|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
23.10.2007 13:24:59   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo!
smo vsi veseli zate!

jaz pridem!sem se zdajle odločla!pa če pridem z cugom!Ok???obljubim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
23.10.2007 13:35:51   
Anonimen
Zdravo frajle!

Kako ste? JS bom znorela...Tole vreme je katastrofa, posledično je pa seveda mali tečka 100 na uro. ga je ati včeri pelau mal ven, pa je celo noč nekako čudno dihu, kot da ma mal zamašen nosek. Danes s pumpico ni šlo nč kej velik ven. Mogoče je pa le suh luft v stanovanju zaradi gretja. Sej podnevi je ok, ker mamo skoz eno okno odprto, ampak ponoči pa ne pustim odprto in je kr suho. A ma kera vlažilnik zraka? Se priporočam za info... Sej si bom mal pogledla po netu in trgovinah jutr, ampak izkušnje iz prve roke so neki drugega. Tako, da lepo prosim! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kolumbo!!!

Mi še kr nimamo budne... user posted image Se mi včeraj ni ljubilo nikamor, danes sem spet zanič... Sem dobila user posted image in sem čist vn padla. Od lani je nisem mela. No prejšnji mesec se je narahlo pokazala za par dni, in to je to. Zdej bo pa zgleda kr redno user posted image Sej začnemo po novmu letu delat na drugi user posted image tak da bo pol spet neki cajta mir! user posted image user posted image user posted image

Atena je že kaj bolje pukl? user posted image Men vaje res pomagajo, sam kaj, ko sem tolk zmatrana, da se mi večkrat ne ljubi... user posted image Pa Diana je zakon!

Grem zdej mal pred TV, Alen se je glioh zbudu, je rabu tistih 5 min., da se "aklimatizira" v budni položaj user posted image user posted image Zdej bojo pa spet dirke!

Nč, uživajte, se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 3452
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 13:38:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
23.10.2007 13:48:21   
malecka_mateja
jasn ajaz mam kr tako posodico se dobi za na radiator pride 3 evra in se d aovda noter in ni suhega zraka ko vode zmanjka novo naliješ!jaz imam to in pomaga!

kolumbo ti si dobra škatla durexauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pridem in vse ostale nujno tudi!da še katero novo spoznam!
sem si že posteljo pri kolumbo rezervirala če bo hudo da malo odcumam pri njejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3454
23.10.2007 14:37:25   
malecka_mateja
kolumbo moj je reko da moreš v petek nardit
ker ma on dopust takrat in bi on tud rad prišo??????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
23.10.2007 20:02:34   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

...pa kaj mate neke bebi kapljce za inhalacijo????

Fitobalm Bimbi Vapor, piše "Kapljice za prostor, pripravek z balzamičnimi olji poprove mete, evkalipta, rdečega bora in bele jelke" - dobila v lekarni v Mariboru. To spustim v vrelo vodo, pol pa dam na radijator in se res lažje diha. Se mi zdi da je malemu pomagalo ponoč, kr je full bolj mirno spal. Mam pa že od iste firme tudi kapljice proti napenjanju.
Pa čestitke za diplomouser posted image .

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 3456
23.10.2007 21:55:55   
ribicau
A ste slišale, v Postojni spet umrla mlada mamica....Groza

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
23.10.2007 21:57:03   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

Margit kakšni so pogoji user posted image , da še midva z Majem dodava svoje podatke k seznamu februarčkov?user posted image

Jih ni. Vpišeš se in to je to.
Ampak do nadaljnega je seznam na čakanju, ker ima Kolumbo pokvarjeno tehtnico user posted image  Baje preveč kaže.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
23.10.2007 22:07:21   
DeMer
Ewo mene po dpolgem casu. Sploh ni bilo casa, da bi se spravila pisat. Med kosilom sem sem pa tja, kaj prebrala. Kr skoz je en laufanje. V nedeljo volitve, pa zurka za RD od mojga user posted image , pa se enga avstralca smo imeli na obisku, tako da sem bila vceraj cist hin. No, zdej pa spet lahko diham. UH!

