|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
24.10.2007 11:46:40   
sonček33
Najsi - čestitam. vse lepo naj bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.10.2007 11:52:30   
TamaraJ
Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj vam 9 mesecev mine čudovito in dobite v naročje zdravega in najlepšega user posted image . Bravouser posted image user posted image user posted image .

Pa tudi vsem borkam pa želim veeeeelikooo sreče.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.10.2007 12:51:26   
K_a_t_j_a
Najsi ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.10.2007 12:53:02   
sonček33
Ojla punce. kako ste?
kaj novega?
No jaz sem danes poklicala v leonišče, in se naročila za IVF - v novembru moram 1. dan menstruacije poklicat...A katera ve, kaj potem sledi? Nekaj se premika, čeprav se m trenutno v stanju, ko se ne veselim tega najbolj, sem namreč že v bolniški, ker so me spet napadle bolečine v ledvicah, menda so kamni, čeprav jih nihče ne vidi. Ne počutim se ravno zdrava in če pomislim, da v nosečnosti ne bom mogla jest teh protibolečinskih tablet, me kar stisne, ker bolečine so res hude.
Ah, ko se nekja končno premakne, takoj nastane drug problem.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.10.2007 12:56:12   
sonček33
Lea2007 - žal mi je. Vidim, da tudi ti zvesto uporabljaš termofor. To je zame najboljše zdarvilo...tudi zdaj, ko se borim z ledvičnimi kamni. Vsaj nekaj, a ne.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.10.2007 12:58:34   
sonček33
Nena22 - jupi, naj bo vse kot mora biti
hmm - ma jest držim pesti zate in ti privoščim iz srca, da je ne bo...pa tudi k tebi Erin, nima kej hodt, zdej more pridt k men.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.10.2007 12:59:14   
marjana.r
najsi čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.10.2007 13:02:53   
fragola
najsi čestitke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.10.2007 13:03:40   
silvya
Ooooo, kar dve novi nosečki user posted image user posted image user posted image

Inigo in najsi čestitke in vse naj še naprej. Pridno božajta svoje trebuščke in pazita na male pikice.
                                              user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.10.2007 13:04:01   
marjana.r
sonček33 a zdaj so še kamni prišli vmes al kaj user posted image no mam kolegico, ki je pred enim tednom rodila, pa je dosti pred zanositvijo imela hude probleme z ledvicami, no ni imela kamnov ampak neki drugega....sam vseeno nosečnost je potekala brez zapletov, kar se ledvic tiče...tako, da jst upam, da bo s tabo vse ok in da boš po IVF-ju srečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.10.2007 13:19:30   
sonček33
marjana.r res hvala, ker me upogumljaš...tudi jaz upam, da bo vse kot mora biti.

Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.10.2007 13:28:22   
hmm
Hej sonček33! Jaz sem se prej ful razveselila, ko sem te zagledala na RR in ti veselo pisala, pa je elektrike zmanjkalo od sile, si zamisliš?? A tako hitro to gre, pa boš že user posted image  ali kajuser posted image ? Sicer ne vem kaj je IVF, a saj to menda pomeni, da boš takoj user posted image  ali ne? Pa hvala za želje, upam, da bom res zagledala plusek in da bo tokrat vse v redu. Sicer imam tudi jaz neke zdravstvene probleme, a sploh nočem razmišljati o tem, čisto idealnega časa tako ali tako ni, pa tudi če čisto zdrav zanosiš, to še ni nobena garancija, da bo vse tipi topi. Tudi moja prijateljica je zanosila, pa je imela probleme s križe in koleni, pa še čem, danes pa že svojega sineka k sebi stiska. Malo več je preležala, pa bila na bolniški, pa je pregurala. Boš videla, da bo vse okuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.10.2007 13:32:21   
sonček33
Joj, hmm, lepo je brat te besede. Ma sej velika moja napaka je, da jest takoj pomislim na najslabše. Kar se zdravja tiče, sem pa res pesimist, ker me je že toliko stvari doletelo, da sploh ne vem, če obstaja še kaj, kar nisem imela :)

Tebi pa itak želim črtico, tako fejst močno. Pa da bo šlo vse ok in da bo tudi zdravje služilo.

PS Tudi jaz se razveselim, kadar si "priklopljena". je fajn debatirat s tabo.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.10.2007 14:03:15   
hmm
sonček33, saj poznam ribice, so rade pesimističneuser posted image . No, jaz sem rakec (ki upa, da je ima v trebuščku malega rakecauser posted image ), pa sem kar občutljiva, a tudi trmastauser posted image . Pogumne pa smo tako vse, ki se tako za naše otročke borimouser posted image .

