, pa je elektrike zmanjkalo od sile, si zamisliš?? A tako hitro to gre, pa boš že ali kaj ? Sicer ne vem kaj je IVF, a saj to menda pomeni, da boš takoj ali ne? Pa hvala za želje, upam, da bom res zagledala plusek in da bo tokrat vse v redu. Sicer imam tudi jaz neke zdravstvene probleme, a sploh nočem razmišljati o tem, čisto idealnega časa tako ali tako ni, pa tudi če čisto zdrav zanosiš, to še ni nobena garancija, da bo vse tipi topi. Tudi moja prijateljica je zanosila, pa je imela probleme s križe in koleni, pa še čem, danes pa že svojega sineka k sebi stiska. Malo več je preležala, pa bila na bolniški, pa je pregurala. Boš videla, da bo vse ok .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 13:32:21
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, hmm, lepo je brat te besede. Ma sej velika moja napaka je, da jest takoj pomislim na najslabše. Kar se zdravja tiče, sem pa res pesimist, ker me je že toliko stvari doletelo, da sploh ne vem, če obstaja še kaj, kar nisem imela :) Tebi pa itak želim črtico, tako fejst močno. Pa da bo šlo vse ok in da bo tudi zdravje služilo. PS Tudi jaz se razveselim, kadar si "priklopljena". je fajn debatirat s tabo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 14:03:15
|
|
|
|
hmm
|
sonček33, saj poznam ribice, so rade pesimistične . No, jaz sem rakec (ki upa, da je ima v trebuščku malega rakeca ), pa sem kar občutljiva, a tudi trmasta . Pogumne pa smo tako vse, ki se tako za naše otročke borimo . Ah, saj tudi mene kar naprej nekaj muči, pa ponavadi me takšne bolj resne zadeve napadejo, da sem potem čisto prestrašena, a potem se vse uredi, vsaj približno, no . Boš videla, da bo vse v redu. Ti držim pesti za drugi mesec, da boš čimprej zdrava, pa še !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:40:20
|
|
|
|
Erin
|
Žal pri meni ne bo malega rakca kot sem si želela... Že puščam.... Bom počakala da se ulije...moram upat do zadnjega, kajne...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:44:05
|
|
|
|
talika81
|
erin, držim pesti, da se NE bo res ulila ..... pri meni pa je jutri dan D. zaenkrat še nič znakov, ki bi nakazovali prihod , ampak tako je bilo tudi prejšnji mesec. včeraj me je sicer spodaj občasno bolelo in špikalo, pa je danes to ponehalo. me pa še vedno bolijo joške, napihnjena sem in še vedno imam čuden okus v ustih (kar pa pretekli mesec nisem imela več v času, ko naj bi prišla ). tak da bomo vidli jutri. če je jutri ne bo, delam test v petek. upam, da bo dobra novica in bo najina obletnica še lepša.
< Sporočilo je popravil talika81 -- 24.10.2007 15:56:59 >
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:44:19
|
|
|
|
slovenka
|
Erin, sem žalostna. Pa ti pošiljam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:48:31
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Erin Talika81 želim, da vama polepšajo obletnico!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:50:17
|
|
|
|
talika81
|
k_a_t_j_a, hvala za lepe želje. naj gredo iz tvojih ust v božja ušesa. vsekakor poročam jutri in v petek, kako je na stvari.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:55:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 erin, držim pesti, da se bo res ulila ..... Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Ne sme se....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 15:59:10
|
|
|
|
talika81
|
erin, prišlo je do tipkarske napakae - seveda držim pesti DA SE NE BO vlila .... sorry , se vidi, da sem že utrujena... zadnji čas da grem domov.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:09:41
|
|
|
|
Erin
|
nič hudega, ti samo pesti drži da si ta moja grdoba premisli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:29:04
|
|
|
|
mojca345
|
Ahoj punce, Čestitke najsi za ! Vsak ena nova . Kdaj bom pa JAZ ? Sej to se itak vse sprašujemo, aneda.... No ja, jest sem obupala - tko, da sem vložke kar lepo pospravila. Še vedno sem ista kot včeraj. napihnjena, mal me boli, pol spet neha, pol spet začne. pa utrujena sem tok od šihta, za CRKNT ! Pa na wc grem dostkrat. pa ne pijem toliko v vrtcu, k sploh ni cajta. al pa k se tok gibam, pol pa tok lulam. Sva se danes z kolegico pogovarjale, da pa je možno, da mi zamuja ker sem se lahko prehladila jajčnike in so se mi vnel. Moram mal po netu ščekirat kaj o tem. Drgač mi je pa kolegica rekla, da ko je že bila noseča, je imela cisto. nisem vedla, da je tako tudi lahko. cista je pa baje tak krogec v katerem se nabere voda. in ne boli nič. tko, da ciste nimam, ker mene občasno boli. mislim pa čist realn, da se jaz počutim preveč dober, da bi bila lahko nosečka. mislim, da k si noseč, ti je bolj slabo, pa vrti se ti, pa take stvari. ne vem če te res tok skoz zvija v trebuhu. mogoče ta prvih par dni, sam pol pa mislim, da so bolj drugi znaki, kot pa res neka močna bolečina in špikanje v trebuhu. nič, naročena sem pr ginekologinji 6.11. bomo vidl kaj mi bo povedala. imate lepe pozdravčke od mene.....ful velik se pogovarjate dopoldne. a to iz službe al iz doma ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:41:53
|
|
|
|
Raguel
|
nosečke erin drži se !! se*
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 24.10.2007 16:43:37
|
|
|
|
mojca345
|
Zdele sem si merla temperaturo. imam 37,4 Kaj to pomeni ? KOliko mora biti ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?