Mark pleza vse povsod. Pralni stroj imamo v kuhinji in pleza skoz na boben in gleda kako se pere perilo.  Vse kable smo mogli skrit, ker jih je skoz v usta dajal. Jej, zgornih polic nam je zmankalo. Pa skoz sem govoril, pr nas pa ze ne bomo stvari umikal zaradi otroka. NO zarecenega kruha......user posted image

Pri nas je ze od 4 meseca naprej glavna beseda AM, kar pomeni zejen ali pa lacen.  No zdej je pocasi razsiril besedisce na ata, teta, ada, ....

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Atena, kaj je z vajinima hrbtoma? Premal al preve masaze? A jogije masta pa OK?

Margit, ti sam sporoci kdaj bos v KR, pa se lahko na kaksni kavici dobimo. Zdej je itak vreme bolj za notr, tako da po 15 se vedno lahko dobimo v kasnem soping centru.

Uzivajte, jest grem pa spat! Je jutri telovadba na vse zgodi ze!

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3459
23.10.2007 22:08:47   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

Vidim, da imate težave z iskanjem bundic. Kaj v H&M-u ste pogledale? Mi smo tam našli eno svetovno bundo plavo - bele- rjave barve, ki je podložena s termoflisom, ima kapuco (ki se da odstraniti), zapira se na strani in jo ful rad nosi. Stane pa okoli 25EUR.

Tudi jaz sem kupila včeraj to bundico za Matička. Za punčke pa jo imajo v roza in beli barvi. iN na sploh sem videla veliko več bundic za punčke kot pa za fantke. In tudi kap, rokavic in šalov imajo veliko večjo izbiro za punčke. No hotla sem povedat, da se meni ta bundica zdi malo tanka za takrat ko bo zunaj malo bolj hladno, predvsem ko bo  minus. Tako da jaz sem jo vzela bolj za zdaj in tiste dni ko ne bo tako mraz. Sedaj pa moram nekje staknit še kombinezon. Se mi zdi še najbolj praktičen za ven. Sploh za na sneg in razne sprehode. Za kakšne obiske, šopinge in potovanja z avtomobilom bo pa tud tale bundica OK.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
23.10.2007 22:10:28   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

A ste slišale, v Postojni spet umrla mlada mamica....Groza

Groza. Kje si to prebrala? Kaj se zadnje čase tam dogaja???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
23.10.2007 22:17:57   
Margit

Še neki me zanima glede mleka...A LAHKO MEŠAŠ NPR. APTAMIL IN KM???

Jaz sem ga pri Maši. Začela pa sem okrog 10.meseca. Naredila prilagojeno mleko in zraven dolila 10 ml KM. In potem sem postopoma dodajala. Npr. 90 ml Prilagojenega Mleka+ 10 ml KM, 80 ml PM -20 ml KM 70 ml PM -30 ml KM , .... dokler nisem prišla na 100% KM pri enem letu pri enem letu. Potem pa ga je nehala pit.user posted image user posted image   No to je bil verjetno slučaj. Jaz sem tako začela delat. Je pa res da še danes ne mara mlečnih izdelkov in mleka. Mogoče kakšen jogurt ali skuta. Ampak še to 4x na mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 3462
23.10.2007 22:20:04   
Margit

maRGIT, DEJ MI POVEJ OD justa UNE ŽAUBE..VSEH SE NE SPOMNIM...pa kaj mate neke bebi kapljce za inhalacijo????

Materina dušca - za prehlade (mažeš po prsih, lopatcah in podplatih)
Brinova krema
Kapljice 31

Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.10.2007 11:00:50   
malecka_mateja
jutrp!

midve sva od zdravnika!no jaz sem žeodspala eno kitico!ker smaob 7 mogle bit pri zrdravniku!sredi nočiuser posted image
vse ok urin ok!dobili pikeca in tjaša niti nivedla da jo jke pičila ker se je igralauser posted image user posted image user posted image upam da tako kot do zdaj nebo reakcije!

veliki smo 73 in težki 10680 pridni smo!fejst zrasli in ostali naisti teži!smo bi li pohvaljeni!

mala je bila res pridna!
grem še malo v pojstlo dokler mala spi!pol pa kuhat!

darca kdaj pade kava???

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.10.2007 11:16:38   
Darca_k
Pa mi je uspelo utrgat nekaj minut za net...
Mali spi, tako da se nadaljuje dnevna rutina: pospravljanje, likanje, pomivanje, kuhanje... Pa saj jo že dobro poznate, ne?

