atena777
|
Malecka_Mateja moje iskreno sožalje za izgubo dragega očeta. To pa res mora biti hudo! Pridno ste se razpisale! Kolumbo držim pesti za četrtek, mater jim prazniško! Margit ja kje si bila pa ti, dolgo te ni bilo na spregled! A se javiš za organizatorko srečanja v Kranju? Staje pri nas: Pukl je še vedno neservisiran, danes se bila pri svoji dr. in je rekla, ja dokler še dojite vas ne morem dati na rentgen, ker gredo tudi prsa čez njega in posledično mi ne more predpisati fizioterapije, niti dati tablet, vi kar dosti plavajte in vaje delajte, pa se bo popravilo.. HALOOO sej hodim na Pilates 2x na teden, delam Kegla, pa nič. No potem mi je dala še ono knjižico od Krke (Jasna81 ti jo dobro poznaš) in potem sem telovadila ko zmešana, pa še moj zraven, ker je njega tudi ornk ruknilo in ga ne spusti. Dva kripla. Glih za skup. Bova šla direkt na magistrat s temi pukli bodo rekl, joj kok podobna sta se vzela, tok sta usklajena... Mal se morem norca delat, ker drugač bi človk kr črnogledo začel gledat . Besedni zaklad: mama (hodi za mano in me kliče, sedaj nihče več ne dvomi, celo jaz ne, da ve kaj govori !!!), da da, ne ne, ej, prrr, dej dej (isto kot GAL sam ne pri jedi), baba, tata, pa druge zloge tudi, naštete pa najbolj pogosto. Naš ne naredi pa-pa, ne ploska, ne kaže znakov, da bi to počel. Vendar pa je začel ful opazovati kaj mu kažeš...CUTE! Grem počivat dosti je za danes! Sem kar utrujena!
< Sporočilo je popravil atena777 -- 22.10.2007 20:59:30 >
|