Ah, saj tudi mene kar naprej nekaj muči, pa ponavadi me takšne bolj resne zadeve napadejo, da sem potem čisto prestrašena, a potem se vse uredi, vsaj približno, nouser posted image . Boš videla, da bo vse v redu. Ti držim pesti za drugi mesec, da boš čimprej zdrava, pa še user posted image !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.10.2007 15:40:20   
Erin
Žal pri meni ne bo malega rakca kot sem si želela...user posted image user posted image user posted image

Že puščam....

Bom počakala da se ulije...moram upat do zadnjega, kajne...

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.10.2007 15:44:05   
talika81
erin, držim pesti, da se NE bo res ulila .....

pri meni pa je jutri dan D. zaenkrat še nič znakov, ki bi nakazovali prihod user posted image , ampak tako je bilo tudi prejšnji mesec.
včeraj me je sicer spodaj občasno bolelo in špikalo, pa je danes to ponehalo. me pa še vedno bolijo joške, napihnjena sem in še vedno imam čuden okus v ustih (kar pa pretekli mesec nisem imela več v času, ko naj bi prišla user posted image ). tak da bomo vidli jutri.user posted image

če je jutri ne bo, delam test v petek. upam, da bo dobra novica in bo najina obletnica še lepša. user posted image

< Sporočilo je popravil talika81 -- 24.10.2007 15:56:59 >

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.10.2007 15:44:19   
slovenka
Erin, sem žalostna. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.10.2007 15:48:31   
K_a_t_j_a
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Talika81 želim, da vama user posted image polepšajo obletnico!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.10.2007 15:50:17   
talika81
k_a_t_j_a, hvala za lepe želje.

naj gredo iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image  user posted image

vsekakor poročam jutri in v petek, kako je na stvari.user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.10.2007 15:55:43   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

erin, držim pesti, da se bo res ulila .....

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Ne sme se....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.10.2007 15:59:10   
talika81
erin, prišlo je do tipkarske napakae user posted image   - seveda držim pesti DA SE NE BO vlila ....

sorry user posted image , se vidi, da sem že utrujena... zadnji čas da grem domov.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.10.2007 16:09:41   
Erin
nič hudega, ti samo pesti drži da si ta moja grdoba premisliuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.10.2007 16:29:04   
mojca345
Ahoj punce,

Čestitke najsi za user posted image  !

Vsak ena nova user posted image .

Kdaj bom pa JAZ ? Sej to se itak vse sprašujemo, aneda....

No ja, jest sem obupala - tko, da sem vložke kar lepo pospravila. Še vedno sem ista kot včeraj. napihnjena, mal me boli, pol spet neha, pol spet začne. pa utrujena sem tok od šihta, za CRKNT ! Pa na wc grem dostkrat. pa ne pijem toliko v vrtcu, k sploh ni cajta. al pa k se tok gibam, pol pa tok lulam. user posted image

Sva se danes z kolegico pogovarjale, da pa je možno, da mi zamuja ker sem se lahko prehladila jajčnike in so se mi vnel. Moram mal po netu ščekirat kaj o tem. Drgač mi je pa kolegica rekla, da ko je že bila noseča, je imela cisto. nisem vedla, da je tako tudi lahko. cista je pa baje tak krogec v katerem se nabere voda. in ne boli nič. tko, da ciste nimam, ker mene občasno boli.

mislim pa čist realn, da se jaz počutim preveč dober, da bi bila lahko nosečka. mislim, da k si noseč, ti je bolj slabo, pa vrti se ti, pa take stvari. ne vem če te res tok skoz zvija v trebuhu. mogoče ta prvih par dni, sam pol pa mislim, da so bolj drugi znaki, kot pa res neka močna bolečina in špikanje v trebuhu.

nič, naročena sem pr ginekologinji 6.11. bomo vidl kaj mi bo povedala.

imate lepe pozdravčke od mene.....ful velik se pogovarjate dopoldne. a to iz službe al iz doma ?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.10.2007 16:41:53   
Raguel
nosečke user posted image user posted image user posted image

erin drži se !!

se*user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.10.2007 16:43:37   
mojca345
Zdele sem si merla temperaturo. imam 37,4

Kaj to pomeni ? KOliko mora biti ?

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!