Kolumbo slike z bundico sem nalepila v moj album, upam, da jih boš lahko videla, če ne mi prosim javi... ČESTITAM user posted image user posted image user posted image  za diplomo. Svaka ti čast, da še takšen pomemben projekt uspeš končati ob takšnem aktivnem korenjaku...

Margit a mi lahko prosim poveš kje in kako vpisati podatke. Sem namreč nova na vašem portalu in moram priznati, da nisem prebrala vsega od začetka (ker sem se vam pridružila komaj na kakšni 120. strani)... user posted image .
S
e pa strinjam glede bundice, da ni ravno puhovka... Samo si ne morem predstavljat reveža, da bi moral tisto debelo bundo nositi v avtu... Že sedaj je tak zabasan s kapico, rokavicami, škorenjčki... Ampak smo lahko srečne, da sedaj take 'velike' oblačimo, si zamislite, da bi sedaj bili stari tam kaka dva meseca... Meni je kar prav, da je na dan prikukal februarček, je ful bolj eazy kar se tiče vremena in velikosti... Bo pa verjetno za snek kupiti še kak pajac... Pa verjetno mi bo tako do januarja prerastel 74tko...

malecka_mateja ful super, se bova zmenile, samo meni bolj paše drugi teden, mogoče v ponedeljek? (sem sedaj videla, da je potem v sredo in četrtek že praznik...). Če bi tebi ustrezalo dopoldan... Pa upam, da bo takrat tudi vreme malo lepše, ker se me sedaj nič kaj ne vleče ven iz stanovanja... Kar se tiče prevoza, pa ni problema, ker lahko pridem jaz z avtom, kjer se bi pač zmenile... Če bo vreme, lahko 'vdariva' kakšen skupen sprehod..., če ne pa kako dobro kavo user posted image ... Kaj je najbolje, da ti na ZS pošljem GSM? Ali se preko MSNja zmeniva detajle?

Sedaj pa šibam, še izkoristit trenutke tišine.... Lepo se mejte! In če kje sije sonce, ga pošljite malo še na Štajersko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.10.2007 11:31:37   
malecka_mateja
darca ti bom posla msn naslov in telfonsko na zs in ti meni tudi!

ja v po nbi tudi meni pasalo!boš še kako februarko prepričala!Mogoče metuljčico in lulu  da nas bo več če ti je prav!ok?siper!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.10.2007 11:35:40   
malecka_mateja
darca ti sam napiši težo in velikost tvojega malčka pa te margit doda na sezna!ok?to je vse!aja pa kolko kg ti je ostalo še po porodu lai si že v minusu!to je vse!pa pri kolkih mesecih je bilo to izmerjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.10.2007 11:48:05   
ribicau
Alo bejbe!

Eva spi tukaj v kuhinji poleg mene v prenosni posteljici, tkod a moram bolj potiho tipkat user posted image . So nam prišl danes garažna vrata menjat, pa nekaj ružijo tam s štemarco in je spalnica ravno ob garaži, tko da odpade, da bi tamala tam spala.

Danes za Evo kuham čežano in pire krompir - seveda čežano brez sladkorja s samo malo cimeta, krompir pa bom zalila s pregominom in dala malo margarince notri (prilagojene seveda)! Zase bom pa solatko naredila, spet. Ta teden bi samo kislo jedla(kot bi bla noseča)....včeraj zvečer sem pojedla skoraj kozarec vložene popečene rdeče paprike, ki sem jo sama vložila, matr je bla dobra. Za atija morm pa pogledat, če se v skrinji še kakšna čorba valja, se mi ne da glih nevemkaj kuhat, mislim, da so vampi še na zalogi.

Margit tisto o smrti mlade mamice je blo na 24ur.com, pa na oddaji Svet. Žalostno res.

Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.10.2007 11:55:06   
malecka_mateja
FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                            Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm,  9200 g,  mami (-20 kg)

Tjaša 71 cm, 10200g,  mami (-11kg)
                              Tjaša 73 cm, 10680g, (8 mesecev)

user posted image     Margit
                              Matic 73 cm, 8600 g, mami 50 (0 kg) 

user posted image    Atena777
                      David 67,5 cm, 8200g, mami 65,5 kg(+2kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)
                             Jani 68 cm, 8730 g, mami 81 kg (+11 kg)

user posted image   Kolumbo 
                      Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)
                             Eva 69 cm, 8150 g,    mami 58 kg  (-2,5 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, 67,7 cm,7920 g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                               Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

user posted image Jasna81
                           Alen 71,5cm, 8800g, mami 64 kg (+2 kg)

user posted image pikecpokec 
                 Gal  75 cm, 7900g, mami 43 kg (+1kg)

user posted image helimaša 
                    Maša,
  70 cm, 8000g, mami 60 kg

user posted image   force

Živa, 78 cm, 6950 cm, mami 53 kg

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 24.10.2007 11:57:51 >

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
24.10.2007 12:03:23   
malecka_mateja
ni mi uspelo slikice naložit mi jo je prileplo sam se videla!tak da naj naj mi ena pomaga ki se dol potegnejo!

Neposredna povezava do sporočila: 3470
24.10.2007 12:05:26   
malecka_mateja
ribica jaz pa nevem kaj naj kuham moji danes
ker za nas bom delala meso in krompir!
mogoče ji bom nardila pire pa omakico!morem se odločit!
je delala katera že sadne žgance?kako se nardijo???

Neposredna povezava do sporočila: 3471
24.10.2007 13:40:19   
Anonimen
Haloo!

Kje ste punce? user posted image

Vreme spet bljak. Res morm nabavit eno prevleko za traxxa (baje da od quinnija paše) Grem kr dans pogledat. Ker Alenu se že meša od stanovanja. Spet smo slabo spali - od 2h je ful jokcu vsake tolk, ker ma nosek čist zabasan. user posted image Js mam tiste posode za na radiator, pa ne pomaga. Boma šla pogledat tist vlažilec oz. ionizator. Pa tiste kapljice bom najprej sprobala. A to se kupi samo v lekarni???? user posted image user posted image

Bom šla zdej tudi bundice pogledat, včeraj ni šlo, smo se preveč pri prijateljih potepali. So meli hčerkico bolano par dni nazaj, zdej je že bolje, sam ko smo mi prišli domov, je Alen neki takoj kašlju pa kihu... ponoč pa nosek. Uf, upam, da spet ne bo treba dežurat ponoči zarad noska.

Glede kuhanja: smo pozable recepte pisat!!! Danes je za zajtrk pojedu mal žitno-sadne kašice od Alette, kosilo je že bilo, in sicer juhica z rezanci, kolerabo in cvetačo (ful gosta), večerja pa še ne vem...

Evo, mali tuli...

Neposredna povezava do sporočila: 3472
24.10.2007 14:01:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

pol dobi puding s prilagojenim mlekom.

Kupiš, al sama narediš? Če sama narediš, kako ga narediš? A ga skuhaš na vodi, pa potem zmešaš s prilagojenim mlekom????Jest ne vem kako bi ga naredila!

Sorč, tole sem pa res spregledala. Rabim očala! user posted image Js dam 2 dcl vode da zavre, medtem premešam hipp mleko+polovico vrečke vanilijevega pudinga z 0,5 dcl hladne vode. To vse skupaj dam v vrelo vodo in mešam kolikor pač piše na vrečki. V bistvu mam 1 vrečko pudinga za 2 krat. Itak ne poje vse takoj, ne upam si pa pustit puding za jutri, ker ne vem če lahko prilagojeno mleko tolk počaka. Po mojem ne, a ne? user posted image Sej je itak vse fertik v par min, tak da mi glih ni za neko zalogo delat...

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
24.10.2007 14:08:30   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Pa tiste kapljice bom najprej sprobala. A to se kupi samo v lekarni???? user posted image user posted image

Ja, jst sm jih kupla v lekarni, pa mislim da jih majo tud v Sanolaborju.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
24.10.2007 15:53:13   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

darca ti bom posla msn naslov in telfonsko na zs in ti meni tudi!

ja v po nbi tudi meni pasalo!boš še kako februarko prepričala!Mogoče metuljčico in lulu  da nas bo več če ti je prav!ok?siper!user posted image user posted image user posted image

Pa jst se vam pridružim, če bo Maj zdrav in pri volji.

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.